موضوعها: 13
رتبه:
147
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-19 ساعت 12:14)ibehnam نوشته: (2013-08-19 ساعت 12:08)andishe نوشته: دوستان بند 39 فرم هم بایستی پر شه.....؟؟؟( آخه یه جا خوندم این بند مربوط به برندگان لاتاری نیس .....!!!!!)
کاملاً درسته . نیازی به پر کردنش نیست .
البته اختلاف نظر بین علما زیاده ، ولی پر نکردنش منطقی تر به نظر میرسه . بله یا مشخصات برنده رو بنویسید یا N/A بنویسید، جایی رو خالی نذارید...
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
بعد از تکمیل و اسکن فرم ها نیاز به یکی کردن آنها دارید . فایل های اسکن را میتوانید با همان برنامه قبل که معرفی کردم (Foxit.Reader.v6.0.6.Build.0722_p30download.com) به فایلهای pdf تبدیل کنید و سپس توسط برنامه CoolUtils PDF Combine 3.1.0.1(www.Downloadha.com) به یک فایل کلی تبدیل کنید چون فرم های 122 از 2صفحه و 230 از 4 صفحه تشکیل شده اند.
برنامه های زیادی تست کردم ولی خیلی مشکل داشتند تنها این برنامه به راحتی مشکل من برطرف کرد.
اینم لینک دانلود برنامه:
http://www.downloadha.com/1390/11/%D8%AA...e-3-1-0-1/
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من بعد از ارسال مدارک به KCC این ایمیل را دریافت کردم The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email. This email
address, KCCDV@state.gov is for case-specific Diversity Visa inquires
only. If you would like to check the status of your entry, please do so
at www.dvlottery.state.gov/ESC. This website is the definitive means of
determining whether or not you were selected for possible further
processing.
For inquiries about specific cases, please ensure that you have included
your case number, first and last name, and date of birth with your
inquiry. If this information is not provided or is inaccurate, KCC will
be unable to process your inquiry
For other information and to view frequently asked questions, please
visit the Department of State Website at www.travel.state.gov. Under the
Visas section, select Diversity Visa (DV) Lottery Program and then
select Instructions for the Diversity Visa lottery year you entered.
The frequently asked questions can be found at the bottom of the
instructions.
Thank you for contacting KCC.
KCCDV/Public Inquiry
Kentucky Consular Center
Support Contractor - Serco - NA
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov
Any information in this transmission pertaining to the issuance or
refusal of visas or permits to enter the United States shall be
considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and
Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such
information must be solely for the formulation, amendment,
administration, or enforcement of the immigration, nationality, and
other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM
guidance. If you have received such information in error, do not review,
retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance
upon this information, and contact the sender as soon as possible.
This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions
provided in 12 FAM 540.
This email is UNCLASSIFIED.
مخواستم ببینم مشکلی نداره جون بعد از 1 روز از ارسال مدارک این ایمیل برای من ارسال شد
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
رتبه:
147
1 تشکر در 0 ارسال
2013-08-20 ساعت 12:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-20 ساعت 12:16 توسط aghaghia.)
(2013-08-20 ساعت 11:54)spv نوشته: سلام دوستان
من بعد از ارسال مدارک به KCC این ایمیل را دریافت کردم The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email. This email
address, KCCDV@state.gov is for case-specific Diversity Visa inquires
only. If you would like to check the status of your entry, please do so
at www.dvlottery.state.gov/ESC. This website is the definitive means of
determining whether or not you were selected for possible further
processing.
...............................................
مخواستم ببینم مشکلی نداره جون بعد از 1 روز از ارسال مدارک این ایمیل برای من ارسال شد
دوست عزیز این یک ایمیل خودکار هست، باید منتظر باشید فعلا تا بهتون تاییدیه بدن.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من فرم های مرحله اول را به همراه عکس خودم و همسرم در تاریخ 16 ژوئن با جیمیلی که فقط برای لاتاری استفاده میکنم ارسال کردم و اتوریپلای و جواب دریافتشو به شرح زیر گرفتم:
Thank you for your inquiry.
the information you provided will be included in your case file for review.
حالا بعد از 2 ماه به ایمیل یاهویی که برای ثبت نام اولیه ثبت کرده بودم این نامه اومده:
From: KCC DV <KCCDV@state.gov
Subject: 2014AS000068xx missing forms
2014AS000068xx
BEHDARVAND,Mohsen
21JUL1987
The DSP-122 and DS-230 Part 1 & 2 forms for the principal applicant were not received. In order to continue processing your visa application the following information for the Principal Applicant must be completed and returned to Kentucky Consular Center. Please include your case number, Principal Applicant’s name, and complete date of birth in the following format (MMDDYYYY):
• DSP-122 forms for the principal applicant were not received
• DS-230 Part 1 and DS-230 Part 2 for the principal applicant were not received
Additional forms may be downloaded from http://www.travel.state.gov/visa/forms/forms_1342.html.
Diversity Visa Unit
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov
Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.
This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
Privacy/PII
اول اینکه آیا کسی همچین ایمیلی گرفته؟ یا میدونه چرا این ایمیلو برای من فرستادن.(آیاممکنه بخاطر اسم فایل های پیوست شده باشه،چون کیس نامبر را تو اسمشون نزده بودم.)
دوم : یه سابجکت و متنی که به اپراتورشون بفهمونه من همچین ایمیلی دریافت کردم و دارم به درخواست اونا دوباره فرمهامو ارسال میکنم لازم دارم.
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.
رتبه:
147
1 تشکر در 0 ارسال
2013-08-21 ساعت 12:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-21 ساعت 12:31 توسط aghaghia.)
(2013-08-21 ساعت 11:38)mohsen_bv66 نوشته: با سلام
من فرم های مرحله اول را به همراه عکس خودم و همسرم در تاریخ 16 ژوئن با جیمیلی که فقط برای لاتاری استفاده میکنم ارسال کردم و اتوریپلای و جواب دریافتشو به شرح زیر گرفتم:
حالا بعد از 2 ماه به ایمیل یاهویی که برای ثبت نام اولیه ثبت کرده بودم این نامه اومده:
2014AS000068xx
BEHDARVAND,Mohsen
21JUL1987
The DSP-122 and DS-230 Part 1 & 2 forms for the principal applicant were not received. In order to continue processing your visa application the following information for the Principal Applicant must be completed and returned to Kentucky Consular Center. Please include your case number, Principal Applicant’s name, and complete date of birth in the following format (MMDDYYYY):
Additional forms may be downloaded from http://www.travel.state.gov/visa/forms/forms_1342.html.
اول اینکه آیا کسی همچین ایمیلی گرفته؟ یا میدونه چرا این ایمیلو برای من فرستادن.(آیاممکنه بخاطر اسم فایل های پیوست شده باشه،چون کیس نامبر را تو اسمشون نزده بودم.)
دوم : یه سابجکت و متنی که به اپراتورشون بفهمونه من همچین ایمیلی دریافت کردم و دارم به درخواست اونا دوباره فرمهامو ارسال میکنم لازم دارم.
دوست عزیز، نمیدونم که چطور یک بار برای شما تایید کردن والان این ایمیل رو زدن ولی در این میل دوم گفته شده که فرم های شما نرسیده. شما همین میلی رو که براتون اومده ریپلی کنید و مدارک گفته شده همراه با مشخصات کامل کیس تون( کیس نامبر/ فامیل-اسم با حروف بزرگ/تاریخ تولد با فرمت ماه/روز/سال و کشور) رو در سمت راست میلتون بنویسید (توجه کنید این اطلاعات باید همونایی باشه که روز ثبت نام وارد کردید و اگر اشتباهی داشتید که در فرم ها تصحیح کردید، فقط مربوط به فرم ها میشه و شما همچنان باید با اطلاعات اولیه تون با کی سی سی مکاتبه کنید) و اسم فایل هاتون رو اهم تصحیح کنید و فایل هاتون رو زیپ نکنید تک تک اتچ کنید.
در ضمن در متن میلتون جاهایی که مهمه رو بُلد و یا رنگی کنید همینطور در میل کی سی سی هم اون قسمت میسیگ فایل رو رنگی کنید تا متوجه بشن چی میگین. عکس و صفحه قبولتون رو هم اگر خودتون یکنفر هستید 2باره اتچ کنید بد نیست.
2014as0000****
FAMILY,NAME
BIRTH DATE: MM/DD/YY
COUNTRY:IRAN
Dear sir/madame
I received your e-mail that i replied now with all those forms that you claimed, are missing from my documents, I will be very tankful if you confirm that you received my forms (DSP122-DS230)and Please let me know if further inquiry is required.
best regards
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-21 ساعت 12:03)aghaghia نوشته: (2013-08-21 ساعت 11:38)mohsen_bv66 نوشته: با سلام
2014AS000068xx
BEHDARVAND,Mohsen
21JUL1987
دوست عزیز، نمیدونم که چطور یک بار برای شما تایید کردن والان این ایمیل رو زدن ولی در این میل دوم گفته شده که فرم های شما نرسیده. شما همین میلی رو که براتون اومده ریپلی کنید و مدارک گفته شده همراه با مشخصات کامل کیس تون( کیس نامبر/ فامیل-اسم با حروف بزرگ/تاریخ تولد با فرمت ماه/روز/سال و کشور) رو در سمت راست میلتون بنویسید (توجه کنید این اطلاعات باید همونایی باشه که روز ثبت نام وارد کردید و اگر اشتباهی داشتید که در فرم ها تصحیح کردید، فقط مربوط به فرم ها میشه و شما همچنان باید با اطلاعات اولیه تون با کی سی سی مکاتبه کنید) و اسم فایل هاتون رو اهم تصحیح کنید و فایل هاتون رو زیپ نکنید تک تک اتچ کنید.
در ضمن در متن میلتون جاهایی که مهمه رو بُلد و یا رنگی کنید همینطور در میل کی سی سی هم اون قسمت میسیگ فایل رو رنگی کنید تا متوجه بشن چی میگین. عکس و صفحه قبولتون رو هم اگر خودتون یکنفر هستید 2باره اتچ کنید بد نیست.
2014as0000****
FAMILY,NAME
BIRTH DATE: MM/DD/YY
COUNTRY:IRAN
Dear sir/madame
I received your e-mail that i replied now with all those forms that you claimed, are missing from my documents, I will be very tankful if you confirm that you received my forms (DSP122-DS230)and Please let me know if further inquiry is required.
best regards
سلام
من می خواستم مواردی در فرم ها اصلاح و اضافه کنم و بعد kcc ایمیل کنم. قبلا فرمامو با DHL به همراه چند قطعه عکس و برگه barcode فرستاده بودم و تاییدیشو گرفتم. آیا نیازه که در فرم های آپدیت شده عکس گذاشته بشه و برگه بارکد دوباره ارسال بشه؟ یا از همون عکس ها برای فرم آپدیت شده استفاده میشه؟ اطلاع دارید چگونه عمل می کنند؟
لطفا راهنمایی کنید.
مرسی
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفت ایروان بی وجدان
رتبه:
147
1 تشکر در 0 ارسال
2013-08-21 ساعت 17:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-21 ساعت 17:35 توسط aghaghia.)
سلام
من می خواستم مواردی در فرم ها اصلاح و اضافه کنم و بعد kcc ایمیل کنم. قبلا فرمامو با DHL به همراه چند قطعه عکس و برگه barcode فرستاده بودم و تاییدیشو گرفتم. آیا نیازه که در فرم های آپدیت شده عکس گذاشته بشه و برگه بارکد دوباره ارسال بشه؟ یا از همون عکس ها برای فرم آپدیت شده استفاده میشه؟ اطلاع دارید چگونه عمل می کنند؟
لطفا راهنمایی کنید.
مرسی
[/quote]
سلام دوست عزیز.
نیازی نیست ولی حتما در متن ایمیل تون اشاره کنید که قبلا فرم ها و عکس و بارکد شیت رو براشون فرستاده بودین و این ایمیل و فرم مجدد فرستاده شده فقط برای اصلاح بعضی اشتباهات هست...
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-21 ساعت 17:33)aghaghia نوشته: (2013-08-21 ساعت 17:30)نسرین ظ نوشته:
سلام
لطفا راهنمایی کنید.
مرسی نیازی نیست ولی حتما در متن ایمیل تون اشاره کنید که قبلا فرم ها و عکس و بارکد شیت رو براشون فرستاده بودین و این ایمیل و فرم مجدد فرستاده شده فقط برای اصلاح بعضی اشتباهات هست...
[/quote]
سلام
ممنون
الان داشتم ایمیلمو تنظیم می کردم، در ایمیل به همه موارد اشاره کردم و این که چه آیتم هایی رو می خوام تغییر بدم. . از راهنمایی شما بسیار سپاسگزارم
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفت ایروان بی وجدان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من قبلا 3ماه خدمت سربازی رفتم.بعد دانشگاه قبول شدم.باقیش مونده.تو فرم 230.بند 34 چی باید مینوشتم؟
2014AS60XX/کیس 1نفر/ مصاحبه ایروان 13 May/برگه آبی
رتبه:
147
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-22 ساعت 14:32)min@ نوشته: سلام.من قبلا 3ماه خدمت سربازی رفتم.بعد دانشگاه قبول شدم.باقیش مونده.تو فرم 230.بند 34 چی باید مینوشتم؟
شما باید تاریخ شروع رو میزدید و به جای تاریخ پایان میزدید not completed یا تاریخی رو ترک خدمت کردید. بعد با توجه به تاریخ تحصیلاتتون هم خودشون متوجه میشن وضعیتتون رو و هم خودتون روز مصاحبه میتونید براشون توضیح بدید که در حال حاضر معافیت تحصیلی دارید.
رتبه:
147
1 تشکر در 0 ارسال
2013-08-22 ساعت 16:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-22 ساعت 16:31 توسط aghaghia.)
(2013-08-22 ساعت 15:37)min@ نوشته: (2013-08-22 ساعت 15:22)aghaghia نوشته: (2013-08-22 ساعت 15:04)min@ نوشته: (2013-08-22 ساعت 14:57)aghaghia نوشته: (2013-08-22 ساعت 14:32)min@ نوشته: سلام.من قبلا 3ماه خدمت سربازی رفتم.بعد دانشگاه قبول شدم.باقیش مونده.تو فرم 230.بند 34 چی باید مینوشتم؟
شما باید تاریخ شروع رو میزدید و به جای تاریخ پایان میزدید not completed یا تاریخی رو ترک خدمت کردید. بعد با توجه به تاریخ تحصیلاتتون هم خودشون متوجه میشن وضعیتتون رو و هم خودتون روز مصاحبه میتونید براشون توضیح بدید که در حال حاضر معافیت تحصیلی دارید. حالا باید چکار کنم؟ من نه زدم. یه ایمیل بزنید و توضیح بدید در ضمن روز مصاحبه هم میتونید توضیح بدین ولی الان ایمیل بدین خیالتون راحتتر میشه.
میشه راهنمایی کنید چی بنویسم به لاتین؟ (پست موقت، جون این پست باید در تاپیک مکاتبه با کی سی سی باشه)
case number
Family/Name
Birtdate: mm/dd/yy
country.iran
Dear sir/madame
I regret to inform that I have a mistake in my DS-320 (item34) that i sent for you. I spent 3 months of my military service, then I was accepted in University, so I left the Military service and now I use the exemption due to my studies. So I postpone it for the time I would finish my studies. And I haven't any military service card, so I thought I must write that I didn't do it. Although, I'm still not sure about what I should write in this Item, I will be very grateful if you help me in this case, Please, let me now if I should update my form and send it to you.
Sincerely
Family /Name
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ... راستش من تزه متوجه شدم که قبول شدم میخواستم خواهش کنم در حق من لطف منید تا من هم زودتر بدون مشکل این فرم 230 و 122 رو پر کنم و بفرستم اینقدر دستپاچه شدم نمدونم چجوری جواب بدم لطفا راهنمایی کنید
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-23 ساعت 23:13)hamideftex2014 نوشته: سلام دوستان ... راستش من تزه متوجه شدم که قبول شدم میخواستم خواهش کنم در حق من لطف منید تا من هم زودتر بدون مشکل این فرم 230 و 122 رو پر کنم و بفرستم اینقدر دستپاچه شدم نمدونم چجوری جواب بدم لطفا راهنمایی کنید
دوست عزيز ضمن تبريك، لطفا حدود كيس نامبرتون را بفرماييد تا راحتتر راهنمايي كنيم.
اصلا حول نباشيد فقط دقت كنيد كه فرمها درست پر بشه.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
تو قسمت 34--نم تو سپاهخدمت کردم و رزم دار بودم چون فوق دیپلم داشتم حالا باید تو قسمت branch و rank چی بنویسم؟؟؟؟؟
اخر صفحه دو برای فرم 230 رواسم بنویسم و امضا کنم یا خالی بزارم
تو مدارک تحصیلی من 2 تا دیپلم دارم هم کار و دانش و هم نظری که نمیدونم ترجمه علوم تجربی چی هستش و یا ترجمه کار و دانش؟؟؟؟ و مدرک یا درجه پیش دانشگاهی چی میشه و دوستانی که پر کردن چی نوشتن؟؟؟؟
تو صفحه اخر بخش 43 خودش بله و خیر داره که no زدم ولی خودش شامل 2 قسمت شده توی تاپیک راجب قسمت اولش چیزی نگنته شده و گفته woud you like to receve a replacement card? کخ من yes زدم ایا درسته؟؟؟؟
توروخدا جواب بدید که این فرم رو بفرستم
راستی برای عکس هم دوستانی که عکس رو ضمیمه کردن مشخصاتشو لطفا بگید که بدم عکاسی برام درست چاپش کنه که بتونم بفرستمش .... ممنون
|