کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-05-19 ساعت 23:28)negar_karimi6 نوشته:  ببخشیداگرسوالم تکراریه شایدخوب توضیح نداده بودم

هنگام ثبت نام درفرم csc اشتباه کرده بودم و بعدایمیل زدم اشتباهموگفتم
اماازجواب اونابه ایمیلم هیچی خبری نیست که بگند خرت به چندمنه و ایمیلت رسیده
ازکجابایدبدونم ایمیلم دسشتون رسیده یانه
اگرروزمصاحبه گیربدند چی

عجله نکنید . چند روزی طول داره جواب بدن نگران نباشید . اگه بیشتر از 10 روز طول کشیده مجددا بررسی کنید شاید مشکلی بوده ..
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، saeid-ss
(2013-05-19 ساعت 22:18)shaso نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 22:12)nika نوشته:  سلام دوستان گل مهاجرسرایی
من که 2 ماه دیگه مصاحبه دارم از کی باید واسه cscثبت نام کنم.
از حالا تا قبل از ارسال مدارك فرصت داريد كه ثبت نام كنيد
عجله نكنيد اول مطالعه كنيد بعد.

ممنون از جوابت
ولی مصاحبه من ابوظبی هست و نیاز به ارسال مدارک نیست
**92/ 2 نفر /کارنت:10می2013/مصاحبه:22جولای2013ابوظبی
کلیر:2سپتامبر2013/دریافت ویزا28سپتامبر2013/ ورود به آمریکا 27فوریه2014/ساکن شمال ویرجنیا(منطقه استرلینگ)
تشکر کنندگان: saeid-ss
(2013-05-20 ساعت 20:58)nika نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 22:18)shaso نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 22:12)nika نوشته:  سلام دوستان گل مهاجرسرایی
من که 2 ماه دیگه مصاحبه دارم از کی باید واسه cscثبت نام کنم.
از حالا تا قبل از ارسال مدارك فرصت داريد كه ثبت نام كنيد
عجله نكنيد اول مطالعه كنيد بعد.

ممنون از جوابت
ولی مصاحبه من ابوظبی هست و نیاز به ارسال مدارک نیست
تا قبل از مصاحبه وقت دارین.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: payam62 ، saeid-ss
سلام دوستان
پرینت برای چی لازمه بگیریم ؟
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر
تشکر کنندگان: nina22 ، sce ، saeid-ss
(2013-05-21 ساعت 13:45)Championking نوشته:  سلام دوستان
پرینت برای چی لازمه بگیریم ؟

Championking عزيز
پرينت را براي سفارت ميبري كه واسشون مشخص كني پاستو با ويزات كجا پست كنن و با همون مدرك ميري از اداره پست تحويلش ميگيري. بازم معذرت ميخوام نتونستم به موقع جوابتو بدم SadSad
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: nina22 ، naarestan ، sce ، payam62 ، saeid-ss ، soruosh ، nazi1368 ، morvarid1364 ، farshadsh
آقای فضلی.متخصص عزیز.
آقا من درست متوجه شدیم.بعد از کلیر شدن به امید خدا باید بریم سفارت پاسارو بدیم و بعد ازشون دوباره تحویل بگیریم ؟البته ابوظبیها.
پس CSC واسه چی بود ؟
میشه لطفا ما رو روشن کنی دوست خوبم.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: nina22 ، Soap McTavish ، payam62 ، ابی هانی ، saeid-ss ، morvarid1364
(2013-05-21 ساعت 23:52)sce نوشته:  آقای فضلی.متخصص عزیز.
آقا من درست متوجه شدیم.بعد از کلیر شدن به امید خدا باید بریم سفارت پاسارو بدیم و بعد ازشون دوباره تحویل بگیریم ؟البته ابوظبیها.
پس CSC واسه چی بود ؟
میشه لطفا ما رو روشن کنی دوست خوبم.

csc برای تعیین محل دریافت پاست به همراه ویزاس!!!! یعنی شما یک محلی را انتخاب میکنی که سفارت پاس و ویزاتو میفرسته اونجا و شما میری تحویل میگیری
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: amir82 ، payam62 ، ابی هانی ، saeid-ss ، sce ، morvarid1364 ، farshadsh
سلام نزدیکه ده روزه که ایمیل فرستادم به این آدرس contactus_fa_AE@visaops.com و توضیح دادم شماره پاسمونو اول اولش به جای آی نوشته یک
و تصحیح اونودرخواست کردم ولی هیچ جوابی بهم ندن که بگندچشم
نگران نباشید
درست شد
وازاین حرفا
چیکارکنم به نظرتون سایتی دیگه سراغ دارید که ایمیل بدم؟
آیا همون روزمصاحبه نمیشه به افیسرگفت؟
تشکر کنندگان: saeid-ss ، sce
سلام جناب فضلی
سرانجام نامه دوم من اومد . حالا میتونم در این سیستم ثبت نام کنم ؟
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، sce ، bayat_r ، ali.agha ، saeid-ss
(2013-05-23 ساعت 09:59)payam62 نوشته:  سلام جناب فضلی
سرانجام نامه دوم من اومد . حالا میتونم در این سیستم ثبت نام کنم ؟

100%
به سلامتی
تشکر کنندگان: sce ، naarestan ، nika ، amir82 ، payam62 ، rezagh ، morvarid1364 ، ali.agha ، farshadsh ، saeid-ss
سلام بر همگی
ضمن تشکر از همه، تا اونجا که من متوجه شدم گفته بودید برای ارمنستان نیازی به ثبت نام نیست و من هم به شما اقتدا می کنم. Wink
پس بدون ثبت نام میریم و ویزامونو میگیریم.( امیدوارم )
با تشکر
c/n:2013AS97##، تاریخ رویت قبولی: آبان 91 ، تاریخ ارسال فرمها: اسفند 91 ، 2نفر، تاريخ كارنت شدن:10مي، نامه دوم:17می، مصاحبه: ایروان 10 جولاي. كليرنس: 8 آگوست. دريافت ويزا: 16 آگوست Smile مقصد واشنگتن.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، deineath ، nika ، payam62 ، saeid-ss
با سلام به دوستان
کسی در مورد اینکه سوالات مربوط به پرداخت 165 دلارو میدونه کجا مهاجر سرا پیدا کرد؟
4may2012----->20may2012---->4feb2013----->16 apr 2013---->6may 2013 ----> 3 july 2013
3 جولای دالاس
تشکر کنندگان: sce ، payam62 ، saeid-ss
(2013-05-24 ساعت 16:38)PARY1366 نوشته:  با سلام به دوستان
کسی در مورد اینکه سوالات مربوط به پرداخت 165 دلارو میدونه کجا مهاجر سرا پیدا کرد؟
تو تاپیک اولین سفر به ام.ریکا و....
http://mohajersara.com/thread-5642-page-78.html
تشکر کنندگان: nina22 ، naarestan ، sce ، PARY1366 ، amir82 ، payam62 ، farshadsh ، saeid-ss ، soruosh
(2013-05-22 ساعت 22:10)negar_karimi6 نوشته:  سلام نزدیکه ده روزه که ایمیل فرستادم به این آدرس contactus_fa_AE@visaops.com و توضیح دادم شماره پاسمونو اول اولش به جای آی نوشته یک
نگران نباشید
درست شد
وازاین حرفا
بد نسیت خانم کریمی تو این سایت ثبت نام کنی و از اونجا مشکلت را براشون بفرستی به فارسی هم جوابتو میدن
https://gssvisa.zendesk.com/access/unaut...ests%2Fnew

سایت فکر کنم فیل.تر.ش.ک.ن می خواد
تشکر کنندگان: sce ، nina22 ، mamad_msp ، amir82 ، negar_karimi6 ، payam62 ، farshadsh ، saeid-ss ، soruosh ، shaahinh66
(2013-05-24 ساعت 17:33)mohammad fazli نوشته:  
(2013-05-22 ساعت 22:10)negar_karimi6 نوشته:  سلام نزدیکه ده روزه که ایمیل فرستادم به این آدرس contactus_fa_AE@visaops.com و توضیح دادم شماره پاسمونو اول اولش به جای آی نوشته یک
نگران نباشید
درست شد
وازاین حرفا
بد نسیت خانم کریمی تو این سایت ثبت نام کنی و از اونجا مشکلت را براشون بفرستی به فارسی هم جوابتو میدن
https://gssvisa.zendesk.com/access/unaut...ests%2Fnew

سایت فکر کنم فیل.تر.ش.ک.ن می خواد

ممنون اقای فضلی مثل همیشه برای پاسخگویی به دوستانتان حاضرواماده هستید امادوست من متوجه نشدم ثبت نام کنم توسایتی که گفتیدبرای اینکه مشکل فرمموبگم یاازنوبخوام دوباره ثبت نام csc کنم اگراینم نشدچی؟ چه مشکلی برامون پیش میادنمیشه به افسرروزه مصاحبه بگیم که حرف اولودرست کنن؟
یعنی به این سایتی که گفتیدایمیل بدم؟
تشکر کنندگان: payam62 ، Soap McTavish ، saeid-ss ، soruosh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان