موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دارو در آمریکا خیلی گرونه. داروهای ضروری را حتما با خودتون ببرید. من اینجا انسولین را الان که گرون شده 12 هزار تومان میخرم. درصورتی که در آنجا از داروخانه قیمتشو پرسیدم 100 دلار بود. و قرص کاپتوپریل که اینجا 30 تاش 2-3 هزار تومانه، در آنجا 30 تاش 24 دلار بود. ولی داروهای معمولی مثل قرص سرماخوردگی، مسکن و ویتامین ها گرون نیست. اگر نسخه ی داروها را هم باخودتون ببرین بهتره.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که ازطریق دوحه سفر کردند، آیا خیلی تو بار سختگیری میکنند؟ من قصد دارم مقداری داروهای گیاهی (سنتی) شامل عرقیات و غیره ببرم. اینجور چیزها بردنش مجازه؟ درضمن میخوام یه قالیچه بذارم تو ساک و ببرم. کسی تجربه ای و یا راهنمایی داره؟
ممنون
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.واسه پرواز تهران دوحه شيكا كو لاس وگاس كه تا شيكاگو با قطر از اونجا با امريكن همون 2 تا 23 ميشه برد?
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-05 ساعت 00:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-05 ساعت 00:25 توسط smu.)
ببینید بار فقط با دستگاه چک نمیشه قانونا پلیس میتونه بار رو بدون حضور شما باز کنه و نامه ای در ان میزاره که بار را باز کردیم(این تجربه رو خودم داشتم)در ضمن مواد مخدر و پول نقد را با سگ هم چک میکنند .یعنی سگ هنگام تخلیه و بارگیری هواپیما دور بارها میگرده هم در پرواز کانکت در دوحه و دبی یا ابوظبی و چه در امریکا . حتی در پروازهای خروجی از امریکا مسافران بعضا با سگ چک می شن.سگ گوشه ای ایستاده و کسی متوجه نیست ولی با بویایی چک میکنه.(این مورد در مورد پول نقد برای من پیش امده)
اصولا ورود داروی کدئین دار به امریکا یا کشورهای عربی حتی به صورت
ترانزیت ممنوع هست.و دردسر سازو قابل تعقیبه قانونی.
برنده 2012
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-10 ساعت 20:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-10 ساعت 20:55 توسط Amin-AK.)
(2014-03-05 ساعت 00:23)smu نوشته: ببینید بار فقط با دستگاه چک نمیشه قانونا پلیس میتونه بار رو بدون حضور شما باز کنه و نامه ای در ان میزاره که بار را باز کردیم(این تجربه رو خودم داشتم)در ضمن مواد مخدر و پول نقد را با سگ هم چک میکنند .یعنی سگ هنگام تخلیه و بارگیری هواپیما دور بارها میگرده هم در پرواز کانکت در دوحه و دبی یا ابوظبی و چه در آمریکا . حتی در پروازهای خروجی از آمریکا مسافران بعضا با سگ چک می شن.سگ گوشه ای ایستاده و کسی متوجه نیست ولی با بویایی چک میکنه.(این مورد در مورد پول نقد برای من پیش امده)
اصولا ورود داروی کدئین دار به آمریکا یا کشورهای عربی حتی به صورت
ترانزیت ممنوع هست.و دردسر سازو قابل تعقیبه قانونی.
دوست عزیز،
من میگرن شدید دارم و یه جورایی به استامینوفن کدئین وصلم. امکانش هست که دارو رو از پکش باز کنیم و بریزیم مثلاً تو قوطی قرص کلسیم یا ویتامین؟
یه موقع قرص رو از تو قوطی در نمی یارن تست کنن؟
یکی میگفت، شاید برای تستش 2 روز تو فرودگاه نگهتون دارن؟ (البته میگفت، هیچ تضمینی نیست که راست گفته باشه اون شخص).
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم.
شماره کیس: **2014AS000025,تاریخ رویت قبولی:May/01,کنسولگری:ANKARA بود,تعداد افراد کیس :2,ارسال فرمهای سری اول:AUG/05,تاییدیه سری اول :01/OCT (تلفنی),کارنت شدن:OCT/10,مصاحبه:هفته آخر ژانویه ابوظبی- ویزای یکضرب / ورود به آمریکا مارچ 2014
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان دارو در حد مصرف خانواده میشه برد یا نه؟ من کانادا و اروپا میبرم مشکلی نیست اما میگن آمریکا مشکل داره حالا میخواستم بدونم واقعا میگیرن دارو ها رو؟