کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
(2011-05-12 ساعت 12:08)frozen mind نوشته:  
(2011-05-12 ساعت 10:59)mitr.p نوشته:  

براي موبايل هم به مشخصات شارژرش نگاه كنين. گوشي من سامسونگه Shy الآن كه بهش نگاه كردم ديدم نوشته:
Input: 100 - 240 VAC پس اينو با خيال راحت مي تونم در آمريكا استفاده كنم. فقط بايد رابط دوشاخه براش ببرم.
اما الآن يك شارژ نوكياي قديمي (سوزن كلفت) دم دستم هست كه نوشته:
Input: 230VAC, 50Hz, 25mA خب واضحه كه اينو نمي تونم اونجا استفاده كنم چون ولتاژ وروديش فقط 230 ولته.

رابط هم اين شكليه كه اقاي تهراني پور در ...

Smileدمتون گرم من مونده بودم با گوشی HTC ام چه کنم .شرایط روی شارژرش هم مطابق 100 تا 240 ولت است .پس منم به این مبدل فیزیکی نیاز دارم.راستی گوشی من HTC Touch Diamond 2 است .می شه امریکا ازش استفاده کرد فکر کنم...نه؟

امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Big Grin
Lol Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، mml ، SH1A2R3 ، shkhmo ، آلیس-1980
دوستان عزیز گوشی هایی که با خودتون به ایالات متحده میبرید باید با باندهای مخابراتی ایالات متحده همخوانی داشته باشه.
در زیر باندهای مختلف و همخوانی و یا عدم همخوانیشون در ایالات متحده مشخص شده
[عکس: i315895_simdetect2.jpg]

حالا شما میتونید با مراجعه به سایتی مثل gsmarena.com گوشی خود رو پیدا کنید و در مشخصاتش در بالای صفحه ملاحظه کنید که آیا گوشی شما با باندهای مخابراتی ایالات متحده همخوانی دارد یا خیر .
برای مثال برای گوشی دوست عزیزم maxsupermax که گوشی htc- touch dimond2 دارن این شکل هست.
[عکس: i315906_Untitled5.jpg]
همیشه رفتن رسیدن نیست - اما برای رسیدن باید رفت

پاسخ
(2011-05-12 ساعت 23:18)matgogoia نوشته:  دوستان عزیز گوشی هایی که با خودتون به ایالات متحده میبرید باید با باندهای مخابراتی ایالات متحده همخوانی داشته باشه.
در زیر باندهای مختلف و همخوانی و یا عدم همخوانیشون در ایالات متحده مشخص شده
[عکس: i315895_simdetect2.jpg]

حالا شما میتونید با مراجعه به سایتی مثل gsmarena.com گوشی خود رو پیدا کنید و در مشخصاتش در بالای صفحه ملاحظه کنید که آیا گوشی شما با باندهای مخابراتی ایالات متحده همخوانی دارد یا خیر .
برای مثال برای گوشی دوست عزیزم maxsupermax که گوشی htc- touch dimond2 دارن این شکل هست.
[عکس: i315906_Untitled5.jpg]
ممنون دوست عزیز
این فلش هایی که زدید 2تاش yes هست و 2 تاش هم نه
میشه یکم توضیح بدید؟؟
چون مال ماNokia 5800 XpressMusic هست
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، آلیس-1980
ببخشید یک موضوع راجع به گوشی موبایل
وقتی اونجا گوشی های روز ارزون تر و قسطی میدن خوب چرا موبایلتون رو اینجا نمیفروشید و یکی اونجا نمیخرید؟؟ تنوع Wink
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
پاسخ
تشکر کنندگان: Spiritual ، mitr.p ، mml ، shkhmo ، آلیس-1980
(2011-05-15 ساعت 20:35)idn نوشته:  ببخشید یک موضوع راجع به گوشی موبایل
وقتی اونجا گوشی های روز ارزون تر و قسطی میدن خوب چرا موبایلتون رو اینجا نمیفروشید و یکی اونجا نمیخرید؟؟ تنوع Wink

گوشی ارزون یا رایگان رو با پلان شرکت مربوطه میدن و پولشو از اون راه میگیرن. بدون قرارداد قیمت گوشی همون قیمت ایران هست حدودا.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: mml ، maxsupermax ، mitr.p ، shkhmo ، آلیس-1980
(2011-05-15 ساعت 16:05)mitr.p نوشته:  ممنون دوست عزیز
این فلش هایی که زدید 2تاش yes هست و 2 تاش هم نه
میشه یکم توضیح بدید؟؟
چون مال ماNokia 5800 XpressMusic هست

ببینید اون فلشهای رو که علامت زدم به این معنی هست که این گوشی این باندها رو پشتیبانی میکنه.
که مثلا برای ایران باندهای 900 و 1800 رو ساپورت میکنه و برای ایالات متحده 850و 1900 رو ساپورت میکنه که گوشی شما هر چهار باند رو کاور میکنه .
[url= http://www.gsmarena.com/nokia_5800_xpressmusic-2537.php]نوکیا 5800[/url]

البته مطالب فوق فقط مشاهدات بنده از داخل محیط وب هستند و به احتمال 80 درصد صحیح هستند و امکان اینکه قضیه اونطرف کاملا تفاوت داشته باشه نیز هست.
همیشه رفتن رسیدن نیست - اما برای رسیدن باید رفت

پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، maxsupermax ، mitr.p ، sorena ، shkhmo ، mitme ، آلیس-1980
(2011-05-12 ساعت 22:59)maxsupermax نوشته:  
(2011-05-12 ساعت 12:08)frozen mind نوشته:  
(2011-05-12 ساعت 10:59)mitr.p نوشته:  

براي موبايل هم به مشخصات شارژرش نگاه كنين. گوشي من سامسونگه Shy الآن كه بهش نگاه كردم ديدم نوشته:
Input: 100 - 240 VAC پس اينو با خيال راحت مي تونم در آمريكا استفاده كنم. فقط بايد رابط دوشاخه براش ببرم.
اما الآن يك شارژ نوكياي قديمي (سوزن كلفت) دم دستم هست كه نوشته:
Input: 230VAC, 50Hz, 25mA خب واضحه كه اينو نمي تونم اونجا استفاده كنم چون ولتاژ وروديش فقط 230 ولته.

رابط هم اين شكليه كه اقاي تهراني پور در ...

Smileدمتون گرم من مونده بودم با گوشی HTC ام چه کنم .شرایط روی شارژرش هم مطابق 100 تا 240 ولت است .پس منم به این مبدل فیزیکی نیاز دارم.راستی گوشی من HTC Touch Diamond 2 است .می شه امریکا ازش استفاده کرد فکر کنم...نه؟

دیگه برای موبایل واقعا نمی خواد فکرتون رو مشغول کنین! کابل USB رو بیارین حلللله! می زنین به TV یا laptop شارژ میشه!

تو تاپیک گوشی هم میزارین؟
پاسخ
تشکر کنندگان: maxsupermax ، mitr.p ، shkhmo ، mitme ، مانترا ، odiseh ، آلیس-1980
سلامSmile
با توجه به بالا بودن هزينه هاي چاپ و كپي و فاكس و نظاير آن و به همراه بودن لپ تاپ و تجهيزات آن براي امور شخصي چه پرينتري را براي خريد در امريكا يا بردن از ايران مناسب مي دانيد.
(چرا پرسيدم : چون در مقررات حمل اثاثيه و اشياء به ايالات متحده در خطوط هوايي KLM ورود هر گونه چاپگر و كارتريج و تونر (وزن هم ارائه شده )مطلقا" ممنوع شده استSad )
كوچكترين چاپگر قابل حمل از نظر شما چيست اگر بشود كه بشود؟Cool
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Big Grin
Lol Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo
(2011-05-17 ساعت 20:24)maxsupermax نوشته:  سلامSmile
با توجه به بالا بودن هزينه هاي چاپ و كپي و فاكس و نظاير آن و به همراه بودن لپ تاپ و تجهيزات آن براي امور شخصي چه پرينتري را براي خريد در امريكا يا بردن از ايران مناسب مي دانيد.
(چرا پرسيدم : چون در مقررات حمل اثاثيه و اشياء به ايالات متحده در خطوط هوايي KLM ورود هر گونه چاپگر و كارتريج و تونر (وزن هم ارائه شده )مطلقا" ممنوع شده استSad )

اصلا نیازی به اوردن پرینتر نداری! یک سر میری Costco یا Target یا همین Ebay و پرینتر برای مصارف خونگی میخری با کمتر از 70 دلار!
پرینتر های رنگی همه کاره معروف به All-in-one پرینت، اسکن، کپی و فکس م یکنند و اکثر هم وایر لس هستند. با 70 دلار نو و یا دست دوم اش رو می تونید تهیه کنید.

فقط فعلا تا ایران هستید از مدارک خود (پاسپورت، ویزا و...) کپی بگیرید. همینطور رزومه خود را در چند نسخه داشته باشید. تا اینجا در روزهای اولیه دنبال کپی و پرینت نباشید.
پاسخ
(2011-05-17 ساعت 23:53)User نوشته:  
(2011-05-17 ساعت 20:24)maxsupermax نوشته:  سلامSmile

اصلا نیازی به اوردن پرینتر نداری! یک سر میری Costco یا Target یا همین Ebay و پرینتر برای مصارف خونگی میخری با کمتر از 70 دلار!
پرینتر های رنگی همه کاره معروف به All-in-one پرینت، اسکن، کپی و فکس م یکنند و اکثر هم وایر لس هستند. با 70 دلار نو و یا دست دوم اش رو می تونید تهیه کنید.

فقط فعلا تا ایران هستید از مدارک خود (پاسپورت، ویزا و...) کپی بگیرید. همینطور رزومه خود را در چند نسخه داشته باشید. تا اینجا در روزهای اولیه دنبال کپی و پرینت نباشید.

حتی از این هم ارزونتر پیدا میشه . من چند وقت پیش یک پرینتر اسکنر کپی مارک canon تو فروشگاه وال مارت دیدم فقط 30 دلار!!!

برنده لاتاری ۲۰۰۹. ساکن لس انجلس.

وبلاگ: https://rasaraplanet.wordpress.com سیاره راساراسا
پاسخ
تشکر کنندگان: User ، amir53 ، nastaran86 ، jan ، mml ، SH1A2R3 ، یاشار و ماری ، shkhmo ، schaghayegh ، آلیس-1980
سلام دوستان
در خصوص خارج کردن ارز از کشور سوالی داشتم.
ظاهرا نمیشه به طور قانونی 10000$ همراه خودمون ببریم بیرون.
حالاسوال من اینه که ایا موقع خروج از منی که اولین پروازم به آمستردام هست میپرسند که چقدر ارز همراتون هست یا نه؟ چون برا ترکیه رفتن مچین سوالی نپرسیدن.
و دوم
ایا پولی که داخل چمدان میگذاریم را دستگاه X-Ray نشان میدهد ؟!

با سپاس

« نهنگ در دریاست.برای شکار نهنگ باید به دریا بروید.»Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: mml ، SH1A2R3 ، shkhmo ، كاميلا ، آلیس-1980
(2011-05-21 ساعت 08:33)loveusa2010 نوشته:  سلام دوستان
حالاسوال من اینه که ایا موقع خروج از منی که اولین پروازم به آمستردام هست میپرسند که چقدر ارز همراتون هست یا نه؟ چون برا ترکیه رفتن مچین سوالی نپرسیدن.
و دوم

با سپاس
سلام دوست عزیز
شبی که ما پرواز داشتیم انقدر شلوغ بود که از ما چیزی نپرسیدند.

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی

كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: loveusa2010 ، mml ، SH1A2R3 ، shkhmo ، آلیس-1980
(2011-05-21 ساعت 08:33)loveusa2010 نوشته:  سلام دوستان
و دوم

با سپاس

اولا که کاملا شانسی هست. یعنی ممکنه از یک نفر بپرسن و بهش گیر بدن و از بقیه نه. ولی اونطوری که من دیدم اکثرا نمیپرسن و اصلا کاری ندارن.
دوما هرگز توی چمدون هاتون پول نذارید. احتمال گم شدن چمدون ها خیلی زیاده و هر ایرلاینی یک سقف برای پرداخت غرامت داره که معمولا هم زیاد نیست و بیشتر از اون نمیده.

2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: اليزا ، loveusa2010 ، frozen mind ، reignoffear18 ، jan ، nastaran86 ، mml ، SH1A2R3 ، shkhmo ، آلیس-1980
سلام عکس هایی که در آمریکا باید داشته باشیم برای موارد مختلف از جمله گواهینامه, پاس سفید , دانشگاه و.... چه اندازه باید باشه
5*5 یا 4*3 و ؟ برای گواهینامه باید عکس با عینک بگیریم؟
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: mml ، maxsupermax ، SH1A2R3 ، shkhmo ، آلیس-1980 ، jojo_hami
برای گواهینامه و خیلی موارد مشابه مثل کارت بانک همون موقع خودشون ازتون عکس میگیرن.
2010AS3xxx
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان