کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-03-24 ساعت 14:40)sce نوشته:  
(2013-03-24 ساعت 01:59)bara unal نوشته:  با سلام
سوال من این است که تاریخ مصاحبه من 25اپریل در ابوظبی هست. آیا باید در CSC ثیت نام کنم؟ آگر بله آدرس سابت و راهنمایی های لازم را می توانید بکنید؟؟
برای لاتاری هم این ثبت نام لازمه؟؟قبل از رفتن ارسال مدارک لازمه؟ ممنون مشم راهنماییم کنید.

سلام.
بله.لازمه و حتما قبل از ثبت نام تو CSC حتما نحوه ثبت نام و نحوه پرینت گرفتن تاییید اونو از تو امضای کاربر فضلی مطالعه کن.حواست باشه که مهمترین بخش این ثبت نام هدف سفر هست.در کل کار راحتیه ولی چون سایت یه مقدار به کندی پیش میبره احتمالا یه ربع ساعتی درگیرش باشی.واسه لاتاری که از الزاماته.ضمنا من هم ابوظبی مصاحبه دارم و ارسال مدارک قبل از مصاحبه به هیچ وجه لازم نیست.
موفق باشی.

ممنونم از پاسخ. نحوه ثبت نام و نحوه پرینت گرفتن تاییید اونو از تو امضای کاربر فضلی از کجا میتونم پیدا کنم؟
تشکر کنندگان: bayat_r ، Tomas
سلام دوستان
من به پرینتر دسترسی ندارم .میتونم فایل ثبت نام رو save کنم ببرم از یه جای دیگه پرینت بگیرم؟یا کلا چه راه دیگری هست؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: saeid-ss ، Tomas
(2013-03-24 ساعت 16:22)r91 نوشته:  سلام دوستان
من به پرینتر دسترسی ندارم .میتونم فایل ثبت نام رو save کنم ببرم از یه جای دیگه پرینت بگیرم؟یا کلا چه راه دیگری هست؟
بله دوست عزیزsave as pdf کن بعد بزن رو فلش ببر هرجا میخوای پرینت بگیر

(2013-03-24 ساعت 14:55)bara unal نوشته:  
(2013-03-24 ساعت 14:40)sce نوشته:  
(2013-03-24 ساعت 01:59)bara unal نوشته:  با سلام
سوال من این است که تاریخ مصاحبه من 25اپریل در ابوظبی هست. آیا باید در CSC ثیت نام کنم؟ آگر بله آدرس سابت و راهنمایی های لازم را می توانید بکنید؟؟
برای لاتاری هم این ثبت نام لازمه؟؟قبل از رفتن ارسال مدارک لازمه؟ ممنون مشم راهنماییم کنید.

سلام.
بله.لازمه و حتما قبل از ثبت نام تو CSC حتما نحوه ثبت نام و نحوه پرینت گرفتن تاییید اونو از تو امضای کاربر فضلی مطالعه کن.حواست باشه که مهمترین بخش این ثبت نام هدف سفر هست.در کل کار راحتیه ولی چون سایت یه مقدار به کندی پیش میبره احتمالا یه ربع ساعتی درگیرش باشی.واسه لاتاری که از الزاماته.ضمنا من هم ابوظبی مصاحبه دارم و ارسال مدارک قبل از مصاحبه به هیچ وجه لازم نیست.
موفق باشی.

ممنونم از پاسخ. نحوه ثبت نام و نحوه پرینت گرفتن تاییید اونو از تو امضای کاربر فضلی از کجا میتونم پیدا کنم؟
شما رو اسم آقای فضلی کلیک کن صفحه پروفایلش رومیاره بعد امضاشومیتونی ببینی
http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1360472323
http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1357370866
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، amir82 ، Soap McTavish ، bayat_r ، rezagh ، nina22 ، reza_goorangi ، saeid-ss ، Tomas
سلام
ما قبل از 19 دسامبر مصاحبه شدیم در سفارت ایروان.ولی هنوز کلیرنس ما اعلام نشده است.میخواهم بدونم ایا برای کارهای مربوط به دریافت ویزا باید در سایت cscثبت نام کنیم؟ و سوال دیگر اینکه ایا برای کسی که تازه کرنت شده برای سفارت ایروان ، کارهایی مثل تغییر زمان مصاحبه را باید از طریق csc انجام بدهد و باید کلا در این سایت ثبت نام کند؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-03-24 ساعت 17:36)sla59 نوشته:  سلام
ما قبل از 19 دسامبر مصاحبه شدیم در سفارت ایروان.ولی هنوز کلیرنس ما اعلام نشده است.میخواهم بدونم ایا برای کارهای مربوط به دریافت ویزا باید در سایت cscثبت نام کنیم؟ و سوال دیگر اینکه ایا برای کسی که تازه کرنت شده برای سفارت ایروان ، کارهایی مثل تغییر زمان مصاحبه را باید از طریق csc انجام بدهد و باید کلا در این سایت ثبت نام کند؟
ممنون

سلام، مثل اينكه ايروان نياز به csc نداره... دوستاني كه مصاحبه رفتند بهتر ميتونند راهنمايي كنند...
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، sadeghi897 ، bayat_r ، rezagh ، ani_sheiton ، sla59 ، saeid-ss ، Tomas
(2013-03-24 ساعت 18:11)mlo نوشته:  
(2013-03-24 ساعت 17:36)sla59 نوشته:  سلام
ممنون

سلام، مثل اينكه ايروان نياز به csc نداره... دوستاني كه مصاحبه رفتند بهتر ميتونند راهنمايي كنند...
بله دوست عزیز ایروان نیازی به ثبت نام در csc نداره
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، sla59 ، سمانه777 ، Saeedv13 ، amir82 ، rezagh ، Tomas
با تشکر از همه دوستان. یک سوال دیگه اینکه، الان برای تغییر زمان مصاحبه در ایروان، به همان روال قبل باید به kcc ایمیل زد؟
تشکر کنندگان:
(2013-03-18 ساعت 22:04)mohammad fazli نوشته:  سلام دوستان
شاید مسئله ای را که مطرح میکنم برای شما هم پیش بیاد. اگر در هنگام ثبت نام هدف سفر را اشتباه انتخاب کنید (select trip purpose) چگونه میشود اصلاح انجام داد یا اگر اعضای خانواده را add نکردید چگونه اطلاعات را اصلاح کرد؟؟؟
در این روش بعد از ورود به سایت وارد اکانت خود نمی شوید !!! و بر روی ساخت اکانت کلیک میکنید گزینه بله را کلیک کنید بعد از ورود اطلاعات پاسپورت تاریخ تولد و ملیت log in کنید در پنجره بعدی از گزینه های پایین صفحه گزینه Schedule Appointment را انتخاب کرده و وارد صفحه select trip purpose شوید از زیر منو immigrant visa گزینه immigrant visa (family-sponsored employment-based,diversity lottery)-register for courier را انتخاب کنید بعد محل سفارت (انکارا) بعد از ان میتوانید اعضای خانواده را add نمایید

من بدرم قبول شدن و من و مامان هم میتونستیم بیایم حالا از داداشا ک ازدواج کردن هم باید اسمشون به غیر از فرم روی سایت هم باشه؟
دوستا ن عزیز
لطف کنید به بنده بفرماایید که این چیزی که توو موارد لازم برای مصاحبه هست چیه؟
1. csc appointment conirmation and passport pickup receipt :
please bring the appointment confirmatoin and passport delivery receipt you printed out after you scheduled your appointment
و دیگه این که آ یا باسبورت اون کسی که توو آمریکاست و ادرسشو ما توو فرم ها نوشتیم لازمه برای بردن به مصاحبه؟ من همین 4 شنبه 27 مارچ مصاحبه دارم لطفن راهنماییم کنید
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزيز
به خصوص استاد عزیز امير مهاجر
ما کيسمون تازه کارنت شده آنکارا مصاحبمون بود افتاديم ایروان می خواستم مطمئن بشم که بايد ثبت نام csc انجام بديم يا نه ؟
ظاهرا دوستان می گن نیازی نیست از طرفی بخوای ثبت نام کنی بايد آدرس پست نزديک سفارت آمريکا در ایزوان يا هتل بدی نمد دونم چه کار کنم ؟؟
کمک؟کمک؟کمک؟WinkWink
ا
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
(2013-03-25 ساعت 16:54)daad نوشته:  دوستا ن عزیز
please bring the appointment confirmatoin and passport delivery receipt you printed out after you scheduled your appointment
و دیگه این که آ یا باسبورت اون کسی که توو آمریکاست و ادرسشو ما توو فرم ها نوشتیم لازمه برای بردن به مصاحبه؟ من همین 4 شنبه 27 مارچ مصاحبه دارم لطفن راهنماییم کنید
سلام
در مورد سوال اولت ثبت نام csc برای دریافت ویزا است که بایستی انجام بدی دوتا فایل در امضای بنده موجود است آنها دانلود کن و مطابق آن ثبت نام کن بهتر است از فندق شکن برای داشتن سرعت بیشتر استفاده کنی. (این سایت با فندق شکن سریعتر باز می شود)
در مورد سوال دومت نیاز به آوردن پاسپورت آن طرف نمی باشد.

(2013-03-25 ساعت 19:58)sgkco24 نوشته:  سلام دوستان عزيز
ما کيسمون تازه کارنت شده آنکارا مصاحبمون بود افتاديم ایروان می خواستم مطمئن بشم که بايد ثبت نام csc انجام بديم يا نه ؟
ظاهرا دوستان می گن نیازی نیست از طرفی بخوای ثبت نام کنی بايد آدرس پست نزديک سفارت آمريکا در ایزوان يا هتل بدی نمد دونم چه کار کنم ؟؟
کمک؟کمک؟کمک؟WinkWink
ا
در مورد ایروان نیازی به ثبت نام csc نمی باشد.
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: sgkco24 ، mlo ، nina22 ، Judy Abbott 13 ، Tomas
(2013-03-25 ساعت 20:01)mohammad fazli نوشته:  
سلام
در مورد سوال اولت ثبت نام csc برای دریافت ویزا است که بایستی انجام بدی دوتا فایل در امضای بنده موجود است آنها دانلود کن و مطابق آن ثبت نام کن بهتر است از فندق شکن برای داشتن سرعت بیشتر استفاده کنی. (این سایت با فندق شکن سریعتر باز می شود)

کمک؟کمک؟کمک؟WinkWink
ا
سلام محمد جان
آخه تو آدرسش که میری ثبت نام کنی ايروان هم جزو اون سفارتهای csc هستش
پس چرا نياز نداره ثبت نام کنیم؟؟؟؟؟Shy
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-03-25 ساعت 21:56)sgkco24 نوشته:  
(2013-03-25 ساعت 20:01)mohammad fazli نوشته:  
سلام

کمک؟کمک؟کمک؟WinkWink
ا
سلام محمد جان
آخه تو آدرسش که میری ثبت نام کنی ايروان هم جزو اون سفارتهای csc هستش
پس چرا نياز نداره ثبت نام کنیم؟؟؟؟؟Shy
بخدا من اطلاعات دقیقی ندارم ولی جودی ابوت 13 این حرفو زده و من چشم بسته قبولش دارم. شما هم قبول کن از من Big Grin
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، Tomas
با سلام و تشکر از دوستان
اگر میشه در مورد این که چجوری آدرس نزدیکترین دفتر پستی به هتلمان را پیدا کنیم راهنمایی کنید.
ممنون .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

تشکر کنندگان:
(2013-03-26 ساعت 00:14)m@ry@m75 نوشته:  با سلام و تشکر از دوستان
اگر میشه در مورد این که چجوری آدرس نزدیکترین دفتر پستی به هتلمان را پیدا کنیم راهنمایی کنید.
ممنون .
بهترین راه اینه که ببینی بچه هایی که تو اون هتل مدنظر شما بودن کدوم ptt انتخاب کردن شما هم اونو انتخاب ولی فکر کنم سعبه عدلیه سرا خوب باشه
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، m@ry@m75 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان