کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-03-06 ساعت 13:56)StarIR نوشته:  
(2013-02-25 ساعت 16:17)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2012-12-23 ساعت 19:46)mohammad_r نوشته:  سلام به دوستان
من ثبت نام كردم در سايت و تاييده آن را هم داد كه كپي گرفتم تا روز مصاحبه ارائه دهم. كار سختي نيست ولي چون بار اول است يك كم گيج كننده است بايد مراحل ذيل را اجرا كنيد:
1- در قسمت ثبت نام براي خودت اكانت درست كني(با دادن نام؛ نام خانوادگي؛ email و شماره پاسپورت)
2- بعد خودش وارد صفحه جديد مي شود كه در آنجا گزينه" تعيين وقت مصاحبه" را ميزنيد
3-بعد در صفحه بعدي نوع ويزا را كه مهاجرتي است انتخاب مي كني
4- بعد در صفحه بعدي گزينه اول كه ويزاي لاتاري هم در آن است را انتخاب مي كني
5- بعد در صفحه بعدي سفارت را مي آورد كه آنكار است و شما تاييد مي كني
6- بعد در صفحه بعدي اطلاعات خودت را تكميل و همراهانت را اضافه مي كني
7- بعد در صفحه بعدي اداره پست مورد نظرت را انتخاب مي كني و سپس گزينه تاييد را مي زني. بعد فرم نهائي را به شما مي دهد كه از آن پرينت مي گيري و كار تمام است

محمدجان..اون فرمی که پرینت میگیریم توش فقط آدرس و کدشعبه داره که؟پس شماره تلفن دفترپستی رو از کجا گیربیاریم؟توی لیست پی دی اف هم تلفن قید نشده!

ببینید پس چرا سفارت ایمیلی که به من زده نوشته برای تک تک اعضا باید ثبت نام کنم؟ من برای خودم اکانت باز کردم و بچه هامو اضافه کردم. حالا چه کار کنم؟ هول شدم اخه فردا پرواز دارم

ضمنا من رفتم سایت CSC و خواستم حساب جداگانه واسه بچه هام باز کنم و اطلاعات پسرمو که وارد کردم نوشت جون برنده اصلی نیست نمیشه. به نظرتون همون اکانت خودم کخ بچه هام بهش اضافه شده واسه پست کفایت می کنه؟ پس چرا ایمیل زدن می گن برای تک تک افراد باید ثبت جداگانه بشه؟ شاید منظورشون همون اضافه کردن نام و اطلاعات افراد خانوانده به حساب اصلی هست؟
تشکر کنندگان:
من ثبت نام كردم در سايت و تاييده آن را هم داد كه كپي گرفتم تا روز مصاحبه ارائه دهم. كار سختي نيست ولي چون بار اول است يك كم گيج كننده است بايد مراحل ذيل را اجرا كنيد:
1- در قسمت ثبت نام براي خودت اكانت درست كني(با دادن نام؛ نام خانوادگي؛ email و شماره پاسپورت)
7- بعد در صفحه بعدي اداره پست مورد نظرت را انتخاب مي كني و سپس گزينه تاييد را مي زني. بعد فرم نهائي را به شما مي دهد كه از آن پرينت مي گيري و كار تمام است

محمدجان..اون فرمی که پرینت میگیریم توش فقط آدرس و کدشعبه داره که؟پس شماره تلفن دفترپستی رو از کجا گیربیاریم؟توی لیست پی دی اف هم تلفن قید نشده!

ببینید پس چرا سفارت ایمیلی که به من زده نوشته برای تک تک اعضا باید ثبت نام کنم؟ من برای خودم اکانت باز کردم و بچه هامو اضافه کردم. حالا چه کار کنم؟ هول شدم اخه فردا پرواز دارم

کار درست رو کردید ,برید خداتونو شکر کنید که اعضای خانوادتون رو اضافه کردید ,مال منوکه خودشون پاک کردن و واسش اکانت جدا درست کردن هر چی هم ایمیل میزنم که اضافه کنن میگن نمیشه که نمیشه ,گزینه ADD FAMILY MEMBERS هم ندارم
تشکر کنندگان: lilac ، saeid-ss
(2013-03-06 ساعت 14:28)sepid_a نوشته:  

کار درست رو کردید ,برید خداتونو شکر کنید که اعضای خانوادتون رو اضافه کردید ,مال منوکه خودشون پاک کردن و واسش اکانت جدا درست کردن هر چی هم ایمیل میزنم که اضافه کنن میگن نمیشه که نمیشه ,گزینه ADD FAMILY MEMBERS هم ندارم
وا!!!! عجب چیزی می گید. چه عجیب. حالا خودتونو نگران نکنید. تو ایمیل یه شماره تماس گذاشتن که می تونیم از ترکیه تماس بگیریم و واسه پیکاپ پاسپورت هماهنگ کنیم. اینم شماره اش هست 08502526355 موفق باشید
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، rezagh ، lilac ، saeid-ss
(2013-03-06 ساعت 14:43)StarIR نوشته:  
(2013-03-06 ساعت 14:28)sepid_a نوشته:  

وا!!!! عجب چیزی می گید. چه عجیب. حالا خودتونو نگران نکنید. تو ایمیل یه شماره تماس گذاشتن که می تونیم از ترکیه تماس بگیریم و واسه پیکاپ پاسپورت هماهنگ کنیم. اینم شماره اش هست 08502526355 موفق باشید

اینقدر که هی تاکید کردم بچه ها تو رو خدا اعضای خانواده تونو پاک نکنید مال خودمو پاک کردن ، یه ایمیل زدن تازه اون موقع فهمیدم چه خبره،مرسی بابت شماره
تشکر کنندگان: rezagh ، lilac ، soruosh ، ani_sheiton ، saeid-ss

دوستان عزیز متاهل توجه توجه:
اصل و ترجمه ی سند ازدواج برای PTT لازمه لطفا همراه داشته باشید
این خبر رو یکی از بچه ها از آنکارا رسونده

و مورد دیگر برای کل عزیزان که کلیرنس خوردن و بعد از کلیر شدن برای دریافت ویزا دوباره تشریف میبرن آنکارا :
دوستان اگر دقت کنید گوشه ی سمت چپ پرینت CSC تاریخ مینویسه لطفا ,حتما , هنگام رفتن به آنکارا برای دریافت ویزا دوباره پرینت بگیرید تا تاریخ به روز رسانی شود

با تشکر از ali3923
تشکر کنندگان: asal1907 ، amir82 ، sadeghi897 ، lilac ، soruosh ، Saeedv13 ، rezagh ، Soap McTavish ، nina22 ، ani_sheiton ، tabim4 ، homayoon13 ، saeid-ss ، manila ، nima-92
آنکارا هم می تونید پرینت بگیرید کافی نت های هم پرینت دارن
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: lilac ، Judy Abbott 13 ، Soap McTavish ، rezagh ، shaso ، saeid-ss
ببخشید بچه ها کسی می دونه
1)اصلا کجای instruction نوشته که ما بچه ای لاتاری هم باید در csc ثبت نام کنیم؟ آیا بچه های ابوظبی باید ثبت نام کنند؟
2) من این فایل هایی رو که دوستمون به عنوان راهنما روی پست اول این مبحث گذاشتند رو نمی تونم باز کنم یعنی یه صفحه اینترنت باز میکنه که اصلا بی ربطه!
3)این دوستمون که گفتند گزينه" تعيين وقت مصاحبه" را ميزنيد، مگه وقت مصاحبه رو براشون نفرستادند؟! چرا مستقیم نمیرند واسه register courier ثبت نام کنند.
واقعا پیشاپیش از جواباتون ممنونم.
2013AS59XX// ابوظبی// مصاحبه: اول آوریل// 1 نفر// دریافت ویزا: 4 آوریل// مقصد: کالیفرنیا (سانفرنسیسکو)
تشکر کنندگان: asal1907 ، saeid-ss
(2013-03-06 ساعت 22:38)Fereshteh Esfahan نوشته:  ببخشید بچه ها کسی می دونه
1)اصلا کجای instruction نوشته که ما بچه ای لاتاری هم باید در csc ثبت نام کنیم؟ آیا بچه های ابوظبی باید ثبت نام کنند؟
2) من این فایل هایی رو که دوستمون به عنوان راهنما روی پست اول این مبحث گذاشتند رو نمی تونم باز کنم یعنی یه صفحه اینترنت باز میکنه که اصلا بی ربطه!
3)این دوستمون که گفتند گزينه" تعيين وقت مصاحبه" را ميزنيد، مگه وقت مصاحبه رو براشون نفرستادند؟! چرا مستقیم نمیرند واسه register courier ثبت نام کنند.
واقعا پیشاپیش از جواباتون ممنونم.

1) بله باید ثبت نام کنید فقط بچه های ایروان نیازی به ثبت نام ندارن

3) مستقیم گزینه register courier رو انتخاب کنین.
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: lilac ، rezagh ، amir82 ، Judy Abbott 13 ، nina22 ، shim ، saeid-ss
سلام
من چند روز پیش برای مادرم ثبت نام کردم اما گزینه ی add family ... را برای خودم نزدم . الان دوباره وارد سایت شدم و دوباره برای مادرم ثبت نام کردم چون یادم نبود که قبلاً این کار را انجام داده ام . در هر دو ثبت نام یک refrence id داده شد . بعد خودم را هم ثبت نام کردم با استفاده از add family ... اما بعد متوجه شدم که شماره پاسپورت را اشتباه زدم برای همین ثبت نام خودم را پاک کردم و دوباره ثبت نام کردم . حالا چه اشکالی به وجود می آید ؟
تشکر کنندگان:
(2013-03-06 ساعت 23:38)genius_m9 نوشته:  سلام
من چند روز پیش برای مادرم ثبت نام کردم اما گزینه ی add family ... را برای خودم نزدم . الان دوباره وارد سایت شدم و دوباره برای مادرم ثبت نام کردم چون یادم نبود که قبلاً این کار را انجام داده ام . در هر دو ثبت نام یک refrence id داده شد . بعد خودم را هم ثبت نام کردم با استفاده از add family ... اما بعد متوجه شدم که شماره پاسپورت را اشتباه زدم برای همین ثبت نام خودم را پاک کردم و دوباره ثبت نام کردم . حالا چه اشکالی به وجود می آید ؟

هیچی دوست عزیز چه مشکلی ، فقط یه سوال ، خودتونو remove کردی بعد دوباره با add family members اضافه کردی یا واسه خودتون هم یه اکانت جدید ساختین؟
تشکر کنندگان: genius_m9 ، rezagh ، saeid-ss
دوستان سلام

بالاخره کسی تونست ازطریق cscتوابوظبی تاریخ مصاحبه اشو تغییربده؟ لطفا نگیدمثل آنکارااست چون نیست ومن ازهرطریق ممکن وسایت وایمیل وتماس هنوز نتونستم این کاررا انجام بدهم لطفا،لطفا اگرکسی تغییرداده بنده روهم راهنمایی کنه چون در غیر این صورت خیلی از برنامه هام بهم میخوره بازم ممنونم.
تشکر کنندگان: saeid-ss
(2013-03-07 ساعت 03:22)sepid_a نوشته:  

هیچی دوست عزیز چه مشکلی ، فقط یه سوال ، خودتونو remove کردی بعد دوباره با add family members اضافه کردی یا واسه خودتون هم یه اکانت جدید ساختین؟

دوباره با add family ... اضافه کردم .
باید تاریخ مصاحبه را هم مشخص کنم ؟ چون در قست Appointment Information و Transaction Details نوشته No appointment has been scheduled . این یعنی چی ؟
تشکر کنندگان:
(2013-03-07 ساعت 12:24)genius_m9 نوشته:  
(2013-03-07 ساعت 03:22)sepid_a نوشته:  

دوباره با add family ... اضافه کردم .
باید تاریخ مصاحبه را هم مشخص کنم ؟ چون در قست Appointment Information و Transaction Details نوشته No appointment has been scheduled . این یعنی چی ؟

نه دوست عزیز این جمله آخر رو واسه همه مینویسه چون وقت ها رو kcc تعیین کرده،هیچ مشکلی نیست
خیلی شانس آوردین که دوباره تونستین با add family member اضافه کنین تقریباً هیچ کدوم از بچه ها که remove کردن نتونستن اضافه کنن، واسه خود من اصلاً این گزینه حذف شدهBig Grin
تشکر کنندگان: genius_m9 ، rezagh ، Soap McTavish ، saeid-ss
سلام دوستان.من شماره پاسپورت خودم و همسرم رو وارد سایت کردم و ثبت نام هم شدم.اما اول شماره پاسپورتم یه حرف انگلیسی هست مثلا h.که من وارد نکردم.خواهشن بهم بگید که اون حرف جز شماره پاسپورت حساب میشه و چجوری اضافش کنم؟
تشکر کنندگان: saeid-ss
(2013-03-07 ساعت 16:05)Mehdimotion نوشته:  سلام دوستان.من شماره پاسپورت خودم و همسرم رو وارد سایت کردم و ثبت نام هم شدم.اما اول شماره پاسپورتم یه حرف انگلیسی هست مثلا h.که من وارد نکردم.خواهشن بهم بگید که اون حرف جز شماره پاسپورت حساب میشه و چجوری اضافش کنم؟

من خودم وارد کردم و فکر میکنم چون انگلیسی مد نظرشونه باید وارد میکردید جای نگرانی نیس اگه قابل ویرایش نیس با یک ایمیل درست میکنن به این آدرس ایمیل بزنید و بگید درست کنن مواردی که نوشته شده رو رعایت کنید
contactus_fa_tr@visaops.com

جهت اصلاح گزارش متقاضی خود در سیستم ما، لطفا اطلاعات زیر را در پاسخ خود بگنجانید:

الف. شماره گذرنامه، تاریخ تولد و نام قانونی مندرج در گذرنامه متقاضی.,و تابعیت

ب. اطلاعات را در جاییکه خطا بوجود می آید وارد کنید (برای مثال، تاریخ تولد، شماره گذرنامه یا ملیت).

پ. اطلاعات صحیح را وارد کنید
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، amir82 ، Soap McTavish ، rezagh ، saeid-ss ، manila

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان