کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
دوستان سلام
بنده از برندگان 2014 هستم و محل مصاحبه رو انکارا زده میخواستم محل رو به ایروان تغییر بدم میخواستم بدونم برا ایروان نیازی به ثبت نام csc هست یا خیر؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: rezagh ، saeid-ss ، proje
(2013-05-11 ساعت 09:39)KIMIA2005 نوشته:  دوستان سلام
بنده از برندگان 2014 هستم و محل مصاحبه رو انکارا زده میخواستم محل رو به ایروان تغییر بدم میخواستم بدونم برا ایروان نیازی به ثبت نام csc هست یا خیر؟

ماشاللاه شما چه عجله ای داری Big GrinBig Grin . من هنوز تو این سیستم جدید ثبت نام نکردم ، مصاحبه نرفتم ، اونوقت شما به فکر اینایی ؟؟Big Grin جوابتون بعد از مشخص شدن کارنتی ها تون معلوم میشه . شاید اصلاً سیستم رو عوض کردن!
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، Soap McTavish ، rezagh ، saeid-ss ، proje
(2013-05-11 ساعت 09:11)payam62 نوشته:  سلام جناب فضلی و سایر دوستان .
من واسه جولای کارنت شدم . الان تو سایت ثبت نام کنم یا منتظر بمونم تا زمان مصاحبه معلوم بشه ؟
ممنون از راهنماییتون
سلام به روي ماهت
پيام جان بهتره بذاري نامه دومت بياد تا مطمئن بشي محل مصاحبت كجاست. عجله نكن ثبت نام نهايتا يك ربع طول ميكشه
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: payam62 ، rezagh ، amir82 ، saeid-ss ، naarestan ، proje ، soruosh
(2013-05-11 ساعت 05:23)mohammad fazli نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 01:40)homayoon13 نوشته:  ببخشید اگر سوالم تکراری باشه.
آیا ادرس ptt که روز مصاحبه دادیم را باید مجدد تایید کنیم یا مجدد اسم بنویسیم یا ....
یا اینکه پرینت همان برگه را که روز مصاحبه دادیم مجدد بدیم سفارت کفایت میکنه؟

بهتره یک پرینت جدید بگیری
به خاطر تاريخش ميگيد كه جديد باشه بهتره؟اخه من پرينت ميگيرم ولي مثل نمونه پرينت شما نيست.يك صفحه هست با اطلاعات كامل ولي بدون تاريخ.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: saeid-ss ، proje
(2013-05-11 ساعت 14:31)nina22 نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 05:23)mohammad fazli نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 01:40)homayoon13 نوشته:  ببخشید اگر سوالم تکراری باشه.
آیا ادرس ptt که روز مصاحبه دادیم را باید مجدد تایید کنیم یا مجدد اسم بنویسیم یا ....
یا اینکه پرینت همان برگه را که روز مصاحبه دادیم مجدد بدیم سفارت کفایت میکنه؟

بهتره یک پرینت جدید بگیری
به خاطر تاريخش ميگيد كه جديد باشه بهتره؟اخه من پرينت ميگيرم ولي مثل نمونه پرينت شما نيست.يك صفحه هست با اطلاعات كامل ولي بدون تاريخ.
اره واسه تاریخش میگم ولی زیاد مهم نیست. نگران اون نباش
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: nina22 ، payam62 ، saeid-ss ، Judy Abbott 13 ، proje ، soruosh
ببخشید وقت ندارم بگردم.
میشه آدرس اون ptt که شنبه ها بازه رو بهم بگید.
ممنون
تشکر کنندگان: payam62 ، proje ، saeid-ss
(2013-05-12 ساعت 23:22)mandana2013 نوشته:  ببخشید وقت ندارم بگردم.
ممنون

واقعا خسته نباشید
http://mohajersara.com/thread-5845-post-...#pid329747
تشکر کنندگان: amir82 ، mandana2013 ، Judy Abbott 13 ، payam62 ، proje ، deineath ، sce ، soruosh
(2013-05-12 ساعت 23:22)mandana2013 نوشته:  ببخشید وقت ندارم بگردم.
ممنون

سلام

شهر Ankara
محله Cankaya
نام شعبه Yenisehir ptt

این شعبه به میدان کیزیلای خیلی نزدیکه، انتهای خیابان Sakaraya وقتی به تقاطعش با خیابان Mithadpasa میرسید این پست رو خواهید دید.
خودم رفتم دم درش و دیدم که نوشته شنبه ها هم باز است.

موفق باشید
تشکر کنندگان: amir82 ، payam62 ، tenese
سلام بچه ها چه مدرکی نیازه واسه گرفتنه پاسپورت از ptt
ممنون
تشکر کنندگان:
بعد از تغییر ptt
پیغام جدیدی اومده .

View Previously Scheduled Appointment Information (Note: You previously scheduled an appointment that was not cancelled. Your most recent trip purpose selection is for an information only trip purpose. If you do not wish to attend the previously scheduled appointment, please click this link and proceed to cancel the appointment.)
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان:
دوستان دقیقا" برای ایروان ارمنستان هم پرکردن CSC از طریق سایت لازمه یا نه؟ اگه آره لطفا" لینک مربوط به سایتش را بذارید..

با تشکر.
تشکر کنندگان:
(2013-05-14 ساعت 17:51)vampire نوشته:  دوستان دقیقا" برای ایروان ارمنستان هم پرکردن CSC از طریق سایت لازمه یا نه؟ اگه آره لطفا" لینک مربوط به سایتش را بذارید..

با تشکر.

خیر نیازی نیست
تشکر کنندگان: payam62 ، vampire ، nina22 ، saeid-ss ، soruosh
(2013-05-15 ساعت 10:39)negar_karimi6 نوشته:  وای بدبخت شدم
فرم cscرو بعدازکلی پرسشو به زحمت انداختن دوستان بالاخص آقای فضلی و احسان الان متوجه شدم شماره پاسپورتم اولین عددش 1 نبوده آی ( i ) بوده
چه میدونم والا تاحالاازپاسپورتم استفاده نکرده بودم اولین باره قراره جایی بریم
حالا چیکارکنم
ثبت نامم کردم تموم شده
یعنی به جای اینکه بنویسم i22..............نوشتم 122
یعنی میشه معجزه بشه چشمای اوناهم مثل من تشخیص Iو 1 روندند؟
میشه لطفابگیدچیکارمیتونم کنم؟

مشکلی نیست . ایمیل بزنین بهشون بگین اشتباه شده . ظرف 2-3 روز حل میکنن . من از آدرس ایمیل اطلاع ندارم . پست ها رو بخونین پیدا میکنین . حتی فارسی هم میشه ایمیل زد انگار .
نگران نباشین.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
تشکر کنندگان: amir82 ، Soap McTavish ، saeid-ss
(2013-05-14 ساعت 20:00)mohammad fazli نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 17:51)vampire نوشته:  دوستان دقیقا" برای ایروان ارمنستان هم پرکردن CSC از طریق سایت لازمه یا نه؟ اگه آره لطفا" لینک مربوط به سایتش را بذارید..

با تشکر.

خیر نیازی نیست

جناب فضلی عزیز و دوستان پس اگه فقط برای آنکارا و ابوظبی هست و ایروان لازم نیست چرا دوستمون امیر مهاجر چرا در صفحه اول که نوشته خانومی که مسئول صدور ویزاهای سفارت امریکا هستند گفتند برای همه کشورها که ارمنستان هم تو لیست بود لازمه؟!
در ضمن آقای مهاجر تو همون قسمت گفتند که وقتمون برای مصاحبه رو باید رزرو کنیم؟! چون تو نامه دوم که خودشون تاریخ و ساعت رو بهمون گفتن که.
تشکر کنندگان: saeid-ss ، soruosh
دوستان اطلاعي دارين كه پست عدليه سراي نزديك ميدون كيزيلاي ساعت كاريش به چه صورته؟مرسي
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان