کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
دوستان
امشب برای یکی از دوستان که مصاحبشون ابوظبی هست و مشکل در گرفتن پرینت داشتند ، این مشکل را برطرف کردم ولی راه حلش خیلی برام جالب بود :
وقتی وارد اکانت این دوستمون میشدید میدیدید که مشخصات و هدف سفر نشان داده شده ولی view configuration دیده نمیشد!!! لذا بر روی قسمت تعیین وقت کلیک کردم ==> در پنجره جدید مجددا (با کمال تعجب دیدم امکان تعیین هدف سفر وجود دارد!!!) مجددا تعیین هدف کردم و توانستم پرینت بگیرم. دوستان خواهش میکنم با دقت تمام گزینه ها را امتحان کنند ولی الکی بر روی گزینه ای کلیک نکنند
Please Don't try this at home

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، shaso ، amir82 ، nina22 ، yalda91 ، m@ry@m75 ، saeid-ss
من هفته ی پیش ابوظبی بودم و یکضرب ویزامو گرفتم
توی سایت usvisa-info.com هم اکانت نداشتم توی سفارت که بهم گفتن قبول شدم و پاسمو برای صدور ویزا گرفتن خود همون خانم جوونی که فکر میکنم افیسر بود یه کاغذ از قبل اماده شده بهم داد سایتم برام هایلایت کرد و گفت اینو برای تحویل گرفتن ویزات بخون
هم به فارسی و هم انگلیسی توضیح کامل داشت
نگران هیچی نباشید Cool
تشکر کنندگان: bayat_r ، Judy Abbott 13 ، kouroshd ، babak_1363 ، sce ، far-dv2013 ، saeid-ss ، nima-92
سلام با تشکر از آقای محمد فضلی .بابت کمکها ی که به بنده در مورد ثبتنامcsc کردن.ایشالا که به زودی جواب کلیر ایشون بیاد .و همیشه براشون بهترینهارو آرزومندم .موفق و پیروز باشید
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری

تشکر کنندگان: shaso ، Judy Abbott 13 ، kouroshd ، babak_1363 ، edibk ، Soap McTavish ، Niushagh ، jazirehh ، saeid-ss
سلام خدمت دوستان و سروران گرامی
بالاخره دیروز بعد از یه جدال 6-7 ساعته موفق به اتمام رجیستر CSC شدم.Smile
از تجربه خودم توجه به نکات زیر رو برای دوستانی که هنوز ثبت نام نکردند لازم میدونم :
1-محل مصاحبه من ابوظبی می باشد.
2-فایل های آقای فضلی که واقعا جا داره ازشون تشکر کنم,بسیار مفید می باشند.(توصیه می کنم حتما قبل از ثبت نام یه مرور بکنید) فقط من موقع دانلود فایل ها,یک دفعه قطع می شد و پیغام ارور می داد. که بعد از چند بار انجام دادن و جواب نگرفتن,از فی لتر ش کن استفاده کردم که موفق شدم.
3-سرعت کار داخل CSC بسیار پایین بود. به طوری که برای عبور کردن از یه page,گاها 10-15 دقیقه طول می کشید. و بعضی وقتها کلا IE , ارور میداد و مجبور می شدم پیجو ببندم و مجدد یه IE دیگه باز کنم. و در آخر هم از این روش نتیجه نگرفتم و مجبور شدم دوباره دست به دامن فی لتر ش کن بشمSmile فکر کنم سرور اصلی دچار ایراد شده بود!!! (اصلا نگران نباشید)
4-تنها اختلافی که روند ثبت نام من با pdf فضلی داشت این بود که در قسمتی که پرسیده بود what would you like to do? یک گزینه دیگه اضافه شده بود که Register for courier بود و منم اونو انتخاب کردم.(البته اگر گزینه آقای فضلی هم انتخاب می کردم می دونم به مشکلی نمی خوردم)
5-برای دبی هنوزم فقط یه شعبه موجود می باشد.(Empost main Hub مقابل مدرسه المواکب)
6-در آخر هم صفحه قابل پرینت که باید ازش پرینت بگیریم.
با آرزوی موفقیت برای همه مهاجرسرایی ها که با صداقت ترین افراد روی کره زمین می باشند !!!!
فضلی جان خیلی گلی ,,,,,
(2013-04-17 ساعت 10:36)taba60 نوشته:  سلام با تشکر از آقای محمد فضلی .بابت کمکها ی که به بنده در مورد ثبتنامcsc کردن.ایشالا که به زودی جواب کلیر ایشون بیاد .و همیشه براشون بهترینهارو آرزومندم .موفق و پیروز باشید
واقعا من هم نمی دونم با چه زبونی از همتون تشکر کنم بخصوص آقای فضلی خدایی باعث افتخارید ممنونننننننننننننن
كيس نامبر: 2013AS6XXX - مصاحبه: می آنکارا- ويزا سبتامبر - ورود به امريكا اكتبر Smile
تشکر کنندگان: shaso ، Soap McTavish ، Judy Abbott 13 ، taba60 ، kouroshd ، meisam_sms ، morvarid1364 ، saeid-ss
سلام دوستان من تو چه صفحه ای و چه جوری اکانت درست کنم ؟؟؟
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان:
(2013-04-17 ساعت 21:54)سو سو نوشته:  سلام دوستان من تو چه صفحه ای و چه جوری اکانت درست کنم ؟؟؟

سلام دوست عزیز
فایل های موجود در امضای بنده را دانلود کن و حتما مطالعه کن. با دقت ثبت نام کن
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: shaso ، payam62 ، shiraz mamali ، morvarid1364 ، rezagh ، babak_1363 ، saeid-ss
(2013-04-17 ساعت 18:40)Niushagh نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 10:36)taba60 نوشته:  سلام با تشکر از آقای محمد فضلی .بابت کمکها ی که به بنده در مورد ثبتنامcsc کردن.ایشالا که به زودی جواب کلیر ایشون بیاد .و
همیشه براشون بهترینهارو آرزومندم .موفق و پیروز باشید
واقعا من هم ن
می دونم با چه زبونی از همتون تشکر کنم بخصوص آقای فضلی خدایی باعث افتخارید ممنونننننننننننننن
من كه ديروز سكته ناقص رو زده بودم ولي قبل از اينكه كلا تعطيل بشم اقاي فضلي به دادمون رسيد....
امروز هر وقت يادم افتاده بهترين ها رو واسش ارزو كردم.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: Niushagh ، Judy Abbott 13 ، morvarid1364 ، Aida.s ، saeid-ss
(2013-04-17 ساعت 21:59)mohammad fazli نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 21:54)سو سو نوشته:  سلام دوستان من تو چه صفحه ای و چه جوری اکانت درست کنم ؟؟؟

سلام دوست عزیز
من یوزر و پس وورد چی وارد کنم؟؟؟؟
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: saeid-ss
(2013-04-17 ساعت 22:18)سو سو نوشته:  

سلام دوست عزیز
یوزر و پسورد واسه چی؟
تشکر کنندگان:
(2013-04-17 ساعت 22:24)mohammad fazli نوشته:  

سلام دوست عزیز
من یوزر و پس وورد چی وارد کنم؟؟؟؟https://usvisa-info.com/en/account/login
یوزر و پسورد واسه چی؟
من به این ادرس که میرم ازم یوزر پسوورد می خواد usvisa-info.com
تشکر کنندگان:
(2013-04-17 ساعت 22:28)سو سو نوشته:  

سلام دوست عزیز
یوزر و پسورد واسه چی؟
دوست عزیز شما فایلهای موجود در امضای بنده را مطالعه کردی؟
وقتی داخل سایت بالا میشی
اول ایران را انتخاب میکنی
بعد یک صفحه باز میشه که سه تا پرچم توشه. امارات ترکیه ارمنستان
کشور محل مصاحبت را انتخاب میکنی و وارد صفحه جدید میشه که با زدن دکمه ساخت اکانت و وارد کردن اطلاعتت میتونی اکانت بسازی
یادت باشه باید به اسم برنده اصلی اکانت بسازی و الباقی افراد را به اکانت آن اضافه کنی
تشکر کنندگان: amir82 ، Aida.s ، saeid-ss
(2013-04-17 ساعت 22:34)mohammad fazli نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 21:59)mohammad fazli نوشته:  سلام دوست عزیز
یوزر و پسورد واسه چی؟
وقتی داخل سایت بالا میشی
کشور محل مصاحبت را انتخاب میکنی و وارد صفحه جدید میشه که با زدن دکمه ساخت اکانت و وارد کردن اطلاعتت میتونی اکانت بسازی
یادت باشه باید به اسم برنده اصلی اکانت بسازی و الباقی افراد را به اکانت آن اضافه کنی
بله جناب فضلی / من تا این ادرس و https://usvisa-info.com/en/account/login میرم ازم ایدی پسوورد می خواد
تشکر کنندگان:
(2013-04-17 ساعت 22:40)سو سو نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 22:34)mohammad fazli نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 22:18)سو سو نوشته:  من یوزر و پس وورد چی وارد کنم؟؟؟؟
یوزر و پسورد واسه چی؟
وقتی داخل سایت بالا میشی
بله جناب فضلی / من تا این ادرس و https://usvisa-info.com/en/account/login میرم ازم ایدی پسوورد می خواد
دوست عزیز این سایت که نوشتی نیست!!
باید بری اینجا
بعد مطابق فایلهای آموزشی ثبت نام کن
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، rezagh ، Aida.s
سلام بچه ها و دوست عزیز آقای فضلی
کسی اخیرا" در CSC ثبت نام کرده است ؟؟
من که 3 روزه هر چی تلاش میکنم نمیتونم.. در قسمت create a new account اطلاعاتم رو که وارد میکنم و دکمه create که میزنم سایت هنگ میکنه و میره به امان خدا !!!! چه کار کنم ؟ 2 هفته دیگه مصاحبه ابوظبی دارم و هنوز نتونستم ثبت نام کنم... یه عده تو این سایت نوشتن که ثبت نام لازم نیست...واقعا" اینجوره؟
خانواده 3 نفره
2013ّْAS7xxx
مصاحبه : MAY ابوظبی
ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان