کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
با سلام خدمت تمامی عزیزان
من در سایت csc ثبت نام کردم و موقع انتخاب ptt واقعا گیج شدم
همه اصطلاحات ترکی بودن و من نتونستم ptt مورد نظرم رو پیدا کنم!
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-03-08 ساعت 01:08)sina99 نوشته:  با سلام خدمت تمامی عزیزان
من در سایت csc ثبت نام کردم و موقع انتخاب ptt واقعا گیج شدم
همه اصطلاحات ترکی بودن و من نتونستم ptt مورد نظرم رو پیدا کنم!
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
ممنون

سلام دوست عزیز واقعیتش اینه که خوب مهترین مطلبی که باید در نظر بگیرید اینه که شهر رو آنکارا و باقی موارد مثل منطقه و خیابون رو نزدیک هتلی که مد نظرتون هست انتخاب کنید ، اون چیزا که نوشته خوب شاید هیشکی نفهمه که چیه خود من که نفهمیدم چیه، از طریق گوگل مپ میتونید راحتر انتخاب کنید اگه هتلتون مشخص نیس مثلا آدرسی که مد نظرتونه بزنید و فاصله ش با آدرس سفارت ببنید چون تقریبا هتلهاییکه بیشتر بچه ها انتخاب میکنن نزدیکای سفارت هس، خلاصه میتونید ثبت نام رو زمانی انجام بدید که هتلتون مشخص کردید ، بعد راحتتر میتونید محل ptt رو انتخاب کنید،مت خودم نه هتلم مشخصه نه چیزی ، یکیو همینجوری انتخاب کردم نهایتش دور خواهد بود و چند دلاری خرج اضافی، خیلی حساسیت نشون ندید، موفق باشید
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، sina99 ، shaso ، saeid-ss ، manila
مرسی از راهنماییتون.من بهشون ایمیل زدم و منتظزجواب هستم
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13
دوستان عزیزم

بعد از ثبت نام در csc تاییدیه که دریافت کردید، اون قسمت اول تاییدیه این رو نوشته بود ؟

هدف از سفر: ویزای مهاجرتی - حمایت مالی از سوی خانواده، از طریق استخدام، لاتاری گوناگونی - ثبت نام برای ارسال با پیک

بعد هم کنسولگری و نشانی کنسولگری و جزئیات مقاضی و آخر سر هم اطلاعات پستی و توضیح در مورد اون ؟

Smile
ممنون از پاسختون
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، rezagh ، saeid-ss
(2013-03-11 ساعت 20:17)maahtab نوشته:  دوستان عزیزم

بعد از ثبت نام در csc تاییدیه که دریافت کردید، اون قسمت اول تاییدیه این رو نوشته بود ؟

هدف از سفر: ویزای مهاجرتی - حمایت مالی از سوی خانواده، از طریق استخدام، لاتاری گوناگونی - ثبت نام برای ارسال با پیک

بعد هم کنسولگری و نشانی کنسولگری و جزئیات مقاضی و آخر سر هم اطلاعات پستی و توضیح در مورد اون ؟

Smile
ممنون از پاسختون

دقیقاً
تشکر کنندگان: rezagh ، maahtab ، shaso ، saeid-ss
(2013-03-06 ساعت 20:41)sepid_a نوشته:  

دوستان عزیز متاهل توجه توجه:
اصل و ترجمه ی سند ازدواج برای PTT لازمه لطفا همراه داشته باشید
این خبر رو یکی از بچه ها از آنکارا رسونده

و مورد دیگر برای کل عزیزان که کلیرنس خوردن و بعد از کلیر شدن برای دریافت ویزا دوباره تشریف میبرن آنکارا :
دوستان اگر دقت کنید گوشه ی سمت چپ پرینت CSC تاریخ مینویسه لطفا ,حتما , هنگام رفتن به آنکارا برای دریافت ویزا دوباره پرینت بگیرید تا تاریخ به روز رسانی شود

با تشکر از ali3923

من دیروز به برگم نگاه انداختم دیدم تاریخی نداره! دوباره پرینت گرفتم ولی تاریخ نمیفته.یعنی اینقد مهمه؟! Smile من شنیدم وکالت نامه هم میخوان.درسته؟همه شعب اینجوریه یا بعضی از شعبه ها ممکنه ایرادگیر باشن؟
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: immigrant2us ، payam62 ، soruosh ، saeid-ss
سلام. دوستان من منتظر کلیر شدن هسم. و قبلا PTT انتخاب کردم و پرینتش را به سفرت روزمصاحبه دادم. ولی میخام 1 PTT دیگه تو استانبول انتخاب کنم. چطوری میش انجام داد؟ میشه موقع تحویل پاسپورت این کارا کرد؟ ممنون!
کیس نامبر 3500 ; 1 نفر
مصاحبه:W4 FEB آنکارا
آپدیت ها: 11و12و13و14 Mar و 19 و 24 و 25 و 26 Apr
کلیرنس:April 26
تشکر کنندگان: saeid-ss
سلام
من برای مصاحبه باید بروکسل برم. می‌خوام بدونم CSC شامل من هم می‌شه یا نه؟ چون داخل صفحا‌ت معرفی‌ شده چیزی راجع به بلژیک نبود
case:2013AS76x/مصاحبه May 16th/ تعداد 2نفر / برگه آبی / کنسولگری: بروکسل /تعداد آپدیت: خیلی / ویزا ۱۹ جولای
تشکر کنندگان:
(2013-03-06 ساعت 23:02)asal1907 نوشته:  
(2013-03-06 ساعت 22:38)Fereshteh Esfahan نوشته:  ببخشید بچه ها کسی می دونه
1)اصلا کجای instruction نوشته که ما بچه ای لاتاری هم باید در csc ثبت نام کنیم؟ آیا بچه های ابوظبی باید ثبت نام کنند؟
2) من این فایل هایی رو که دوستمون به عنوان راهنما روی پست اول این مبحث گذاشتند رو نمی تونم باز کنم یعنی یه صفحه اینترنت باز میکنه که اصلا بی ربطه!
3)این دوستمون که گفتند گزينه" تعيين وقت مصاحبه" را ميزنيد، مگه وقت مصاحبه رو براشون نفرستادند؟! چرا مستقیم نمیرند واسه register courier ثبت نام کنند.
واقعا پیشاپیش از جواباتون ممنونم.

1) بله باید ثبت نام کنید فقط بچه های ایروان نیازی به ثبت نام ندارن

3) مستقیم گزینه register courier رو انتخاب کنین.

این فقط شامل آنکارا و ابوظبی می‌شه یا همه کشورها؟ من برای بروکسل می‌خوام مطمئن بشم که آیا نیازی به ثبت نام هست؟
case:2013AS76x/مصاحبه May 16th/ تعداد 2نفر / برگه آبی / کنسولگری: بروکسل /تعداد آپدیت: خیلی / ویزا ۱۹ جولای
تشکر کنندگان: immigrant2us
ببخشید این قضیه ثبت نام توCSCمربوط به کسانی میشه که محل مصاحبشون امارت و ترکیه هست یا برای همه هست ؟ مثلا من که محل مصاحبه ام اروپا هست هم باید توش ثبت نام کنم ؟
تشکر کنندگان:
(2013-03-12 ساعت 02:38)ordibehesht600 نوشته:  ببخشید این قضیه ثبت نام توCSCمربوط به کسانی میشه که محل مصاحبشون امارت و ترکیه هست یا برای همه هست ؟ مثلا من که محل مصاحبه ام اروپا هست هم باید توش ثبت نام کنم ؟
از سه تا سفارتی که به طور معمول محل مصاحبه ایرانی ها هستند یعنی آنکارا، ابوظبی و ایروان، هموطنان فقط در دو تای اولی ملزم به ثبت نام در CSC هستند. در صورت نیاز به ثبت نام حتماً در سایت سفارتخانه مزبور به این مورد اشاره شده. مثلاً در مورد آنکارا علاوه بر اطلاع رسانی در وبسایت، رسید ثبت نام در CSC جزو مدارک مورد نیاز مصاحبه در فایل راهنمای سفارت هم هست. بنابراین بهترین کار برای شما مراجعه به وبسایت سفارتخانه مزبور و برای اطمینان بیشتر پرسش از طریق ایمیل سفارت می باشد. موفق باشید.
تشکر کنندگان: nina22 ، amir82 ، ordibehesht600 ، el333 ، rezagh ، farmiz ، Judy Abbott 13 ، mirzamemar ، immigrant2us ، soruosh ، saeid-ss
سلام دوستای گلم
میشه لطفا یکی به من آدرس این CSC رو بده؟
و لینکی که چجور میشه ثبت نام کرد؟ Sad
من هرچی میگردم پیداش نمیکنم
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
تشکر کنندگان:
(2013-03-12 ساعت 09:27)naarestan نوشته:  سلام دوستای گلم
میشه لطفا یکی به من آدرس این CSC رو بده؟
و لینکی که چجور میشه ثبت نام کرد؟ Sad
من هرچی میگردم پیداش نمیکنم
تو امضای امیر مهاجر عزیز میتونی از فایلهای کمکی استفاده کنی و ثبت نام کنی(اولین پست تو همین تاپیک رو مطالعه کن)اگه تازه کارنت شدید اجازه بدید تا نامه دومتون بیاد تا مشخص بشه مصاحبتون کجاست و بعد در csc ثبت نام کنید.
لطفا امضاتون رو درست کنید تا دوستان بهتر شما رو راهنمایی کنند.مرسی
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
(2013-03-11 ساعت 23:44)علی مب نوشته:  سلام. دوستان من منتظر کلیر شدن هسم. و قبلا PTT انتخاب کردم و پرینتش را به سفرت روزمصاحبه دادم. ولی میخام 1 PTT دیگه تو استانبول انتخاب کنم. چطوری میش انجام داد؟ میشه موقع تحویل پاسپورت این کارا کرد؟ ممنون!

اگه ptt قابل ویرایش باشه که ادیتش میکنی و شهر رو عوض میکنی میزنی استانبول ولی اگه نشه ویرایش کرد شما میتونی وارد اکانتت بشی و تمامی مراحلی که قبلاً انجام دادیو انجام بدی وقتی به انتخاب ptt رسیدی شهر رو استانبول بزنی،در مورد اینکه ptt که قبلا انتخاب کردی با ptt که الان میخوای انتخاب کنی متفاوت باشه نظر من اینه که اشکالی نداره ، وقتی پاسپورتتو تحویل سفارت میدی برگه ptt جدید رو بده، ولی اینکه بدون پاسپورت تو گرفتن هتل دچار کشکل میشی یا نه من اطلاعی ندارم, اینا نظر منه دوستان با تجربه تر نظر بدن
تشکر کنندگان: immigrant2us
(2012-12-05 ساعت 01:51)امیر مهاجر نوشته:  در تاریخ ۴ دسامبر ۲۰۱۲ خانم سارا گرو مسؤول کنسولی وزارت امور خارجهٔ آمریکا در ویدیویی اعلام کرد تغییراتی در سیستم اخذ انواع ویزا برای این کشور بوجود خواهد آمد.
در نتیجهٔ این تغییرات رزرو وقت مصاحبه، پرداخت هزینهٔ ویزا و تعیین محل دریافت پاسپورت از طریق وبسایت شرکتی امکان پذیر خواهد بود.
در پی آن سفارتخانه‌های آمریکا در ابوظبی، آنکارا و ایروان نیز برای متقاضیان ایرانی از چنین سیستمی پیروی خواهند کرد.
لیکن با توجه به تازه بودن این موضوع و وجود ابهاماتی در خصوص متقاضیان ویزای گونه‌گونی، این تاپیک ایجاد شده تا گفتگو و تبادل نظرهای مرتبط در یکجا متمرکز شوند.
ارسال مطالب بدون منبع در این خصوص مجاز نمیباشد.
همچنین ارسالهای مرتبط با این موضوع در تاپیکهای دیگر تالار بدون هماهنگی با فرد ارسال کننده حذف خواهد شد.
لطفا اطلاعات و تجربیات مستند خود را در این تاپیک به اشتراک بگذارید.

فایل راهنمایی که دوست عزیزمون mohammad fazli زحمت کشیدند و آماده کردند برای استفادهٔ کابران گرامی مهاجرسرا آپلود شد.
CSC.pdf
CSC_Print.pdf

سلام
دست شما درد نکنه واقعا
فقط دو تا نکته:
۱. این دو تا فایل PDF که گذاشتید، هردو فیلتر هستند گویا.
۲. من که با Psiphon3 میرم، میره توی این سایت: http://error404.000webhost.com/?
که من نمیدونم چیه! و چجوری میشه فایل‌ها رو ازش دانلود کرد آیا!
میشه راهنماییم کنید؟
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
تشکر کنندگان: maahtab

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان