کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-03-24 ساعت 17:27)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-03-24 ساعت 16:22)r91 نوشته:  سلام دوستان
من به پرینتر دسترسی ندارم .میتونم فایل ثبت نام رو save کنم ببرم از یه جای دیگه پرینت بگیرم؟یا کلا چه راه دیگری هست؟
بله دوست عزیزsave as pdf کن بعد بزن رو فلش ببر هرجا میخوای پرینت بگیر

(2013-03-24 ساعت 14:55)bara unal نوشته:  
(2013-03-24 ساعت 14:40)sce نوشته:  
(2013-03-24 ساعت 01:59)bara unal نوشته:  با سلام
سوال من این است که تاریخ مصاحبه من 25اپریل در ابوظبی هست. آیا باید در CSC ثیت نام کنم؟ آگر بله آدرس سابت و راهنمایی های لازم را می توانید بکنید؟؟
برای لاتاری هم این ثبت نام لازمه؟؟قبل از رفتن ارسال مدارک لازمه؟ ممنون مشم راهنماییم کنید.

سلام.
بله.لازمه و حتما قبل از ثبت نام تو CSC حتما نحوه ثبت نام و نحوه پرینت گرفتن تاییید اونو از تو امضای کاربر فضلی مطالعه کن.حواست باشه که مهمترین بخش این ثبت نام هدف سفر هست.در کل کار راحتیه ولی چون سایت یه مقدار به کندی پیش میبره احتمالا یه ربع ساعتی درگیرش باشی.واسه لاتاری که از الزاماته.ضمنا من هم ابوظبی مصاحبه دارم و ارسال مدارک قبل از مصاحبه به هیچ وجه لازم نیست.
موفق باشی.

ممنونم از پاسخ. نحوه ثبت نام و نحوه پرینت گرفتن تاییید اونو از تو امضای کاربر فضلی از کجا میتونم پیدا کنم؟
شما رو اسم آقای فضلی کلیک کن صفحه پروفایلش رومیاره بعد امضاشومیتونی ببینی
http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1360472323
http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1357370866

با تشکر از زحمات آقای فضلی
فایل پرینت cscکه زحمت آپلودش رو کشیدن قابل دانلود کردن نیست میشه راهنماییی بکنید؟ضمناً دفتری که انتخاب میکنیم ،بعداًقابل تغییر هست؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: shaso ، saeid-ss ، Tomas
(2013-03-28 ساعت 15:15)r91 نوشته:  
(2013-03-24 ساعت 17:27)Judy Abbott 13 نوشته:  
من به پرینتر دسترسی ندارم .میتونم فایل ثبت نام رو save کنم ببرم از یه جای دیگه پرینت بگیرم؟یا کلا چه راه دیگری هست؟
بله دوست عزیزsave as pdf کن بعد بزن رو فلش ببر هرجا میخوای پرینت بگیر

(2013-03-24 ساعت 14:55)bara unal نوشته:  
(2013-03-24 ساعت 14:40)sce نوشته:  
(2013-03-24 ساعت 01:59)bara unal نوشته:  با سلام
سوال من این است که تاریخ مصاحبه من 25اپریل در ابوظبی هست. آیا باید در CSC ثیت نام کنم؟ آگر بله آدرس سابت و راهنمایی های لازم را می توانید بکنید؟؟
برای لاتاری هم این ثبت نام لازمه؟؟قبل از رفتن ارسال مدارک لازمه؟ ممنون مشم راهنماییم کنید.

سلام.
بله.لازمه و حتما قبل از ثبت نام تو CSC حتما نحوه ثبت نام و نحوه پرینت گرفتن تاییید اونو از تو امضای کاربر فضلی مطالعه کن.حواست باشه که مهمترین بخش این ثبت نام هدف سفر هست.در کل کار راحتیه ولی چون سایت یه مقدار به کندی پیش میبره احتمالا یه ربع ساعتی درگیرش باشی.واسه لاتاری که از الزاماته.ضمنا من هم ابوظبی مصاحبه دارم و ارسال مدارک قبل از مصاحبه به هیچ وجه لازم نیست.
موفق باشی.

ممنونم از پاسخ. نحوه ثبت نام و نحوه پرینت گرفتن تاییید اونو از تو امضای کاربر فضلی از کجا میتونم پیدا کنم؟
شما رو اسم آقای فضلی کلیک کن صفحه پروفایلش رومیاره بعد امضاشومیتونی ببینی
http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1360472323
http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1357370866

با تشکر از زحمات آقای فضلی
فایل پرینت cscکه زحمت آپلودش رو کشیدن قابل دانلود کردن نیست میشه راهنماییی بکنید؟ضمناً دفتری که انتخاب میکنیم ،بعداًقابل تغییر هست؟
دوست عزیز در مورد دانلود، وقتی روی لینک کلیک میکنی وارد سایت میشه که با زدن دکمه دانلود به صفحه دیگری می رود که در این صفحه وسطش خیلی ریز نوشته
File to download: view confirmation.pdf(4.16 Mb)
Total downloads: 207

Your download will begin shortly...
or click here to Download the file now

Upload your file | Browse more videos
کافیست روی click here to Download the file now کلیک نمایید. در مورد تغییر ptt من خودم اینکارو نکردم ولی میدونم این کار شدنی هست
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، niko ، amir82 ، Saeedv13 ، m@ry@m75 ، saeid-ss ، rezagh ، منم ، Tomas
وای بالاخره ثبت نام کردم همش می ترسیدم اشتباه کنم و این کار رو عقب می انداختم ولی امروز دیدم خیلی اسونتر از اون چیزیه که فکرش رو می کردم من با زبان فارسی ثبت نام کردم و مشکلی هم پیش نیامد مخصوصا با pdf اقای فضلی و راهنمایی های همه دوستان ممنون
شماره کیس:2013AS000075xx/ کنسولگری:ابوظبی/ تاریخ مصاحبه:هفته دوم may/ تعداد افراد منظور در کیس : 1/ دریافت ویزا : یک ضرب
Never laugh at anyone's dreams . People who don't have dreams don't have much .
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، amir82 ، Soap McTavish ، nina22 ، Saeedv13 ، bayat_r ، saeid-ss ، nirvana_kobin ، NarcisJ ، Tomas ، yousef_eidi
کسی تونسته خودش از سایت وقت جدید بگیره؟؟؟اصلن شدنیه؟؟؟میشه با سایت وقت مصاحبه بگیریم یا باید حتمن از راه ایمیل بگیریم؟؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان: saeid-ss ، Tomas
(2013-03-30 ساعت 12:58)jahanshahloo نوشته:  کسی تونسته خودش از سایت وقت جدید بگیره؟؟؟اصلن شدنیه؟؟؟میشه با سایت وقت مصاحبه بگیریم یا باید حتمن از راه ایمیل بگیریم؟؟
فقط و فقط توسط سیستم جدید CSC شما میتوانید یک قرار ملاقاتی را بدفعات کنسل و وقت جدیدی بگیرید البته محدودیت دارد اگر کیس شما یک نفره یا دو نفره است اینکار خیلی راحت امکان پذیر می باشد
البته لازم به ذکر است جدول زمانبندی مصاحبه به فاصله تقریباً هر 20 روز یکبار آپدیت میشه و ضمناً بعد از کنسل شدن یک قرار ملاقات توسط یک متقاضی بطور اتوماتیک آن قرار ملاقات برای دیگران باز میشود(رنگ خانه جدول مربوط به آن روز از خاکستری به آبی تبدیل میشود ؛ رنگ آبی یک خانه از جدول مفهوم این را دارد که شما میتوانید آن روز را برای مصاحبه انتخاب نمائید)تا اواخر سال 1391 متاسفانه برای کیسهای سه و چهار نفره تغییر زمان مصاحبه و تعیین قرار ملاقات جدید با این سیستم جدید اینترنتی تقریباً غیر ممکن بود اخیراً نمیدونم آیا این محدودیت همچنان وجود دارد یا برداشته شده است؟
لطفاً دوستانی که کیس آنها 3 نفر یا 4 نفر است توضیح دهند که آیا تونسته اند با این سیستم اینترنتی زمان مصاحبه خود را تغییر دهند؟
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، Saeedv13 ، niko ، Tomas ، saeid-ss
(2013-03-30 ساعت 12:58)jahanshahloo نوشته:  کسی تونسته خودش از سایت وقت جدید بگیره؟؟؟اصلن شدنیه؟؟؟میشه با سایت وقت مصاحبه بگیریم یا باید حتمن از راه ایمیل بگیریم؟؟

بله دوست عزیز شدنیه ,اگه آنکارا هستید مطمئنم چون من 5بار عوض کردم
آنکارا رو مطمئنم از طریق سایت هست و ابوظبی هم همینطور ولی ایروان رو اطلاع ندارم ولی از طریق ایمیل میشه عوض کرد
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، amir82 ، niko ، Soap McTavish ، asal1907 ، sadeghi897 ، Tomas ، saeid-ss
(2012-12-20 ساعت 14:26)HRSH نوشته:  دوستان برای ثبت آدرس دفتر پست تو سایت csc من چند تا آدرس از اون فایل pdf پیدا کردم که به نظرم بهترینش این آدرسه :

PTT 05 - ADLİYESARAYI-ANK. MERKEZI -ATATÜRK ,KIZILAY ,06251
با توجه به محل سفارت که تو بلوار آتاتورکه و نزدیکی اکثر هتل ها به این منطقه.

شما اشتباه ميكني يه نگاه ديگه تو نقشه بكنيد اينجا كه شما گفتي خيلي دوره به سفارت
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان:
(2013-03-31 ساعت 22:48)smpf نوشته:  
(2012-12-20 ساعت 14:26)HRSH نوشته:  دوستان برای ثبت آدرس دفتر پست تو سایت csc من چند تا آدرس از اون فایل pdf پیدا کردم که به نظرم بهترینش این آدرسه :

شما اشتباه ميكني يه نگاه ديگه تو نقشه بكنيد اينجا كه شما گفتي خيلي دوره به سفارت
بهتر اینکه ptt رو نزدیک هتلی که میرید انتخاب کنید.
کسی میدونه کدوم ptt ها شنبه هم بازه، لطفا باتجربه ها راهنمایی کنن ما رو
2013as4### یک نفر ,"خواستن توانستن است",مصاحبه:W2 Feb انکارا,صورتی،کلیرنس27Mar
Seattle
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-04-01 ساعت 00:09)sooso نوشته:  
(2013-03-31 ساعت 22:48)smpf نوشته:  

بهتر اینکه ptt رو نزدیک هتلی که میرید انتخاب کنید.
کسی میدونه کدوم ptt ها شنبه هم بازه، لطفا باتجربه ها راهنمایی کنن ما رو
به نزدیکی و دوری هتل خیلی گیر ندین به نظرم
اون ptt 05 شنبه ها هم بازه ، همین که این بالا توی همین پست یکی از بچه ها معرفی کرده
دی CoolBig Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، amir82 ، sooso ، shaso ، Tomas

منم سیو از کردم تو فلشم دادم هتل برینت گرفت. برینت هم فک کنم میشد yazdir
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، shaso ، Tomas ، saeid-ss
سلام ، من هم موفق شدم تو csc ثبت نام كنم و از فايل اقاي فضلي هم كلي كمك كرفتم Smile) در كل كار راحتيه ..فقط من برينت كه كرفتم ..صفحه اول نصفه سفيد اومد و لوكو confirmationn r رو حذف كرد !!؟؟؟ دوستاني كه برينت كرفتند ، مشكلي نيست ؟؟
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Tomas
(2013-04-01 ساعت 12:34)Mehrdadordi نوشته:  سلام ، من هم موفق شدم تو csc ثبت نام كنم و از فايل اقاي فضلي هم كلي كمك كرفتم Smile) در كل كار راحتيه ..فقط من برينت كه كرفتم ..صفحه اول نصفه سفيد اومد و لوكو confirmationn r رو حذف كرد !!؟؟؟ دوستاني كه برينت كرفتند ، مشكلي نيست ؟؟

سلام ، دوست عزیز امضای آقای فضلی رو ببینید، مشکل پرینت و راه حلش رو زحمت کشیدن تو امضاشون گذاشتن
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Mehrdadordi ، shaso ، Tomas ، saeid-ss
مرسي دوست خوبم .،يعني اينكه مشكل از نحوه برينت كرفتن من هست ؟؟
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-04-01 ساعت 13:24)Mehrdadordi نوشته:  مرسي دوست خوبم .،يعني اينكه مشكل از نحوه برينت كرفتن من هست ؟؟
نه دوست عزیز مشکل پرینت واسه خیلیا پیش اومده
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Mehrdadordi ، Tomas
جدا !!؟؟ اينطورركه معلومه بايد تنظيمات مربوط به برينت رو دقت كرد ..من دقيقا طبق فايل اقاي فضلي رفتم ، و از ايشون ممنونم و همه دوستان راهنما ?
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، Soap McTavish ، shaso ، Tomas ، saeid-ss

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان