موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من به يه مشكل بزرگ بر خوردم ، خواهشا راهنمايي بفرمايين.
من امروز به ايميلي كه قبلا فرستاده بودم به سفارت براي ارسال مدارك مراجعه كردم تا فايل هامو برايه خودم كپي كنم ، وقتي فرم DS230 باز كردم ، هيچ نوشته اي جز عكسم و امضام توش نبود !!!!!
يعني خاليه خالي ....
من كل وجودم خالي شد ...
يكي منو راهنمايي كنه
من بايد چيكار كنم
البته اينم بگم وقتي مداركمو ميل كردم ، ٤ روز بعدش جواب ميلم اومد يا اين مضموم
you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review
مي خواستم بدونم امكانش هست اونا مداركه منو خالي دريافت كرده باشن يا نه
ممنون ميشم اگر راهنماييم كنيد
من الان شديدا استرس گرفتتم ....
بهترين كارو به من اعلام كنيد كه من انجام بدم ، من كيس نامبرم زير ٢٠٠٠ هستش...
2014AS000019## : Case Number
تاريخ ارسال مدارك با ايميل : 16 jun
تاريخ دريافت تاييد مدارك : 21 jun
تاريخ كارنت شدن : October
تاريخ دريافت نامه دوم : 21 October
تاريخ و زمان مصاحبه : 04 December
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-13 ساعت 15:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-13 ساعت 15:46 توسط ali1985ir.)
سلام
من امروز به ايميلي كه قبلا فرستاده بودم به سفارت براي ارسال مدارك مراجعه كردم تا فايل هامو برايه خودم كپي كنم ، وقتي فرم DS230 باز كردم ، هيچ نوشته اي جز عكسم و امضام توش نبود !!!!!
يعني خاليه خالي ....
من كل وجودم خالي شد ...
يكي منو راهنمايي كنه
من بايد چيكار كنم
you for your inquiry.
قسمت اول نوشتین سفارت که فکر کنم منظورتون KCC هست.
شما یه کاری کنید همون ایمیلی که برای KCC دادین و تایید کردن رو به یه ایمیل دیگه فروارد کنین و روی یه کامپیوتر دیگه باز کنید که ADobe reader آپدیت داشته باشه.بعد باز کنید اگه به همون صورت بود حتما یه اشتباهی موقع پر کردن انجام دادین.و باید دوباره بفرستین.
چون یکم عجیبه تاییده دادن و این مشکل هست.
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
شما یه کاری کنید همون ایمیلی که برای KCC دادین و تایید کردن رو به یه ایمیل دیگه فروارد کنین و روی یه کامپیوتر دیگه باز کنید که ADobe reader آپدیت داشته باشه.بعد باز کنید اگه به همون صورت بود حتما یه اشتباهی موقع پر کردن انجام دادین.و باید دوباره بفرستین.
[/quote]
تا چند وقته پيشم كه فايل چك كردم ، درست بود ، امروز اينجوري شده ، من چيكار كنم ، يعني دوباره بفرستم ؟!
با توجه به اينكه كيس نامبرم زير ٢٠٠٠ هست ، اگر مجدد مداركم رو بفرستم ، زمان مصاحبه ام كه عقب نمي يوفته ، مي يوفته!!؟؟
2014AS000019## : Case Number
تاريخ ارسال مدارك با ايميل : 16 jun
تاريخ دريافت تاييد مدارك : 21 jun
تاريخ كارنت شدن : October
تاريخ دريافت نامه دوم : 21 October
تاريخ و زمان مصاحبه : 04 December
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگر که کسی برای فرزند بالای 21 سالش هم فرم 230 رو ارسال کنه چی می شه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
در قسمت 43 ? (would you like to recive a replacement card ) تیک زدم ،حالا نمیتونم تیک بردارم باید چی کار کنم؟
در قسمت33 ، corse of study برای همه قسمتهارو میشه بگین؟
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-18 ساعت 01:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-18 ساعت 01:25 توسط reza_top60.)
(2013-08-13 ساعت 15:21)noobnoobi نوشته: (2013-08-13 ساعت 15:00)ali1985ir نوشته: سلام
يعني خاليه خالي ....
من كل وجودم خالي شد ...
يكي منو راهنمايي كنه
من بايد چيكار كنم
you for your inquiry.
سلام من هم دقیقا این مشکل رو در فرم 230خودم الان دیدم اما برای KCCمن فرمها رو پرینت گرفتم و عکسها روش چسبوندم و اسکن کردم و فایل اسکن رو فرستادم تا این مشکا پیش نیاد.
با سلام دوستان من در فرمهای 230 خودم دو اشتباه دارم یکی نام مدرسه پیش دانشگاهیم رو اشتباها نام مدرسه شیفت عصر رو نوشتم و در نام دبیرستانم هم اشتباه تایپی اسپل دارم.در حایکه برنده همسرم می باشد این اشتباهات برای من دردسر ساز خواهد بود و چگونه رفعش کنم؟
با تشکر
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من نرم افزار Adobe Acrobat X Pro10 رو نصب کردم کسی میدونه که از چه مسیر در این نرم افزار میشه عکس رو در فرم قرار داد
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-19 ساعت 11:39)Afshim553 نوشته: سلام.
من 9آگوست مدارک و از طريق اي ميل فرستادم اما هنوز جوابي از kcc ارسال نشده واسه من. امروز 19 آگوست هستش من چند روز ديگه بايد منتظر بمونم.
مشکلی نیست دوست عزیز ، نگران نباشید . اگر ایمیل اتوماتیک رو گرفتید که خیالتون راحت باشه رسیده ( چون خود من اول ایمیلی زدم که حجم فایل ها سنگین بود و یه ایمیل اومد که سنگینه ، کم کن حجم رو و ایمیل بعدی اتوماتیک جواب داد که رسیده )
حالا ایمیل تأیید یعنی به شما بگن فرم هات هست ، باز میشن . که دیدم حتی دوستانی رو که تا 1 ماه منتظر موندن .
به نظر من و با توجه به کیس نامبرت ( که وقت داری ) تا 1 هفته دیگه صبر کن ، اگه نیومد با KCC مکاتبه کن یا تماس بگیر .
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بند 39 فرم هم بایستی پر شه.....؟؟؟( آخه یه جا خوندم این بند مربوط به برندگان لاتاری نیس .....!!!!!)
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن
ما آزمودهایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
اولین ورود 18 جولای - دالاس
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-19 ساعت 12:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-19 ساعت 12:15 توسط ibehnam.)
(2013-08-19 ساعت 12:10)Afshim553 نوشته: (2013-08-19 ساعت 11:58)ibehnam نوشته: (2013-08-19 ساعت 11:39)Afshim553 نوشته: سلام.
من 9آگوست مدارک و از طريق اي ميل فرستادم اما هنوز جوابي از kcc ارسال نشده واسه من. امروز 19 آگوست هستش من چند روز ديگه بايد منتظر بمونم.
مشکلی نیست دوست عزیز ، نگران نباشید . اگر ایمیل اتوماتیک رو گرفتید که خیالتون راحت باشه رسیده ( چون خود من اول ایمیلی زدم که حجم فایل ها سنگین بود و یه ایمیل اومد که سنگینه ، کم کن حجم رو و ایمیل بعدی اتوماتیک جواب داد که رسیده )
حالا ایمیل تأیید یعنی به شما بگن فرم هات هست ، باز میشن . که دیدم حتی دوستانی رو که تا 1 ماه منتظر موندن .
به نظر من و با توجه به کیس نامبرت ( که وقت داری ) تا 1 هفته دیگه صبر کن ، اگه نیومد با KCC مکاتبه کن یا تماس بگیر .
من بالاي صفحه اول فرمها کيس نامبر و اسم و سال تولدو نوشتم اما بالاي صفحه هاي بعدش فقط کيس نامبر مشکلي بوجود نمياد به نظر شما؟
بهتره که فرم هاتون رو ارسال کنید . من شخصاً خودم خیلی وسواس دارم در مورد فرم ها . ولی مورد خاصی نیست ...
(2013-08-19 ساعت 12:08)andishe نوشته: دوستان بند 39 فرم هم بایستی پر شه.....؟؟؟( آخه یه جا خوندم این بند مربوط به برندگان لاتاری نیس .....!!!!!)
کاملاً درسته . نیازی به پر کردنش نیست .
البته اختلاف نظر بین علما زیاده ، ولی پر نکردنش منطقی تر به نظر میرسه .
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco