موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یک سوال دارم ازتون ؟؟؟
مگه نباید بعد از ثبت نام در csc تاریخ و ساعت مصاحبه مشخص بشه؟؟؟ (منظورم در قسمت کانفرمیشن !!!!)
حتی در قسمت امضای آقای فضلی (که نمونه برای دانلود هست نگاه کردم ولی تاریخ و ساعت مصاحبه نبود!!!) ماله همه همین جوره؟؟ نکنه من اشتباه کردم!!!!
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان وقتی ثبت نام تموم میشه ایمیلی بابت ثبت نام و قبولی ثبت نام باید برای ما بیاد؟
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-23 ساعت 21:57)naarestan نوشته: از آقا/خانم(هایی) که در ساخت این پیدیاف ِ کمکی در ثبت نام CSC دخالت داشتند، کمـــــــــــــــــــــال تشکر رو دارم واقعا ازتون ممنونم
الهی که خیر از زندگیتون ببینید
دعای ما پشت سرتون
فقط یک سؤال:
من سفارت ابوظبی مصاحبه دارم ۲ماه دیگه
الان ثبت نام کردم
و
توی قسمت انتخاب «پُست» برای تحویلگرفتن پاسپورت، توی «دوبی» فقط یک دونه بود و بقیه در شارجه و ابوظبی و شهرهای دیگهی امارات بود.
توی دوبی همین یدونه بود:
Empost Operation Main Hub - Um Al Ramoul
و
من هم همین رو انتخاب کردم.
میخوام چک کنم با دوستان دیگری که در ابوظبی بودند که درسته دیگه؟؟؟
چون فکر نکنم منظقی باشه آدم که دوبی هتل گرفته، یک روز هم برای گرفتن پاسپورت پاشه بره ابوظبی! و منم همون یدونه پُست دوبی رو انتخاب کردم.
بله درسته ، من هم همین گزینه رو انتخاب کردم
اگر اشتباه نکنم از ایستگاه emirates (خط قرمز) 10 دقیقه پیاده راهه
1/2013AS000071##نفر/ ابوظبی یکضرب May W1/ ساکن هیوستون از July
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-23 ساعت 22:39)naarestan نوشته: (2013-04-23 ساعت 22:12)behnam88 نوشته: (2013-04-23 ساعت 21:57)naarestan نوشته: از آقا/خانم(هایی) که در ساخت این پیدیاف ِ کمکی در ثبت نام CSC دخالت داشتند، کمـــــــــــــــــــــال تشکر رو دارم واقعا ازتون ممنونم
الهی که خیر از زندگیتون ببینید
دعای ما پشت سرتون
فقط یک سؤال:
من سفارت ابوظبی مصاحبه دارم ۲ماه دیگه
الان ثبت نام کردم
و
توی قسمت انتخاب «پُست» برای تحویلگرفتن پاسپورت، توی «دوبی» فقط یک دونه بود و بقیه در شارجه و ابوظبی و شهرهای دیگهی امارات بود.
توی دوبی همین یدونه بود:
Empost Operation Main Hub - Um Al Ramoul
و
من هم همین رو انتخاب کردم.
میخوام چک کنم با دوستان دیگری که در ابوظبی بودند که درسته دیگه؟؟؟
چون فکر نکنم منظقی باشه آدم که دوبی هتل گرفته، یک روز هم برای گرفتن پاسپورت پاشه بره ابوظبی! و منم همون یدونه پُست دوبی رو انتخاب کردم.
بله درسته ، من هم همین گزینه رو انتخاب کردم
اگر اشتباه نکنم از ایستگاه emirates (خط قرمز) 10 دقیقه پیاده راهه
جدا؟ من یک گوگل کردم، فکر کردم طرفهای ایستگاه «جبل علی الصناعیة» میشه
نوشته بود شرق دوبی هست. الان کدوم شرق میشن؟
شما مطمئنید که توی ایستگاه emirates باید پیاده بشم؟
بله مطمئنم
تو سرچ گوگل مپ بزنید Empost Main Hub - Garhoud - Dubai - United Arab Emirates
روبروی مدرسه Al Mawakeb
1/2013AS000071##نفر/ ابوظبی یکضرب May W1/ ساکن هیوستون از July
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-26 ساعت 13:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-26 ساعت 18:02 توسط ultra.)
سلام ، من همین چند دقیقه پیش ثبت نامم رو تموم کردم، از شکننده سد غیر قابل عبور استفاده کردم که کارم سریعتر پیش بره(طبق توصیه دوستان)، کلا 1 ساعت طول کشید. طبق راهنمایی آقای فضلی پیش برید (مرسی محمد آقا) ، البته برای ابوظبی یه مقدار تفاوت داره ولی چارچوب اصلیش همونه.
فقط یه چیزی : ما سه نفریم و برای هر نفر در نهایت Reference number متفاوتی اختصاص داد ، برای شما هم همینطور بود؟
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-26 ساعت 13:04)ultra نوشته: سلام ، من همین چند دقیقه پیش ثبت نامم رو تموم کردم، از شکاننده سد عیر قابل عبور استفاده کردم که کارم سریعتر پیش بره(طبق توصیه دوستان)، کلا 1 ساعت طول کشید. طبق راهنمای آقار فضلی پیش برید (مرسی محمد آقا) ، البته برای ابوظبی یه مقدار تفاوت داره ولی چارچوب اصلیش همونه.
فقط یه چیزی : ما سه نفریم و برای هر نفر در نهایت Reference number متفاوتی اختصاص داد ، برای شما هم همینطور بود؟
سلام دوست عزیز منم ابوظبی هستم میخوام ثبت نام کنم میشه تفاوتهاشو بگین واسم.مرسی
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-26 ساعت 14:04)yousef_eidi نوشته: (2013-04-26 ساعت 13:04)ultra نوشته: سلام ، من همین چند دقیقه پیش ثبت نامم رو تموم کردم، از شکاننده سد عیر قابل عبور استفاده کردم که کارم سریعتر پیش بره(طبق توصیه دوستان)، کلا 1 ساعت طول کشید. طبق راهنمای آقار فضلی پیش برید (مرسی محمد آقا) ، البته برای ابوظبی یه مقدار تفاوت داره ولی چارچوب اصلیش همونه.
بله دوست عزیز برای هر فرد Reference number جداگانه ثبت میشود
شماره کیس: 2013x8000|رویت قبولی: 1May|ارسال : 09JUNE By DHL |کارنت: 10 April |مصاحبه :آخر June ابوظبی |تعداد افراد:2 | به دلیل بعضی مشکلات نتوانستم بروم
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-26 ساعت 14:04)yousef_eidi نوشته: (2013-04-26 ساعت 13:04)ultra نوشته: سلام ، من همین چند دقیقه پیش ثبت نامم رو تموم کردم، از شکاننده سد عیر قابل عبور استفاده کردم که کارم سریعتر پیش بره(طبق توصیه دوستان)، کلا 1 ساعت طول کشید. طبق راهنمای آقار فضلی پیش برید (مرسی محمد آقا) ، البته برای ابوظبی یه مقدار تفاوت داره ولی چارچوب اصلیش همونه.
ببینید دوست عزیز ، اسا کار همون راهنماست . تغییرات مثلا اینه که در قسمت What would you like to do گزینه register to courier وجود داره ولی شما مثل همون راهنما عمل کنی بهتر از همه چیه
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
اقایان سلام این 165 دلارو چه جوری باید پرداخت کنیییم بابا جان یکی جواب بده اخهههههههههههههههههههه
من ویزامو گرفتم موندم العان چه کنم
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضرب
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود