کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-03-13 ساعت 18:03)nikan_sh نوشته:  
(2013-03-12 ساعت 23:56)naarestan نوشته:  
(2013-03-12 ساعت 11:51)sepid_a نوشته:  
(2013-03-12 ساعت 11:43)mohsenmohajer نوشته:  دوستان:طی پروسه لاتاری مابا این چند تا وبسات سرو کار داریم:
1-سایتی که نامه دوم رو توش میبینیم
2-سایت سفارت که زمان مصاحبه و کلیرنس توش میاد
3- سایتی که باید توش ثبت نام کنیم(csc)
4-یه وبسایتی هم بود که کیس نامر رو توش وارد میکردی و وضعیت پروندتو میگفت
1و2 رو میدونم
میشه لطفا یکی از دوستان آدرس 3و4 رو بگه؟
راسی منظور از آپدیت شدن کیس چیه و تو کدوم سایت میشه دیدش؟
سلام
3-https://usvisa-info.com اگه تازه کارنت شدید اجازه بدید نامه دوم بیاد و محل مصاحبه مشخص بشه بعد ثبت نام کنید
4-https://ceac.state.gov/CEAC

۱ و ۲ که مشخص هست و خودتان هم گفتید که می‌دانید.
۳ یعنی CSC هم که با فایل‌های PDF ای که دوستان عزیز گذاشتند، راحت میشه مراحلش رو طی کرد.
حالا، سؤال من همین شماره‌ی ۴ هست. این سایت یعنی (https://ceac.state.gov/CEAC)، برای ماهاست مگه؟ پس چرا CaseNumber ماها رو قبول نمیکنه؟ EX اش هم اینه: (e.g., MTL1999626025)
برای این می‌پرسم که هرچی سعی کردم شماره من رو قبول نمیکنه.
lفکر کنم چون من و شما کیسامون کارنت نشده نشون نمیده

با تشکر از دوستان بابت اطلاعات خوبتون/ می شه آدرس سایت دوم رت هم بنویسید؟! ممنون
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-03-25 ساعت 21:56)sgkco24 نوشته:  سلام محمد جان
آخه تو آدرسش که میری ثبت نام کنی ايروان هم جزو اون سفارتهای csc هستش
پس چرا نياز نداره ثبت نام کنیم؟؟؟؟؟Shy
(2013-03-26 ساعت 00:03)mohammad fazli نوشته:  بخدا من اطلاعات دقیقی ندارم ولی جودی ابوت 13 این حرفو زده و من چشم بسته قبولش دارم. شما هم قبول کن از من Big Grin
sgkco24
اگر یه نگاهی به مدارک مورد نیاز متقاضیان ویزای گوناگونی سفارت ارمنستان بندازی می بینی که صحبتی از ثبت نام CSC نیست. اصولاً مراجعه به وبسایت هر تشکیلاتی بهترین منبع برای بدست آوردن به روز ترین اطلاعات هست و بر شما و سایر دوستان ذینفع واجب است که به طور مرتب سایت سفارت آمریکا در ارمنستان را مطالعه نمایند تا اگر ثبت نام CSC ضروری شد بی خبر نمانند.
تشکر کنندگان: nina22 ، bayat_r ، Soap McTavish ، Judy Abbott 13 ، sgkco24 ، saeid-ss ، Tomas
(2013-03-26 ساعت 00:03)mohammad fazli نوشته:  
(2013-03-25 ساعت 21:56)sgkco24 نوشته:  
(2013-03-25 ساعت 20:01)mohammad fazli نوشته:  
(2013-03-25 ساعت 16:54)daad نوشته:  دوستا ن عزیز
لطف کنید به بنده بفرماایید که این چیزی که توو موارد لازم برای مصاحبه هست چیه؟
1. csc appointment conirmation and passport pickup receipt :
please bring the appointment confirmatoin and passport delivery receipt you printed out after you scheduled your appointment
و دیگه این که آ یا باسبورت اون کسی که توو آمریکاست و ادرسشو ما توو فرم ها نوشتیم لازمه برای بردن به مصاحبه؟ من همین 4 شنبه 27 مارچ مصاحبه دارم لطفن راهنماییم کنید
سلام
در مورد سوال اولت ثبت نام csc برای دریافت ویزا است که بایستی انجام بدی دوتا فایل در امضای بنده موجود است آنها دانلود کن و مطابق آن ثبت نام کن بهتر است از فندق شکن برای داشتن سرعت بیشتر استفاده کنی. (این سایت با فندق شکن سریعتر باز می شود)
در مورد سوال دومت نیاز به آوردن پاسپورت آن طرف نمی باشد.

(2013-03-25 ساعت 19:58)sgkco24 نوشته:  سلام دوستان عزيز
به خصوص استاد عزیز امير مهاجر
ما کيسمون تازه کارنت شده آنکارا مصاحبمون بود افتاديم ایروان می خواستم مطمئن بشم که بايد ثبت نام csc انجام بديم يا نه ؟
ظاهرا دوستان می گن نیازی نیست از طرفی بخوای ثبت نام کنی بايد آدرس پست نزديک سفارت آمريکا در ایزوان يا هتل بدی نمد دونم چه کار کنم ؟؟
کمک؟کمک؟کمک؟WinkWink
ا
در مورد ایروان نیازی به ثبت نام csc نمی باشد.
سلام محمد جان
بخدا من اطلاعات دقیقی ندارم ولی جودی ابوت 13 این حرفو زده و من چشم بسته قبولش دارم. شما هم قبول کن از من Big Grin
مرسی آقای فضلی شما لطف دارید , خیلی ممنون
دوست عزیز این PDFرو بخونید http://photos.state.gov/libraries/armeni.../dv_en.pdf
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، shimoda ، Soap McTavish ، sgkco24 ، Tomas ، wasterarcartuff
سلم كسي مي دونه كدوم پستات او انتخاب كنيم به سفارت نزديك تره؟
تشکر کنندگان:
دوستان من یه سوالی داشتم، این فایل یا حساب برای متقاضی اصلی که برنده لاتاری هست باز میشه و بقیه همراهان به اون اضافه میشن یا اینکه برای هر کدام باید یه حساب جداگانه باز کرد؟
تشکر کنندگان:
(2013-03-26 ساعت 20:47)sanaz12345 نوشته:  دوستان من یه سوالی داشتم، این فایل یا حساب برای متقاضی اصلی که برنده لاتاری هست باز میشه و بقیه همراهان به اون اضافه میشن یا اینکه برای هر کدام باید یه حساب جداگانه باز کرد؟

برای نفر برنده باز میکنی و بقیه افراد به آن اضافه می شوند
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: ASALI ، Saeedv13 ، nina22 ، kasrafo ، Judy Abbott 13 ، shaso ، saeid-ss ، Tomas ، wasterarcartuff
بچه ها من امروز یه اشتباهی انجام دادم خواستم اینجا اطلاع بدم که شما هم این اشتباه رو نکنید
اولاً در ثبت نام دقت کافی داشته باشید و مشخصات رو دقیق و بدون اشتباه وارد کنید ولی نکته ای که میخوام بگم اینه که به هیچ عنوان اعضای خانواده رو پاک نکنید ، چون وقتی پاک میکنید خود به خود به عنوان منقاضی اصلی ثبت میشه و امکان اضافه کردن مجدد به عنوان اعضای خانواده رو ندارید و حتی اکانت ایجاد شده رو پاک نمیکنن ، من به گفته ی یکی از کاربران حذف کردم که مشخصات رو اصلاح کنم دیگه نتونستم اضافه کنم، البته شاید این مورد فقط واسه من بوده چون من زمان رو از طریق سایت چندین بار عوض کردم ولی توصیه ام اینه که با دقت ثبت نام کنید،
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، amir82 ، nina22 ، shaso ، saeid-ss ، babak_1363 ، Tomas
(2013-03-26 ساعت 22:06)mohammad fazli نوشته:  
(2013-03-26 ساعت 20:47)sanaz12345 نوشته:  دوستان من یه سوالی داشتم، این فایل یا حساب برای متقاضی اصلی که برنده لاتاری هست باز میشه و بقیه همراهان به اون اضافه میشن یا اینکه برای هر کدام باید یه حساب جداگانه باز کرد؟

مرسی از جوابتون> من یه مشکل دیگه هم دارم و آن هم اینه که وقتی میزنم پرینت بگیره، سفید میگیره با چند تا پرینتر مختلف هم امتحان کردم Sad
تشکر کنندگان: saeid-ss ، Tomas
(2013-03-27 ساعت 18:59)sanaz12345 نوشته:  

مرسی از جوابتون> من یه مشکل دیگه هم دارم و آن هم اینه که وقتی میزنم پرینت بگیره، سفید میگیره با چند تا پرینتر مختلف هم امتحان کردم Sad
دوستان عزیز منم دقیقا مشکل ساناز جان را برای گرفتن پرینت دارم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

تشکر کنندگان: Tomas
(2013-03-27 ساعت 19:03)m@ry@m75 نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 18:59)sanaz12345 نوشته:  

دوستان عزیز منم دقیقا مشکل ساناز جان را برای گرفتن پرینت دارم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

دوستان امضای آقای فضلی پرینت csc رو بخونید مشکلتون حل میشه
http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1360472323
تشکر کنندگان: shimoda ، m@ry@m75 ، Soap McTavish ، nina22 ، amir82 ، shaso ، saeid-ss ، Tomas ، wasterarcartuff
سلام به همه دوستان عزیز سال نو مبارک
من برای هفته چهارم می در ابوظبی مصاحبه دارم.یک اکانت CSC ایجاد کردم . اما هنوز شک دارم که ایا این کار ضروری هست یا نه؟ آیا دوستانی هستند که بدون ثبت نام در CSC ویزای خود را گرفته باشند.
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
تشکر کنندگان:
(2013-03-26 ساعت 11:38)Saeedv13 نوشته:  
(2013-03-25 ساعت 21:56)sgkco24 نوشته:  سلام محمد جان
(2013-03-26 ساعت 00:03)mohammad fazli نوشته:  بخدا من اطلاعات دقیقی ندارم ولی جودی ابوت 13 این حرفو زده و من چشم بسته قبولش دارم. شما هم قبول کن از من Big Grin
sgkco24
اگر یه نگاهی به مدارک مورد نیاز متقاضیان ویزای گوناگونی سفارت ارمنستان بندازی می بینی که صحبتی از ثبت نام CSC نیست. اصولاً مراجعه به وبسایت هر تشکیلاتی بهترین منبع برای بدست آوردن به روز ترین اطلاعات هست و بر شما و سایر دوستان ذینفع واجب است که به طور مرتب سایت سفارت آمریکا در ارمنستان را مطالعه نمایند تا اگر ثبت نام CSC ضروری شد بی خبر نمانند.
سلام بر مدیز عزیز (عمو سعید) محمد و جودی ابوت عزيز
ااز توجه شما سروران به سوالات بچه های مهاجر سرا و احساس مسئوليت تان در راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگذارم و ممنون از راهنماییتانWinkWink
و باعث
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Judy Abbott 13 ، Tomas
ای بابا عجب داستانی شده ها ,یعنی چی آخه !!!!!!!!!!!!! چرا دوباره همراه منو این سیستم حذف کرده آخه!!!!!!!!!!!!!!!!!
تشکر کنندگان:
دوستان ,دوستان , همین الان ایمیلی از سفارت به دستم رسید ,
من از طریق سیستم زمانمو عوض کردم و بعد از چند روز همسرمو حذف کردن , این کار بارها تکرار شد تا اینکه دیروز دوباره با زور همسرمو اضافه کردم و دوباره زمان رو عوض کردم
امروز بلاخره سفارت از دستم شاکی شد و گفت نیازی نیست که هی اضافه کنی دیگه تکرار نشه ,همسرت مربوط به کیس تو و تو وقتی عوض میکنی یعنی همسرت هم زمان مصاحبه اش خود به خود عوض میشه Smile)
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Soap McTavish ، amir82 ، Tomas
سلام دوستان
تو يكي از پست ها نام شعبه مركزي csc رو گفته بوديد
اگه اونجا رو انتخاب كنيم زماني كه ايشالا ميخوايم ويزا رو بگيريم كارمون زودتر راه ميافته؟
و اينكه ايا اونجا نزديك سفارت هست؟
ادرس مراكز csc رو از كجا ميتونيم ببينيم؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان