کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
ممنون راستش می خواستم یکسری عکس با خودم بیارم خواستمم ببینم 3*4 باشه یا5*5
(2011-05-24 ساعت 11:53)darya نوشته:  برای گواهینامه و خیلی موارد مشابه مثل کارت بانک همون موقع خودشون
ازتون عکس میگیرن.

کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: Linspire ، mml ، SH1A2R3 ، shkhmo
من مقداری پس انداز ب صورت طلا و سکه دارم .
کسی از دوستان تجربه طلا و سکه رو در امریکا داره؟؟
ایا این نرخ جهانی داره و یا نه؟؟
اینجا بفروشم و یا اینکه میتونم در امریکا هم به عنوان ی سرمایه و پس انداز ازشون استفاده کنم ؟؟
-----------
برای سکه چی؟؟چون سکه های ما طرح امام هست
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: nastaran86 ، elena ، maxsupermax ، mml ، SH1A2R3 ، shkhmo
من هم همین سوال را دارم اگر جواب گرفتید لطف کنید به من هم پیام خصوصی دهید.
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
پاسخ
تشکر کنندگان: mml ، SH1A2R3 ، shkhmo

سلامSmile
سوالهای فوق بسیار پرسیده می شوند .لطفا" مطلعین امر در خاک امریکا پاسخ بگویند.ممنون
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Big Grin
Lol Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: کاوه 1 ، mitr.p ، frozen mind ، mml ، SH1A2R3 ، shkhmo
دوست‌های عزیز سلام ،

راستش من فردا به نیو یورک پرواز دارم ، و الان داشتم چمدونمو آماده می‌کردم که ناگهان شک کردم ، و این سوال برام پیش اومد ... بردنِ تابلو فرش ( که در چمدون جا می‌شه ) و خشکبار ( آجیل اینا ) موردی نداره ؟ گیر نمیدن ؟ببخشید ، زعفرون چی‌ ؟ می‌شه برد ؟توی فرمی که در هواپیما باید پر کنیم ، باید اونجا که پرسیده میوه یا غذا و یا ... دارید یا نه , YES بزنیم؟

مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: maxsupermax ، mml ، elena ، SH1A2R3 ، shkhmo
(2011-06-16 ساعت 13:56)f.r نوشته:  دوست‌های عزیز سلام ،

راستش من فردا به نیو یورک پرواز دارم ، و الان داشتم چمدونمو آماده می‌کردم که ناگهان شک کردم ، و این سوال برام پیش اومد ... بردنِ تابلو فرش ( که در چمدون جا می‌شه ) و خشکبار ( آجیل اینا ) موردی نداره ؟ گیر نمیدن ؟ببخشید ، زعفرون چی‌ ؟ می‌شه برد ؟توی فرمی که در هواپیما باید پر کنیم ، باید اونجا که پرسیده میوه یا غذا و یا ... دارید یا نه , YES بزنیم؟

مرسی

سلام
در مورد فرش یکی از دوستانم برد LA و بهش گیر ندادند و بقیه رو خودم بردم و گیر ندادند و اینا رو جزء غذا ننوشتم

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
پاسخ
تشکر کنندگان: gadfly ، frozen mind ، f.r ، mml ، shkhmo ، آلیس-1980
[/b]
(2011-06-13 ساعت 15:35)mitr.p نوشته:  من مقداری پس انداز ب صورت طلا و سکه دارم .
اینجا بفروشم و یا اینکه میتونم در امریکا هم به عنوان ی سرمایه و پس انداز ازشون استفاده کنم ؟؟
-----------
ممنون

دوستان:

طلا آاااااااا...یعنی‌ تا حالا هیچ کدومتون طلا نبردید؟؟؟
[b]

پاسخ
تشکر کنندگان: maxsupermax ، mml ، shkhmo
(2011-06-18 ساعت 13:38)mitr.p نوشته:  [/b]
(2011-06-13 ساعت 15:35)mitr.p نوشته:  من مقداری پس انداز ب صورت طلا و سکه دارم .
-----------
ممنون

دوستان:

[b]

آوردم. نه در فرودگاه امام و نه لوس آنجلس مشکلی نبود. فقط در فرودگاه آمستردام جعبه را باز کردند، دیدند و همین. بدون حتی یک سوال. البته من کیلویی نیاورده بودم! در حد داشته های خودم. سکه هم چند موردی بود.
پاسخ
تشکر کنندگان: nastaran86 ، mml ، shkhmo ، آلیس-1980
[quote
آوردم. نه در فرودگاه امام و نه لوس آنجلس مشکلی نبود. فقط در فرودگاه آمستردام جعبه را باز کردند، دیدند و همین. بدون حتی یک سوال. البته من کیلویی نیاورده بودم! در حد داشته های خودم. سکه هم چند موردی بود.
[/quote]

در مورد فروش طلا در آنجا می تونید توضیح بدهید به چه صورت می باشد و یا سکه ؟
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
پاسخ
تشکر کنندگان: mml ، shkhmo
سلام به بچه های گل مهاجرسرا Smile

یک سوال اساسی واسم پیش اومده ، من چند وقت دیگه عازم فینیکس هستم .

میخواستم بدونم میتونم گوشی موبایلم ( Galaxy S Samsung ) رو با خودم ببرم ؟

چون یکی از آشنا ها دیشب به من میگفت که هیچ گوشی که از ایران خریداری بشه در سیستم آمریکا جواب نمیده .

کسی هست که بتونه یک رهنمایی خوبی بکنه .

شماره کیس: 2010AS00029XXX
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: September 2
تاریخ دریافت کلیرنس: September 14
پاسخ
تشکر کنندگان: mml ، shkhmo
(2011-06-19 ساعت 11:16)Radian نوشته:  سلام به بچه های گل مهاجرسرا Smile

چون یکی از آشنا ها دیشب به من میگفت که هیچ گوشی که از ایران خریداری بشه در سیستم آمریکا جواب نمیده .

سامسونگ من در دالاس جواب داد البته خود شرکت تلفن ازمایشش کرد با سیم خودش البته بعد من 1 سامسونگ دیگه ماهواره ای از خودش گرفتم و گوشیم رو استفاده نکردم. مطالب مفیدی در تاپیک خط و گوشی هست البته.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: Radian ، gadfly ، frozen mind ، maxsupermax ، mml ، vahidvm60 ، maaref ، OverLord ، SH1A2R3 ، shkhmo ، schaghayegh ، odiseh ، آلیس-1980
سلام
کلا سیستم موبایل تو دنیا سه تا سیستم هست . تو امریکا CDMA و GSM فقط وجود داره.
اکثر اپراتورها GSM هستن . خود GSM چند تا باند اصلی داره که اکثر گوشیهایی که تو ایران به فروش میرسن چون Factory Unlock هستن رو همه فرکانسها جواب میدن. اما برعکسش ممکنه امکان پذیر نباشه . یعنی گوشی که شما با قرارداد از کمپانی خریده باشین ممکنه تو ایران جواب نده!
ضمنا باندهای GSM هم 850 و 900 و 1800 و 1900 هست. پشت گوشیها معمولا زیر باتری نوشته اینارو.
اگه گوشی تمام این فرکانسها را ساپورت کنه تو همه دنیا میتونید سیم کارت بزارید توش و باهاش کار کنید. خیالتون هم راحت باشه!

(2011-06-19 ساعت 11:16)Radian نوشته:  سلام به بچه های گل مهاجرسرا Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: Lamborghini ، gadfly ، frozen mind ، mml ، maaref ، New York ، OverLord ، SH1A2R3 ، mgolchin13 ، shkhmo ، مانترا ، آلیس-1980
(2011-06-18 ساعت 22:24)hasti_banoo نوشته:  
-----------
ممنون

دوستان:

[b]مرسی هستی بانو
اما خانومی من برای اوردنش سوال نکردم.
سوال من چیز دیگه ایه.....می خوام بدونم ارزشش چه جوریه؟؟جهانیه؟؟ یا اینکه بهتره بفروشمش در ایران و تبدیل به دلار کنم؟؟
ی بار دیگه سوال من رو بخونی متوجه میشی خانومی
مرسی
منتظر جواب هستم
پاسخ
تشکر کنندگان: maxsupermax ، frozen mind ، nastaran86 ، mml ، maaref ، SH1A2R3 ، shkhmo
(2011-06-20 ساعت 10:28)mitr.p نوشته:  
(2011-06-18 ساعت 22:24)hasti_banoo نوشته:  
-----------
ممنون

دوستان:

[b]مرسی هستی بانو
اما خانومی من برای اوردنش سوال نکردم.
سوال من چیز دیگه ایه.....می خوام بدونم ارزشش چه جوریه؟؟جهانیه؟؟ یا اینکه بهتره بفروشمش در ایران و تبدیل به دلار کنم؟؟
ی بار دیگه سوال من رو بخونی متوجه میشی خانومی
مرسی
منتظر جواب هستم

دوست عزیز
به یه نکته توجه داشته باشید ما طلاهامون 18 عیار به بالاست اما در امریکا طلای 17 عیار دارند اگر به قصد فروش میبرید بدونید که اونجا ارزش طلاتون پایین تر میشه
درمورد سکه هم باز همینه
درسته که قیمت سکه جهانیه اما درصد و عیار در اونس تاثیر داره

در ضمن اینکه در بحث فایننس مسئله ای به نام اربیتراژهست که انهایی که اهل فارکس و بورس اینا هستند میدونند
شما برای تبدیل پولها به همدیگه باید حساب کنید نرخ ارز رو در کشورهای مختلف و اون تبدیلی رو استفاده کنید که براتون سود اوره
مثلا
در ایران ریال رو به دلار تبدیل کنید در ترکیه دلار رو به لیر و در امریکا لیر رو به دلار
در ایران ریال ببرید در ترکیه دلار بخرید
و .....
باید همه این تبدیلها رو حساب کنید
البته گفتنی است که درامد بسیار بالای بعضی افراد چون صراف ها از همین تبدیلات بدست میاد.
پاسخ
تشکر کنندگان: elena ، mitr.p ، maxsupermax ، nastaran86 ، mml ، mavarfan ، maaref ، SH1A2R3 ، shkhmo ، آلیس-1980 ، jojo_hami
سلام دوستان
من دارم میرم ایران میخوام یه گیتار با خودم ببرم ، از دوستانی که تجربه دارن میخواستم سوال کنم بردن ساز از اینجا چطوریه ؟ باید بفرستمش توی بار یا می تونم ببرمش بالا ؟ آیا هزینه خاصی داره ؟
ممنون می شم راهنمایی کنید
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
پاسخ
تشکر کنندگان: mml ، maaref ، SH1A2R3 ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان