کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
خانم کریمی برای اصلاح فرم های سی اس سی فک نکنم نیاز به ارتباط با سفارت ابوظبی باشه!
برای اصلاح csc برای ترک: contactus_fa_tr@visaops.com
برای اصلاح csc برای ابوظبی: contactus_fa_AE@visaops.com
من مشکلم رو با اینا در میان گذاشتم و اینا تو سایت دیگه ای شماره درخواست زد و کارم رو درست کرد. یا به ایناها میل زده یا به یک سایت دیگه رفته و درخواست بدید درست میکنه
فارسی میشه. من فارسی انگلیسی نوشتم.
---
سفارت ابوظبی AbuDhabiIV@state.gov
ولی برا تغییر csc به کارم نیومد.
(اطلاعات بر گرفته از راهنمایی دوستان عزیز Users: Judy Abbott 13,Mohammad Fazli )

تشکر کنندگان: nina22 ، deineath ، Soap McTavish ، payam62 ، Judy Abbott 13 ، saeid-ss
(2013-05-15 ساعت 12:14)vampire نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 20:00)mohammad fazli نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 17:51)vampire نوشته:  دوستان دقیقا" برای ایروان ارمنستان هم پرکردن CSC از طریق سایت لازمه یا نه؟ اگه آره لطفا" لینک مربوط به سایتش را بذارید..

با تشکر.

خیر نیازی نیست

جناب فضلی عزیز و دوستان پس اگه فقط برای آنکارا و ابوظبی هست و ایروان لازم نیست چرا دوستمون امیر مهاجر چرا در صفحه اول که نوشته خانومی که مسئول صدور ویزاهای سفارت آمریکا هستند گفتند برای همه کشورها که ارمنستان هم تو لیست بود لازمه؟!
در ضمن آقای مهاجر تو همون قسمت گفتند که وقتمون برای مصاحبه رو باید رزرو کنیم؟! چون تو نامه دوم که خودشون تاریخ و ساعت رو بهمون گفتن که.

دوست خوبم کدوم پست امیر را میگی؟؟ شاید امیر کلی نوشته
مطمئن باش برای ارمنستان (ایروان ) فعلا csc نمی خواد
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: payam62 ، soruosh
(2013-05-15 ساعت 12:14)vampire نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 20:00)mohammad fazli نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 17:51)vampire نوشته:  دوستان دقیقا" برای ایروان ارمنستان هم پرکردن CSC از طریق سایت لازمه یا نه؟ اگه آره لطفا" لینک مربوط به سایتش را بذارید..

با تشکر.

خیر نیازی نیست

جناب فضلی عزیز و دوستان پس اگه فقط برای آنکارا و ابوظبی هست و ایروان لازم نیست چرا دوستمون امیر مهاجر چرا در صفحه اول که نوشته خانومی که مسئول صدور ویزاهای سفارت آمریکا هستند گفتند برای همه کشورها که ارمنستان هم تو لیست بود لازمه؟!
در ضمن آقای مهاجر تو همون قسمت گفتند که وقتمون برای مصاحبه رو باید رزرو کنیم؟! چون تو نامه دوم که خودشون تاریخ و ساعت رو بهمون گفتن که.
دوست عزیز متنی که اول صفحه امیر مهاجر عزیز گذاشتن ، یک متن کلی مربوط به تمامی انواع ویزاها ست ، توریستی، مهاجرتی، دانشجویی و،،.،،،
برای لاتاری وقت مصاحبه رو خود kccتعیین میکنه ولی برای سایر ویزاها مثلاً ویزای توریستی گرفتن وقت مصاحبه با این سیستم امکان پذیره، و در مورد ارمنستان هم باید بگم، ارمنستان تو لیست کشورها هست دوست عزیز، ولی فعلاً برا لاتاری نیازی به ثبت نام تو این سایت نیست، ولی برا سایر انواع ویزاها مثلا توریستی نیاز هست،
بنابراین فعلا تا این لحظه متفاضیان ویزای لاتاری که در ارمنستان مصاحبه میشن نیازی به ثبت نام در csc ندارن
تشکر کنندگان: vampire ، Soap McTavish ، Saeedv13 ، afshinghwink ، payam62 ، saeid-ss ، kambiz12
سلام
برای تصحیح فرم csc
دوستان محبت کردند واین سایتودادن contactus_fa_AE@visaops.com که مشکل حل شه ولی متاسفانه همش پیام میده server cannot find l

میشه لطفا ببنید این سایتوکسی میتونه بازکنه؟ یااگراشتباهه تصحیح بشه
ممنون
تشکر کنندگان: saeid-ss
(2013-05-16 ساعت 17:59)negar_karimi6 نوشته:  سلام
برای تصحیح فرم csc
دوستان محبت کردند واین سایتودادن contactus_fa_AE@visaops.com که مشکل حل شه ولی متاسفانه همش پیام میده server cannot find l

ممنون

این سایت نیست
ایمیل آدرس هست
سوالتون رو به این آدرس میل کنید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: mamad_msp ، Soap McTavish ، negar_karimi6 ، saeid-ss
(2013-05-16 ساعت 18:06)shimoda نوشته:  
برای تصحیح فرم csc

ممنون

این سایت نیست
ایمیل آدرس هست

باتشکر
به فارسی ایمیل بدم یاانگلیسی؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-16 ساعت 20:46)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 18:06)shimoda نوشته:  
برای تصحیح فرم csc

ممنون

این سایت نیست
ایمیل آدرس هست

باتشکر
به فارسی ایمیل بدم یاانگلیسی؟

انگلیسی
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Aida.s ، negar_karimi6
دوستان سلام

میشه لطفا آدرس ثبت نام CSC آنکارا رو برای من بگذارید ، اون آدرسی که من دارم باز نمیشه

ممنون
2013َAS8XXX
مصاحبه:June 17th
آنکـارا
تعداد افراد : 1 نفر
کلیر :؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: Aida.s
(2013-05-17 ساعت 19:52)MEH.T نوشته:  دوستان سلام

میشه لطفا آدرس ثبت نام CSC آنکارا رو برای من بگذارید ، اون آدرسی که من دارم باز نمیشه

ممنون

http://usvisa-info.com/
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: amir82 ، Aida.s ، nina22 ، shaso ، payam62
سلام
دوستان من صفحات قبل را خوندم ، اما از كجا ميشه مطمئن شد كه براي ايروان ثبت نام در سايت CSC نياز نيست؟
ممنون
كيس نامبر 91XX , مصاحبه 1 July ايروان , كلير بعد از 39 روز Big Grin
تشکر کنندگان:
(2013-05-18 ساعت 10:56)hutsa83 نوشته:  سلام
دوستان من صفحات قبل را خوندم ، اما از كجا ميشه مطمئن شد كه براي ايروان ثبت نام در سايت CSC نياز نيست؟
ممنون

اينجا را بخون مدارك لازم براي ايروان هست. آيا اسمي از csc برده؟؟؟؟
تشکر کنندگان: nina22 ، Saeedv13 ، sadeghi897 ، Judy Abbott 13 ، shaso ، saeid-ss
دوستان یه اشتباه توثبت نام فرم csc انجانم دادم ودوستان گل اینجاسایتی روبهم دادن که ایمیل کنم وبهشون بگم درستش کنن
الان سه روزه گذشته ولی هیچ جوابی ازاونانیومده

پس ازکجابدونیم نامه من دسشون رسیده باشه
تشکر کنندگان: saeid-ss
سلام دوستان گل مهاجرسرایی
من که 2 ماه دیگه مصاحبه دارم از کی باید واسه cscثبت نام کنم.
**92/ 2 نفر /کارنت:10می2013/مصاحبه:22جولای2013ابوظبی
کلیر:2سپتامبر2013/دریافت ویزا28سپتامبر2013/ ورود به آمریکا 27فوریه2014/ساکن شمال ویرجنیا(منطقه استرلینگ)
تشکر کنندگان:
(2013-05-19 ساعت 22:12)nika نوشته:  سلام دوستان گل مهاجرسرایی
من که 2 ماه دیگه مصاحبه دارم از کی باید واسه cscثبت نام کنم.
از حالا تا قبل از ارسال مدارك فرصت داريد كه ثبت نام كنيد
عجله نكنيد اول مطالعه كنيد بعد.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، saeid-ss
ببخشیداگرسوالم تکراریه شایدخوب توضیح نداده بودم

هنگام ثبت نام درفرم csc اشتباه کرده بودم و بعدایمیل زدم اشتباهموگفتم
اماازجواب اونابه ایمیلم هیچی خبری نیست که بگند خرت به چندمنه و ایمیلت رسیده
ازکجابایدبدونم ایمیلم دسشتون رسیده یانه
اگرروزمصاحبه گیربدند چی
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان