کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
(2011-01-22 ساعت 09:09)darya نوشته:  [quote='peyman74' pid='94039' dateline='1295669432']
با سلام به دوستان
کسی از دوستان اطلاع داره ترجمه ریز نمرات رو باید رو باید با خودمون داشته باشیم یا نیاز نیست؟یا اینکه داشتن خود مدرک کافیه؟

اگر میخواهید ادامه تحصیل بدید حتما ترجمه ریزنمرات رو هم با خودتون بیارید. برای کارهای تخصصی هم گاهی بعضی شرکتها اونو می خوان.

سلام دوست عزیز
من میخواستم بدونم ریز نمرات از ابتدایی را میخوان یا ریز نمرات دانشگاه کفایت میکنه؟

کیس نامبر :2011AS62xx
تاریخ کارنت شدن:آگوست 2010
تاریخ مصاحبه :3 نوامبر
سفارت :آنکارا
تاریخ ارسال مدارک:26 خرداد
تاریخ کلیرنس:3 ژانویه 2011 ( از طریق ایمیل )
تاریخ دریافت ویزا:22 دی ماه 89
پاسخ
تشکر کنندگان: maxsupermax ، shkhmo
سلام دوستام !
من دارم آرشیو سریال های امریکاییم رو کامل میکنم و فکر کنم 2 ترابایت بشه البته برا یکی از بستگانم میبرم !؟
به نظرتون تو فرودگاه با یک هارد اکسترنال برخورد میکنند یا نه ؟
بابت کپی رایت این حرفها مشکلی نداره ؟!

سپاس

« نهنگ در دریاست.برای شکار نهنگ باید به دریا بروید.»Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: peyman74 ، emankh101 ، shkhmo
از دوستانی که جدیدا" رفتند کسی می داند که بردن سبزی خشک - زعفران و نبات ممنوع شده یا نه ؟
2- بردن مجموعه king و gerdoo چطور ؟
3- برای بردن ارز بیشتر از 10000 دلار اگر اعلام کنیم چه مشکلی یا سختگیری می کنند ؟ با تشکر
الهی به ما آن ده که آن به .
پاسخ
تشکر کنندگان: maxsupermax ، shkhmo
(2011-02-13 ساعت 21:13)loveusa2010 نوشته:  سلام دوستام !
من دارم آرشیو سریال های امریکاییم رو کامل میکنم و فکر کنم 2 ترابایت بشه البته برا یکی از بستگانم میبرم !؟

سپاس

من که 1.5 ترابایت آوردم در دو هارد اکسترنال. در کیف دستیم هم بود نه در چمدان. علی رغم اینکه در فرودگاه آمستردام کیف دستی رو باز کردند و هاردها رو دیدند اما اصلا براشون مهم نبود ، سوالی هم نپرسیدند. گمرک لوس آنجلس هم که نه کیف رو باز کرد نه چمدانها.

(2011-02-13 ساعت 21:28)amir53 نوشته:  از دوستانی که جدیدا" رفتند کسی می داند که بردن سبزی خشک - زعفران و نبات ممنوع شده یا نه ؟
2- بردن مجموعه king و gerdoo چطور ؟
3- برای بردن ارز بیشتر از 10000 دلار اگر اعلام کنیم چه مشکلی یا سختگیری می کنند ؟ با تشکر

1- یک ماه پیش که ممنوع نبود و من زعفران رو به مقدار زیاد بردم، اما سبزی و نبات نداشتم.

2- من سی دی زیاد داشتم ، همینطور هارد اکسترنال. به هیچ کدوم حتی نگاه نکردند.

