موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
سلام
من 2 روز دیگه با مادرم دارم میرم آنکارا که ویزای پدر و مادرم رو بگیرم.
پدرم با ما نمیاد، آیا مادرم میتونه پاسپورت پدرم رو از پست تحویل بگیره ؟ باید برای گرفتن پاس از پست وکالت داشته باشه از پدرم ؟
اگه وکالت میخواد از کجا و چجوری باید در ایران تهیه کنیم ؟
لطفاً اگه تجربه ای دارید راهنمایی کنید.
مرسی
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-04 ساعت 05:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-04 ساعت 06:03 توسط babak82.)
تعیین محل دریافت ویزا (پاسپورت) : این یعنی چی؟ فرض ما خواستیم بریم آنکارا. حالا باید کجا را برای دریافت ویزا (پاسپورت) تعیین کنیم؟ یه جایی توی ترکیه؟ من که اونجا جایی را نمیشناسم لطفا توضیح دقیقی در این مورد بفرمایید. توی سفرنامه ها دیدم کسانی که یکضرب گرفتن 2 روز بعد رفتن از خود سفارت ویزاشونو دریافت کردن یا کسانی که کلیر شدن رفتن از همون سفارت ویزاشونو خودشون گرفتن. حالا این تعیین محل دریافت ویزا چی هست؟ دقیقا آدرس کجا را باید وارد کنیم؟
من برنده نشدم اما دارم اطلاعاتمو تکمیل میکنم.
(2012-12-19 ساعت 23:59)mohammad_r نوشته: من دیشب کامل مطالعه کردم. همه کسانی که برای مصاحبه می روند بایستی در این سیستم ثبت نام کنند و مشخص کنند که در کدام اداره پست آنکارا پاس و ویزای خود را تحویل می گیرند. دیگر پاس را دم هتل نمی آورند. بایستی پس از آنکه در این سایت اعلام شد پاس و ویزا شما تحویل پست محلی شده شما با کارت شناسائی بروی و تحویل بگیری. در ضمن دیگه هزینه پست هم نمی دهی رایگانه. برای موارد غیر مهاجرتی هم همینطور است با این تفاوت که با این سیستم هم هزینه ویزا را آنلاین می دهند و هم وقت مصاحبه می گیرند. در سایت usvisa-info.com بطور کامل توضیح داده و به زبان فارسی هم داره
با توجه به این پست یعنی انتخاب میکنیم که کدوم دفتر پستی در آنکارا بریم و ویزامونو بگیریم ؟ Am I Right ? پس با این حساب باید لیست دفاتر پستی را هم در خود سایت usvisa-info.com موقع انتخاب دفتر پستی داشته باشه درسته؟
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید تا حالا کسی شعبه ptt به نام Küçükesat Merkezi رو انتخاب کرده ؟ میدونید روزای تعطیل بازه یا نه؟
میخوام اگر باز نیست، تغییر شعبه بدم.
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز در حال حاضر آنکارا هستم....امروز که به ptt عدلیه سرا مراجعه کردم متوجه شدم که حدود یک ماهه که شنبه ها صبح این شعبه تعطیله.
دوستانی که تازه می خوان شعبه ای رو انتخاب کنن ویا برای گرفتن ویزا از این شعبه روی صبح شنبه حساب کرده اند این موضوع را مد نظر داشته باشید...
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریل
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
می شه لطف کنید آدرس اداره پستی که در آنکارا شنبه ها هم بازه رو بدید؟
حقیقتش سعی کردم با جستجو پیدا کنم ولی نتونستنم. زمان زیادی ندارم.
ممنون می شم.