2013-03-06 ساعت 14:26
(2013-03-06 ساعت 13:56)StarIR نوشته:(2013-02-25 ساعت 16:17)KOUROSHAVIN نوشته:(2012-12-23 ساعت 19:46)mohammad_r نوشته: سلام به دوستان
من ثبت نام كردم در سايت و تاييده آن را هم داد كه كپي گرفتم تا روز مصاحبه ارائه دهم. كار سختي نيست ولي چون بار اول است يك كم گيج كننده است بايد مراحل ذيل را اجرا كنيد:
1- در قسمت ثبت نام براي خودت اكانت درست كني(با دادن نام؛ نام خانوادگي؛ email و شماره پاسپورت)
2- بعد خودش وارد صفحه جديد مي شود كه در آنجا گزينه" تعيين وقت مصاحبه" را ميزنيد
3-بعد در صفحه بعدي نوع ويزا را كه مهاجرتي است انتخاب مي كني
4- بعد در صفحه بعدي گزينه اول كه ويزاي لاتاري هم در آن است را انتخاب مي كني
5- بعد در صفحه بعدي سفارت را مي آورد كه آنكار است و شما تاييد مي كني
6- بعد در صفحه بعدي اطلاعات خودت را تكميل و همراهانت را اضافه مي كني
7- بعد در صفحه بعدي اداره پست مورد نظرت را انتخاب مي كني و سپس گزينه تاييد را مي زني. بعد فرم نهائي را به شما مي دهد كه از آن پرينت مي گيري و كار تمام است
محمدجان..اون فرمی که پرینت میگیریم توش فقط آدرس و کدشعبه داره که؟پس شماره تلفن دفترپستی رو از کجا گیربیاریم؟توی لیست پی دی اف هم تلفن قید نشده!
ببینید پس چرا سفارت ایمیلی که به من زده نوشته برای تک تک اعضا باید ثبت نام کنم؟ من برای خودم اکانت باز کردم و بچه هامو اضافه کردم. حالا چه کار کنم؟ هول شدم اخه فردا پرواز دارم
ضمنا من رفتم سایت CSC و خواستم حساب جداگانه واسه بچه هام باز کنم و اطلاعات پسرمو که وارد کردم نوشت جون برنده اصلی نیست نمیشه. به نظرتون همون اکانت خودم کخ بچه هام بهش اضافه شده واسه پست کفایت می کنه؟ پس چرا ایمیل زدن می گن برای تک تک افراد باید ثبت جداگانه بشه؟ شاید منظورشون همون اضافه کردن نام و اطلاعات افراد خانوانده به حساب اصلی هست؟