کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
دوستان سلام
متاسفم بعد از 4 ماه باز به مهاجرسرا سر میزنم.به هر حال من مدیون اطلاعات مفید و کمکهای این سایت و دوستان هستم.5 ماه از زندگی در امریکا برای من میگذره و فرصتی شد(به خاطر مشغله کار) که سری به سایت بزنم و از تجربیاتم تا الان بگم.ما که اومدیم امریکا هر چی تونستیم آوردیم ولی خیلی ها رو ای کاش نیاورده بودیم چون چیزای مهمتری رو جا گذاشتیم.من در ایالت ویرجینیا و چسبیده به واشینگتن دی سی زندگی میکنم.سه فروشگاه بزرگ به نامهای Home Goods,IKEA & costco در این نواحی از امریکا هستند که تمامی وسایل خانه را دارند و شما را از آوردن هر وسیله ای از ایران بی نیاز میکنه.البته فرشگاههای دیگه ای مثل walmart یا target هم هستن اما به بزرگی اون قبلی ها نیستن و همه چیز تقریبا دارند.اگر من قرار باشه یکبار دیگه از اول بخوام وارد امریکا شم فقط چیزایی رو میارم که اینجا به مذاقم خوش نیومد مثل:پتو دو نفره(گلبافت) بالش.قاشق و چنگال کوچک و چاقو میوه خوری.و باقی چیزا اینجا با قیمتهای خوب پیدا میشه.لپ تاپ و لوازم کامپیوتری هم خیلی از ایران ارزونتره.اما با خودتون کتاب بیارید.جایی واسه کتاب زبان بذارید.به همه توصیه میکنم کتاب تافل رهنما رو با خودشون بیارن و نرم افزارهای آموزش زبان رو از ایران بیارید حتما چون اینجا هر کدوم 500 تا 700 دلار قیمت دارن و ایران که مفت و فراوونه.نرم افزارهایی مثل tell me more یا rosetta stone رو بخرید.و تا میتونید زبانتون رو ایران خوب کنید چون یک کلاس زبان اینجا ترمی 500 دلاره و کسانی هم توی کلاس شرکت میکنند که از همکلاسی بودن با اونها پشیمون میشید چون لهجه های بدی دارند.شرط اصلی پیدا کردن کار اینجا فقط و فقط زبانه.دارو به مقدار کم بیارید اینجا بعضی داروها بدون نسخه فروخته میشه.کفش و لباس هم که مفت و فراوونه و واقعا تا میتونید نیارید جز لباس رسمی مثل کت و شلوار و کفش مردونه که اینجا گرونه و البته واسه خانمها ارزون.اینجا پسته و گردو مرغوب پیدا نمیکنید اما همونم که هست هم قیمت با ایرانه.
گوشی موبایل هم لازم نیست بیارید چون سیمکارت همه کمپانیها با گوشی های دیگه کار نمیکنند و اینجا گوشی 10 دلاری هم پیدا میکنید.رومیزی سنتی هم اگه بتونید بیارید خیلی خوبه.
فعلا این چیزایی بود که به ذهنم رسید.موفق باشید Smile
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

پاسخ
(2011-04-29 ساعت 07:41)farshidkhalafi نوشته:  دوستان سلام
متاسفم بعد از 4 ماه باز به مهاجرسرا سر میزنم.
اما با خودتون کتاب بیارید.جایی واسه کتاب زبان بذارید.به همه توصیه میکنم کتاب تافل رهنما رو با خودشون بیارن

سلام
خوش اومدینSmile
کتاب خوبه بیارین اما اول سرچ کنین که Ebook داره یا نه؟ اگه داره بجای کتاب Ebook بیارین . برای این میگم بیارین چون اینجا برای دانلود کتاب های پولی باید یه کم احتیاط کرد.
بعدشم اینکه فرمایشاتتون درسته اما بستگی داره با چقدر پول بیاین.چون برای تک تک چیزهایی که گفتین فقط 15$ کنار بزارین. بعد حساب کنین چقدر میشه؟
فکر کنم هر کی هر چی بیاره بازم اکثرشو جا میزاره . اینو همه میگن واقعاShy
پاسخ
تشکر کنندگان: سروش سعیدی ، soheilbadami ، mavarfan ، shkhmo ، آلیس-1980
(2011-04-29 ساعت 21:00)shahrzad_a نوشته:  
اما با خودتون کتاب بیارید.جایی واسه کتاب زبان بذارید.به همه توصیه میکنم کتاب تافل رهنما رو با خودشون بیارن

سلام
خوش اومدینSmile
کتاب خوبه بیارین اما اول سرچ کنین که Ebook داره یا نه؟ اگه داره بجای کتاب Ebook بیارین . برای این میگم بیارین چون اینجا برای دانلود کتاب های پولی باید یه کم احتیاط کرد.
بعدشم اینکه فرمایشاتتون درسته اما بستگی داره با چقدر پول بیاین.چون برای تک تک چیزهایی که گفتین فقط 15$ کنار بزارین. بعد حساب کنین چقدر میشه؟

دوستان این سایت یک سایت به اشتراک گزاری کتاب هست و رایگانه و همه جور کتابی هم داره (رمان - علمی - زبان و ...) و رایگان هست فقط بعضی از کتاباش کتابهایی هست که به تازگی منتشر شده و کپی رایت رو رعایت نکرده بنابراین اگه خلاف قوانین سایت هست یکی از مدیران لطفا لینک رو حذف کنه و هر کدام از دوستانی که خارج از ایران هستند می تونند لینک رو با پیغام خصوصی از من بگیرند .
لینک
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، amir53 ، maxsupermax ، shkhmo ، Azi b ، مانترا ، آلیس-1980
(2011-04-29 ساعت 21:00)shahrzad_a نوشته:  

سلام
خوش اومدینSmile

سلام دوست من.ما با هواپیمایی ترکیش به امریکا سفر کردیم که محدودیت بار برای هر نفر دو چمدان 23 کیلویی بود و یک کیف دستی حدودا 8 کیلویی و در فرودگاه مجبورمان کردند خیلی از وسایلمان را خالی کنیم.تجربه شخصی من این است که ای کاش مثلا فلان لباس یا فلان کفش را همراه نمیبردم یا امثال این.من همراه خودم E-Book و نرم افزار آورده ام اما گاهی کتاب راحتی های بیشتری برای مطالعه دارد.البته این نظر من است.به هر حال در ایران ما برای همه چیزهایی که داریم پول داده ایم اما با توجه به وضعیت فعلی که امکان فریت کردن وجود ندارد مجبوریم آنها را گلچین کنیم.در ضمن من خودم نتوانستم کتاب تافل رهنما را به صورت اکترونیکی دانلود کنم.اینجا که وضعیت قیمت کتاب بالاست.من خودم یک دفترچه کوچک برای یادداشت لغت خریدم 12 دلار در حالی که ایران 500 تومنه Sad
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

پاسخ
تشکر کنندگان: amir53 ، nastaran86 ، ronmony ، shkhmo ، schaghayegh ، مانترا ، bardia9 ، آلیس-1980
دوست عزیز
ممنون از اطلاعاتتون. همه فروشگاههایی رو که گفتید میشناسم. اما یه چیز یادم نمیاد که اونجا آبکش هست یا نه؟
نخندیدا Big Grin یکی چند روز پیش به من گفت اونجا آبکش نیست و من هر چی فکر کردم یادم نیومد که جایی دیدم یا نه؟ Tongue

متاسفم بعد از 4 ماه باز به مهاجرسرا سر میزنم.به هر حال من مدیون اطلاعات مفید و کمکهای این سایت و دوستان هستم.5 ماه از زندگی در امریکا برای من میگذره و فرصتی شد(به خاطر مشغله کار) که سری به سایت بزنم و از تجربیاتم تا الان بگم.ما که اومدیم امریکا هر چی تونستیم آوردیم ولی خیلی ها رو ای کاش نیاورده بودیم چون چیزای مهمتری رو جا گذاشتیم.من در ایالت ویرجینیا و چسبیده به واشینگتن دی سی زندگی میکنم.سه فروشگاه بزرگ به نامهای Home Goods,IKEA & costco در این نواحی از امریکا هستند که تمامی وسایل خانه را دارند و شما را از آوردن هر وسیله ای از ایران بی نیاز میکنه.البته فرشگاههای دیگه ای مثل walmart یا target هم هستن اما به بزرگی اون قبلی ها نیستن و همه چیز تقریبا دارند.اگر من قرار باشه یکبار دیگه از اول بخوام وارد امریکا شم فقط چیزایی رو میارم که اینجا به مذاقم خوش نیومد مثل:پتو دو نفره(گلبافت) بالش.قاشق و چنگال کوچک و چاقو میوه خوری.و باقی چیزا اینجا با قیمتهای خوب پیدا میشه.لپ تاپ و لوازم کامپیوتری هم خیلی از ایران ارزونتره.اما با خودتون کتاب بیارید.جایی واسه کتاب زبان بذارید.به همه توصیه میکنم کتاب تافل رهنما رو با خودشون بیارن و نرم افزارهای آموزش زبان رو از ایران بیارید حتما چون اینجا هر کدوم 500 تا 700 دلار قیمت دارن و ایران که مفت و فراوونه.نرم افزارهایی مثل tell me more یا rosetta stone رو بخرید.و تا میتونید زبانتون رو ایران خوب کنید چون یک کلاس زبان اینجا ترمی 500 دلاره و کسانی هم توی کلاس شرکت میکنند که از همکلاسی بودن با اونها پشیمون میشید چون لهجه های بدی دارند.شرط اصلی پیدا کردن کار اینجا فقط و فقط زبانه.دارو به مقدار کم بیارید اینجا بعضی داروها بدون نسخه فروخته میشه.کفش و لباس هم که مفت و فراوونه و واقعا تا میتونید نیارید جز لباس رسمی مثل کت و شلوار و کفش مردونه که اینجا گرونه و البته واسه خانمها ارزون.اینجا پسته و گردو مرغوب پیدا نمیکنید اما همونم که هست هم قیمت با ایرانه.
گوشی موبایل هم لازم نیست بیارید چون سیمکارت همه کمپانیها با گوشی های دیگه کار نمیکنند و اینجا گوشی 10 دلاری هم پیدا میکنید.رومیزی سنتی هم اگه بتونید بیارید خیلی خوبه.
فعلا این چیزایی بود که به ذهنم رسید.موفق باشید Smile

Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، behrooz ramezani ، مانترا ، آلیس-1980
(2011-05-01 ساعت 11:14)shadow_1352 نوشته:   دوست عزیز
ممنون از اطلاعاتتون. همه فروشگاههایی رو که گفتید میشناسم. اما یه چیز یادم نمیاد که اونجا آبکش هست یا نه؟
نخندیدا Big Grin یکی چند روز پیش به من گفت اونجا آبکش نیست و من هر چی فکر کردم یادم نیومد که جایی دیدم یا نه؟ Tongue

متاسفم بعد از 4 ماه باز به مهاجرسرا سر میزنم.به هر حال من مدیون اطلاعات مفید و کمکهای این سایت و دوستان هستم.5 ماه از زندگی در امریکا برای من میگذره و فرصتی شد(به خاطر مشغله کار) که سری به سایت بزنم و از تجربیاتم تا الان بگم.ما که اومدیم امریکا هر چی تونستیم آوردیم ولی خیلی ها رو ای کاش نیاورده بودیم چون چیزای مهمتری رو جا گذاشتیم.من در ایالت ویرجینیا و چسبیده به واشینگتن دی سی زندگی میکنم.سه فروشگاه بزرگ به ................. ان بیارید حتما چون اینجا هر کدوم 500 تا 700 دل
بله وجود داره. نگران نباشید.
مثلا این رو نگاه کنید: http://www.amazon.com/Polder-Strainer-St...518&sr=1-4
خیالتون راحت باشه. اینجا وسایل آشپزی هست
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، tata63 ، shkhmo ، آلیس-1980
(2011-05-01 ساعت 09:33)farshidkhalafi نوشته:  .در ضمن من خودم نتوانستم کتاب تافل رهنما را به صورت اکترونیکی دانلود کنم
دنبال کتاب خاصی هستید ؟ من یه چیزایی دارماا
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، odiseh
[quote='shadow_1352' pid='105374' dateline='1304232254']
دوست عزیز

دوست عزیز.آبکش رو از فروشگاه چینی‌ها بخرید.انواع مدلها رو داره.از پلاستیکی گرفته تا فلزی..Big GrinBig GrinBig Grin
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: maxsupermax ، shkhmo ، آلیس-1980
(2011-05-01 ساعت 21:17)sib 24 نوشته:  [quote='shadow_1352' pid='105374' dateline='1304232254']
دوست عزیز

دوست عزیز.آبکش رو از فروشگاه چینی‌ها بخرید.انواع مدلها رو داره.از پلاستیکی گرفته تا فلزی..Big GrinBig GrinBig Grin

چه جالب نمیدونستم. ممنون دوست من
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، sib 24 ، آلیس-1980
بله ما هم ابکش به اون شکل مثل وطنی پیدا نکردیم. خیلی هست ولی نه اون مدل که شما دنبالشی. احتمالا با سوراخهای ریز و اندازه مختلف. یغنی شاید ما پیدا نکردیم. ولی به هر شکل ما هم باید دیگه شهری بشیم ! و تو امریکا دنبال اشغال پلاستیکی وطنی نگردیم ! ترک عادت .....
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: tata63 ، shkhmo
(2011-02-16 ساعت 22:15)shahrzad_a نوشته:  
(2011-02-16 ساعت 15:16)emankh101 نوشته:  دوستان من حدود 10 تا تیکه خاتم و آینه شمعدان نقره که مربوط به ازدواجم بوده، دارم همراهم میبرم.
البته خاتم که میبرم چندایی سوغات هست اما یک جعبه بزرگ قرآن و خود قرآن هم هست. ممکنه به اینا گیر بدن و بگن گمرک میخوره؟
و مطلب بعدی اینکه،
من مقداری قرص مسکن ژلوفن میخوام همراه خودم ببرم، (از مسیر قطر) مشکلی که پیش نمیاد در مسیر و مقصد؟

امیدوارم مثل من خوش شانس باشین. ما 4 تا قالیچه و مقدار زیادی مس سوغاتی آوردیم . اعلام هم کردیم. کسی چیزی نگفت! یعنی اونقدر سرشون گرم پول های همراهمون شد که اصلا کاری به چمدونا نداشتن.البته وقتی فهمیدن 28000 برای 3 نفر (یعنی کمتر از 10000 برای هر نفر) همراهمونه طرف باجه را بست و با بادیگارد مارو برد یه جای دیگه و نزدیک 3 ساعت معطلمون کرد ولی در عوض خود افیسر چمدونامون و برد دم ماشین و نذاشت کسی نگاه چپ بهشون بکنه! اینه که ممکنه برای بقیه اینجوری نشه!
من یه ورقه ژلوفن داشتم که هیچ. خواهرم یه بسته آورده بود هفته قبلش با اینکه چمدان ها رو هم با آدم و هم با سگ گشته بودن کاری بهش نداشتن. اما فکر می کنین advil , alive, tylenol که همشون به بروفن ربط دارن مشکل رو حل نکنه؟؟
یه مسئله دیگه هم پرواز های داخلی هستن.خیلی خیلی خیلی سخت گیرن .
راستی خانما لوازم آرایش توی بار همراه یا کیف دستیتون نباشه هاااا .جدا حساسن روش!
دوست عزیز
چرا لوازم آرایش مشکل داره ؟ من واقعا نمی تونم بدون لوازم آرایش زندگی کنم.

شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه

پاسخ
تشکر کنندگان: mml ، SH1A2R3 ، shkhmo ، jojo_hami
(2011-05-02 ساعت 12:17)parastoo2011 نوشته:  دوست عزیز

پرستو جان نمی دونم چرا ؟!؟ اما تو کیف دستی فقط اشکال داره .تو بار هر چی می خوای بده. تو کیف دستیت یه چیز کوچیک بزار که اگه ازت گرفتنش دلت نسوزه. البته معمولا بعد از 20 ساعت پرواز اصولا چشمت جایی رو نمی بینه که بخوای آرایش کنی Shy
راستی اینجا بدون خیلی چیزها یاد میگیری زندگی کنی ...
پاسخ
سلام دوستان
به نظر شما میتونم به عنوان کادو طلا بیارم .
ارزش تقریبی = 1000$

« نهنگ در دریاست.برای شکار نهنگ باید به دریا بروید.»Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: mml ، SH1A2R3 ، shkhmo
(2011-05-02 ساعت 12:17)parastoo2011 نوشته:  
(2011-02-16 ساعت 22:15)shahrzad_a نوشته:  یه مسئله دیگه هم پرواز های داخلی هستن.خیلی خیلی خیلی سخت گیرن .
راستی خانما لوازم آرایش توی بار همراه یا کیف دستیتون نباشه هاااا .جدا حساسن روش!
دوست عزیز
من هر بار که رفتم و اومدم لوازم ارایش در کیف دستیم که تو هواپیما بردم بود و هیچ ایرادی هم نداشت . اصولا در چیزهایی که به داخل هواپیما میبرید اگر هر چیز مایع یا تیزی باشد گیر میدهند بقیه موارد مشکلی نداره. مثل قیچی ابرو موچین ، شیرپاک کن و ...
برنده لاتاری ۲۰۰۹. ساکن لس انجلس.

وبلاگ: https://rasaraplanet.wordpress.com سیاره راساراسا
پاسخ
تشکر کنندگان: mml ، tata63 ، SH1A2R3 ، shkhmo ، كاميلا ، مانترا ، فرنا ، آلیس-1980
(2011-05-02 ساعت 11:23)soheilbadami نوشته:  بله ما هم ابکش به اون شکل مثل وطنی پیدا نکردیم. خیلی هست ولی نه اون مدل که شما دنبالشی. احتمالا با سوراخهای ریز و اندازه مختلف. یغنی شاید ما پیدا نکردیم. ولی به هر شکل ما هم باید دیگه شهری بشیم ! و تو امریکا دنبال اشغال پلاستیکی وطنی نگردیم ! ترک عادت .....

دوست عزیز از فروشگاه چینی‌ها آبکش خریدم عین آبکش‌های ایران.مو نمیزنه
یه چیز دیگه هم بگم.رشته اگر خواستید فروشگاه چینی‌ها مثل رشته آش ایران رو دارند
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، soheilbadami ، mml ، SH1A2R3 ، shkhmo ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان