(2013-08-23 ساعت 23:26)hamideftex2014 نوشته: تو قسمت 34--نم تو سپاهخدمت کردم و رزم دار بودم چون فوق دیپلم داشتم حالا باید تو قسمت branch و rank چی بنویسم؟؟؟؟؟
اخر صفحه دو برای فرم 230 رواسم بنویسم و امضا کنم یا خالی بزارم
تو مدارک تحصیلی من 2 تا دیپلم دارم هم کار و دانش و هم نظری که نمیدونم ترجمه علوم تجربی چی هستش و یا ترجمه کار و دانش؟؟؟؟ و مدرک یا درجه پیش دانشگاهی چی میشه و دوستانی که پر کردن چی نوشتن؟؟؟؟
تو صفحه اخر بخش 43 خودش بله و خیر داره که no زدم ولی خودش شامل 2 قسمت شده توی تاپیک راجب قسمت اولش چیزی نگنته شده و گفته woud you like to receve a replacement card? کخ من yes زدم ایا درسته؟؟؟؟
توروخدا جواب بدید که این فرم رو بفرستم
راستی برای عکس هم دوستانی که عکس رو ضمیمه کردن مشخصاتشو لطفا بگید که بدم عکاسی برام درست چاپش کنه که بتونم بفرستمش .... ممنون
1. Iranian Revolutionary Guard میشه سپاه ولی رزمدار نمیدونم چی میشه امیدوارم یکی از اقایون جوابتون رو بدن.
2.بله صفحه دوم رو امضا کنید ولی صفحه 4ام رو نه. 3. علوم تجربی experimental science میشه ولی کار و دانش رو نمیدونم.
4. pre-university و pre-university degree .
5. بله درسته ولی برای اطمینان بیشتر این عکس رو دانلود کنید. http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1374431978
عکس هم باید 5*5 یا 600*600 پیکسل باشه و حجمش 240کیلو بایت یا کمتر باشه.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا