کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
بچه ها یک سوال دارم ازتون ؟؟؟
مگه نباید بعد از ثبت نام در csc تاریخ و ساعت مصاحبه مشخص بشه؟؟؟ (منظورم در قسمت کانفرمیشن !!!!)
حتی در قسمت امضای آقای فضلی (که نمونه برای دانلود هست نگاه کردم ولی تاریخ و ساعت مصاحبه نبود!!!) ماله همه همین جوره؟؟ نکنه من اشتباه کردم!!!!
تشکر کنندگان: saeid-ss
(2013-04-23 ساعت 15:42)lvlatarsack نوشته:  بچه ها یک سوال دارم ازتون ؟؟؟
مگه نباید بعد از ثبت نام در csc تاریخ و ساعت مصاحبه مشخص بشه؟؟؟ (منظورم در قسمت کانفرمیشن !!!!)
حتی در قسمت امضای آقای فضلی (که نمونه برای دانلود هست نگاه کردم ولی تاریخ و ساعت مصاحبه نبود!!!) ماله همه همین جوره؟؟ نکنه من اشتباه کردم!!!!
نه دوست عزیز , زمان و مکان رو cscنشون نمیده ,
مال همه همین شکلیه نگران نباشید
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، niko ، lvlatarsack ، yalda91 ، shaso ، rezagh ، amir82 ، babak_1363 ، saeid-ss
(2013-04-23 ساعت 16:03)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-23 ساعت 15:42)lvlatarsack نوشته:  بچه ها یک سوال دارم ازتون ؟؟؟
نه دوست عزیز , زمان و مکان رو cscنشون نمیده ,
مال همه همین شکلیه نگران نباشید
در تایید سخن جودی عرض کنم شما دوست عزیز میتونید نمونه پرینت csc در امضای من ببینی تا دلناگرونیت از بین بره Big Grin
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، rezagh ، payam62 ، amir82 ، Given ، aden ، babak_1363 ، farshadsh ، shaso ، saeid-ss
از آقا/خانم(هایی) که در ساخت این پی‌دی‌اف ِ کمکی در ثبت نام CSC دخالت داشتند، کمـــــــــــــــــــــال تشکر رو دارم Smile واقعا ازتون ممنونم
الهی که خیر از زندگی‌تون ببینید
دعای ما پشت سرتون

فقط یک سؤال:
من سفارت ابوظبی مصاحبه دارم ۲ماه دیگه
الان ثبت نام کردم
و
توی قسمت انتخاب «پُست» برای تحویل‌گرفتن پاسپورت، توی «دوبی» فقط یک دونه بود و بقیه‌ در شارجه و ابوظبی و شهرهای دیگه‌ی امارات بود.
توی دوبی همین یدونه بود:
Empost Operation Main Hub - Um Al Ramoul
و
من هم همین رو انتخاب کردم.
میخوام چک کنم با دوستان دیگری که در ابوظبی بودند که درسته دیگه؟؟؟
چون فکر نکنم منظقی باشه آدم که دوبی هتل گرفته، یک روز هم برای گرفتن پاسپورت پاشه بره ابوظبی! و منم همون یدونه پُست دوبی رو انتخاب کردم.
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، payam62 ، farshadsh ، shaso ، mamad_msp ، saeid-ss
(2013-04-23 ساعت 21:57)naarestan نوشته:  از آقا/خانم(هایی) که در ساخت این پی‌دی‌اف ِ کمکی در ثبت نام CSC دخالت داشتند، کمـــــــــــــــــــــال تشکر رو دارم Smile واقعا ازتون ممنونم
دعای ما پشت سرتون

فقط یک سؤال:
الان ثبت نام کردم
و
توی قسمت انتخاب «پُست» برای تحویل‌گرفتن پاسپورت، توی «دوبی» فقط یک دونه بود و بقیه‌ در شارجه و ابوظبی و شهرهای دیگه‌ی امارات بود.
توی دوبی همین یدونه بود:
و
چون فکر نکنم منظقی باشه آدم که دوبی هتل گرفته، یک روز هم برای گرفتن پاسپورت پاشه بره ابوظبی! و منم همون یدونه پُست دوبی رو انتخاب کردم.
کار خوبی کردی دوست عزیز ,من سفارتم آنکاراس ولی همه ی بچه های ابوظبی همون دبی رو زدن پشت مدرسه المواکب اگه اشتباه نکنم
تشکر کنندگان: naarestan ، amir82 ، payam62 ، Soap McTavish ، farshadsh ، shaso ، saeid-ss
دوستان وقتی ثبت نام تموم میشه ایمیلی بابت ثبت نام و قبولی ثبت نام باید برای ما بیاد؟
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: babak_1363
(2013-04-23 ساعت 22:04)ابی هانی نوشته:  دوستان وقتی ثبت نام تموم میشه ایمیلی بابت ثبت نام و قبولی ثبت نام باید برای ما بیاد؟
نه هیچ ایمیلی نمیاد
تشکر کنندگان: naarestan ، amir82 ، yalda91 ، Soap McTavish ، ابی هانی ، babak_1363 ، farshadsh ، shaso ، saeid-ss
(2013-04-23 ساعت 21:57)naarestan نوشته:  از آقا/خانم(هایی) که در ساخت این پی‌دی‌اف ِ کمکی در ثبت نام CSC دخالت داشتند، کمـــــــــــــــــــــال تشکر رو دارم Smile واقعا ازتون ممنونم
دعای ما پشت سرتون

فقط یک سؤال:
الان ثبت نام کردم
و
توی دوبی همین یدونه بود:
و

بله درسته ، من هم همین گزینه رو انتخاب کردم
اگر اشتباه نکنم از ایستگاه emirates (خط قرمز) 10 دقیقه پیاده راهه
1/2013AS000071##نفر/ ابوظبی یکضرب May W1/ ساکن هیوستون از July
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، naarestan ، amir82 ، Soap McTavish ، niko ، farshadsh ، saeid-ss
(2013-04-23 ساعت 22:12)behnam88 نوشته:  
دعای ما پشت سرتون

فقط یک سؤال:
الان ثبت نام کردم
و
توی دوبی همین یدونه بود:
و

جدا؟ من یک گوگل کردم، فکر کردم طرف‌های ایستگاه «جبل علی الصناعیة» میشه Big Grin
نوشته بود شرق دوبی هست. الان کدوم شرق میشن؟
شما مطمئنید که توی ایستگاه emirates باید پیاده بشم؟
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
تشکر کنندگان: behnam88 ، saeid-ss
(2013-04-23 ساعت 22:39)naarestan نوشته:  
(2013-04-23 ساعت 22:12)behnam88 نوشته:  
دعای ما پشت سرتون

فقط یک سؤال:
الان ثبت نام کردم
و
توی دوبی همین یدونه بود:
و

جدا؟ من یک گوگل کردم، فکر کردم طرف‌های ایستگاه «جبل علی الصناعیة» میشه Big Grin
نوشته بود شرق دوبی هست. الان کدوم شرق میشن؟
شما مطمئنید که توی ایستگاه emirates باید پیاده بشم؟

بله مطمئنم
تو سرچ گوگل مپ بزنید Empost Main Hub - Garhoud - Dubai - United Arab Emirates
روبروی مدرسه Al Mawakeb
1/2013AS000071##نفر/ ابوظبی یکضرب May W1/ ساکن هیوستون از July
تشکر کنندگان: naarestan ، niko ، Soap McTavish ، farshadsh ، saeid-ss
سلام ، من همین چند دقیقه پیش ثبت نامم رو تموم کردم، از شکننده سد غیر قابل عبور استفاده کردم که کارم سریعتر پیش بره(طبق توصیه دوستان)، کلا 1 ساعت طول کشید. طبق راهنمایی آقای فضلی پیش برید (مرسی محمد آقا) ، البته برای ابوظبی یه مقدار تفاوت داره ولی چارچوب اصلیش همونه.
فقط یه چیزی : ما سه نفریم و برای هر نفر در نهایت Reference number متفاوتی اختصاص داد ، برای شما هم همینطور بود؟
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Judy Abbott 13 ، payam62 ، farshadsh ، shaso ، saeid-ss
(2013-04-26 ساعت 13:04)ultra نوشته:  سلام ، من همین چند دقیقه پیش ثبت نامم رو تموم کردم، از شکاننده سد عیر قابل عبور استفاده کردم که کارم سریعتر پیش بره(طبق توصیه دوستان)، کلا 1 ساعت طول کشید. طبق راهنمای آقار فضلی پیش برید (مرسی محمد آقا) ، البته برای ابوظبی یه مقدار تفاوت داره ولی چارچوب اصلیش همونه.
فقط یه چیزی : ما سه نفریم و برای هر نفر در نهایت Reference number متفاوتی اختصاص داد ، برای شما هم همینطور بود؟

سلام دوست عزیز منم ابوظبی هستم میخوام ثبت نام کنم میشه تفاوتهاشو بگین واسم.مرسی
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز

تشکر کنندگان: payam62 ، saeid-ss
(2013-04-26 ساعت 14:04)yousef_eidi نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 13:04)ultra نوشته:  سلام ، من همین چند دقیقه پیش ثبت نامم رو تموم کردم، از شکاننده سد عیر قابل عبور استفاده کردم که کارم سریعتر پیش بره(طبق توصیه دوستان)، کلا 1 ساعت طول کشید. طبق راهنمای آقار فضلی پیش برید (مرسی محمد آقا) ، البته برای ابوظبی یه مقدار تفاوت داره ولی چارچوب اصلیش همونه.

بله دوست عزیز برای هر فرد Reference number جداگانه ثبت میشود
شماره کیس: 2013x8000|رویت قبولی: 1May|ارسال : 09JUNE By DHL |کارنت: 10 April |مصاحبه :آخر June ابوظبی |تعداد افراد:2 | به دلیل بعضی مشکلات نتوانستم بروم
تشکر کنندگان: ultra ، Judy Abbott 13 ، payam62 ، farshadsh ، shaso ، saeid-ss
(2013-04-26 ساعت 14:04)yousef_eidi نوشته:  

ببینید دوست عزیز ، اسا کار همون راهنماست . تغییرات مثلا اینه که در قسمت What would you like to do گزینه register to courier وجود داره ولی شما مثل همون راهنما عمل کنی بهتر از همه چیه
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Judy Abbott 13 ، payam62 ، farshadsh ، shaso ، saeid-ss
اقایان سلام این 165 دلارو چه جوری باید پرداخت کنیییم بابا جان یکی جواب بده اخهههههههههههههههههههه
من ویزامو گرفتم موندم العان چه کنم
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضربCool
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
تشکر کنندگان: payam62 ، farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان