موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-24 ساعت 16:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-24 ساعت 16:23 توسط r91.)
سلام دوستان
من به پرینتر دسترسی ندارم .میتونم فایل ثبت نام رو save کنم ببرم از یه جای دیگه پرینت بگیرم؟یا کلا چه راه دیگری هست؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما قبل از 19 دسامبر مصاحبه شدیم در سفارت ایروان.ولی هنوز کلیرنس ما اعلام نشده است.میخواهم بدونم ایا برای کارهای مربوط به دریافت ویزا باید در سایت cscثبت نام کنیم؟ و سوال دیگر اینکه ایا برای کسی که تازه کرنت شده برای سفارت ایروان ، کارهایی مثل تغییر زمان مصاحبه را باید از طریق csc انجام بدهد و باید کلا در این سایت ثبت نام کند؟
ممنون
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-24 ساعت 17:36)sla59 نوشته: سلام
ما قبل از 19 دسامبر مصاحبه شدیم در سفارت ایروان.ولی هنوز کلیرنس ما اعلام نشده است.میخواهم بدونم ایا برای کارهای مربوط به دریافت ویزا باید در سایت cscثبت نام کنیم؟ و سوال دیگر اینکه ایا برای کسی که تازه کرنت شده برای سفارت ایروان ، کارهایی مثل تغییر زمان مصاحبه را باید از طریق csc انجام بدهد و باید کلا در این سایت ثبت نام کند؟
ممنون
سلام، مثل اينكه ايروان نياز به csc نداره... دوستاني كه مصاحبه رفتند بهتر ميتونند راهنمايي كنند...
2013AS7XXX
ღ ایروان ღ سه نفر ღ مدت انتظار : 80 روز ღ
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از همه دوستان. یک سوال دیگه اینکه، الان برای تغییر زمان مصاحبه در ایروان، به همان روال قبل باید به kcc ایمیل زد؟
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
دوستا ن عزیز
لطف کنید به بنده بفرماایید که این چیزی که توو موارد لازم برای مصاحبه هست چیه؟
1. csc appointment conirmation and passport pickup receipt :
please bring the appointment confirmatoin and passport delivery receipt you printed out after you scheduled your appointment
و دیگه این که آ یا باسبورت اون کسی که توو آمریکاست و ادرسشو ما توو فرم ها نوشتیم لازمه برای بردن به مصاحبه؟ من همین 4 شنبه 27 مارچ مصاحبه دارم لطفن راهنماییم کنید
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تشکر از دوستان
اگر میشه در مورد این که چجوری آدرس نزدیکترین دفتر پستی به هتلمان را پیدا کنیم راهنمایی کنید.
ممنون .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس