کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
سلام دوستان
من الآن رفتم این پست YENİŞEHİR رو از نزدیک دیدم،
در بلوار آتاتورک، یکم از میدان کیزلای و خلاف جهت سفارت که برید یک خیابان به نام Sakaraya هست که عمود بر آتاتورکه و پر از رستوران های مختلفه. این خیابان را تا انتها ادامه میدید و میرسید به خیابان MITHATPASA . تقاطع Sakaraya و MITHATPASA این پست واقع شده.

روی درشو نگاه کردم و دیدم که نوشته :
روزهای هفته 8:00 تا 18:30 و شنبه ها 9:00 تا 16:30 بازه و یکشنبه ها و روزهای تعطیل رسمی هم تعطیله (ترکیم حسابی پیشرفت کرده ها Big Grin )

تغییر دادن آدرس پستی در CSC خیلی راحته. log in که کردید Schedule Appointment رو میزنید و میرید جلو تا صفحه انتخاب دفتر پستی بیاد. سپس ANKARA و ÇANKAYA و KÜLTÜR و YENİŞEHİRPTT را به ترتیب انتخاب می کنید و تا مرحله آخر می روید.

ANKARA ÇANKAYA PTT
YENİŞEHİRPTT -ANK. - MERKEZI
MITHATPASA, KÜLTÜR, 6441

موفق باشید
تشکر کنندگان: amir82 ، Soap McTavish ، payam62 ، Judy Abbott 13 ، Saeedv13 ، AFSHIN-PIC ، parastoo500 ، soruosh
دوستان عزیز سوال من اینه که این سیستم csc هنوز شامل حال ارمنستان نیست یعنی این وضعیت برای کارنتی های جدیدم عوض نشده ؟ اگر از دوستان کسی اطلاع داره جواب منو بده خیلی منون میشم دوستان .
تشکر کنندگان:
(2013-05-07 ساعت 10:36)BEROLIN نوشته:  دوستان عزیز سوال من اینه که این سیستم csc هنوز شامل حال ارمنستان نیست یعنی این وضعیت برای کارنتی های جدیدم عوض نشده ؟ اگر از دوستان کسی اطلاع داره جواب منو بده خیلی منون میشم دوستان .

درود....برای یروان نیازی نیست
تشکر کنندگان: parastoo500 ، saeid-ss
(2013-05-07 ساعت 12:13)afshinghwink نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 10:36)BEROLIN نوشته:  دوستان عزیز سوال من اینه که این سیستم csc هنوز شامل حال ارمنستان نیست یعنی این وضعیت برای کارنتی های جدیدم عوض نشده ؟ اگر از دوستان کسی اطلاع داره جواب منو بده خیلی منون میشم دوستان .

درود....برای یروان نیازی نیست

مرسی از پاسخت دوست عزیز پس ثبت نام نکرده برم مصاحبه؟بعد اون 165$ را کجا باید بدهم اگر ارمنستان باشیم .
تشکر کنندگان: proje ، saeid-ss
چندتا سوال:
1- آدرس دفتر پستی می تونه شهر استامبول هم باشه؟
2- می تونم به یکی از اقوامم که در استامبول هست وکالت بدم بره ویزامو بگیره؟
3- در قسمت اضافه کردن اعضای خانواده بنده به مشکل برخوردم.یعنی اون صفحه ای که من باید مشخصات همراهانم رو وارد کنم نمیاد.آیا بعد از کارنت شدن باید این کار رو بکنم؟
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان:
(2013-05-07 ساعت 17:26)proje نوشته:  چندتا سوال:
3- در قسمت اضافه کردن اعضای خانواده بنده به مشکل برخوردم.یعنی اون صفحه ای که من باید مشخصات همراهانم رو وارد کنم نمیاد.آیا بعد از کارنت شدن باید این کار رو بکنم؟

دوست عزیز بارها گفته شده لطفاً قبل از اومدن نامه ی دوم ثبت نام نکنید
هنوز کارنت نشدید ومحل مصاحبتون هم مشخص نیست تا کارنت شدن همین تاپیک رو خوب مطالعه کنید تمام سوالاتون جواب داده شده
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، proje ، Soap McTavish ، payam62 ، hassan1358arab ، parastoo500 ، saeid-ss ، soruosh
(2013-05-07 ساعت 19:01)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 17:26)proje نوشته:  چندتا سوال:

دوست عزیز بارها گفته شده لطفاً قبل از اومدن نامه ی دوم ثبت نام نکنید
هنوز کارنت نشدید ومحل مصاحبتون هم مشخص نیست تا کارنت شدن همین تاپیک رو خوب مطالعه کنید تمام سوالاتون جواب داده شده

بعد از ثبت نام متوجه شدم این قضیه رو . ممنون
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: payam62 ، saeid-ss ، soruosh
با سلام
متاسفانه بنده یک اشتباهی کردم و خودم و همسرم رو بصورت جداگانه ثبت نام کردم و از گزینه ADD FAMILY MEMBER استفاده نکردم. حالا هم که میخوام از این گزینه استفاده کنم خطا میده که فکر کنم واسه اینه که شماره پاسپورتم یکبار وارد سیستم شده حالا باید چیکار کنم. ممنون میشم اگه سریعتر جوابمو بدین
تشکر کنندگان: payam62 ، soruosh
(2013-05-08 ساعت 02:19)علی احمدزاده نوشته:  با سلام
متاسفانه بنده یک اشتباهی کردم و خودم و همسرم رو بصورت جداگانه ثبت نام کردم و از گزینه ADD FAMILY MEMBER استفاده نکردم. حالا هم که میخوام از این گزینه استفاده کنم خطا میده که فکر کنم واسه اینه که شماره پاسپورتم یکبار وارد سیستم شده حالا باید چیکار کنم. ممنون میشم اگه سریعتر جوابمو بدین

اگه آنکارا هستید به contactus_fa_tr@visaops.com ایمیل بزنید و کامل توضیح بدید اشتباهتون رو . این ایمیل برای اشتباهاتcsc در نظر گرفته شده .

برای بقیه سفارت ها دوستان راهنمایی کنن .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، Soap McTavish ، Given ، saeid-ss ، soruosh

این مورد اشتباه بزرگی نیست، دوستانی بودن که جداگانه ثبت نام کرده بودن و هیچ مشکلی هم پیش نیومده، از اونجا که این مورد قبلا واسم پیش اومده و ایمیل هم زدم نتونستن درست کنن چون اکانت همسرتون رو حذف نمیکنن و در این صورت شما هم نمیتونی اضافه کنی،شما همون به صورت جداگانه از هر اکانت پرینت بگیرید و ببرید
ولی برا راحتی خیال ایمیل بزنید و موضوع رو مطرح کنید
ابوظبی contactus_fa_AE@visaops.com
آنکارا:contactus_fa_tr@visaops.com
تشکر کنندگان: deineath ، payam62 ، Saeedv13 ، Soap McTavish ، hassan1358arab ، lot2013 ، nina22 ، proje ، saeid-ss ، soruosh
(2013-05-08 ساعت 02:34)deineath نوشته:  

اگه آنکارا هستید به contactus_fa_tr@visaops.com ایمیل بزنید و کامل توضیح بدید اشتباهتون رو . این ایمیل برای اشتباهاتcsc در نظر گرفته شده .

ممنون دوست خوبم واسه جواب سریعت واسه آنکارا هستم. امیدوارم مشکلم حل بشه
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، deineath ، saeid-ss
سلام.
من ابوظبی مصاحبه دارم. باید csc ثبت نام کنم؟ این رو میپرسم چون توی سایت خودشون ندیدم که به این موضوع اشاره کرده باشن.
لینک دانلود راهنمای ثبت نام آقای فضلی هم انگار خرابه . امکان داره لینک جدید بفرستین؟
مرسی
کیس نامبر: 2013AS83XX
کنسولگری: ابوظبی
مصاحبه: هفنه آخر June
تشکر کنندگان: bayat_r ، soruosh
(2013-05-08 ساعت 10:33)hodan نوشته:  سلام.
من ابوظبی مصاحبه دارم. باید csc ثبت نام کنم؟ این رو میپرسم چون توی سایت خودشون ندیدم که به این موضوع اشاره کرده باشن.
لینک دانلود راهنمای ثبت نام آقای فضلی هم انگار خرابه . امکان داره لینک جدید بفرستین؟
مرسی

بله باید ثبت نام کنید
به این لینک برو http://usvisa-info.com/fa-AE/selfservice/login
رو ایجاد حساب کلیک کن.تیک اطلاعات را قبول دارم رو بزن و پیغامی که میاد رو خیر بزن بری مرحله بعد.تو مرحله بعدی هم باید مشخصات خواسته شده رو پر کنی و........
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: naarestan ، payam62 ، Soap McTavish ، hodan ، amir82 ، saeid-ss
(2013-05-08 ساعت 11:14)hassan1358arab نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 10:33)hodan نوشته:  سلام.
مرسی

بله باید ثبت نام کنید
به این لینک برو http://usvisa-info.com/fa-AE/selfservice/login
رو ایجاد حساب کلیک کن.تیک اطلاعات را قبول دارم رو بزن و پیغامی که میاد رو خیر بزن بری مرحله بعد.تو مرحله بعدی هم باید مشخصات خواسته شده رو پر کنی و........
دوست عزيز لينك مشكلي نداره شما وقتي روش كليك كين يك صفحه جديد باز ميشه كه بايد بر روي download file كليك كنيد بعد ميره يك صفحه ديگه كه خيلي ريز وسطش نوشته Click here to download file كافيه روش كليك كني
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: payam62 ، hodan ، nina22 ، amir82 ، hassan1358arab ، deineath ، saeid-ss ، soruosh
(2013-05-08 ساعت 03:19)علی احمدزاده نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 02:34)deineath نوشته:  

ممنون دوست خوبم واسه جواب سریعت واسه آنکارا هستم. امیدوارم مشکلم حل بشه

با عرض سلام و خسته نباشيد
ببخشيد خوب مگه در CSC نبايد براي برنده اصلي و هريک از همراهانش به صورت جداگانه ثبت نام کرد ؟؟؟
تشکر کنندگان: saeid-ss

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان