کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
من دارم از استرس میمیرم ! میشه لطفا یکی بیاد زودتر جواب منو بده ؟! ما دازیم امشب میریم آنکارا ! سه شنبه هم وقت سفارت داریم ! من اصلا هیچی درباره ی csc نمیدونستم ! حالا باید ثبت نام کنم ؟! اون فایل pdf هم باز نمیشه که من بخونم !
تشکر کنندگان:
(2013-02-06 ساعت 14:21)hasT نوشته:  من دارم از استرس میمیرم ! میشه لطفا یکی بیاد زودتر جواب منو بده ؟! ما دازیم امشب میریم آنکارا ! سه شنبه هم وقت سفارت داریم ! من اصلا هیچی درباره ی csc نمیدونستم ! حالا باید ثبت نام کنم ؟! اون فایل pdf هم باز نمیشه که من بخونم !

دوست عزیز کاری بیشتر از این نمی شه کرد
یه ثبت نام ساده است که باید توی سایت انجام بدید
البته به این سادگی هم نبود اما دوستمون آقای فضلی زحمت کشیدند و این فایل رو درست کردند و حالا ساده است
نگران نباشید خیلی راحت می تونید انجامش بدید
فقط سعی کنید فایل رو دانلود کنید
همین
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Judy Abbott 13 ، nina22 ، Soap McTavish ، Gerdoo ، rezagh
(2013-02-06 ساعت 14:21)hasT نوشته:  من دارم از استرس میمیرم ! میشه لطفا یکی بیاد زودتر جواب منو بده ؟! ما دازیم امشب میریم آنکارا ! سه شنبه هم وقت سفارت داریم ! من اصلا هیچی درباره ی csc نمیدونستم ! حالا باید ثبت نام کنم ؟! اون فایل pdf هم باز نمیشه که من بخونم !
خبری نیست برادر من یا خواهر من. یک ثبت نام باید انجام بدی سر و تهش ده دقیقه هم نمیشه. چه خبره کشت و کشتار راه انداختی برای ماBig Grin؟ خونه ی پرش موفق هم نشی اونجا بهتون میگن باید ثبت نام کنین. نمی خوان که دارتون بزنن؟!
اون فایل pdf آقای فضلی لینک دانلودش درسته. من همین الان چک کردم. هم دانلود میشه هم باز میشه.
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، shimoda ، Soap McTavish ، Gerdoo ، bayat_r ، rezagh ، mirzamemar ، parastoo mohajer
(2013-02-06 ساعت 14:07)StarIR نوشته:  
(2013-02-04 ساعت 16:02)AFSHIN-PIC نوشته:  من اینو قبلا پرسیدم اما کسی پاسخ نداد نزدیکترین PTT به سفارت کدومه آیا آدرس زیر مناسبه که بعضی دوستان نوشتن یا کیس بهتری پیدا میشه راستش نقشه PTT خیلی بد باز میشه برای جستجو Cool
PTT 05 - ADLİYESARAYI-ANK. MERKEZI
Address:
ATATÜRK KIZILAY
ANKARA ,
6251

من هم دقیقا همینو انتخاب کردم اما نمی دونم جرا شماره PTT نداره... واسه شما 05 از کجا اومده؟

(2013-02-06 ساعت 13:47)sepid_a نوشته:  
(2013-02-06 ساعت 13:36)StarIR نوشته:  کسی می دونه در این سایت U.S Visa and Consular Services که ایمیل و پسوورد کی خواد اصلا این چه سایتیه و چه کار باید بکنیم؟

دوست عزیز ثبت نام در این سایت ضرورتی نداره فقط برا سوال و جواب هست ,اگه مشکلی داشتین میتونین واسشون ایمیل بزنین ,مثلا خود من تو ثبت نام در Csc محل تولدم ترکیه ثبت شده بود و قابل ویرایش نبود ایمیل زدم و واسم درست کردن

ممنون از راهنماییتون. تشکر فراوان. راستی من مصاحبه ام هفته دوم مارچ هست . شما چه طور؟
خواهش میکنم دوست عزیز Shy
مصاحبه ی من هر ما تغییر میکنه فوریه بود تغغیر دادم الان هفته دوم مارچ هستم احتمالا باز هم تغییر بدم Big Grin ولی اگه تغییر ندم هفته دوم مارچه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، rezagh
(2013-02-06 ساعت 15:01)sepid_a نوشته:  
(2013-02-04 ساعت 16:02)AFSHIN-PIC نوشته:  من اینو قبلا پرسیدم اما کسی پاسخ نداد نزدیکترین PTT به سفارت کدومه آیا آدرس زیر مناسبه که بعضی دوستان نوشتن یا کیس بهتری پیدا میشه راستش نقشه PTT خیلی بد باز میشه برای جستجو Cool
Address:
ATATÜRK KIZILAY
ANKARA ,
6251

من هم دقیقا همینو انتخاب کردم اما نمی دونم جرا شماره PTT نداره... واسه شما 05 از کجا اومده؟

(2013-02-06 ساعت 13:36)StarIR نوشته:  کسی می دونه در این سایت U.S Visa and Consular Services که ایمیل و پسوورد کی خواد اصلا این چه سایتیه و چه کار باید بکنیم؟

دوست عزیز ثبت نام در این سایت ضرورتی نداره فقط برا سوال و جواب هست ,اگه مشکلی داشتین میتونین واسشون ایمیل بزنین ,مثلا خود من تو ثبت نام در Csc محل تولدم ترکیه ثبت شده بود و قابل ویرایش نبود ایمیل زدم و واسم درست کردن

ممنون از راهنماییتون. تشکر فراوان. راستی من مصاحبه ام هفته دوم مارچ هست . شما چه طور؟
مصاحبه ی من هر ما تغییر میکنه فوریه بود تغغیر دادم الان هفته دوم مارچ هستم احتمالا باز هم تغییر بدم Big Grin ولی اگه تغییر ندم هفته دوم مارچه
Tongue به سلامتی. پس احتمالش هست با هم همزمان بشیم. اگه تاریخ شما هم همون هفته دوم مارچ تثبیت شد در صورت تمایل با من تماس بگیرید که با هم تبادل اطلاعات داشته باشیم.
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، soruosh
(2013-02-06 ساعت 14:45)Saeedv13 نوشته:  
خبری نیست برادر من یا خواهر من. یک ثبت نام باید انجام بدی سر و تهش ده دقیقه هم نمیشه. چه خبره کشت و کشتار راه انداختی برای ماBig Grin؟ خونه ی پرش موفق هم نشی اونجا بهتون میگن باید ثبت نام کنین. نمی خوان که دارتون بزنن؟!
اون فایل pdf آقای فضلی لینک دانلودش درسته. من همین الان چک کردم. هم دانلود میشه هم باز میشه.
مرسی . رفتم ثبت نام کردم ! Big Grin با این سرعت اینترنت فقط نیم ساعت طول کشید تا اون PDF باز بشه ! واقعا عذر میخوام . باور کنید این هفته ی آخر هر روز وضع من همینه ! ترسیدم شاید کار اداری باشه و طول بکشه و به وقت سفارتمون نرسه ! بازم ببخشید Smile
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، shimoda ، refiusa ، rouzbehdarvishi ، nina22 ، Soap McTavish ، kiaaa ، soruosh ، rezagh
سلام. سفارت انتخابی من آنکارا بود و بعد از کارنت شدن و قبل از دریافت نامه دوم در سایت csc حساب باز کردم. و هدف از مسافرت را هم ویزای گوناگونی ... انتخاب کردم. بعد از نامه دوم سفارت ما به ایروان تغییر کرده. من یک حساب دیگه در سایت csc ایروان باز کردم که انگار لزومی نداره. این حسابهای غیر ضروری مشکل ساز خواهند بود؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .
شماره کیس:2013AS50##
تاریخ رویت قبولی 2 می
کنسولگری:ایروان (فرم انكارا)
تعداد افراد :2نفر
ارسال فرمها:اواخر می
کارنت شدن کیس: Jan
مصاحبه:مارچ بررسی بیشتر
تشکر کنندگان:
(2013-02-06 ساعت 15:24)StarIR نوشته:  
Address:
ATATÜRK KIZILAY
ANKARA ,
6251

Tongue به سلامتی. پس احتمالش هست با هم همزمان بشیم. اگه تاریخ شما هم همون هفته دوم مارچ تثبیت شد در صورت تمایل با من تماس بگیرید که با هم تبادل اطلاعات داشته باشیم.
سلام دوستان
منم مصاحبه م هفته دوم مارچ انکارا ست شما کدوم ptt رو انتخاب کردین؟
من هنوز تو سایت ثبت نام نکردم
در صورت تمایل منم حاضرم باهم باهم اشنا بشیم دوست داشتین پیغام خصوصی بدین ali heydari
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
تشکر کنندگان: kiaaa
(2013-02-06 ساعت 15:24)StarIR نوشته:  
Address:
ATATÜRK KIZILAY
ANKARA ,
6251

چشم حتما دوست عزیز ، اگه قرار شد مارچ بریم نه تنها شما کل مهاجرسرا رو با خبر میکنم Shy
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، amir82 ، rezagh ، kiaaa
sabt nam dar PPT vajeb ast. az ma goftan bud
ثبت نم در پپت واجب است. از ما گفتن بود
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: shimoda ، pr.kia ، amir82 ، nina22 ، ensan ، Judy Abbott 13 ، rouzbehdarvishi ، mehdididam ، rezagh ، Emma_a432
(2013-02-08 ساعت 10:17)mimram نوشته:  سلام. سفارت انتخابی من آنکارا بود و بعد از کارنت شدن و قبل از دریافت نامه دوم در سایت csc حساب باز کردم. و هدف از مسافرت را هم ویزای گوناگونی ... انتخاب کردم. بعد از نامه دوم سفارت ما به ایروان تغییر کرده. من یک حساب دیگه در سایت csc ایروان باز کردم که انگار لزومی نداره. این حسابهای غیر ضروری مشکل ساز خواهند بود؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .
درسته لازم نبوده اما مشکلی پیش نمیاد
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، Saeedv13 ، nina22 ، Judy Abbott 13 ، rezagh
ptt- yenisehirptt-ank merkezi----mithatpasa kultur ankara-6441
injaaa tanha markaze postii ke shanbeha ham bazeee va be mahze inke berese beheton zang mizanan
اینجا تنها مرکز پستی که شنبه ها هم بازه و به محض این که برسه بهتون زنگ می زنن.
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Judy Abbott 13 ، nina22 ، rezagh ، Emma_a432 ، marjani
(2013-02-08 ساعت 13:12)negarbaba نوشته:  ptt- yenisehirptt-ank merkezi----mithatpasa kultur ankara-6441
injaaa tanha markaze postii ke shanbeha ham bazeee va be mahze inke berese beheton zang mizanan

درسته تنها مرکز پست در انکارا که روز شنبه هم باز است
ANKARA
CANKAYA
PTT06 - YENISEHIR - ANK, MERKEZI
MITHAPASA , KULTUR , 06441
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
تشکر کنندگان: amir82 ، Saeedv13 ، afs ، Judy Abbott 13 ، nina22 ، rezagh ، mirzamemar
میشه مراحل ثبت نام در ptt چه جوریه رفتم تو سایتش سر در نیاوردم. دوشنبه می خوام برم ویزا بگیرم بهش احتیاج دارم.
Case No:2013as18xx
Interview Date:w2 DEC
Status of clearance: 29 jan
Visa issud: 12 Feb 2013
تشکر کنندگان:
(2013-02-08 ساعت 14:01)tala2013 نوشته:  میشه مراحل ثبت نام در ptt چه جوریه رفتم تو سایتش سر در نیاوردم. دوشنبه می خوام برم ویزا بگیرم بهش احتیاج دارم.
صفحه اول همین تاپیک رو نگاه کنین:
http://mohajersara.com/thread-5845-post-...#pid246356
↓↓↓
(2012-12-05 ساعت 01:51)امیر مهاجر نوشته:  فایل راهنمایی که دوست عزیزمون mohammad fazli زحمت کشیدند و آماده کردند برای استفادهٔ کابران گرامی مهاجرسرا آپلود شد.
لینک دانلود
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، shimoda ، afs ، Soap McTavish ، rezagh ، Emma_a432

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان