کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-04-27 ساعت 00:58)taha_jam_co نوشته:  اقایان سلام این 165 دلارو چه جوری باید پرداخت کنیییم بابا جان یکی جواب بده اخهههههههههههههههههههه
من ویزامو گرفتم موندم العان چه کنم
اینجا
رو بخونید لطفاً
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، payam62 ، amir82 ، taha_jam_co ، farshadsh ، deineath ، Soap McTavish ، shaso ، niko ، shimoda
سلام دوستان،

برای پرداخت 165 دلار ،اونجایی که باید شماره کیس رو وارد کنیم ، به چه صورت باید باشه؟

آخه بسته به اینکه شما برنده اصلی باشین و یا اینکه جزء beneficiary باشین ، انتهای شماره کیس 01 یا 02 و... هست ، آیا باید شماره کیس رو برای پرداخت به صورت مثلاً برای برنده اصلی 2013AS1234 وارد کنیم یا اینکه 2013AS123401 ؟(یعنی 01 آخرشم بنویسیم)
لطفاً راهنمایی بفرمایین
ممنون
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، saeid-ss
دوستان در مورد پرداخت 165 دلار توضیح بدین کی و کجا پرداخت میشه؟ممنون
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز

تشکر کنندگان:
(1970-01-01 ساعت 04:32)yousef_eidi
7257940' نوشته:  
دوستان در مورد پرداخت 165 دلار توضیح بدین کی و کجا پرداخت میشه؟ممنون
دوست عزيز اين مبلغ بعد از گرفتن ويزا و بهتره قبل از ورود به خاك ب ي گ ا نه بهتره پرداخت بشه تا گرين ك ار ت زودتر بياد.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: amir82 ، Soap McTavish ، saeid-ss ، godot
(2013-04-29 ساعت 20:14)babak_1363 نوشته:  سلام دوستان،

برای پرداخت 165 دلار ،اونجایی که باید شماره کیس رو وارد کنیم ، به چه صورت باید باشه؟

آخه بسته به اینکه شما برنده اصلی باشین و یا اینکه جزء beneficiary باشین ، انتهای شماره کیس 01 یا 02 و... هست ، آیا باید شماره کیس رو برای پرداخت به صورت مثلاً برای برنده اصلی 2013AS1234 وارد کنیم یا اینکه 2013AS123401 ؟(یعنی 01 آخرشم بنویسیم)
لطفاً راهنمایی بفرمایین
ممنون
باید برای هر فرد مشمول کیس، پرداخت جداگانه انجام بشه و اون شماره دو رقمی (که برای هر فرد کیس متفاوته) هم در انتها آورده بشه. این پست رو ببینین:
http://mohajersara.com/post-278569.html#pid278569
تشکر کنندگان: shaso ، niko ، Soap McTavish ، babak_1363 ، Judy Abbott 13 ، yousef_eidi ، saeid-ss
(2013-04-29 ساعت 22:22)yousef_eidi نوشته:  دوستان در مورد پرداخت 165 دلار توضیح بدین کی و کجا پرداخت میشه؟ممنون

توضیحات رو از این پست بخونین:
http://mohajersara.com/post-258955.html#pid258955

این لینکها رو هم ببینین برای توضیحات بیشتر:
لینک اول
لینک دوم

برای پرداخت از این لینک اقدام کنین: (البته نیاز به کردیت کارت داره):
https://www.pay.gov/paygov/forms/formIns...d=40850201
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، Saeedv13 ، Soap McTavish ، Judy Abbott 13 ، babak_1363 ، farmiz ، shaso ، bayat_r ، yousef_eidi ، ASALI ، niko ، saeid-ss
دوستان سلام این ادرس
PTT,adliyesarayiptt,ANK MERKEZI

ATATURK KIZILAY
ANKARA,6251
توی نقشه نمیتونم پیدا کنم کسی بلده کجاست؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان:
(2013-04-30 ساعت 19:27)edibk نوشته:  دوستان سلام این ادرس

ATATURK KIZILAY
ANKARA,6251
اینجاس
[عکس: di-9B1C.png]
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: bayat_r ، amir82 ، sadeghi897 ، Judy Abbott 13 ، Saeedv13 ، rouzbehdarvishi ، shaso ، 3pideh ، nina22 ، majorsoly ، parastoo500 ، saeid-ss
سلام دوستان . خسته نباشیدو. ایا برای ابوظبی هم باید سی اس سی ثبت نام کرد ؟! من قبل نامه دوم ثبت کردم ترکیه و بعد یهو شدم ابوظبی . خواستم جا به جاش کنم ترکیه گفت من پرم.
ایا برای ابوظبی سی اس سی می خواد؟! و اگه می خواد چه طور باید به سی اس سی بگم جامو عوض کنه؟!
ممنون

تشکر کنندگان:
(2013-04-30 ساعت 19:27)edibk نوشته:  دوستان سلام این ادرس

ATATURK KIZILAY
ANKARA,6251
همین جا هست که محمد زده
البته راحت ترین کار این هست آدرس بنویسی به ترک ها نشون بدی اونقدر خوف راهنماییت می کنن
با تچکر Big GrinCool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، rouzbehdarvishi ، saeid-ss
ممنون ولی من بیشتر گیج شدم فکر میکردم همون نزدیکیهای سفارت باشه ولی فکر کنم به سمت غرب انکاراست درسته؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان:
(2013-04-30 ساعت 20:13)edibk نوشته:  ممنون ولی من بیشتر گیج شدم فکر میکردم همون نزدیکیهای سفارت باشه ولی فکر کنم به سمت غرب انکاراست درسته؟
میدان کیزیلای که میدونی کجاست؟؟؟ مطب اونگانم که میدونی کجاست؟؟؟ حالا شما باید عکس مسیر کیزیلای به اونگان را بری!!! یعنی از کیزیلای به سمت بالا بری به منطقه ای میرسی به اسم عدلیه سرا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، amir82 ، edibk ، Saeedv13 ، nina22 ، parastoo500 ، saeid-ss
اقای فضلی با تشکر از شما منم تو csc ثبت نام کردم تو ابوظبی . اونجام فرقی نداشت با فایلهای شما.یک دنیا ممنون از اینکه زحمت کشیده و فایلهای کاملی را گذاشته و پاسخگوی من و دوستان بودید.

چند نکته برای دوستانی که ثبت نام نکرده اند:

1-به نظر من از فیلتر شکن استفاده نکنید سرعت سایت یکمی خودش کند است .من در ابتدا از فیلترشکن استفاده کردم و در وسط ثبت نام قطع شد البته همانطوری که از اقای فضلی پرسیده بودم مشکلی پیش نیومد ولی فکر میکنم اگه بعد ایجاد فایل در csc قطع بشه و به ما نرسه شاید مشکل پیش بیاد.من بعدش بدون فیلتر شکن رفتم اتفاقا با سرعت بیشتری تمام کردم حدود 15 -20 دقیقه

2-سایت ابوظبی هیچ فرقی ندارد و دقیقا طبق گفته های اقای فضلی پیش برید.

با تشکر از اقای فضلی عزیز
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز

تشکر کنندگان: Soap McTavish ، naarestan ، payam62 ، sadeghi897 ، Judy Abbott 13 ، amir82 ، niko ، parastoo500 ، saeid-ss
ما آخر نفهمیدیم این ایروان چرا ثبت نام CSC نداره و نمی خواد !!!
یه داستانی توش هست ! یا خیلی پیش رفته ست Big Grin یا از بقیه عقب افتاده تره Big Grin ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: payam62 ، sadeghi897 ، saeid-ss
(2013-05-01 ساعت 17:57)jazirehh نوشته:  ما آخر نفهمیدیم این ایروان چرا ثبت نام CSC نداره و نمی خواد !!!
یه داستانی توش هست ! یا خیلی پیش رفته ست Big Grin یا از بقیه عقب افتاده تره Big Grin ...
خوب این سیستم جدید هست با این اوصاف عقب افتاده تر هست، اما فرقی در کل نمی کنه ، مهم اینه که می رید و ویزا می گیرید
البته جدید بودن این سیستم دلیل بر خوب بودنش نیست ایراد داره من چند تا باگ درش پیدا کردم اما خوب ماها مجبوریم نمی تونیم که سیستم عوض کنیم.
موفق باشی
دیBig Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: nina22 ، niko ، soruosh ، saeid-ss

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان