(2011-05-02 ساعت 11:23)soheilbadami نوشته: بله ما هم ابکش به اون شکل مثل وطنی پیدا نکردیم. خیلی هست ولی نه اون مدل که شما دنبالشی. احتمالا با سوراخهای ریز و اندازه مختلف. یغنی شاید ما پیدا نکردیم. ولی به هر شکل ما هم باید دیگه شهری بشیم ! و تو امریکا دنبال اشغال پلاستیکی وطنی نگردیم ! ترک عادت .....
دوست عزیز از فروشگاه چینیها آبکش خریدم عین آبکشهای ایران.مو نمیزنه
یه چیز دیگه هم بگم.رشته اگر خواستید فروشگاه چینیها مثل رشته آش ایران رو دارند
همشهری کدوم اشین رفتی شما ؟
درسته رشته اش از وطنی هم بهتره .
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
(2011-05-01 ساعت 11:14)shadow_1352 نوشته: دوست عزیز
ممنون از اطلاعاتتون. همه فروشگاههایی رو که گفتید میشناسم. اما یه چیز یادم نمیاد که اونجا آبکش هست یا نه؟
نخندیدا یکی چند روز پیش به من گفت اونجا آبکش نیست و من هر چی فکر کردم یادم نیومد که جایی دیدم یا نه؟
(2011-04-29 ساعت 07:41)farshidkhalafi نوشته: دوستان سلام
متاسفم بعد از 4 ماه باز به مهاجرسرا سر میزنم.به هر حال من مدیون اطلاعات مفید و کمکهای این سایت و دوستان هستم.5 ماه از زندگی در امریکا برای من میگذره و فرصتی شد(به خاطر مشغله کار) که سری به سایت بزنم و از تجربیاتم تا الان بگم.ما که اومدیم امریکا هر چی تونستیم آوردیم ولی خیلی ها رو ای کاش نیاورده بودیم چون چیزای مهمتری رو جا گذاشتیم.من در ایالت ویرجینیا و چسبیده به واشینگتن دی سی زندگی میکنم.سه فروشگاه بزرگ به نامهای Home Goods,IKEA & costco در این نواحی از امریکا هستند که تمامی وسایل خانه را دارند و شما را از آوردن هر وسیله ای از ایران بی نیاز میکنه.البته فرشگاههای دیگه ای مثل walmart یا target هم هستن اما به بزرگی اون قبلی ها نیستن و همه چیز تقریبا دارند.اگر من قرار باشه یکبار دیگه از اول بخوام وارد امریکا شم فقط چیزایی رو میارم که اینجا به مذاقم خوش نیومد مثل:پتو دو نفره(گلبافت) بالش.قاشق و چنگال کوچک و چاقو میوه خوری.و باقی چیزا اینجا با قیمتهای خوب پیدا میشه.لپ تاپ و لوازم کامپیوتری هم خیلی از ایران ارزونتره.اما با خودتون کتاب بیارید.جایی واسه کتاب زبان بذارید.به همه توصیه میکنم کتاب تافل رهنما رو با خودشون بیارن و نرم افزارهای آموزش زبان رو از ایران بیارید حتما چون اینجا هر کدوم 500 تا 700 دلار قیمت دارن و ایران که مفت و فراوونه.نرم افزارهایی مثل tell me more یا rosetta stone رو بخرید.و تا میتونید زبانتون رو ایران خوب کنید چون یک کلاس زبان اینجا ترمی 500 دلاره و کسانی هم توی کلاس شرکت میکنند که از همکلاسی بودن با اونها پشیمون میشید چون لهجه های بدی دارند.شرط اصلی پیدا کردن کار اینجا فقط و فقط زبانه.دارو به مقدار کم بیارید اینجا بعضی داروها بدون نسخه فروخته میشه.کفش و لباس هم که مفت و فراوونه و واقعا تا میتونید نیارید جز لباس رسمی مثل کت و شلوار و کفش مردونه که اینجا گرونه و البته واسه خانمها ارزون.اینجا پسته و گردو مرغوب پیدا نمیکنید اما همونم که هست هم قیمت با ایرانه.
گوشی موبایل هم لازم نیست بیارید چون سیمکارت همه کمپانیها با گوشی های دیگه کار نمیکنند و اینجا گوشی 10 دلاری هم پیدا میکنید.رومیزی سنتی هم اگه بتونید بیارید خیلی خوبه.
فعلا این چیزایی بود که به ذهنم رسید.موفق باشید
من اتفاقا خودم از IKEA آبکش و تخته گوشت بری خریدم.هم قیمتش خوبه هم تنوع داره.اما آبکشاش مثل ایران پهن نیستند بلکه گود هستند
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی
2011-05-04 ساعت 11:52 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-04 ساعت 12:00 توسط mehdi_behzadi.)
سلام دوستان
کسی میدونه قیمت فرش ماشینی و دستباف در آمریکا چنده؟ گرانتر از ایران هست یا نه؟
یا راهی هست بشه فرش را به آمریکا برد !!
خلاصه موندیم چه چیزهایی با خودم ببریم و با این همه وسیله مورده نیاز منزل چیکار کنیم؟؟!!
اگه برای بار اول وارده آمریکا میشی فقط همون 2 تا چمدان را میشه برد یا نه بیشتر هم میشه؟
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: April 2010
محل مصاحبه:ناپل بود که با بدبختی به ابوظبی تغییر دادیم
تاریخ تکمیل مدارک در NVC: 2011 /Feb/18
تاریخ مصاحبه: 4 آپریل 2011
تاریخ گرفتن ویزا:6 آپریل 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا :یک سال تمام
سلام دوستان
به نظر شما هارد اکسترنال را می تونیم تو کیف دستی بذاریم یا باید حتما تو بار باشه؟
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
2011-05-10 ساعت 02:51 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-10 ساعت 03:01 توسط hasti_banoo.)
(2011-05-10 ساعت 01:23)b!ta نوشته: سلام دوستان
به نظر شما هارد اکسترنال را می تونیم تو کیف دستی بذاریم یا باید حتما تو بار باشه؟
خیر. لزومی نداره در بار باشه. من دو لپ تاپ و دو هارد اکسترنال و چند مورد از وسائل مشابه رو در کیف دستی گذاشته بودم. فقط بیرون آوردند و ظاهرش رو دیدند، بعد هم گذاشتند سر جاش!
(2011-05-04 ساعت 11:52)mehdi_behzadi نوشته: خلاصه موندیم چه چیزهایی با خودم ببریم و با این همه وسیله مورده نیاز منزل چیکار کنیم؟؟!!
اگه برای بار اول وارده آمریکا میشی فقط همون 2 تا چمدان را میشه برد یا نه بیشتر هم میشه؟
1- وسائل مورد نیاز منزل رو با قیمت مناسب می تونید اینجا تهیه کنید. فروشگاههایی مثل costco و Home Depot و IKEA.. فراوان هستند که متناسب با بودجه ای که دارید می تونید انواع وسائل منزل رو خریداری کنید. اینها فروشگاههای سطح متوسط هستند. موارد ارزون فروش تر هم هست.
2- فرقی نمی کنه برای بار اول یا .. ، چون این شرکت هواپیمایی است که برای شما محدودیت قائل میشه. از نظر اونها هم شما با سایر مسافران هم رده خود تفاوتی ندارید. اگر در کلاس اکونومی باشید، اکثر خطوط هوایی اجازه می دهند که 2 چمدان 23 کیلویی را به رایگان همراه ببرید. بیشتر از آن را باید اضافه بار بپردازید .
بنابراین تجربه نشون میده که تنها وسائلی که واقعا برای شما ضروری و حیاتی و حتی یادگار ارزشمند است را همراه ببرید. لباس، وسائل الکترونیکی ، مواد بهداشتی، خوراکی و .. با قیمت مناسب قابل تهیه است.
سلام بر دوستان عزیز
ممنون از پست های مفیدتون. خدا رو شکر از مواد غذایی فهمیدم چ یببریم و چی نبریم.
سوال من الان برای وسایل برقیه.
مقصد ما دالاسه. فعلا برای یک ماهی که میخواهیم بریم خرید وسایل برقی فعلا مناسب نیست.
1- موبایل همسرم nokia 5800 هست. برای شارژ کردنش ایا باید فقط تبدیل دوشاخه بگیرم یا باید سارژر رو عوض کنم؟
2- من یه اسپیکر کوچیک از این چینی ها دارم. اون رو هم میخوام ببرم. برای این چی؟؟
عکسش رو اینجا میذارم. ی جورایی شبیه اینه
3- فعلا برای ی اتوی مسافرتی چی؟؟ب غیر از دوشاخه باید مبدل بگگیرم؟
کسی تجربه داره؟؟
(2011-05-11 ساعت 16:26)mitr.p نوشته: سلام بر دوستان عزیز
مقصد ما دالاسه. فعلا برای یک ماهی که میخواهیم بریم خرید وسایل برقی فعلا مناسب نیست.
1- موبایل همسرم nokia 5800 هست. برای شارژ کردنش ایا باید فقط تبدیل دوشاخه بگیرم یا باید سارژر رو عوض کنم؟
کسی تجربه داره؟؟
1-معمولا" شارژر موبایل رنج برق 100 تا 240 ولت می باشد که فقط به تبدیل پریز 100 نیاز دارید .
3- اتوی مسافرتی اگر برق 220 باشد باید ترانس تهیه کنید که ارزش ندارد و بهتر است این یک قلم را از آنجا تهیه کنید.
2011-05-12 ساعت 01:04 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-12 ساعت 01:06 توسط nicole.gemini.)
در صفحه اصلی یاهو، یک گزینه داره بنام shopping . هر چه مورد نظرتون است را در قسمت سرچ اش وارد کنید، براتون ارزونترین قیمت ها را در تمام فروشگاههایی که قیمتهاشون را در اینترنت اعلام کرده اند مثل kmart, sears, jcpenny, bestbuy,... پیدا میکنه... دیگه لازم نیست جدا جدا به سایت هر فروشگاهی سربزنید تا مناسبترین قیمت را پیدا کنید...
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
موبایلم nokia 6600 i.از ایران آوردمش.از اینجا یه رابط گرفتم ۲.۵۰$.الان ۱ساله استفاده میکنم راضیم هستم.
کسی تجربه داره؟؟
موارد 1 و 3 رو amir53 عزيز به درستي پاسخ دادن.
مورد دوم: اسپيكر شما به كامپيوتر وصل ميشه، نه مستقيما به برق شهر. بنابراين نگران نباشيد به دوشاخه و مبدل نياز نداره، فقط يك كامپيوتر مي خواد. شما «دالاسي ها» با خيال راحت مي تونين ببرينش! (راستي، هنوز هم جوگير رفتن به دالاس هستين؟!! )
2011-05-12 ساعت 10:59 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-12 ساعت 11:04 توسط mitr.p.)
(2011-05-12 ساعت 10:53)frozen mind نوشته:
کسی تجربه داره؟؟
موارد 1 و 3 رو amir53 عزيز به درستي پاسخ دادن.
مورد دوم: اسپيكر شما به كامپيوتر وصل ميشه، نه مستقيما به برق شهر. بنابراين نگران نباشيد به دوشاخه و مبدل نياز نداره، فقط يك كامپيوتر مي خواد. شما «دالاسي ها» با خيال راحت مي تونين ببرينش! (راستي، هنوز هم جوگير رفتن به دالاس هستين؟!! )
سلام فروزن عزیز
بله ما دالاسی ها میخواهیم اسپیکر ببریم. اما این اسپیکر من به برق وصل میشه. کامپیوتر فعلا نمیبریم.
(2011-05-12 ساعت 01:11)sib 24 نوشته:
موبایلم nokia 6600 i.از ایران آوردمش.از اینجا یه رابط گرفتم ۲.۵۰$.الان ۱ساله استفاده میکنم راضیم هستم.
رابط چی؟
چه شکلیه؟
من از خواهرم که نمایندگی نوکیا دارن پرسیدم گفت فقط باید سارژرش رو عوض کنی...
2011-05-12 ساعت 12:02 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-12 ساعت 12:03 توسط mitr.p.)
(2011-05-12 ساعت 11:50)soheilbadami نوشته: مگر گوشی موبایل ایران اینجا کار میکنه ؟!
والله یکی از دوستان گفته بود که گوشی اش رو اورده بود. فکر میکنم بستگی به نوع گوشی داشته باشه. قدیمی ها فکر نمیکنم.
اما در یه پستی یادمه یکی میگفت گوشی اش k750 سونی اریکسون بوده و کار کرده
من ما که nokia 5800 هست
فکر میکنم برای اطلاع بیشتر باید خرید سیم کارت و گوشی موبایل رو بخونیم
2011-05-12 ساعت 12:08 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-12 ساعت 12:28 توسط frozen mind.)
(2011-05-12 ساعت 10:59)mitr.p نوشته: سلام فروزن عزیز
بله ما دالاسی ها میخواهیم اسپیکر ببریم. اما این اسپیکر من به برق وصل میشه. کامپیوتر فعلا نمیبریم.
رابط چی؟
چه شکلیه؟
اوني كه شما عكسشو گذاشته بودين فقط با كابل USB به كامپيوتر وصل ميشه. اگر مال شما به برق مي خوره، پس عكسو اشتباه گذاشتين.
شما يه نگاهي بندازين به مشخصات آداپتور اسپيكرتون. ببينين با چه ولتاژي كار مي كنه. اگر بين 100 تا 220 ولت باشه، مي تونين با خيال راحت ازش در دالاس استفاده كنين. اگر نه كه هيچ.
براي موبايل هم به مشخصات شارژرش نگاه كنين. گوشي من سامسونگه الآن كه بهش نگاه كردم ديدم نوشته:
Input: 100 - 240 VAC پس اينو با خيال راحت مي تونم در آمريكا استفاده كنم. فقط بايد رابط دوشاخه براش ببرم.
اما الآن يك شارژ نوكياي قديمي (سوزن كلفت) دم دستم هست كه نوشته:
Input: 230VAC, 50Hz, 25mA خب واضحه كه اينو نمي تونم اونجا استفاده كنم چون ولتاژ وروديش فقط 230 ولته.
رابط هم اين شكليه كه اقاي تهراني پور در ارسال شماره 83 عكسشو گذاشتن و راهنمايي كردن كه در تهران از كجا بخرين.
موبایلم nokia 6600 i.از ایران آوردمش.از اینجا یه رابط گرفتم ۲.۵۰$.الان ۱ساله استفاده میکنم راضیم هستم.[/b]
[/quote]
رابط چی؟
چه شکلیه؟
[/quote]
دوست عزیز من از این رابط عکسم گرفتم ولی حجمش زیاده نمیتونم بذارم ببینید.مبدل برق نیست ولی رابط برق..از یه طرف که داخل پریز برق میره.از طرف دیگه شارژری که از ایران اوردیم رو داخل میکنیم.یعنی برق ۲۲۰ ولت.خیلیم کوچیک هست.
برای گوشی موبایل خوبه ولی برای وسایل برقی دیگه اگه بخواهید استفاده کنید اون وسیله ضعیف کار میکنه.ولی برای شارژ کردن موبایل خیلی خوبه.منکه راضیم.