کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
دوستان من این سوال رو به دلیل اضطرار در تاپیک کلیرنس هم پرسیدم.
من امشب عازمم اگه کسی اطلاعی در مورد سوال زیر داره لطفا راهنمایی کنه.
آیا کسی اطلاعی داره که تعیین نوع پست برای قبل 19 دسامبریها انتخابیه و می تونیم PTT بدیم کارامونو؟ یا حتما باید UPS مدارکمونو بیاره؟ چون دوستان میگن PTT بهتره ؛ میخوام ببینم میشه داد به اون.

ممنون
2013ASxxx فقط خودم / آنکارا
مصاحبه: NOV 2012 فرم 9 سوالی
کلیرنس: ژانویه 2013 / 80 روز آزگار!
ورود: آپریل 2013 واشینگتن
سوشال 17 و گرین کارت 20 روز پس از رسیدن Cool
کار: آگوست 2013 نفت و گاز
Project Planner/Scheduler Engineer
هیوستون تگزاس
تشکر کنندگان: rezagh
(2013-02-10 ساعت 14:24)Saeedv13 نوشته:  
(2013-02-10 ساعت 14:10)Ali DV-2013 نوشته:  دوستان من این سوال رو به دلیل اضطرار در تاپیک کلیرنس هم پرسیدم.
من امشب عازمم اگه کسی اطلاعی در مورد سوال زیر داره لطفا راهنمایی کنه.
آیا کسی اطلاعی داره که تعیین نوع پست برای قبل 19 دسامبریها انتخابیه و می تونیم PTT بدیم کارامونو؟ یا حتما باید UPS مدارکمونو بیاره؟ چون دوستان میگن PTT بهتره ؛ میخوام ببینم میشه داد به اون.
ممنون
علی جان
البته تحویل ویزا توسط UPS یا شرکت پست ترکیه موضوع مهمی هست ولی من اگر جای تو بودم فکرمو اینقدر مشغول نمی کردم. ثبت نام PTT مجانی هست و خطرناک هم نیست. وقت چندانی هم نمی گیره. من در موقعیت تو ثبت نام می کردم و پرینت رسید رو می بردم سفارت. اونجا بهشون می گفتم که قبل از 19 دسامبر مصاحبه شدم و برای برگشتن عجله دارم. هر کدوم که خود سفارت توصیه می کرد همونو انتخاب می کردم. به همین راحتی...Big Grin.

سعید جان ممنون از راهنماییت عزیز. ثبت نام رو انجام داده ام قبلا و پرینت رو هم با خودم میبرم. فقط با توجه به شلوغی سفارت ممکنه اونا نتونن وقت برای پاسخ به همین سوال چند کلمه ای بذارن و منتظر باشن من یک کلمه بگم PTT یا UPS. از این رو میخوام یه سناریو توی ذهنم داشته باشم.

میخوامت عمو سعید دلسوز من. یه دونه ای Smile
2013ASxxx فقط خودم / آنکارا
مصاحبه: NOV 2012 فرم 9 سوالی
کلیرنس: ژانویه 2013 / 80 روز آزگار!
ورود: آپریل 2013 واشینگتن
سوشال 17 و گرین کارت 20 روز پس از رسیدن Cool
کار: آگوست 2013 نفت و گاز
Project Planner/Scheduler Engineer
هیوستون تگزاس
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، bayat_r ، Saeedv13 ، Soap McTavish ، rezagh ، rouzbehdarvishi
بچه ها هزینه ی. pttچه قدره؟همونجا تو سفارت باید مرداخت کنبم؟من امشب می رم آنکارا ایشالا
2013as14xx،آنکارا، مصاحبه: دسامبر، سفرنامه کلیرنس:12بهمن(57روز)Big Grin
ویزا
تشکر کنندگان:
(2013-02-10 ساعت 20:08)Emma_a432 نوشته:  بچه ها هزینه ی. pttچه قدره؟همونجا تو سفارت باید مرداخت کنبم؟من امشب می رم آنکارا ایشالا

ایشالله به سلامتی Shy
دوست عزیز تو سایتش نوشته که ptt هزینه ای نداره ولی قبلا تو خود سفارت 17لیر برا صدور ویزا میگرفتن ,البته دوستانی که از طریق این سیستم گرفتن اگه نظر برن بهتره چون من بر اساس سایتش گفتم
موفق و پیروز باشید
تشکر کنندگان: shimoda ، Saeedv13 ، nina22 ، Ali DV-2013 ، rezagh ، Soap McTavish ، Emma_a432 ، rouzbehdarvishi
دو ستان شما همه این (ptt(PTT - ADLİY ESARAYIPTT -ANK.MERKEZI را انتخاب کردید؟

من فکر کنم هزینه داشته باشه؟ ولی دقیقا نمی دونم چقدره؟ اون 17 لیر میدونم ups می گرفت
Case No:2013as18xx
Interview Date:w2 DEC
Status of clearance: 29 jan
Visa issud: 12 Feb 2013
تشکر کنندگان: Ali DV-2013 ، Emma_a432
(2013-02-10 ساعت 21:33)tala2013 نوشته:  دو ستان شما همه این (ptt(PTT - ADLİY ESARAYIPTT -ANK.MERKEZI را انتخاب کردید؟

من فکر کنم هزینه داشته باشه؟ ولی دقیقا نمی دونم چقدره؟ اون 17 لیر میدونم ups می گرفت
من این ptt رو انتخاب نکردم چون فکر نمیکنم خیلی مهم باشه که کدوم ptt, دوستان سعی میکنند نزدیک هتلی که انتخاب کردن باشه ولی لزوماً این آدرس نیست، و در مورد هزینه اگه هم هزینه ای باشه فکر نمیکنم زیاد باشهدر همون حد ۱۶،۱۷ لیره باید باشه ، همانطوری که قبلاً گفتم تو سایتش گفته هزینه ای نداره
تشکر کنندگان: rezagh ، Soap McTavish ، nina22
(2013-02-10 ساعت 09:37)mohammad fazli نوشته:  سلام
دوستان مجددا فایلی را آماده کردم برای دوستانی که بعد از ثبت نام در گرفتن پرینت مشکل دارند و زمانی که در صفحه کاربری خود دکمه پرینت را میزنند صفحه سفید نمایش داده می شود. برای حل این مشکل کافی است فایل زیر را دانلود نمایید. از امیر مهاجر عزیز تقاضا دارم این فایل را نیز در ارسال اول همین تاپیک اضافه نماید.
پرینتCSC

جناب آقای فضلی با عرض سلام.
این فایل شما را من download کردم و مرحله به مرحله جلو رفتم. تا قبل از Log in شدن مثل اون چیزی که شما نوشتین جلو میره ولی از بعد از Log in شدن که مال شما سه تا کادر هست، مال من فقط کادر اول (Applicant Information) و سوم (Courier Information) میاد و بجای کادر وسط که مال شما نوشته Detail و شامل Trip Purpose و Consulate و Consulate Address است، مال من نوشته:

Appointment Information
You do not have any appointment scheduled at this time in this system.

و در قسمت آخر صفحه هم چیزی به اسم View Confirmation هم ندارد.
به قسمت Help هم رفتم قسمتهای FAQ را هم خوندم جواب سئوال من نبود.
این برایم سئوال است. چند روز هم صبر کردم هیچ تغییری نداشت. از مدیر سایت پرسیدم فرمودند Email بزن. Email هم زدم جوابی نیامد. دوباره و سه باره E-mail زدم باز هم هیچی. شما رو بخدا یه راه حلی هم برای امثال ما بذارین. بی صبرانه منتظر راه حل شما هستم.
با تشکر.
تشکر کنندگان:
با سلام به همه دوستان كسي مي دونه از صفحه ثبت نام csc چگونه پرينت بايد بگيريم من هرچقر گرفتم صفحه خالي مي زنه و نوشته هاشو نشون نمي ده
تشکر کنندگان:
(2013-02-11 ساعت 10:11)aminkhoshgeleh نوشته:  با سلام به همه دوستان كسي مي دونه از صفحه ثبت نام csc چگونه پرينت بايد بگيريم من هرچقر گرفتم صفحه خالي مي زنه و نوشته هاشو نشون نمي ده

دقیقا پست بالایی به این سوال جواب داده شده , با رنگ قرمز نوشته شده پرینت csc, (آقای فضلی زحمت کشیدن و تو امضاشون گذاشتن )
تشکر کنندگان: nina22 ، rezagh ، Saeedv13 ، asal1907 ، lilac ، Soap McTavish ، saeid-ss
[عکس: 150gn8tckdgjzxuaphn.jpg][/URL][/img]
سلام
نمونه CSC فارسی
ولی پیشنهاد میشه انگلیسی را انتخاب کنید فارسی کمی گیج کننده است
خیلی موفق باشید.
تشکر کنندگان: amir82 ، asal1907 ، nina22 ، Judy Abbott 13 ، Soap McTavish ، lilac ، bayat_r ، HMRAH ، rezagh ، kasrafo ، saeid-ss
(2013-02-11 ساعت 08:56)lingni نوشته:  
(2013-02-10 ساعت 09:37)mohammad fazli نوشته:  سلام
دوستان مجددا فایلی را آماده کردم برای دوستانی که بعد از ثبت نام در گرفتن پرینت مشکل دارند و زمانی که در صفحه کاربری خود دکمه پرینت را میزنند صفحه سفید نمایش داده می شود. برای حل این مشکل کافی است فایل زیر را دانلود نمایید. از امیر مهاجر عزیز تقاضا دارم این فایل را نیز در ارسال اول همین تاپیک اضافه نماید.
پرینتCSC

جناب آقای فضلی با عرض سلام.
این فایل شما را من download کردم و مرحله به مرحله جلو رفتم. تا قبل از Log in شدن مثل اون چیزی که شما نوشتین جلو میره ولی از بعد از Log in شدن که مال شما سه تا کادر هست، مال من فقط کادر اول (Applicant Information) و سوم (Courier Information) میاد و بجای کادر وسط که مال شما نوشته Detail و شامل Trip Purpose و Consulate و Consulate Address است، مال من نوشته:

Appointment Information
You do not have any appointment scheduled at this time in this system.

و در قسمت آخر صفحه هم چیزی به اسم View Confirmation هم ندارد.
به قسمت Help هم رفتم قسمتهای FAQ را هم خوندم جواب سئوال من نبود.
این برایم سئوال است. چند روز هم صبر کردم هیچ تغییری نداشت. از مدیر سایت پرسیدم فرمودند Email بزن. Email هم زدم جوابی نیامد. دوباره و سه باره E-mail زدم باز هم هیچی. شما رو بخدا یه راه حلی هم برای امثال ما بذارین. بی صبرانه منتظر راه حل شما هستم.
با تشکر.
سلام
یک جای کارت اشتباه کردی اما نترسBig Grin
تو امضای من فایل CSC را دانلود کن برو صفحه 5شما احتمالا بجای انتخاب گزینه ای که من در فایلم نشان دادم (شماره 2) متتن سبز رنگ بعدی را انتخاب کرده ایدBig Grin شما باید وارد سایت شده بعد از ورود با استفاده از گزینه edit میتوانید مجددا آن گزینه را انتخاب کرده و سپس خواهید دید که در قسمت پرینت CSC شما هم مانند بنده خواهد شد. اگر مشکلت برطرف نشد پیام خصوصی بده تلفنی ردیفش کنیمShy
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، lilac ، asal1907 ، Saeedv13 ، bayat_r ، nina22 ، amir82 ، rezagh ، lingni ، saeid-ss
سلام
این CSC باید برای همه ی افراد ثبت نام شود یا فقط برنده ی اصلی ؟
تشکر کنندگان:
(2013-02-12 ساعت 00:41)genius_m9 نوشته:  سلام
این CSC باید برای همه ی افراد ثبت نام شود یا فقط برنده ی اصلی ؟
براي برنده ثبت نام كنيد و در قسمت add family membersدر پايين پيج برنده،بقيه افراد خانواده رو وارد كنيد
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، lilac ، rezagh ، dana ، saeid-ss
بعد از نامه دوم باید ثبت نام کنیم؟ درسته؟؟
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان:
(2013-02-12 ساعت 01:28)heidari1248 نوشته:  بعد از نامه دوم باید ثبت نام کنیم؟ درسته؟؟

اول صبر کنید ببینید کدوم سفارت باید برید
عجله نکنید برای سی اس سی وقت دارید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، nina22 ، amir82 ، lilac ، Judy Abbott 13 ، rezagh ، el333 ، Soap McTavish

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان