کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-05-24 ساعت 22:05)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 17:33)mohammad fazli نوشته:  
(2013-05-22 ساعت 22:10)negar_karimi6 نوشته:  سلام نزدیکه ده روزه که ایمیل فرستادم به این آدرس contactus_fa_AE@visaops.com و توضیح دادم شماره پاسمونو اول اولش به جای آی نوشته یک
و تصحیح اونودرخواست کردم ولی هیچ جوابی بهم ندن که بگندچشم
نگران نباشید
درست شد
وازاین حرفا
چیکارکنم به نظرتون سایتی دیگه سراغ دارید که ایمیل بدم؟
آیا همون روزمصاحبه نمیشه به افیسرگفت؟
بد نسیت خانم کریمی تو این سایت ثبت نام کنی و از اونجا مشکلت را براشون بفرستی به فارسی هم جوابتو میدن
https://gssvisa.zendesk.com/access/unaut...ests%2Fnew

سایت فکر کنم فیل.تر.ش.ک.ن می خواد

ممنون اقای فضلی مثل همیشه برای پاسخگویی به دوستانتان حاضرواماده هستید امادوست من متوجه نشدم ثبت نام کنم توسایتی که گفتیدبرای اینکه مشکل فرمموبگم یاازنوبخوام دوباره ثبت نام csc کنم اگراینم نشدچی؟ چه مشکلی برامون پیش میادنمیشه به افسرروزه مصاحبه بگیم که حرف اولودرست کنن؟
یعنی به این سایتی که گفتیدایمیل بدم؟

در این سایت که ثبت نام میکنی میتونی request بذاری و اونا بهت جواب میدن که چیکار کنی
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: payam62 ، nina22 ، negar_karimi6 ، morvarid1364 ، farshadsh ، saeid-ss
(2012-12-29 ساعت 00:22)mohareri نوشته:  
(2012-12-28 ساعت 21:49)mohareri نوشته:  
(2012-12-28 ساعت 13:21)amir82 نوشته:  
(2012-12-28 ساعت 12:21)mohareri نوشته:  
(2012-12-27 ساعت 19:13)mgolchin13 نوشته:  فعلا برای ابوظبی طبق روال سابقه. ولی از ششم ژانویه اونجا هم قراره شروع بشه.
ميشه اونجايي كه گفته ٦ ژانويه شروع ميشه بگيد كجاست؟
اینجا رو ببینین:
http://usvisa-info.com/fa-IR/selfservice...ry_welcome
برای امارات نوشته 6 ژانویه فعال میشه.

همین طور سایت خود سفارت:
http://abudhabi.usembassy.gov/pr_120412.html
تو همون پاراگراف اول نوشته:
کد:
Starting January 6, 2013, applicants will work, online or by phone, with a service provider to schedule an interview, pay the visa application fee, and arrange for the delivery of documents and passports.

اقا اين كه نوشته مال non immigrant ها هست..... ما كه immigrant هستيم???
پس ه نظر ميرسه ما كاري نبايد بكنيم......
انگار كسي جوابي نداره?????

به خدا من هم همین مشکل را دارم 2 هفته دیگه بایستی برای گرین کارت مادرم (که از طریق برادر سیتی زن اقدام شده) بریم ابوظبی و نمی دونم این سیستم نام نو.یسی اینترنتی در پست محل اقامت برای دریافت پاکت زرد و گذرنامه ممهور به مهر سفارت برای ویزا های مهاجرتی هم بابد انجام بشه ؟؟؟
Category : F4
PD :24 sep 2001
Approved Date: 01 sep 2009
تشکر کنندگان: saeid-ss
با سلام به دوستان عزیز اگر ممکن هست لطفا من رو راهنمایی بفرمایید خیلی ممنون میشم.
من پدر و مادرم کارنت شدند برای ماه جولای و تمام مدارک رو آماده کردم . فقط من در آنکارا زندگی می کنم و سوالم این هست که باز هم باید برای csc ثبت نام بکنم؟ یا اینکه آدرس منزل اینجا رو باید در زمان مصاحبه ارایه بکنم تا پاسپورت هاشونو UPS بیاره به آدرس خونه؟
و سوال بعدی هم در مورد USCIS هزینه مهاجرت هست میشه لطفا رهنمایی بکنید که از کجا باید روش و مراحل پرداخت هزینه ها را مطالعه بکنم؟ و اینکه چه زمانی باید این کار را انجام بدم.
از توجه و لطف همگی عزیزان ممنونم.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، saeid-ss
(2013-05-22 ساعت 22:10)negar_karimi6 نوشته:  سلام نزدیکه ده روزه که ایمیل فرستادم به این آدرس contactus_fa_AE@visaops.com و توضیح دادم شماره پاسمونو اول اولش به جای آی نوشته یک
نگران نباشید
درست شد
وازاین حرفا
بد نسیت خانم کریمی تو این سایت ثبت نام کنی و از اونجا مشکلت را براشون بفرستی به فارسی هم جوابتو میدن

آقای فضلی عزیزمتاسفانه این سایتی که دادید پیام میده همچین سایتی یافت نشده بااستفاده ازف ی ل ت ر ش ک ن
به نظرتون به خودسفارت درابوظبی ایمیل بزنم؟
بگم اشکال توفرم دارم
اگرمیشه لطفا ایمیل سفارتویکی بده
دارم ولی بایدکلییییییی فایلاموبگردم

باتشکر
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، farshadsh ، saeid-ss
(2013-05-25 ساعت 15:38)negar_karimi6 نوشته:  
نگران نباشید
درست شد
وازاین حرفا

آقای فضلی عزیزمتاسفانه این سایتی که دادید پیام میده همچین سایتی یافت نشده بااستفاده ازف ی ل ت ر ش ک ن
به نظرتون به خودسفارت درابوظبی ایمیل بزنم؟
بگم اشکال توفرم دارم
اگرمیشه لطفا ایمیل سفارتویکی بده
دارم ولی بایدکلییییییی فایلاموبگردم

باتشکر

https://gssvisa.zendesk.com/access/unauthenticated
اینجا برو باید باز کنه

(2013-05-25 ساعت 14:50)hosa نوشته:  با سلام به دوستان عزیز اگر ممکن هست لطفا من رو راهنمایی بفرمایید خیلی ممنون میشم.
من پدر و مادرم کارنت شدند برای ماه جولای و تمام مدارک رو آماده کردم . فقط من در آنکارا زندگی می کنم و سوالم این هست که باز هم باید برای csc ثبت نام بکنم؟ یا اینکه آدرس منزل اینجا رو باید در زمان مصاحبه ارایه بکنم تا پاسپورت هاشونو UPS بیاره به آدرس خونه؟
و سوال بعدی هم در مورد USCIS هزینه مهاجرت هست میشه لطفا رهنمایی بکنید که از کجا باید روش و مراحل پرداخت هزینه ها را مطالعه بکنم؟ و اینکه چه زمانی باید این کار را انجام بدم.
از توجه و لطف همگی عزیزان ممنونم.

بله شما هم باید در csc ثبت نام کنید. در مورد هزینه 165$ هم موقع دریافت ویزا یک برگه بشما میدن که توضیحاتش داخلش نوشته شده
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، amir82 ، farshadsh ، saeid-ss ، آنی
دوستان عزیز من میخوام از آنکارا به ایروان تغییر بدم مصاحبه رو . حالا باید برای ایروان هم CSC ثبت نام کنم ؟ اصلا داستان این چیه ؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-26 ساعت 10:16)love_everlife نوشته:  دوستان عزیز من میخوام از آنکارا به ایروان تغییر بدم مصاحبه رو . حالا باید برای ایروان هم CSC ثبت نام کنم ؟ اصلا داستان این چیه ؟

کارنت شدین یا نه ؟ اگه شدین که دیگه نمیشه کاری کرد ولی اگه از سری آخر هستین که کارنت نشدن ، 15 روز (حتی کتر) وقت دارین . نامه به کی سی سی بزنین و درخواست تغییر بدین. شاید تاثیر داشته باشه .
در مورد سوال دوم ، اطلاعی ندارم.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، farshadsh ، sadeghi897 ، soruosh ، saeid-ss
(2013-05-26 ساعت 10:25)payam62 نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 10:16)love_everlife نوشته:  دوستان عزیز من میخوام از آنکارا به ایروان تغییر بدم مصاحبه رو . حالا باید برای ایروان هم CSC ثبت نام کنم ؟ اصلا داستان این چیه ؟

کارنت شدین یا نه ؟ اگه شدین که دیگه نمیشه کاری کرد ولی اگه از سری آخر هستین که کارنت نشدن ، 15 روز (حتی کتر) وقت دارین . نامه به کی سی سی بزنین و درخواست تغییر بدین. شاید تاثیر داشته باشه .

نه 2014 ام
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، sadeghi897 ، saeid-ss
(2013-05-26 ساعت 10:48)love_everlife نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 10:25)payam62 نوشته:  

نه 2014 ام

بابا هنوز خیلی وقت داری . چه عجله ای داری شما ! فرم هاتو که میفرستی سفارت رو بزن ایروان . به همین سادگی ! از الان نمیشه راجع به برنامه سال آینده بحث کرد .
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، farshadsh ، sadeghi897 ، soruosh ، saeid-ss ، آنی
(2013-05-26 ساعت 11:20)mychael نوشته:  آدرس پست ما ataturk kizilay , ankara 6251 هست و محلش رو هم نوشته ptt- adliyesarayiptt -ank.merkezi ولی نمی تونیم تو نقشه پیداش کنیم . لطفا راهنمایی کنید . ضمنا میشه محل پست رو عوض کرد یا نه ؟ و اگه عوض کنیم مشکلی نداره و یا هزینه اضافی نمی خواد ؟

--------------------------------------------------------------------------------
آخه این جایی که ما ثبت نام کردیم از شانس ما شنبه ها هم تعطیله..............
شما اگه يضرب گرفتي كه نميتوني جاشو عوض كني چون زمانشو نداري. اگر صورتي گرفتي ميتوني مطابق فايل موجود در امضام (تغيير ptt) محلشو تغيير بدي
تشکر کنندگان: payam62 ، Judy Abbott 13 ، amir82 ، farshadsh ، sadeghi897 ، soruosh ، saeid-ss
سلام اقای فضلی

متاسفانه ازدیشب تاحالا هرچه توی اون سایتی که دادید اشتباهمودرست کنم نشدکه نشد
یعنی سایت بازمیشه مشخصاتوو موضوع همه چی تموم درستوکامل
ولی اون submit روکه میزنم دیس میشه مثل وقتی که نت قطعه
یکی ازدوستان اینجامیگفت میشه ازاول ثبت نام کنم؟ آیادرسته؟
وهم اینکه توی همون سایتی که ثبت نام کردیم بالاش نوشته تماس باما
والااینم رفتم ولی وسطاش توچه کنم چه کنم افتادم
ندونستم چی به چیه
چیکارکنم؟
(2013-05-26 ساعت 14:32)negar_karimi6 نوشته:  سلام اقای فضلی

ندونستم چی به چیه
چیکارکنم؟

امشب براتون چك ميكنم ببينم چيه. در مورد دوباره اكانت درست كردن بنده امتحان نكردم ولي بعيد ميدادنم بتوانيد با همان مشخصات اكانت جديد بسازيد
تشکر کنندگان: nina22 ، negar_karimi6 ، Judy Abbott 13 ، farshadsh ، saeid-ss
(2013-05-26 ساعت 14:38)mohammad fazli نوشته:  

ندونستم چی به چیه
چیکارکنم؟

امشب براتون چك ميكنم ببينم چيه. در مورد دوباره اكانت درست كردن بنده امتحان نكردم ولي بعيد ميدادنم بتوانيد با همان مشخصات اكانت جديد بسازيد

مرسی دوست خوبم
خوب وقتی اشکال توپاسپورته دراصل انگاربه غلط ثبت نام شده
میگم شایدبشه ازنودرست کردحالابازهم شمااستادید
خوبیش اینه یه پیگیرسمجی مثل من باعث میشه کلی راههای نرفته روبرید
بازم ببخشیداگروقتتون گرفته میشه
(2013-05-26 ساعت 17:55)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 14:38)mohammad fazli نوشته:  

ندونستم چی به چیه
چیکارکنم؟

مرسی دوست خوبم
خوب وقتی اشکال توپاسپورته دراصل انگاربه غلط ثبت نام شده
میگم شایدبشه ازنودرست کردحالابازهم شمااستادید
خوبیش اینه یه پیگیرسمجی مثل من باعث میشه کلی راههای نرفته روبرید
بازم ببخشیداگروقتتون گرفته میشه
دوست عزیز همانطوری که آقای فضلی گفتن شما از طریق ایمیل میتونید اشتباه که تو شماره پاسپورتتون رخ داده رو درست کنید ,
من برا همسرم دوباره اکانت درست کردم و تا جایی که میدونم مهمترین قسمت تو ثبت نام شماره پاسپورت هست ,میتونید دوباره اکانت درست کنید
تشکر کنندگان: nina22 ، Soap McTavish ، negar_karimi6 ، payam62 ، farshadsh ، saeid-ss
(2013-05-26 ساعت 12:05)mohammad fazli نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 11:20)mychael نوشته:  آدرس پست ما ataturk kizilay , ankara 6251 هست و محلش رو هم نوشته ptt- adliyesarayiptt -ank.merkezi ولی نمی تونیم تو نقشه پیداش کنیم . لطفا راهنمایی کنید . ضمنا میشه محل پست رو عوض کرد یا نه ؟ و اگه عوض کنیم مشکلی نداره و یا هزینه اضافی نمی خواد ؟

--------------------------------------------------------------------------------
آخه این جایی که ما ثبت نام کردیم از شانس ما شنبه ها هم تعطیله..............
شما اگه يضرب گرفتي كه نميتوني جاشو عوض كني چون زمانشو نداري. اگر صورتي گرفتي ميتوني مطابق فايل موجود در امضام (تغيير ptt) محلشو تغيير بدي

آقای فصلی هنوز نگرفتیم مصاحبمون 3 شنبه یعنی پس فرداست ولی میخاییم اگه یکضرب شدیم پستمون شنبه باز باشه تا اگه پاسا اومد با پرواز یکشنبه برگردیم ممنون
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، Soap McTavish ، payam62 ، saeid-ss

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان