کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-03-02 ساعت 00:38)escutcheon نوشته:  دوستانی که confirmation رو میخوان پرینت بگیرن مشکلی نداشتن؟! من printable version رو که میزنم نصف صفحه سفید میشه.

برای منم همیطوره
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: escutcheon ، lilac
سلام دوستان
من تو فرم ثبت نام وفرم 122و230 یه حرف از فامیلم رو اشتباه زدم بعد از ایمیل ج دادن که فرم ها رو اصلاح کن منم اصلاح کردم با مدارکم 15 روز قبل از مصاحبه فرستادم و واسه ثبت نام توی csc فامیله اشتباه رو نوشتم حالا موندم باید باز فامیل صحیح رو باید مینوشتم ؟
چطور اصلاح کنم هرکاری کردم نشد؟
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
تشکر کنندگان: asal1907
(2013-03-02 ساعت 01:56)ali heydari نوشته:  سلام دوستان
من تو فرم ثبت نام وفرم 122و230 یه حرف از فامیلم رو اشتباه زدم بعد از ایمیل ج دادن که فرم ها رو اصلاح کن منم اصلاح کردم با مدارکم 15 روز قبل از مصاحبه فرستادم و واسه ثبت نام توی csc فامیله اشتباه رو نوشتم حالا موندم باید باز فامیل صحیح رو باید مینوشتم ؟

توی csc دقیقا اسمی که روی پاسپورتتون هست رو بنویسید
Case Number:2013 AS 60XX
سفارت : ابوظبی هفته دوم اپریل
ویزای یکضرب
ساکن فلوریدا از اپریل 2013
تشکر کنندگان: rezagh ، asal1907 ، ali heydari ، lilac ، amairmonre ، elhamin
(2013-03-02 ساعت 02:55)escutcheon نوشته:  

الان چطور میشه تصحیح کرد؟
باید ایمیل بفرستم کجا؟
متنش چی باشه؟
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
تشکر کنندگان:
سلام به همگی
من برنده اصلی بودم . روزی که می خواستم ptt ثبت نام کنم طبق ایمیلی که سفارت برای دبل چک کردن وقت مصاحبه به من زده بود گفته بود که هر نفر جداگانه در سایت csc ثبت نام کنه.من هم جداگانه ثبت نام کردم.حالا که می خوام اسم خانمم را به فرم خودم اضافه کنم قبول نمی کنه.این هفته هم می خوام برم ویزاها را بگیرم.میشه بگید که مشکلی پیش میاد یا خیر.لطفا کمکم کنید تا از نگرانی خارج بشم.ممنون
،كيس: 2013AS2xxx تعداد ٢ نفر,  سفارت :آنكارا ، مصاحبه : 3 ژانويه 2013 ، برگ صورتي ، فرم ٩ سوالي ، منتظرسرا ، كليرينس : 2013/02/20: دريافت ويزا: 08/03/2013.Smile/محل سكونت شهر آستين تگزاس./ در خواست سیتیزن شیپی 29 زانویه 2018/ مصاحبه : 3 می 2018 SAN ANTONIO,TX/  جشن سرمونی 24 می 2018/ Wink
تشکر کنندگان: amairmonre
سلام به همگی من موقع ثبت نامcsc آخرای ثبت نام که Edit داره رو عوض کردم در صورتی که نباید بهشون دست میزدم. آنکارا هم میگه فایلی از شما نرسیده به دستمون باید چیکار کنم اگه کسی اطلاع داره محبت کنه کمکم کنه
تشکر کنندگان:
(2013-03-02 ساعت 13:21)ali heydari نوشته:  
(2013-03-02 ساعت 02:55)escutcheon نوشته:  

الان چطور میشه تصحیح کرد؟
باید ایمیل بفرستم کجا؟
متنش چی باشه؟

شما به این آدرس ایمیل برن
contactus_fa_tr@visaops.com
و این موارد رو رعایت کن ,ایمیلت رو فارسی بنویس
الف. شماره گذرنامه، تاریخ تولد و نام قانونی مندرج در گذرنامه متقاضی.,و تابعیت

ب. اطلاعات را در جاییکه خطا بوجود می آید وارد کنید (برای مثال، تاریخ تولد، شماره گذرنامه یا ملیت).

پ. اطلاعات صحیح را وارد کنید.

(2013-03-02 ساعت 14:05)ali3923 نوشته:  سلام به همگی
من برنده اصلی بودم . روزی که می خواستم ptt ثبت نام کنم طبق ایمیلی که سفارت برای دبل چک کردن وقت مصاحبه به من زده بود گفته بود که هر نفر جداگانه در سایت csc ثبت نام کنه.من هم جداگانه ثبت نام کردم.حالا که می خوام اسم خانمم را به فرم خودم اضافه کنم قبول نمی کنه.این هفته هم می خوام برم ویزاها را بگیرم.میشه بگید که مشکلی پیش میاد یا خیر.لطفا کمکم کنید تا از نگرانی خارج بشم.ممنون

سلام دوست عزیز
نه اگه جدا ثبت نام کردید دوستانی یودن که جدا جدا ثبت نام کردن و رفتن و هیچ مشکلی نبوده اصلا نگران نباشید
یه راه دیگه هم هس من فقط در حد پیشنهادمیگم
وقتی رسیدید ترکیه میتونید از ptt مورد نظر کمک بگیرید و ازشون بخواین درست کنن واستون

(2013-03-02 ساعت 22:07)nimak2 نوشته:  سلام به همگی من موقع ثبت نامcsc آخرای ثبت نام که Edit داره رو عوض کردم در صورتی که نباید بهشون دست میزدم. آنکارا هم میگه فایلی از شما نرسیده به دستمون باید چیکار کنم اگه کسی اطلاع داره محبت کنه کمکم کنه

شمادقیقا چی رو عوض کردید؟
چه فایلی؟ از طریق سیستم فرستادین مدارکتون رو ؟
بیشتر توضیح بدید تا دوستان کمکتون کنن
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، ali3923 ، Soap McTavish ، ali heydari ، rezagh ، lilac ، amairmonre
(2013-03-02 ساعت 01:50)heidari1248 نوشته:  
(2013-03-02 ساعت 00:38)escutcheon نوشته:  دوستانی که confirmation رو میخوان پرینت بگیرن مشکلی نداشتن؟! من printable version رو که میزنم نصف صفحه سفید میشه.

برای منم همیطوره
برای همه همینطوره!!!!!!!
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: lingni ، rezagh ، lilac
سلام دوستان عزیز.من وقتی به csc وارد میشم و sign in میشم تو گزینه های پایین که نوشتستwhat would you like to doچیزی به نام view confirmation نداره بنابراین نمیتونم پرینت بگیرم. آخرش به این صورته:

What would you like to do?
■Schedule Appointment
■Submit Documents to Consular Section
■Register for Courier Service
■Add Family Members
تشکر کنندگان: amairmonre
دوستان عزیز سلام من فرصت نکردم که این تاپیکو کامل بخونم پس شاید سوالم یکم مسخره به نظر بیاد ولی میپرسمش
تاریخ مصاحبه ی من حدودا 10 روزیست که اعلام شده ولی من به خاطر تغییراتی که می خواستم در چگونگی مصاحبه ام ایجاد کنم و هموز مدارکش آماده نشده هنوز تو سایت cscثبت نام نکردم میخواستم ببینم این مشکلی به وجود میاره؟یعنی مهلت خاصی برای ثبت نام در این سایت وجود داره؟؟؟؟
لطفا کمککککککککک
مرسی
تشکر کنندگان:
(2013-03-04 ساعت 18:36)samiaaaaa نوشته:  دوستان عزیز سلام من فرصت نکردم که این تاپیکو کامل بخونم پس شاید سوالم یکم مسخره به نظر بیاد ولی میپرسمش
تاریخ مصاحبه ی من حدودا 10 روزیست که اعلام شده ولی من به خاطر تغییراتی که می خواستم در چگونگی مصاحبه ام ایجاد کنم و هموز مدارکش آماده نشده هنوز تو سایت cscثبت نام نکردم میخواستم ببینم این مشکلی به وجود میاره؟یعنی مهلت خاصی برای ثبت نام در این سایت وجود داره؟؟؟؟
لطفا کمککککککککک
مرسی

نه دوست عزیز نگران نباشید هر موقع فرصت کردید ثبت نام کنید
ایروان نیازی به این ثبت نام نداره ولی آنکارا و ابوظبی باید ثبت نام شه
تشکر کنندگان: amir82 ، rezagh ، samiaaaaa
بچه ها csc همراه منو پاک کرده ,میشه چک کنید ببنید مال همه اینجوریه یا فقط مال منو پاک کردن
تشکر کنندگان:
بچه ها از ترکیه یه ایمیل اومده واسه من همراهمو حذف کرده و رفتم csc دیدم آره نیس حالا چیکار کنم
تشکر کنندگان: rezagh
(2013-03-04 ساعت 01:37)nimak2 نوشته:  سلام دوستان عزیز.من وقتی به csc وارد میشم و sign in میشم تو گزینه های پایین که نوشتستwhat would you like to doچیزی به نام view confirmation نداره بنابراین نمیتونم پرینت بگیرم. آخرش به این صورته:

What would you like to do?
■Schedule Appointment
■Submit Documents to Consular Section
■Register for Courier Service
■Add Family Members
دوست عزیز
نگران نباش حداقل میتونی یک print screen از صفحت بگیری. من پیشنهاد میکنم تمام گزینه های بالا را امتحان کنی شاید کانفیگ گرفتن به صفحه دیگری انتقال پیدا کرده!! متاسفانه این سایت مدام در حال تغییر هست
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: amir82 ، rezagh ، kasrafo
(2013-03-04 ساعت 19:39)sepid_a نوشته:  بچه ها csc همراه منو پاک کرده ,میشه چک کنید ببنید مال همه اینجوریه یا فقط مال منو پاک کردن
من الان اکانتمو چک کردم. همه سر جاشون هستن. پیگیری کنین ببینین جریان چیه؟
تشکر کنندگان: rezagh ، kasrafo ، Judy Abbott 13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان