کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-03-04 ساعت 22:38)Saeedv13 نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 19:39)sepid_a نوشته:  بچه ها csc همراه منو پاک کرده ,میشه چک کنید ببنید مال همه اینجوریه یا فقط مال منو پاک کردن
من الان اکانتمو چک کردم. همه سر جاشون هستن. پیگیری کنین ببینین جریان چیه؟

مرسی از اینکه جواب دادین
من ایمیل زدم و الان جواب دادن که درخواست شما انجام شد ولی رفتم چک کردم دیدم اضافه نکردنSad
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، rezagh
اول از همه تشکر میکنم به خاطر این همه راهنمایی های خوب و صمیمانه ای که همه دوستان بی دریغ در اختیارمون می گذارند. امیدوارم منم 12 فرودین با دست پر از سفارت بیام بیرون و واستون سفرنامه بنویسم. و اما سوال من:
تا اونجایی که من سایت ها رو زیر و رو کردم، هیچ چیزی در مورد اینکه در خصوص cscباید چه کار کنم، دستگیرم نشد. وقت سفارت رو که اونا دادند، پول رو هم که اگه اشتباه نکنم داخل سفارت نقدا می دیم. مگه نه؟ آیا کار دیگه ای باید بکنیم؟ ممنون میشم اگه بم راهنمایی کنید.
2013AS59XX// ابوظبی// مصاحبه: اول آوریل// 1 نفر// دریافت ویزا: 4 آوریل// مقصد: کالیفرنیا (سانفرنسیسکو)
تشکر کنندگان:
(2013-03-05 ساعت 11:30)Fereshteh Esfahan نوشته:  ...تا اونجایی که من سایت ها رو زیر و رو کردم، هیچ چیزی در مورد اینکه در خصوص cscباید چه کار کنم، دستگیرم نشد. وقت سفارت رو که اونا دادند، پول رو هم که اگه اشتباه نکنم داخل سفارت نقدا می دیم. مگه نه؟ آیا کار دیگه ای باید بکنیم؟ ممنون میشم اگه بم راهنمایی کنید.
شما در CSC ثبت نام می کنین و آدرس یک اداره پست رو معلوم می کنین تا انشاءالله بعد از صدور ویزا تشریف ببرین به اون شعبه و پاسپورت و ویزاتون رو تحویل بگیرین. برای اطلاع از نحوه ثبت نام به پست اول این تاپیک مراجعه کنید و فایل راهنمای آقای فضلی را دانلود و استفاده کنید.
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، Judy Abbott 13 ، asal1907 ، rezagh ، Soap McTavish ، lilac ، iman63ir
(2013-03-05 ساعت 02:22)sepid_a نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 22:38)Saeedv13 نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 19:39)sepid_a نوشته:  بچه ها csc همراه منو پاک کرده ,میشه چک کنید ببنید مال همه اینجوریه یا فقط مال منو پاک کردن
من الان اکانتمو چک کردم. همه سر جاشون هستن. پیگیری کنین ببینین جریان چیه؟

مرسی از اینکه جواب دادین
من ایمیل زدم و الان جواب دادن که درخواست شما انجام شد ولی رفتم چک کردم دیدم اضافه نکردنSad

دوباره امروز صبح ایمیل زدن که همسرتون به عنوان متقاضی اصلی ثبت شده ,من اینکار رو نکردم ,خودشون حذفش کردن خودشون هم جدا واسش اکانت ساختن , نمیدونم دوباره ایمیل زدم ببینم چی میشه, اینقدر گفتم اعضای خانواده رو پاک نکنید آخر سر مال خودمو پاک کردن !!!
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، ensan ، rezagh ، saeid-ss
دوباره سلام دوستان عزیز با تشکر از راهنماییهای خوبتون
من تازه عقد کردم باید اول برای سفارت ایمیل بزنم وخبر بدم بعد تو سایت csc ثبت نام کنم؟؟؟؟؟واینکه برای ثبت نام باید برای خودم و همسرم جداگانه فرم ثبت نام رو پر کنم؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
تشکر کنندگان: saeid-ss
دوست عزیز. در مورد اون گزینه view confirmation که با باز کردنش میشه به راحتی پرینت گرفت، من هم همون مشکل دوستان رو دارم. من هم اونو نمی بینم، یعنی نیست. البته منظوره من این نیست که شخصی قصد گمراهی داره نه. ولی این مشکل ظاهرا برای برخی واقعا وجود داره که یکیش خود من هستم و هر کاریم میکنم بفهم اشکال کار کجاست و دلیلش چیه متوجه نمیشم.
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر)/ دیدن قبولی: 2012-05-01 / ارسال فرم‌ها: 2012-17-06 با TNT / سفارت: آنکارا / مصاحبه : اواخر ژانویه / كلير در May 8 / ایشیو: 22 MAY / دریافت ویزاها : 23 MAY
(2013-03-05 ساعت 15:56)samiaaaaa نوشته:  دوباره سلام دوستان عزیز با تشکر از راهنماییهای خوبتون
من تازه عقد کردم باید اول برای سفارت ایمیل بزنم وخبر بدم بعد تو سایت csc ثبت نام کنم؟؟؟؟؟واینکه برای ثبت نام باید برای خودم و همسرم جداگانه فرم ثبت نام رو پر کنم؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

اول باید زحمت بکشی و این تاپیک رو یه مرور بکنی
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: asal1907 ، rezagh ، Soap McTavish ، sooso ، shaso ، saeid-ss
(2013-03-05 ساعت 16:02)alirlndl نوشته:  دوست عزیز. در مورد اون گزینه view confirmation که با باز کردنش میشه به راحتی پرینت گرفت، من هم همون مشکل دوستان رو دارم. من هم اونو نمی بینم، یعنی نیست. البته منظوره من این نیست که شخصی قصد گمراهی داره نه. ولی این مشکل ظاهرا برای برخی واقعا وجود داره که یکیش خود من هستم و هر کاریم میکنم بفهم اشکال کار کجاست و دلیلش چیه متوجه نمیشم.

سلام دوست عزیز این سایت مشکل داره , ایشالله که حل میشه مشکلاتش
واسه منم همراهمو حذف کردن دیگه گرینه add family members نداره , ایمیل هم که میزنی جواب سر بالا میدن
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، rezagh ، soruosh ، shaso ، saeid-ss
(2013-03-05 ساعت 15:56)samiaaaaa نوشته:  دوباره سلام دوستان عزیز با تشکر از راهنماییهای خوبتون
ممنون

دوست عزیز سلام
تا جایی که من میدونم اول باید به kcc اطلاع بدید , تازه به اینجا ختم نمیشه, شما اگه کارنت شدید و زمان مصاحبه تون معلومه , اگه به kcc اطلاع بدید باید فرمها رو دوباره با تغییرات جدید واسشون بفرستید که خود اینکار بین 4تا 8 هفته زمان میبره , و بنا براین به مصاحبه نمیرسید , ولی اگه کارنت نشدید و این دوره هم کارنت نمیشید بهتره سریع اطلاع بدید, اگه امکان داره حدودای کیس نامبرتون رو بگید تا بیشتر راهنمایی کنیم ,
برای ثبت نام هم با نام برنده اصلی اکانت درست میکنید و همسرتون رو به عنوان همراه اضافه میکنید
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، rezagh ، shaso ، saeid-ss
چرا من میرم تو این سایت اطلاعاتم و وارد میکنم میگه حساب معتبر نیست؟؟؟؟؟؟
(2013-03-05 ساعت 19:53)sepid_a نوشته:  
ممنون

دوست عزیز سلام
تا جایی که من میدونم اول باید به kcc اطلاع بدید , تازه به اینجا ختم نمیشه, شما اگه کارنت شدید و زمان مصاحبه تون معلومه , اگه به kcc اطلاع بدید باید فرمها رو دوباره با تغییرات جدید واسشون بفرستید که خود اینکار بین 4تا 8 هفته زمان میبره , و بنا براین به مصاحبه نمیرسید , ولی اگه کارنت نشدید و این دوره هم کارنت نمیشید بهتره سریع اطلاع بدید, اگه امکان داره حدودای کیس نامبرتون رو بگید تا بیشتر راهنمایی کنیم ,
برای ثبت نام هم با نام برنده اصلی اکانت درست میکنید و همسرتون رو به عنوان همراه اضافه میکنید

اگه نامه دوم رو گرفتین و وقت مصاحبه دارید دیگه نمیخواد به KCC اطلاع بدین مستقیم با سفارت مکاتبه کنید اونا میگن چه مدارکی بفرستین واسه هیچ کاری هم دیر نیست نگران نباشید.
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، rezagh ، shaso ، saeid-ss
(2013-03-05 ساعت 13:05)Saeedv13 نوشته:  .
عمو سعید به نظرتون آدرس ptt که انتخاب میکنیم با مدت زمانی که طول میکشه تا پاسپورت هامون از سفارت به ptt انتخابی برسه مرتبط هست؟؟؟؟ یعنی ممکنه که مرسوله هاشون به بعضی ptt ها زودتر برسه به بعضی دیرتر؟؟؟؟
دوستان لطفا نظرتون رو بگید
2013as4### یک نفر ,"خواستن توانستن است",مصاحبه:W2 Feb انکارا,صورتی،کلیرنس27Mar
Seattle
تشکر کنندگان: lilac ، shaso ، saeid-ss
(2013-03-05 ساعت 22:40)sooso نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 13:05)Saeedv13 نوشته:  .
عمو سعید به نظرتون آدرس ptt که انتخاب میکنیم با مدت زمانی که طول میکشه تا پاسپورت هامون از سفارت به ptt انتخابی برسه مرتبط هست؟؟؟؟ یعنی ممکنه که مرسوله هاشون به بعضی ptt ها زودتر برسه به بعضی دیرتر؟؟؟؟
دوستان لطفا نظرتون رو بگید

با اجازه از عمو سعید عزیز... دوست گرامی با توجه به سفرنامه poopak در محدوده کیزیلای PTT 5 عدلیه سرا مرکزیت دارد و بسته پستی ابتدا به مرکز عدلیه سرا وارد شده و سپس به شعب دیگر ارسال میشود.
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، Saeedv13 ، sooso ، mirzamemar ، shaso
یه سوال بسیار اضطراری دارم. من فردا صبح به آنکارا پرواز دارم. الان یه ایمیل از سفارت برام اومده که در واقع کانفیرم مصاحبه من هست و میگه برای پیکاپ پاسپورت ها برا هر شخص یه اکانت باید در CSC باز کنم. من برای خودم قبلا باز کردم و بچه هامو اضافه کردم به نظرتون الان باید برا هر کدوم از بچه هام جداگانه اکانت باز کنتم؟
(2013-02-25 ساعت 16:17)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2012-12-23 ساعت 19:46)mohammad_r نوشته:  سلام به دوستان
من ثبت نام كردم در سايت و تاييده آن را هم داد كه كپي گرفتم تا روز مصاحبه ارائه دهم. كار سختي نيست ولي چون بار اول است يك كم گيج كننده است بايد مراحل ذيل را اجرا كنيد:
1- در قسمت ثبت نام براي خودت اكانت درست كني(با دادن نام؛ نام خانوادگي؛ email و شماره پاسپورت)
2- بعد خودش وارد صفحه جديد مي شود كه در آنجا گزينه" تعيين وقت مصاحبه" را ميزنيد
3-بعد در صفحه بعدي نوع ويزا را كه مهاجرتي است انتخاب مي كني
4- بعد در صفحه بعدي گزينه اول كه ويزاي لاتاري هم در آن است را انتخاب مي كني
5- بعد در صفحه بعدي سفارت را مي آورد كه آنكار است و شما تاييد مي كني
6- بعد در صفحه بعدي اطلاعات خودت را تكميل و همراهانت را اضافه مي كني
7- بعد در صفحه بعدي اداره پست مورد نظرت را انتخاب مي كني و سپس گزينه تاييد را مي زني. بعد فرم نهائي را به شما مي دهد كه از آن پرينت مي گيري و كار تمام است

محمدجان..اون فرمی که پرینت میگیریم توش فقط آدرس و کدشعبه داره که؟پس شماره تلفن دفترپستی رو از کجا گیربیاریم؟توی لیست پی دی اف هم تلفن قید نشده!

ببینید پس چرا سفارت ایمیلی که به من زده نوشته برای تک تک اعضا باید ثبت نام کنم؟ من برای خودم اکانت باز کردم و بچه هامو اضافه کردم. حالا چه کار کنم؟ هول شدم اخه فردا پرواز دارم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان