موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اول از همه تشکر میکنم به خاطر این همه راهنمایی های خوب و صمیمانه ای که همه دوستان بی دریغ در اختیارمون می گذارند. امیدوارم منم 12 فرودین با دست پر از سفارت بیام بیرون و واستون سفرنامه بنویسم. و اما سوال من:
تا اونجایی که من سایت ها رو زیر و رو کردم، هیچ چیزی در مورد اینکه در خصوص cscباید چه کار کنم، دستگیرم نشد. وقت سفارت رو که اونا دادند، پول رو هم که اگه اشتباه نکنم داخل سفارت نقدا می دیم. مگه نه؟ آیا کار دیگه ای باید بکنیم؟ ممنون میشم اگه بم راهنمایی کنید.
2013AS59XX// ابوظبی// مصاحبه: اول آوریل// 1 نفر// دریافت ویزا: 4 آوریل// مقصد: کالیفرنیا (سانفرنسیسکو)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوباره سلام دوستان عزیز با تشکر از راهنماییهای خوبتون
من تازه عقد کردم باید اول برای سفارت ایمیل بزنم وخبر بدم بعد تو سایت csc ثبت نام کنم؟؟؟؟؟واینکه برای ثبت نام باید برای خودم و همسرم جداگانه فرم ثبت نام رو پر کنم؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز. در مورد اون گزینه view confirmation که با باز کردنش میشه به راحتی پرینت گرفت، من هم همون مشکل دوستان رو دارم. من هم اونو نمی بینم، یعنی نیست. البته منظوره من این نیست که شخصی قصد گمراهی داره نه. ولی این مشکل ظاهرا برای برخی واقعا وجود داره که یکیش خود من هستم و هر کاریم میکنم بفهم اشکال کار کجاست و دلیلش چیه متوجه نمیشم.
2013AS00003xxx (٢ نفر)/ دیدن قبولی: 2012-05-01 / ارسال فرمها: 2012-17-06 با TNT / سفارت: آنکارا / مصاحبه : اواخر ژانویه / كلير در May 8 / ایشیو: 22 MAY / دریافت ویزاها : 23 MAY
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
چرا من میرم تو این سایت اطلاعاتم و وارد میکنم میگه حساب معتبر نیست؟؟؟؟؟؟
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-05 ساعت 19:53)sepid_a نوشته: (2013-03-05 ساعت 15:56)samiaaaaa نوشته: دوباره سلام دوستان عزیز با تشکر از راهنماییهای خوبتون
من تازه عقد کردم باید اول برای سفارت ایمیل بزنم وخبر بدم بعد تو سایت csc ثبت نام کنم؟؟؟؟؟واینکه برای ثبت نام باید برای خودم و همسرم جداگانه فرم ثبت نام رو پر کنم؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
دوست عزیز سلام
تا جایی که من میدونم اول باید به kcc اطلاع بدید , تازه به اینجا ختم نمیشه, شما اگه کارنت شدید و زمان مصاحبه تون معلومه , اگه به kcc اطلاع بدید باید فرمها رو دوباره با تغییرات جدید واسشون بفرستید که خود اینکار بین 4تا 8 هفته زمان میبره , و بنا براین به مصاحبه نمیرسید , ولی اگه کارنت نشدید و این دوره هم کارنت نمیشید بهتره سریع اطلاع بدید, اگه امکان داره حدودای کیس نامبرتون رو بگید تا بیشتر راهنمایی کنیم ,
برای ثبت نام هم با نام برنده اصلی اکانت درست میکنید و همسرتون رو به عنوان همراه اضافه میکنید
اگه نامه دوم رو گرفتین و وقت مصاحبه دارید دیگه نمیخواد به KCC اطلاع بدین مستقیم با سفارت مکاتبه کنید اونا میگن چه مدارکی بفرستین واسه هیچ کاری هم دیر نیست نگران نباشید.
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-05 ساعت 22:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-05 ساعت 22:42 توسط sooso.)
(2013-03-05 ساعت 13:05)Saeedv13 نوشته: .
عمو سعید به نظرتون آدرس ptt که انتخاب میکنیم با مدت زمانی که طول میکشه تا پاسپورت هامون از سفارت به ptt انتخابی برسه مرتبط هست؟؟؟؟ یعنی ممکنه که مرسوله هاشون به بعضی ptt ها زودتر برسه به بعضی دیرتر؟؟؟؟
دوستان لطفا نظرتون رو بگید
2013as4### یک نفر ,"خواستن توانستن است",مصاحبه:W2 Feb انکارا,صورتی،کلیرنس27Mar
Seattle
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال بسیار اضطراری دارم. من فردا صبح به آنکارا پرواز دارم. الان یه ایمیل از سفارت برام اومده که در واقع کانفیرم مصاحبه من هست و میگه برای پیکاپ پاسپورت ها برا هر شخص یه اکانت باید در CSC باز کنم. من برای خودم قبلا باز کردم و بچه هامو اضافه کردم به نظرتون الان باید برا هر کدوم از بچه هام جداگانه اکانت باز کنتم؟