3- برای من هیج مشکلی پیش نیامد. بیشتر بردم و در فرم مخصوصی که داخل هواپیما می دهند اعلام کردم. در گمرک لوس انجلس در حد 2-3 دقیقه فقط سوال کرد که پول ایرانی چقدر داری و معادل چند دلاره. همین.
پاسخ
تشکر کنندگان: amir53 ، iliad ، maxsupermax ، frozen mind ، loveusa2010 ، emankh101 ، hamed_gh ، DLT ، shkhmo ، mehdi47 ، qeshmi ، آلیس-1980
دوست عزیز
اشتباه نکن اونها ارزش کالای خوراکی و متفرقه شمارو نمیخوان!!!! اونه ارزش کالاهای قیمتی شمارو میخوان عزیزم
پول و طلا و جواهرات و فرش و اجناس قیمتی. نه شیرینی و شکلات و خشکبار و ...
موفق باشید

(2011-01-17 ساعت 15:48)rasarasa نوشته:  
(2011-01-17 ساعت 00:35)اليزا نوشته:  
(2011-01-16 ساعت 19:07)rasarasa نوشته:  
(2011-01-16 ساعت 12:24)اليزا نوشته:  دوستان صاحب نظر لطفا نظر دهيد.

*يکي از دوستان من ميگه که با اينکه آمريکا ورود فرش(قاليچه) را ممنوع کرده اما چون ما دفعه اول هست که ميريم و ويزاي مهاجرتي داريم ميتونيم فرش را هم به عنوان وسيله زندگيمون ببريم. کسي از شما تا حالا اين کارو کرده؟ و يا اينکه تو سايت گمرک آمريکا به همچين موردي برخورده؟

*در ضمن کانادا يه قانوني داره که اگه دفعه اول يه فرم اظهار نامه (declare)پر کني که چون دفعه اوله نتونستي وسايل با ارزشتو بياري در سفر بعدي اگه بياريشون ايرادي نمي گيرن و ماليات بهش تعلق نمي گيره ، آيا اين قانون واسه آمريکا هم وجود داره؟
والا ما دفعۀ دوممون بود که وارد آمریکا میشدیم ،همین ماه پیش هم بود و فرش هم همراهمون بود وساکمون رو هم از دستگاه رد کردند و کسی هم گیری بهمون نداد.

سارا جان تو فرمی که بهتون تو هواپیما دادن اعلامش کردید؟

کسی جواب سوال دومم رو نمی دونه؟
در اون فرم چیزی راجع به فرش از شما پرسیده نمی شود . فقط در مورد خوراکیست و اعلام مبلغ بالای 10000 دلار و تخمین ارزش اجناس نویی که جهت کادو یا هرچیزی با خود به آمریکا آورده اید. که این آیتم آخر یک رقم تخیلی میتواند باشد چون اولا که کسی وسایل را به این منظور چک نمیکند و در ثانی آدم چه میداند ارزش واقعی اجناسش چقدر است و ثالثا چه کسی میخواهد بفهمد که مثلا شما فلان شیرینی را از کشورتان چند خریده اید برای همین من دیده ام که حتی خارجیها هم یک رقمی همینجوری روی هوا می نویسند و واقعا سوال شبهه برانگیزیست که آدم دقیق منظور از مطرح شدنش را نمی فهمد ولی درجایی پرسیده نشده که چه اجناسی دارید فقط در مورد خوراکی به این صورت پرسش شده.

دوستان
خبر بد خبر بد
متاسفانه متاسفانه متاسفانه مدت حدود دو ماهه که فریت بار از ایران به آمریکا ممنوع شده تا اطلاع ثانوی. Sad
یعنی هنوز قانون تصویب نشده فقط تا اطلاع ثانوی ممنوع است. دعا کنید که همینطوری نمونه که خیای به ضررمونه.
دوستان اگر مطلبی در این مورد شنیدن بگن لطفا
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
پاسخ
تشکر کنندگان: Linspire ، emankh101 ، shkhmo ، مانترا ، آلیس-1980
دوستان سلام
با توجه به ممنوعیت فعلی جهت فریت بار از دوستان خواهشمندم از تجربیات خود و همچنین مشاوره های خود ما را بهره مند سازند و بگویند چه چیزهایی را با خود ببریم مناسب تر است . با در نظر گرفتن هر نفر 2*23 کیلو .
مثلا" من بررسی کردم قیمت لباس و پوشاک زیاد تفاوت نمی کند و چه بسا آنجا ارزانتر است . لوازم منزل در اکثر اجناس ارزانتر است . زعفران - زرشک - نبات - گردو - آجیل بو داده را خیلی ها سفارش کردند .
فرش 6 متری ؟ آیا باید اضافه بار بدهیم یا نه ؟ چه مقدار . آیا می توانیم بعنوان یکی از چمدان هایمان بیاوریم ( بار مجاز)
خواهش می کنم دوستان به صورت لیست بیاورند ؟
الهی به ما آن ده که آن به .
پاسخ
تشکر کنندگان: maxsupermax ، emankh101 ، shkhmo
(2011-02-15 ساعت 16:49)amir53 نوشته:  دوستان سلام
با توجه به ممنوعیت فعلی جهت فریت بار از دوستان خواهشمندم از تجربیات خود و همچنین مشاوره های خود ما را بهره مند سازند و بگویند چه چیزهایی را با خود ببریم مناسب تر است . با در نظر گرفتن هر نفر 2*23 کیلو .
مثلا" من بررسی کردم قیمت لباس و پوشاک زیاد تفاوت نمی کند و چه بسا آنجا ارزانتر است . لوازم منزل در اکثر اجناس ارزانتر است . زعفران - زرشک - نبات - گردو - آجیل بو داده را خیلی ها سفارش کردند .
فرش 6 متری ؟ آیا باید اضافه بار بدهیم یا نه ؟ چه مقدار . آیا می توانیم بعنوان یکی از چمدان هایمان بیاوریم ( بار مجاز)

سلام
نظر شخصی می دمااا. اما بستگی داره چقدر قراره تو امریکا به اصطلاح از جیب بخورین. آره لباس و لوازم خونه گاهی ارزونتره . اما مسئله اینه که وقتی از ایران پول میارین در حقیقت دارین ریال خرج می کنین و همش این نگرانی رو دارین که نکنه کم بیارم؟؟؟؟ تا کی بیکار می مونم؟؟ اگه کار گیر بیارم آیا کفاف مخارجمو می ده ؟ 1-2 ماه حالا دست به عصا برم جلو ببینم از عهده مخارج بر میام ؟ و ....... اینه که نمی تونی راحت خرید کنی. یه سری خرجا که اجباریه! کلان هم هست ماشالله !!! اما تا میشه از چیزای کوچیک سعی می کنی بزنی! اینه که من اگه بودم به فکر این نمی بودم که فرش بیارم . چون بدون فرش تو خونه های همیشه خدا موکت شده اینها میشه زندگی کرد. ایشالله سفر بعدی! اما لباس و خرده ریزهای بی خودی که تو ایران 500-1000 تومان می خرین و اینجا یهو 7-8 دلار باید بخرین( خدا پدر 1دلاریها رو بیامرزه) خوبه بیارین. اصلا این طوری بگم چیزای متعدد و سبک به نظرم با ارزش تر از یه فرش سنگینه که یه چمدان رو هم هدر میده. داروووووووووو بیارین! مثل آنتی بیوتیک ! مسکن اصلا نیارین . همه چی هست تو فرودگاه هم اذیت می کنه. اما آنتی بیوتیک گرونه و otc هم نیست و گاهی با یه تلفن به دکترتون تو ایران شما رو 500-600 $ جلو می انداره. چیزای عجیب غریبی اینجا پیدا نمی شه!
مواد غذایی همه چی تو کالیفرنیا هست. اما خداییش بدون زرشک و زعفران نمی شه زندگی کرد Big Grin اما بدون فرش می شه Tongue مدارک هر چی دارین لا اقل کپیشو بیارین. مدرک پیش دبستانی دختر خاله همسایه بالایی یادتون نره.

اگه جا داشتین بگین یه چمدون از ایران برای منم بیارینWink
پاسخ
فرش که تو امریکا حتی تا 40% از ایران ارزانتره ! و اوردنش فکر نکنم لازم باشه البته ما این اشتباهو کردیم.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، peyman74 ، amir53 ، kavoshgarnet ، shkhmo ، آلیس-1980
(2011-02-16 ساعت 05:14)shahrzad_a نوشته:  
(2011-02-15 ساعت 16:49)amir53 نوشته:  دوستان سلام

سلام
نظر شخصی می دمااا. اما بستگی داره چقدر قراره تو امریکا به اصطلاح از جیب بخورین. آره لباس و لوازم خونه گاهی ارزونتره . اما مسئله اینه که وقتی از ایران پول میارین در حقیقت دارین ریال خرج می کنین و همش این نگرانی رو دارین که نکنه کم بیارم؟؟؟؟ تا کی بیکار می مونم؟؟ اگه کار گیر بیارم آیا کفاف مخارجمو می ده ؟ 1-2 ماه حالا دست به عصا برم جلو ببینم از عهده مخارج بر میام ؟ و ....... اینه که نمی تونی راحت خرید کنی. یه سری خرجا که اجباریه! کلان هم هست ماشالله !!! اما تا میشه از چیزای کوچیک سعی می کنی بزنی! اینه که من اگه بودم به فکر این نمی بودم که فرش بیارم . چون بدون فرش تو خونه های همیشه خدا موکت شده اینها میشه زندگی کرد. ایشالله سفر بعدی! اما لباس و خرده ریزهای بی خودی که تو ایران 500-1000 تومان می خرین و اینجا یهو 7-8 دلار باید بخرین( خدا پدر 1دلاریها رو بیامرزه) خوبه بیارین. اصلا این طوری بگم چیزای متعدد و سبک به نظرم با ارزش تر از یه فرش سنگینه که یه چمدان رو هم هدر میده. داروووووووووو بیارین! مثل آنتی بیوتیک ! مسکن اصلا نیارین . همه چی هست تو فرودگاه هم اذیت می کنه. اما آنتی بیوتیک گرونه و otc هم نیست و گاهی با یه تلفن به دکترتون تو ایران شما رو 500-600 $ جلو می انداره. چیزای عجیب غریبی اینجا پیدا نمی شه!
مواد غذایی همه چی تو کالیفرنیا هست. اما خداییش بدون زرشک و زعفران نمی شه زندگی کرد Big Grin اما بدون فرش می شه Tongue مدارک هر چی دارین لا اقل کپیشو بیارین. مدرک پیش دبستانی دختر خاله همسایه بالایی یادتون نره.

اگه جا داشتین بگین یه چمدون از ایران برای منم بیارینWink

شهرزاد جان راست میگه ... تا می تونید خرد ریز های اولیه زندگی همراتون باشه کامل و مجهز بیاید. از سوزن نخ تا خمیر دندان و...هر چیری که فکر می کنید خیلی ارزون هست و اینجا می تونید تهیه کنید خواهشا" توی ایران تهیه کنید و همراتون بیارید.. چاشنی غذا یادتون نره خیلی مهمه وقتی امدید می بینید که اینجا همه چیز بی مزه است یا مزه دلخواه را نداره...
من با خودم هارد اکسترنال - زعفران - سبزی خشک و.... را در چمدان اوردم و هیچ مشکلی نداشتم ( کمتر از یک ماه که امدم )
از آوردن میوه تازه خودداری کنید چون شدیدا گیر می دن.
چون از راه لندن امدم فرودگاه لندن خیلی گیر بود و تمام مایعات و لوازم آرایشی و غیر آرایشی مایع و خمیر را با حساسیت گشتن و به همه می گفتن خودشون از توی کیف دستی شون جدا کنند و بیارن بیرون و در آخر اسپری و عطر مرا که در کیف دستی داشتم ازم گرفتن.
اما کلا بجز این مورد که خیلی محترمانه بود کاری بهمون نداشتن.
اما مدارک حتما حتما اصل و ترجمه رسمی آنها همراهتون باشه چون واسه ارزیابی مدارکتون به هر دوتاش نیاز هست .
ریز نمرات و تاییدیه رسمی آن به هیچ عنوان فراموش نشه....

موفق باشید
شانس تو را موفق ‌نمی‌کند، تو هستی که شانس را به موفقیت تبدیل می‌کنی.

آنچه شما را به نتیجه مطلوب می رساند الزاما نه تلاش و فعالیت سخت و طاقت فرسا که آگاهی و اطلاع از چگونگی انجام دقیق و درست کارهاست.
پاسخ
دوستان من حدود 10 تا تیکه خاتم و آینه شمعدان نقره که مربوط به ازدواجم بوده، دارم همراهم میبرم.
البته خاتم که میبرم چندایی سوغات هست اما یک جعبه بزرگ قرآن و خود قرآن هم هست. ممکنه به اینا گیر بدن و بگن گمرک میخوره؟
و مطلب بعدی اینکه،
من مقداری قرص مسکن ژلوفن میخوام همراه خودم ببرم، (از مسیر قطر) مشکلی که پیش نمیاد در مسیر و مقصد؟
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: DEC 2009
مصاحبه: 9 نوامبر 2010 - آنکارا
مدت زمان کلیرینس: 64 روز
کلیر: 12 ژانویه 2011
تاریخ گرفتن ویزا: 18 ژانویه 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا (بدون وکیل) :1 سال و 1 ماه و 15 روز
تاریخ پرواز: 25 فوریه 2011- Texas- Houston
پاسخ
تشکر کنندگان: peyman74 ، shkhmo
(2011-02-16 ساعت 15:16)emankh101 نوشته:  دوستان من حدود 10 تا تیکه خاتم و آینه شمعدان نقره که مربوط به ازدواجم بوده، دارم همراهم میبرم.
البته خاتم که میبرم چندایی سوغات هست اما یک جعبه بزرگ قرآن و خود قرآن هم هست. ممکنه به اینا گیر بدن و بگن گمرک میخوره؟
و مطلب بعدی اینکه،
من مقداری قرص مسکن ژلوفن میخوام همراه خودم ببرم، (از مسیر قطر) مشکلی که پیش نمیاد در مسیر و مقصد؟

امیدوارم مثل من خوش شانس باشین. ما 4 تا قالیچه و مقدار زیادی مس سوغاتی آوردیم . اعلام هم کردیم. کسی چیزی نگفت! یعنی اونقدر سرشون گرم پول های همراهمون شد که اصلا کاری به چمدونا نداشتن.البته وقتی فهمیدن 28000 برای 3 نفر (یعنی کمتر از 10000 برای هر نفر) همراهمونه طرف باجه را بست و با بادیگارد مارو برد یه جای دیگه و نزدیک 3 ساعت معطلمون کرد ولی در عوض خود افیسر چمدونامون و برد دم ماشین و نذاشت کسی نگاه چپ بهشون بکنه! اینه که ممکنه برای بقیه اینجوری نشه!
من یه ورقه ژلوفن داشتم که هیچ. خواهرم یه بسته آورده بود هفته قبلش با اینکه چمدان ها رو هم با آدم و هم با سگ گشته بودن کاری بهش نداشتن. اما فکر می کنین advil , alive, tylenol که همشون به بروفن ربط دارن مشکل رو حل نکنه؟؟
یه مسئله دیگه هم پرواز های داخلی هستن.خیلی خیلی خیلی سخت گیرن .
راستی خانما لوازم آرایش توی بار همراه یا کیف دستیتون نباشه هاااا .جدا حساسن روش!
پاسخ
تشکر کنندگان: emankh101 ، success ، optoelec ، parastoo2011 ، mml ، shkhmo ، كاميلا ، مانترا ، jojo_hami ، آلیس-1980
(2011-02-16 ساعت 15:16)emankh101 نوشته:  من مقداری قرص مسکن ژلوفن میخوام همراه خودم ببرم، (از مسیر قطر) مشکلی که پیش نمیاد در مسیر و مقصد؟

فقط چند عدد برای مصارف ضروری در مسیر سفرتون همراه داشته باشید. در غیر این صورت تمام سوپرمارکتهای آمریکا ، صرف نظر از داروخانه ها، انواع و اقسام داروهای مسکن خانواده بروفن ( مثل بروفن و ژلوفن ) و سایر مسکنهایی مثل استامینوفن و .. رو با نامهای تجاری مختلف از جمله تایلنول می فروشند. در بسته های کوچک و بزرگ. اونقدر تنوعشون زیاده و مثل نقل و نبات همه جا ریخته که هیچ نیازی به آوردن از ایران نخواهید داشت.

اما اگر آنتی بیوتیک خاصی رو در مواردی مثل سرماخوردگی ، یا .. مصرف می کنید همراه بیاورید. چون فقط با نسخه پزشک داده میشه و پزشک رفتن هم کلاً کار هزینه بری است اینجا !

پاسخ
(2011-02-13 ساعت 21:13)loveusa2010 نوشته:  سلام دوستام !

سپاس
من هر دو بار هارد اکسترنال + لپ تاپ داشتم و مشکلی نداشتم.

(2011-02-16 ساعت 15:16)emankh101 نوشته:  دوستان من حدود 10 تا تیکه خاتم و آینه شمعدان نقره که مربوط به ازدواجم بوده، دارم همراهم میبرم.
و مطلب بعدی اینکه،

اصلا در فرمها ننویسید که برای کسی دارین میبرین. بگین برای خودتونه. برای کسانی که از ایران میان، به دلیل تحریم بیشتر از 100 دلار ارزش کالا( به غیر از وسایل شخصیتون) باشه اذیت میکنن.
من یک سرویس طلا برای یکی از دوستان آوردم به ارزش 2.5 میلیون تومن و در فرمها اظهار کردم. چنان بلایی سرم آوردن و 5-6 ساعت نگهم داشتن در فرودگاه و سرانجام ازم گرفتن و گفتن نامه میاد در خونت. آخر سر هم دیدم به هزینش نمی ارزه، نرفتیم دنبالش.

مواظب باشین
پاسخ
[quote='amir53' pid='97060' dateline='1297772396']
دوستان سلام
با توجه به ممنوعیت فعلی جهت فریت بار از دوستان خواهشمندم از تجربیات خود و همچنین مشاوره های خود ما را بهره مند سازند...

با سلام به دوستان
فریت از ماه نوامبر به دلایل مختلف نه تنها به امریکا بلکه به چند کشور دیگر ممنوع شد اما از آن تاریخ تا کنون به فواصل مختلف در کشور های دیگه به روال عادی برگشته اما آمریکا همچنان ممنوع است و این موضوع فقط مربوط به ایران نیست شما حتی از دبی و آلمان هم نمیتوانید به امریکا وسیله ای فریت کنید. اینارو گفتم که این توضیحو بدم که در آخرین تماسی که با مامور مربوطه داشتیم ایشان گفتند که اخیرا مسافر ها میتواند وسائل خود را فریت کنند در صورتی که از گمرک فرودگاه مقصد اجازه نامه بگیرند و لیست وسائل را اعلام کنند. کپی بلیط وکپی پاسپورت هم الزامی است.
پاسخ
تشکر کنندگان: success ، peyman74 ، shkhmo
(2011-02-17 ساعت 16:19)MARYAM GHAZI نوشته:  [quote='amir53' pid='97060' dateline='1297772396']
دوستان سلام
با توجه به ممنوعیت فعلی جهت فریت بار از دوستان خواهشمندم از تجربیات خود و همچنین مشاوره های خود ما را بهره مند سازند...

با سلام به دوستان
فریت از ماه نوامبر به دلایل مختلف نه تنها به امریکا بلکه به چند کشور دیگر ممنوع شد اما از آن تاریخ تا کنون به فواصل مختلف در کشور های دیگه به روال عادی برگشته اما آمریکا همچنان ممنوع است و این موضوع فقط مربوط به ایران نیست شما حتی از دبی و آلمان هم نمیتوانید به امریکا وسیله ای فریت کنید. اینارو گفتم که این توضیحو بدم که در آخرین تماسی که با مامور مربوطه داشتیم ایشان گفتند که اخیرا مسافر ها میتواند وسائل خود را فریت کنند در صورتی که از گمرک فرودگاه مقصد اجازه نامه بگیرند و لیست وسائل را اعلام کنند. کپی بلیط وکپی پاسپورت هم الزامی است.

مریم جان اول از همه اینکه ممنونم از پاسخت. دوم اینکه این موضوع خیلی برای من مهمه و حسابی پیگیرش هستم. تا چه حد مطمئنی از چیزی که گفتی و از کچا همچین چیزی شنیدی که من خودم پیگیری کنم. پس با این تفاسیر مشکل از طرف آمریکاست؟ چون من فکر میکردم از طرف ایران ممنوعه. من یه جورایی بلاتکلیف شدم چون برای تابستون احتمالا عازم هستیم و کلی برنامه هام بهم ریخته ):
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان