کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
دارو در آمریکا خیلی گرونه. داروهای ضروری را حتما با خودتون ببرید. من اینجا انسولین را الان که گرون شده 12 هزار تومان میخرم. درصورتی که در آنجا از داروخانه قیمتشو پرسیدم 100 دلار بود. و قرص کاپتوپریل که اینجا 30 تاش 2-3 هزار تومانه، در آنجا 30 تاش 24 دلار بود. ولی داروهای معمولی مثل قرص سرماخوردگی، مسکن و ویتامین ها گرون نیست. اگر نسخه ی داروها را هم باخودتون ببرین بهتره.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، romance33 ، pv-n ، pari pariaaa ، y.n ، sepideh jan ، maria2000 ، آلیس-1980
دوستانی که ازطریق دوحه سفر کردند، آیا خیلی تو بار سختگیری میکنند؟ من قصد دارم مقداری داروهای گیاهی (سنتی) شامل عرقیات و غیره ببرم. اینجور چیزها بردنش مجازه؟ درضمن میخوام یه قالیچه بذارم تو ساک و ببرم. کسی تجربه ای و یا راهنمایی داره؟
ممنون
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
پاسخ
تشکر کنندگان: powerb ، yalda91 ، sepideh jan ، maria2000
(2014-03-04 ساعت 00:38)fariba_a نوشته:  دوستانی که ازطریق دوحه سفر کردند، آیا خیلی تو بار سختگیری میکنند؟ من قصد دارم مقداری داروهای گیاهی (سنتی) شامل عرقیات و غیره ببرم. اینجور چیزها بردنش مجازه؟ درضمن میخوام یه قالیچه بذارم تو ساک و ببرم. کسی تجربه ای و یا راهنمایی داره؟
ممنون

هواپیمای قطر کارمندان ترافیکش در ایران بسیار بهتر هست معمولا خیلی گیر نمیدن برای هر کس 2 بسته 23 که میشه 46 ما تا 50 هم بردیم و مشکلی نبوده. در بار دستی هم که 7 کیلو هست تا8.5 - 9 جا داره . در مورد موادی که گفتین اول اینکه مایعات رو حتما به بار بدین و اگر در دوحه بطری اب گرفتین در بازرسی ورود به پرواز امریکا حتما از شما خواهند گرفت و دوم در داروهای گیاهی از شیرین بیان و تخم های خشخاش و برگ تنباکو استفاده نکنید چون در کشورهای عربی مخدر محسوب میشه.و بسیار دردسر سازه.
در مورد قالیچه اگر گمرک ایران گیر نده اصلا هواپیمایی و ... کاری ندارند فقط انها به تعداد بسته و وزن اهمیت میدهند.
برنده 2012

پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، fariba_a ، sib 24 ، romance33 ، teriole ، powerb ، pari pariaaa ، yalda91 ، sepideh jan ، qeshmi ، maria2000 ، آلیس-1980
سلام دوستان.واسه پرواز تهران دوحه شيكا كو لاس وگاس كه تا شيكاگو با قطر از اونجا با امريكن همون 2 تا 23 ميشه برد?
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، powerb
(2014-03-03 ساعت 21:07)smu نوشته:  یعنی قرص کدئین و سردرد نمیشه اورد ؟ اگر تو بار بذاریم چی ! اونجا هستش و میشه تهیه کرد بدون نسخه مثه ای ر ا ن یا خیر؟

دوست عزیز
اصلا داروی کدئین دار اگر در بار یا در کیف دستی وارد امارات یا دوحه بشه جریمه زندان داره. و در آمریکا جز مخدر طبقه بندی میشه. پس نیارین
دوست عزیز کلداستاپ استامینوفن عادی و ادالت کلد که میتونید بیارین .ژلوفینم میتونید بیارید.
من خودم میگرن شدید دارم و هر دارویی دردم رو اروم نمیکنه ولی ژلوفین اوردم که فقط اونم در شروع سر درد موثر هست بعدش نه. اینجامسکن معمولی را بدون نسخه از هر مارکتی میشه خرید مثل advilکه برای دردهای عضلانی و سر درد و...که همان ترکیبا ت ژلوفین خودمان است ولی چون ترکیبات و میزان مواد درون قرصها قانون و حساب کتاب داره مسکن های اینجا انقدر قوی نیست برای من هم چادی معندان اثری نداشت و ناچارا فعلا با ژلوفین سر میکم.
[/quote]ری

دوست عزیز استامینوفبن عادی معمولا سردرد رو خوب نمیکنه و با این توضیحات استامینوفن کدئین دار هم نمیتونیم بیاریم ! اگر پروازمون عربی نباشه و اینجا به بار بدیم چی ؟ چون میدونم اینجا گیر نمیدن ، اونجا میخواهیم بار رو تحویل بگیریم دوباره چک میکنند یعنی چی توشه ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: powerb ، sepideh jan ، آلیس-1980
(2014-03-04 ساعت 11:24)hr523 نوشته:  سلام دوستان.واسه پرواز تهران دوحه شيكا كو لاس وگاس كه تا شيكاگو با قطر از اونجا با امريكن همون 2 تا 23 ميشه برد?

دوست عزیز این موضوع رو حتما از دفتر قطر تو تهران چک کنید چیزی که من متوجه شدم شما وقتی پروازتون عوض میشه و باید با امریکن برید 100% بار رو تحویل میگیرد و باید دوباره تحویل امریکن بدید که تو این جابجایی امریکن قانونا میتونه فقط یک بسته 23 ازتون قبول کنه واتفاقی که اینجا میفته اینه که اگر ازتون اضافه بار بگیره بسته به وزن بار دومتون، گاهی اونقدر گرون میشه که اگر با ایرلاین دیگه میرفتید همین پول رو رو بلیطتون داده بودید و با استاپ کمتری رفته بودید!
برای الاتحاد باردوم رو جریمه میگیره 50 دلار واگر بالای 32 کیلو باشه 100 دلار و بالتر رو 200 دلار که توی رفت وبرگشت میشه ضربدر دو کنید ....!
خیلی جالبه که من این موضوع رو از سایت اتحاد چک کردم وخود آژانسها هم معمولا یا نمیدونن و یا میگن مشکلی پیش نمیاد ولی بهش توجه کنید و بنظرم از سایت ایرلاین قطر بخش Baggage چک کنید که پروازتون هم گرون نشه و هم اونجا بمشکل نخورید چون گاهی میرزه که این پول رو روی بلیط داد وبا ایرلاینی برید که مشکل بارو.. نداشته باشه و راحت تر مسافرت کنید
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، romance33 ، nora ، smu ، powerb ، sepideh jan
ببینید بار فقط با دستگاه چک نمیشه قانونا پلیس میتونه بار رو بدون حضور شما باز کنه و نامه ای در ان میزاره که بار را باز کردیم(این تجربه رو خودم داشتم)در ضمن مواد مخدر و پول نقد را با سگ هم چک میکنند .یعنی سگ هنگام تخلیه و بارگیری هواپیما دور بارها میگرده هم در پرواز کانکت در دوحه و دبی یا ابوظبی و چه در امریکا . حتی در پروازهای خروجی از امریکا مسافران بعضا با سگ چک می شن.سگ گوشه ای ایستاده و کسی متوجه نیست ولی با بویایی چک میکنه.(این مورد در مورد پول نقد برای من پیش امده)
اصولا ورود داروی کدئین دار به امریکا یا کشورهای عربی حتی به صورت
ترانزیت ممنوع هست.و دردسر سازو قابل تعقیبه قانونی.
برنده 2012

پاسخ
تشکر کنندگان: lighter ، romance33 ، yalda91 ، sepideh jan ، pari pariaaa ، a6l3i ، آلیس-1980 ، jojo_hami
(2014-03-04 ساعت 11:24)hr523 نوشته:  سلام دوستان.واسه پرواز تهران دوحه شيكا كو لاس وگاس كه تا شيكاگو با قطر از اونجا با امريكن همون 2 تا 23 ميشه برد?

با سلام همان طور که دوست عزیز mechanicalengineer گفتند من هم تا جایی که میدانم شما در اولین مقصد ورودی در امریکا (شیکاگو )از چک پاسپورت رد شده بار راگرفته و وارد سالن پروازهای داخلی شده چک این شده به مقصد بعدی پرواز میکنید.
و قانونا همکار شرکت قطری که در پرواز شما امریکن هست میتونه اضافه بار بگیره. چون قطر هم بارو به شما تحویل داده. فکر میکنم در سفرنامه دوستان بخونید برای عده ای این مسئله اتفاق افتاده و متاسفانه مجبور به دادن اضافه بارشدند.این مسئله رو غیر از سایت میتونید از دفتر مرکزی قطری یا ترافیک قطری مستقر در فرودگاه هم سوال کنید .
برنده 2012

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، powerb ، alirezanz ، mechanicalengineer ، pari pariaaa
(2014-03-05 ساعت 00:35)smu نوشته:  

با سلام همان طور که دوست عزیز mechanicalengineer گفتند من هم تا جایی که میدانم شما در اولین مقصد ورودی در آمریکا (شیکاگو )از چک پاسپورت رد شده بار راگرفته و وارد سالن پروازهای داخلی شده چک این شده به مقصد بعدی پرواز میکنید.
و قانونا همکار شرکت قطری که در پرواز شما امریکن هست میتونه اضافه بار بگیره. چون قطر هم بارو به شما تحویل داده. فکر میکنم در سفرنامه دوستان بخونید برای عده ای این مسئله اتفاق افتاده و متاسفانه مجبور به دادن اضافه بارشدند.این مسئله رو غیر از سایت میتونید از دفتر مرکزی قطری یا ترافیک قطری مستقر در فرودگاه هم سوال کنید .

دوست عزیز بنظرم سایت قطردر بخش BAggage چک کن تا یه وقت سرت کلاه نره ویه بلیطی رو 500 تومان ارونتر بخری و مجبور بشی بری و همین پول رو جریمه بدی + اینکه کلی هم بارکشی کردی
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، smu ، powerb ، sepideh jan ، pari pariaaa
(2014-03-05 ساعت 00:23)smu نوشته:  ببینید بار فقط با دستگاه چک نمیشه قانونا پلیس میتونه بار رو بدون حضور شما باز کنه و نامه ای در ان میزاره که بار را باز کردیم(این تجربه رو خودم داشتم)در ضمن مواد مخدر و پول نقد را با سگ هم چک میکنند .یعنی سگ هنگام تخلیه و بارگیری هواپیما دور بارها میگرده هم در پرواز کانکت در دوحه و دبی یا ابوظبی و چه در آمریکا . حتی در پروازهای خروجی از آمریکا مسافران بعضا با سگ چک می شن.سگ گوشه ای ایستاده و کسی متوجه نیست ولی با بویایی چک میکنه.(این مورد در مورد پول نقد برای من پیش امده)
اصولا ورود داروی کدئین دار به آمریکا یا کشورهای عربی حتی به صورت

دوست عزیز،
من میگرن شدید دارم و یه جورایی به استامینوفن کدئین وصلم. امکانش هست که دارو رو از پکش باز کنیم و بریزیم مثلاً تو قوطی قرص کلسیم یا ویتامین؟
یه موقع قرص رو از تو قوطی در نمی یارن تست کنن؟
یکی میگفت، شاید برای تستش 2 روز تو فرودگاه نگهتون دارن؟ (البته میگفت، هیچ تضمینی نیست که راست گفته باشه اون شخص).

اگه راهنماییم کنین ممنون میشم.
شماره کیس: **2014AS000025,تاریخ رویت قبولی:May/01,کنسولگری:ANKARA بود,تعداد افراد کیس :2,ارسال فرمهای سری اول:AUG/05,تاییدیه سری اول :01/OCT (تلفنی),کارنت شدن:OCT/10,مصاحبه:هفته آخر ژانویه ابوظبی- ویزای یکضرب / ورود به آمریکا مارچ 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: powerb ، sepideh jan ، pari pariaaa ، Memolk
(2014-03-10 ساعت 20:54)Amin-AK نوشته:  
(2014-03-05 ساعت 00:23)smu نوشته:  ببینید بار فقط با دستگاه چک نمیشه قانونا پلیس میتونه بار رو بدون حضور شما باز کنه و نامه ای در ان میزاره که بار را باز کردیم(این تجربه رو خودم داشتم)در ضمن مواد مخدر و پول نقد را با سگ هم چک میکنند .یعنی سگ هنگام تخلیه و بارگیری هواپیما دور بارها میگرده هم در پرواز کانکت در دوحه و دبی یا ابوظبی و چه در آمریکا . حتی در پروازهای خروجی از آمریکا مسافران بعضا با سگ چک می شن.سگ گوشه ای ایستاده و کسی متوجه نیست ولی با بویایی چک میکنه.(این مورد در مورد پول نقد برای من پیش امده)
اصولا ورود داروی کدئین دار به آمریکا یا کشورهای عربی حتی به صورت

دوست عزیز،
من میگرن شدید دارم و یه جورایی به استامینوفن کدئین وصلم. امکانش هست که دارو رو از پکش باز کنیم و بریزیم مثلاً تو قوطی قرص کلسیم یا ویتامین؟
یه موقع قرص رو از تو قوطی در نمی یارن تست کنن؟
یکی میگفت، شاید برای تستش 2 روز تو فرودگاه نگهتون دارن؟ (البته میگفت، هیچ تضمینی نیست که راست گفته باشه اون شخص).

اگه راهنماییم کنین ممنون میشم.

دوست عزیز همان طور که در بالا مشروح توضیح دادم داروهای مخدر و... با سگ و یکسری دستگاهها چک میشن.وبنابر این بدیهی است نوشته روی بسته و یا عوض کردن پک ان تغییری در تشخیص سگ ایجاد نخواهد کرد.!!فقط احتمالا شما متهم میشوید که قصد ورور مخفیانه و عمدی قرص های مخدر در پوشش قوطی کلسیم یا ویتامین را دارید.
دوست عزیز به شما پیشنهاد میکنم حتی فکر انجام این سری کارهارو نکنید چون میتونه خیلی بیش از این که فکر کنید براتون گرون تمام بشه.
قرصهای درمان میگرن و سردرد بدون نسخه پزشک در داروخانه ها و سوپرمارکت ها موجود هست که متفاوت با داروهای مسکن ایران هست بهتر هست ان ها را بیازمایید یا با پزشکتان در مورد داروهای جایگزین مشاوره کنید.
برنده 2012

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، lighter ، sepideh jan ، pari pariaaa ، آلیس-1980
دوستان در مورد پلوپز و کتری برقی اینجا صحبت شد و اگر بخوایم از اینجا بخریم هم یکم تنوعش بخاطر مصرف برق کمه و هم قیمتاش بالای 120 تومانه ولی من تو سایت امازون که چک کردن قیمتاش حدود 30 دلاره که خوب هم بصرفست و هم با شرایط اونجا کاملا وفق داره ! فقط سوالی که دارم اینه که خرید از این سایتها چطوریه و برات میفرستند و اگر مثلا توی هر شهری از کالیفرنیا باشی میخری وبرات میفرستند یا جور دیگه ایه ؟
آیا هزینه دیگه ای مثلا ارسال پستی یا همچین چیزایی به اینا اضافه میشه یا این قیمت قیمت آخرشه

چون اگر شرایط مناسب باشه وبشه راحت دریافت کرد بهتره که یه سره از همونچجا بگیریم وبار اضافی نبریم و این موارد تو فروشگاههای اونجا همیشه در دسترس هست یا خیر

ممنون میشم یه توضیحی درباره خرید از سایتهای اینچنینی بذارید تا در مورد این چیزا بشه تصمیم گرفت که برد یا نه و زینه های متفرقه دیگه ای هم روش میاد یا خیر چون بعضی چیزارو اینجوری با قیمت دلاریش از ریال ما هم کمتر میشه
اینم لینک پلوپزش :

http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?u...ice+cooker
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، romance33 ، saeedshafiee ، pv-n ، poem ، sepideh jan ، pari pariaaa ، jojo_hami
دوستان دارو در حد مصرف خانواده میشه برد یا نه؟ من کانادا و اروپا میبرم مشکلی نیست اما میگن آمریکا مشکل داره حالا میخواستم بدونم واقعا میگیرن دارو ها رو؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh jan
(2014-03-14 ساعت 15:23)ginjer نوشته:  دوستان دارو در حد مصرف خانواده میشه برد یا نه؟ من کانادا و اروپا میبرم مشکلی نیست اما میگن آمریکا مشکل داره حالا میخواستم بدونم واقعا میگیرن دارو ها رو؟

غیر از داروهای حاوی مواد مخدر و مشکوک گیاهی هر دارویی میتونید بیارید از طیف انتی بیوتیک تا مسکن و کمک های اولیه و داروهای سرماخوردگی و ضد التهاب و...حتی کیتهای کوچک لوازم اولیه دندان پزشکی .
برنده 2012

پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، yalda91 ، sepideh jan ، آلیس-1980
(2014-03-11 ساعت 00:50)mechanicalengineer نوشته:  دوستان در مورد پلوپز و کتری برقی اینجا صحبت شد و اگر بخوایم از اینجا بخریم هم یکم تنوعش بخاطر مصرف برق کمه و هم قیمتاش بالای 120 تومانه ولی من تو سایت امازون که چک کردن قیمتاش حدود 30 دلاره که خوب هم بصرفست و هم با شرایط اونجا کاملا وفق داره ! فقط سوالی که دارم اینه که خرید از این سایتها چطوریه و برات میفرستند و اگر مثلا توی هر شهری از کالیفرنیا باشی میخری وبرات میفرستند یا جور دیگه ایه ؟
آیا هزینه دیگه ای مثلا ارسال پستی یا همچین چیزایی به اینا اضافه میشه یا این قیمت قیمت آخرشه

چون اگر شرایط مناسب باشه وبشه راحت دریافت کرد بهتره که یه سره از همونچجا بگیریم وبار اضافی نبریم و این موارد تو فروشگاههای اونجا همیشه در دسترس هست یا خیر

ممنون میشم یه توضیحی درباره خرید از سایتهای اینچنینی بذارید تا در مورد این چیزا بشه تصمیم گرفت که برد یا نه و زینه های متفرقه دیگه ای هم روش میاد یا خیر چون بعضی چیزارو اینجوری با قیمت دلاریش از ریال ما هم کمتر میشه
اینم لینک پلوپزش :

http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?u...ice+cooker
با سلام
شما میتونید با دبیت یا کردیت کارت معتبر(روشهای خرید دیگه که در موردش تجربه ای ندارم) از امازون و سایتهای معتبر دیگه خرید کنید . و قیمت وسایل معمولا خیلی مناسب هست من خودم عطر و یک سری لوازم و کتاب که در نمایندگی گران بود را از امازون و افر خود برند به قیمت نصف خریدم حتی از سایت نمایندگی ارزانتر. در امازون افرهای مختلفی برای هر کالا و منبع و تاریخ افر و مقدار موجودی انبار در صورت کم شدن ان مشخص هست .در ضمن کارکرده یا نو بودن وسیله مشخص شده و برای هزینه حمل هم میتونید قیمتهای مختلفی بر اساس افر های ان کالا پیدا کنید و بعضا با خرید دو یا چند کالا هزینه حمل کمتر میشه یا بعضی افرها هزینه حمل ندارند که ذکر میشه.پس برای رسیدن به قیمت اصلی قیمت افر +هزینه حمل هر افر را با هم مقایسه کنید . بعضا یک افر بسیار مناسب با هزینه حمل بالا غیر اقتصادی میشود.و نهایتا مالیات که پای ثابت هر خریدی است و مقدار مشخصی است.
کالا در ب منزل تحویل می شود و تعداد روز مورد نیاز برای حمل در هنگام انتخاب افر مشخص است که معمولا دقیق است و در بسیاری موارد کد رهگیری محموله پستی را هم به شما میدهد.
فقط باید نوع کالا و مدل ان را دقیقا بدانید تا در هنگام جستجو مشکلی نداشته باشید.
در ضمن در صورت عدم رضایت میتونبد کالا را طبق قوانین ریترن پالیسی سایت برگردانید. در ضمن میزان رضایت مشتریان از هر افرو کالا با ستاره و ریویو هاجلوی افر مشخص شده است که میتونید بعد از مطالعه تصمیم بگیرید
موفق باشید.
برنده 2012

پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، mechanicalengineer ، poem ، EKAM ، amjad ، pari pariaaa ، nora ، sepideh jan ، rira1982 ، anahita 62 ، آلیس-1980 ، jojo_hami

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان