کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
دوستان تا چند باکس سیگار رو میشه آورد آمریکا؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mml ، maaref ، SH1A2R3 ، shkhmo
(2011-06-20 ساعت 23:53)arshiya نوشته:  سلام دوستان
من دارم میرم ایران میخوام یه گیتار با خودم ببرم ، از دوستانی که تجربه دارن میخواستم سوال کنم بردن ساز از اینجا چطوریه ؟ باید بفرستمش توی بار یا می تونم ببرمش بالا ؟ آیا هزینه خاصی داره ؟
ممنون می شم راهنمایی کنید

هر ایرلاینی سیاست خاص خودش رو برای حمل موارد خاصی مانند ساز و حیوانات خانگی و ... داره. به سایت ایرلاینی که می خواهید باهاش پرواز کنید سر بزنید و اطلاعات دقیق رو از اونجا دریافت کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: mml ، arshiya ، maaref ، SH1A2R3 ، shkhmo
(2011-06-13 ساعت 15:35)mitr.p نوشته:  من مقداری پس انداز ب صورت طلا و سکه دارم .
کسی از دوستان تجربه طلا و سکه رو در امریکا داره؟؟
ایا این نرخ جهانی داره و یا نه؟؟
اینجا بفروشم و یا اینکه میتونم در امریکا هم به عنوان ی سرمایه و پس انداز ازشون استفاده کنم ؟؟
-----------
برای سکه چی؟؟چون سکه های ما طرح امام هست
ممنون
اینجا فروشگاههایی به نام cash 4 gold هستن که همه نوع فلز قیمتی رو میخرن و یا میفروشن.
اما ارزشگذاری درست مثل ایران است یعنی از لحاظ نرخ روز. البته در ایران بیشتر اوقات قیمت رو بازار داخل تعیین میکنه نه نرخ جهانی ولی اینجا بر اساس نرخ همزمان اسپات شمش طلا هست بر اساس اونس بر پایه دلار امریکا.
شمش عیار 24 و سکه (ضرب ایران) عیار حدود 22 دارند. قاعدتا موقع خرید این عیار ها با هم پایاپای میشن و ارزش سکه با توجه به وزن تعیین میشه. حالا دیگه بستگی داره که سکه در لحظه ای که شما اینجا میفروشید در ایران چه قیمتی دارد تا بتونید بگید گران یا ارزان فروختید. به هر حال عدد ثابت نیست.
اما بطور کلی خب طلا طلاست و همیشه ارزشمند و پشتوانه شما تلقی میشه. ولی یادتون باشه کسی ندونه طلا دارید ! و صندوق و مسائل امنیتی رو هم فراموش نکنید.
موفق باشی پولدار !

آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
شرمنده اگه سوالم تكراريه! يه نمه عجله دارم.
كسي تجربه بردن مواد غذايي خشك (ميوه و سبزي و آجيل) به آمريكا رو داره؟ چقدر گير ميدن؟
تو فرمي كه بايد اعلام كنيم چيا داريم يه سوال هست كه پرسيده ميوه دارين يا نه. ميوه خشك هم جزو اين ميشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shkhmo ، آلیس-1980
اگه کالیفرنیا می آیید همه چیز اینجا هست . سبزی و میوه خشک را گیر نمی دهند . آجیل بو داده اشکالی ندارد. ما در فرم نوشتیم که پسته داریم و مشکلی پیش نیامد . نگران نباشید .
الهی به ما آن ده که آن به .
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، SH1A2R3 ، shkhmo ، آلیس-1980 ، jojo_hami
من دارم میرم ایران میخوام یه گیتار با خودم ببرم ، از دوستانی که تجربه دارن میخواستم سوال کنم بردن ساز از اینجا چطوریه ؟ باید بفرستمش توی بار یا می تونم ببرمش بالا ؟ آیا هزینه خاصی داره ؟

من یک سه تار با خودم آوردم توی کابین. هیچ وقت هیچ جا هیچ کسی گیر نداد. من با آئروفلوت پرواز کردم.
پاسخ
تشکر کنندگان: gadfly ، behzadb57 ، OverLord ، SH1A2R3 ، shkhmo
درود دوستان خوب مهاجر ...
من یه دوچرخه دارم مدل Giant - advance XTC Aluxx 6000 .... ( حالا مدلش رو بی خیال ) ولی ( بابتش خیلی پول دادم . دلم نمیاد اینجا ولش کنم )
تصمیم دارم موقع رفتن ، دوچرخه ام رو با خودم ببرم ... خیلی دوچرخه ام رو دوست دارم ... و زیاد هم دوچرخه سواری می کنم ...
واسه بردن مشکلی پیش نمیاد ... ؟
نمی گن دوچرخه داری از ایران میاری چیکار ؟
Giant که خودش آمریکاییه ؟!!!!!!!!!!!!!
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، SH1A2R3 ، pefa ، shkhmo ، schaghayegh
(2011-08-01 ساعت 12:46)User نوشته:  

من یک سه تار با خودم آوردم توی کابین. هیچ وقت هیچ جا هیچ کسی گیر نداد. من با آئروفلوت پرواز کردم.

من تارم رو با خودم بردم تو هواپیما . البته نه با هارد کیسش که خیلی بزرگه توی کاورش گذاشتم و بردم داخل هواپیما و در محفظه ساکها که بالای صندلیهاست قرار دادم. البته اگر به بار هم بدید با زدن برچسب شکستنی رویش ،مشکلی پیش نمیاد چون من یک آینه دادم به بار و سالم تحویلم دادند. اصلا وسایل شکستنی را وقتی به بار تحویل میدهید جداگانه آنرا میاورند وباید به دکه اش بروید آنرا تحویل بگیریدو قاطی بقیه ساکها روی دستگاه نمیچرخد. هیچکدام از این حالتها هزینه ای برای شما نخواهد داشت مگر اینکه اضافه بار داشته باشید. فقط اگر به بار میدهید در هارد کیس بگذارید و درست بسته بندی کنید که مشکلی برایش پیش نیاید.
(2011-08-17 ساعت 20:39)ابی22 نوشته:  درود دوستان خوب مهاجر ...
من یه دوچرخه دارم مدل Giant - advance XTC Aluxx 6000 .... ( حالا مدلش رو بی خیال ) ولی ( بابتش خیلی پول دادم . دلم نمیاد اینجا ولش کنم )
تصمیم دارم موقع رفتن ، دوچرخه ام رو با خودم ببرم ... خیلی دوچرخه ام رو دوست دارم ... و زیاد هم دوچرخه سواری می کنم ...
واسه بردن مشکلی پیش نمیاد ... ؟
نمی گن دوچرخه داری از ایران میاری چیکار ؟
Giant که خودش آمریکاییه ؟!!!!!!!!!!!!!
من فکر نمیکنم مشکلی باشد چون امریکا فقط با چیزهایی که تحریم کرده مشکل دارد مثل فرش. و البته در کلیفرنیا هم ورود میوه و دانه های قابل کاشت ممنوع است بقیه چیزها هیچ مشکلی ندارند. فقط شما ببینید که اگر به شما اضافه بار خورد برای شما میصرفد که انرا با خود به آمریکا بیاورید یا نه. البته اگر هم نیاورید باید اینجا یک دوچرخه نو بخرید و دوباره کلی پول بدهید. در زمان اوردن هم انرا در کوچکترین حالتی که میشود ،حسابی بسته بندی کنید و موقع تحویل بار بگویید که شکستنیست تا روی آن برچسب شکستنی بزنند. میتوانید در سایت هواپیمایی که با آن پرواز دارید هم محدودیت ابعاد و وزن بار را چک کنید که مشکلی از نظر ابعاد جعبه تان پیش نیاید.

برنده لاتاری ۲۰۰۹. ساکن لس انجلس.

وبلاگ: https://rasaraplanet.wordpress.com سیاره راساراسا
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، ابی22 ، OverLord ، SH1A2R3 ، shkhmo ، سمانه777
(2011-08-01 ساعت 11:52)tbooti نوشته:  شرمنده اگه سوالم تكراريه! يه نمه عجله دارم.
كسي تجربه بردن مواد غذايي خشك (ميوه و سبزي و آجيل) به آمريكا رو داره؟ چقدر گير ميدن؟
تو فرمي كه بايد اعلام كنيم چيا داريم يه سوال هست كه پرسيده ميوه دارين يا نه. ميوه خشك هم جزو اين ميشه؟

در فرمی که در هواپیما به شما داده میشود نوشته شده food دارید یا نه که این شامل همه نوع مواد خوراکی میشود و هر چیزی که قابل خوردن است را باید اعلام کنید . آجیل مشکل ساز نیست ولی ما در سفرمان مقداری میوه خشک داشتیم که همسرم فراموش کرده بود اعلام کند و انها بعد از رد کردن از دستگاه گفتند شما میوه دارید و ما هر چه گفتیم خشک است گفتند باید محض احتیاط چکش کنیم و کل وسایل ما را گشتند که البته در آخر هم میوه خشک را نتوانستند پیدا کنند فقط به ما گفتند اگر خشک نیست آن را بخورید و دور نریزید که قابل رشد باشد. البته میزان گیر دادنها در فرودگاه آمریکا کاملا متفاوت است . مثلاهمین اخیرا یکی از دوستان من فرش با خودش اورد و در حالیکه فرش استفاده شده بوده انها فرش را باز کرده اند که ببینند نو نباشد و دوستم مجبور شده بوده کلی چک و چانه بزند تا آنها قبول کنند نو نیست و برای فروش نیاورده .ولی دوست دیگرم که او هم با خود فرش اورده بود و اتفاقا کلی میوه خشک وبدون اینکه کسی به او چیزی بگوید و بخواهد وسایلش را بگردد وارد آمریکا شد . گیر دادنها خیلی شانسی است و بستگی به آن کارمند و شانس شما دارد.

برنده لاتاری ۲۰۰۹. ساکن لس انجلس.

وبلاگ: https://rasaraplanet.wordpress.com سیاره راساراسا
پاسخ
Exclamation 
دوستان یک توصیه دوستانه !!
اقا هرچی می توانید وسایل آشپز خانه و اگه فنی کار هستید ابزار آلات و پیچ و مهره بیارید!! که خیلی به درد می خوره
من رفتن هومدیپو پیچ ساده خریدم دونهای 25 سنت . ست آچار توسن تو ایران 12 تومان است با بالا ترین کیفیت .اما ایجا آشغالش 17 دولار تا کمترنبود. پیچ گوشتی بی کیفیت دونهای 3 دولار!!! من که حسابی قاطی کردمSad
راستی اینجا جنس چین همه جا رو گرفته. اصلا نمی شه یک چیزه درست و حسابی خرید!!
ما در ایران اتو اصل بوش داشتیم که بی نهایت راضی بودم ار ازش!! اما اینجا اتو های فوق العاده بی کیفیت او هم تازه با قیمت 15 تا 60 دولار به بالا!!
باور کنید بیشتر لوازم برقی اینجا یک بار مصرف هست. من که فقط یک زودپز در فروشگاه آی کیا دیدم که سوئدی بود.
[b]از دوستان عزیز که آمریکا هستن ممنون می شم من را راهنمایی کنند.کجا میشه لوازم برقی که کیفیت خوبی داشته باشند و اصل باشند پیدا کرد؟؟[/b]
و در آخر دوستان نگم جنس چینی تو آمریکا فرق می کنه و خیلی بهتره. فقط کافی هست در دستگاه را باز کنی و یک نگاه به بردش بندازی !! البته منکر این هم نمیشم که چین وسایل درجه یک هم میزنه مثل تمامی مادر بردها و......
فکر می کنم این ضرب المثل انگلیسی باشه که میگه: من آنقدر پول ندارم که جنس ارزون بخرم!!
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: April 2010
محل مصاحبه:ناپل بود که با بدبختی به ابوظبی تغییر دادیم
تاریخ تکمیل مدارک در NVC: 2011 /Feb/18
تاریخ مصاحبه: 4 آپریل 2011
تاریخ گرفتن ویزا:6 آپریل 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا :یک سال تمام
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، maaref ، بنفشه ، free_free ، SH1A2R3 ، shkhmo ، آلیس-1980
(2011-08-24 ساعت 08:35)mehdi_behzadi نوشته:  دوستان یک توصیه دوستانه !!
اقا هرچی می توانید وسایل آشپز خانه و اگه فنی کار هستید ابزار آلات و پیچ و مهره بیارید!! که خیلی به درد می خوره
من رفتن هومدیپو پیچ ساده خریدم دونهای 25 سنت . ست آچار توسن تو ایران 12 تومان است با بالا ترین کیفیت .اما ایجا آشغالش 17 دولار تا کمترنبود. پیچ گوشتی بی کیفیت دونهای 3 دولار!!! من که حسابی قاطی کردمSad
راستی اینجا جنس چین همه جا رو گرفته. اصلا نمی شه یک چیزه درست و حسابی خرید!!
ما در ایران اتو اصل بوش داشتیم که بی نهایت راضی بودم ار ازش!! اما اینجا اتو های فوق العاده بی کیفیت او هم تازه با قیمت 15 تا 60 دولار به بالا!!
باور کنید بیشتر لوازم برقی اینجا یک بار مصرف هست. من که فقط یک زودپز در فروشگاه آی کیا دیدم که سوئدی بود.
[b]از دوستان عزیز که آمریکا هستن ممنون می شم من را راهنمایی کنند.کجا میشه لوازم برقی که کیفیت خوبی داشته باشند و اصل باشند پیدا کرد؟؟[/b]
و در آخر دوستان نگم جنس چینی تو آمریکا فرق می کنه و خیلی بهتره. فقط کافی هست در دستگاه را باز کنی و یک نگاه به بردش بندازی !! البته منکر این هم نمیشم که چین وسایل درجه یک هم میزنه مثل تمامی مادر بردها و......
فکر می کنم این ضرب المثل انگلیسی باشه که میگه: من آنقدر پول ندارم که جنس ارزون بخرم!!
بهترین راه به نظرم خرید از ای بی هست به دلیل کثرت و تنوع جنس و کامل بودن اطلاعات اجناس. البته به رنکینگ فروشگاه الکترونیکی مربوطه و ریویو ها
توجه داشته باشید.
من جدیدا شلوار رو هم انلاین میخرم ! و دلیل هم براش دارم.

پاسخ
تشکر کنندگان: OverLord ، mehdi_behzadi ، maaref ، free_free ، SH1A2R3 ، shkhmo ، behrooz ramezani ، آلیس-1980 ، jojo_hami
(2011-08-24 ساعت 08:35)mehdi_behzadi نوشته:  [b]از دوستان عزیز که آمریکا هستن ممنون می شم من را راهنمایی کنند.کجا میشه لوازم برقی که کیفیت خوبی داشته باشند و اصل باشند پیدا کرد؟؟[/b]

من که فکر می کنم باید این چیزا رو از Costco بخرین که اگرم چیزیش شد ببرین پس بدین.چون همیشه امکان خراب شدن بهترین لوازم برقی و الکتریکی هم هست. ولی موافقم که امریکا تنوع لوازم برقی ایران رو نداره.

(2011-08-24 ساعت 10:51)soheilbadami نوشته:  بهترین راه به نظرم خرید از ای بی هست به دلیل کثرت و تنوع جنس و کامل بودن اطلاعات اجناس. البته به رنکینگ فروشگاه الکترونیکی مربوطه و ریویو ها
توجه داشته باشید.

از ای بی چطوری خرید می کنین؟ چون سایتش امن نیست. حساب پی پل دارین ؟؟ بعد همیشه باید تو مزایده شرکت کنین؟؟
Big Grin دلیلتون چیه ؟ می خواین بگین اینقدر رو سایزین که پرو نمی خوایین آره ؟؟؟
پاسخ
ممنون از راهنمایی شما دوستان گل
راستی از e bay خرید کردم بد نبود ولی هزینه پست کمی زیاد میشه اگه جنس را بخواهی زود تحویلت بدند .اما اگه عجله نداری 15 روزه دستت برسه خوب خیلی هزینه پست کمتر میشه!!! البته شهرزاد جان نیازی نیست حساب پی پل داشته باشی .می تونی با همون ای تی ام کارت خرید کنی و راستی داستان مزاییده یک چیزه دیگه است .
و در مورد Costco باید بگم من عضو نیستم و فکر میکنم برای عضویت باید ماهیانه 50$ شارژ کنی که این نیز کمی زیاده البته جنسهای خیلی خوبی دارهWink
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: April 2010
محل مصاحبه:ناپل بود که با بدبختی به ابوظبی تغییر دادیم
تاریخ تکمیل مدارک در NVC: 2011 /Feb/18
تاریخ مصاحبه: 4 آپریل 2011
تاریخ گرفتن ویزا:6 آپریل 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا :یک سال تمام
پاسخ
تشکر کنندگان: gadfly ، shahrzad_a ، AmericanHamid ، tata63 ، SH1A2R3 ، shkhmo ، آلیس-1980
(2011-08-24 ساعت 23:01)mehdi_behzadi نوشته:  ممنون از راهنمایی شما دوستان گل
راستی از e bay خرید کردم بد نبود ولی هزینه پست کمی زیاد میشه اگه جنس را بخواهی زود تحویلت بدند .اما اگه عجله نداری 15 روزه دستت برسه خوب خیلی هزینه پست کمتر میشه!!! البته شهرزاد جان نیازی نیست حساب پی پل داشته باشی .می تونی با همون ای تی ام کارت خرید کنی و راستی داستان مزاییده یک چیزه دیگه است .
و در مورد Costco باید بگم من عضو نیستم و فکر میکنم برای عضویت باید ماهیانه 50$ شارژ کنی که این نیز کمی زیاده البته جنسهای خیلی خوبی دارهWink

آره می دونم با کارت میشه خرید کرد اما چند نفر که به نظرم صاحب نظرن گفتن Ebay سایت امنی نیست که شماره کردیت کارت بزنی توش.
نه بابا Costco سالی 50$ هست و 2 تا کارت هم صادر میشه .یعنی می تونین با یکی دیگه شیر کنین و 25 $ بدین. قیمت بنزینشم که می دونین ارزونه.
اما کلا با شما موافقم . تو همین تاپیک هم گفتم قبلا که یه سری خورده ریز هست که اینجا باید پول کلونی بدین بابتش که مسخره است و بهتره از اونجا بیارین. مثل همین ابزار که شاید ماهی یکبار لازمتون شه اما همون یک بار هم به جنس خوبش احتیاج هست. من یه پیچ گوشتی از 99سنتی خریدم. اولین بار که خواستم استفاده کنم کج شدBig Grin حالا این ست های بلک اند دیکر هی چشمک میزنه بیا منو بخرWink
پاسخ
@shahrzad
نظر شما درسته چون تعدادی (البته اندک) از فروشنده ها معتبر نیستند و برای همین خیلی بهتره که از پی پل استفاده کرد که کار ساده ای هم هست مضافا اینکه فیلتر رو به فروشندگان محدوده امریکا باید ست کرد.
در مورد لباسم واقعا رو سایز که هیچی چند درجه هم زیر سایزم ! ولی دلیلم همون تنوع و اصولا سایز بندی و رنگبندی کامل لباسها در خرید انلاین هست حالا چه از فروشگاه اصلی چه ریسیلرهایی که روی مثلا ای بی و امثالهم هستن. اتفاقا 1 سال دنبال جنس خاصی از سوئت شرت بودم از ترکیه بگیر تا امریکا و اصلا یافت نشد ولی ماه پیش انلاین خریدم و 3 روزه گرفتمش و خوشحال !
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان