کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-08-23 ساعت 23:26)hamideftex2014 نوشته:  تو قسمت 34--نم تو سپاهخدمت کردم و رزم دار بودم چون فوق دیپلم داشتم حالا باید تو قسمت branch و rank چی بنویسم؟؟؟؟؟
اخر صفحه دو برای فرم 230 رواسم بنویسم و امضا کنم یا خالی بزارم
تو مدارک تحصیلی من 2 تا دیپلم دارم هم کار و دانش و هم نظری که نمیدونم ترجمه علوم تجربی چی هستش و یا ترجمه کار و دانش؟؟؟؟ و مدرک یا درجه پیش دانشگاهی چی میشه و دوستانی که پر کردن چی نوشتن؟؟؟؟
تو صفحه اخر بخش 43 خودش بله و خیر داره که no زدم ولی خودش شامل 2 قسمت شده توی تاپیک راجب قسمت اولش چیزی نگنته شده و گفته woud you like to receve a replacement card? کخ من yes زدم ایا درسته؟؟؟؟
توروخدا جواب بدید که این فرم رو بفرستم
راستی برای عکس هم دوستانی که عکس رو ضمیمه کردن مشخصاتشو لطفا بگید که بدم عکاسی برام درست چاپش کنه که بتونم بفرستمش .... ممنون

1. Iranian Revolutionary Guard میشه سپاه ولی رزمدار نمیدونم چی میشه امیدوارم یکی از اقایون جوابتون رو بدن.
2.بله صفحه دوم رو امضا کنید ولی صفحه 4ام رو نه. 3. علوم تجربی experimental science میشه ولی کار و دانش رو نمیدونم.
4. pre-university و pre-university degree .
5. بله درسته ولی برای اطمینان بیشتر این عکس رو دانلود کنید. http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1374431978
عکس هم باید 5*5 یا 600*600 پیکسل باشه و حجمش 240کیلو بایت یا کمتر باشه.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان:
منظورم اونجایی که نوشته professional association to which you belong باید جلوش چی بنویسم؟

تا کی وقت داریم فرمای اولیه رو بفرستیم؟؟؟؟؟ من چقدر دیگه وقت دارم؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-08-24 ساعت 00:10)hamideftex2014 نوشته:  منظورم اونجایی که نوشته professional association to which you belong باید جلوش چی بنویسم؟

تا کی وقت داریم فرمای اولیه رو بفرستیم؟؟؟؟؟ من چقدر دیگه وقت دارم؟؟؟؟

شما تا سال دیگه هم وقت داری فرم هاتون رو بفرستین فرقش اینه که هر چه دیرتر بفرستین دیرتر هم میرن مصاحبه.... اگر در انجمن حرفه ایی عضو هستین بنویسین اینجا، مثلا انجمن علمی فیزیک، انجمن مهندسان مثلا معمار، انجمن وکلا و از این جور انجمن های علمی یا حرفه ای...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: ojee ، گل نهال
دوستان من در فرمهای 230 خودم دو اشتباه دارم یکی نام مدرسه پیش دانشگاهیم رو اشتباها نام مدرسه شیفت عصر رو نوشتم و در نام دبیرستانم هم اشتباه تایپی اسپل دارم.در حایکه برنده همسرم می باشد این اشتباهات برای من دردسر ساز خواهد بود و چگونه رفعش کنم؟
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2013-08-25 ساعت 00:06)reza_top60 نوشته:  دوستان من در فرمهای 230 خودم دو اشتباه دارم یکی نام مدرسه پیش دانشگاهیم رو اشتباها نام مدرسه شیفت عصر رو نوشتم و در نام دبیرستانم هم اشتباه تایپی اسپل دارم.در حایکه برنده همسرم می باشد این اشتباهات برای من دردسر ساز خواهد بود و چگونه رفعش کنم؟

اینا مشکلات مهمی نیستن که باعث دردسر بشن، شما روز مصاحبه هم میتونید اطلاع بدین...
تشکر کنندگان: ojee ، گل نهال ، reza_top60 ، KIMIA2005 ، ffrfar
(2013-08-25 ساعت 00:24)aghaghia نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 00:06)reza_top60 نوشته:  دوستان من در فرمهای 230 خودم دو اشتباه دارم یکی نام مدرسه پیش دانشگاهیم رو اشتباها نام مدرسه شیفت عصر رو نوشتم و در نام دبیرستانم هم اشتباه تایپی اسپل دارم.در حایکه برنده همسرم می باشد این اشتباهات برای من دردسر ساز خواهد بود و چگونه رفعش کنم؟

اینا مشکلات مهمی نیستن که باعث دردسر بشن، شما روز مصاحبه هم میتونید اطلاع بدین...

دوست عزیز تا اونجایی که من اطلاع دارم روز مصاحبه یک نسخه جدید از فرمتون را با اطلاعات صحیح به آفیسر بدین مشکلی پیش نمیاد.موفق باشیدWink
تشکر کنندگان: ojee
سلام دوستان .... میشه من رو راهنمایی کنید--- تو بند 34 در مورد خدمت ..... من سپاه خدمت کردم و رزمدار یکم بودم برای سربازی حالا نمیدونم قسمنهای این بند 34 رو باید چی بنویسم فقط تاریخ رو نوشتم بقیش رو چی بنویسم که چون سپاه بوده خیلی برام دردسر نشه؟ لطفا راهناییم کنید .... ممنون
تشکر کنندگان:
راستی من امرو میخوام برم عکاسی .... امکان داره یکی از دوستان عزیز لطف کنید و بنده رو کاملا راهنمایی کنید که به عکاس بگم چه فرمت و چه مشخصاتی از روی هم چاپ کنه و یا درست کنه که بتونم همراه این فرمها اسکن کنم یا بفرستم؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
با سلام
من سوالی را در قسمت انجمن خصوصی مربوط به برندگان 2013 مطرح کردم (قسمت مسافرت به ابوظبی ) که متاسفانه پاک شده ( ظاهرا مورد پسند نبوده ) بهرحال لطفا دوستانی که تجربه سفر به ابوظبی و مصاحبه را دارند راهنمایی کنند در صورتیکه در فرمهای 230 اشتباهی وجود داشته باشد ایا قبل از مصاحبه نیز میشود فرمها را در سفارت عوض کرد یا نه ؟ من جند بار فرمها را با ایمیل عوض کردم ولیکن با توجه به ترجمه مدارک بازهم مغایرتهایی در فرمها میبینم لطفا راهنمایی نمایید.
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2013-08-25 ساعت 12:00)hamideftex2014 نوشته:  راستی من امرو میخوام برم عکاسی .... امکان داره یکی از دوستان عزیز لطف کنید و بنده رو کاملا راهنمایی کنید که به عکاس بگم چه فرمت و چه مشخصاتی از روی هم چاپ کنه و یا درست کنه که بتونم همراه این فرمها اسکن کنم یا بفرستم؟؟؟؟؟؟؟

1- رنگی باشد.
2- سایز آن به گونه ای باشد که اندازه سر قسمت بالایی سر تا زیر چانه، بین 22 تا 35 میلی متر یا بین 50% تا 69% ارتفاع کامل عکس باشد.
3- طی 6 ماه گذشته گرفته شده باشد تا نشان دهنده ظاهر جدید شخص باشد.
4- در مقابل پس زمینه سفید و بی رنگ گرفته شده باشد.
5- صورت به طور کامل در عکس افتاده باشد و عکس کاملا از روبرو گرفته شده باشد.
6- چهره در عکس می بایست از نظر احساسی خنثی باشد و دو چشم فرد باز باشد.
7- با لباسی که شخص به طور روزمره استفاده می کند گرفته شده باشد.
- یونیفرم نباید پوشیده شده باشد مگر اینکه لباس روحانی باشد که شخص هر روز آن را به تن می کند.
- کلاه نباید به سر باشدکه مانع از نشان دادن موها گردد مگر آنکه برای مقاصد دینی که روزمره مورد استفاده قرار می گیرد باشد. چهره کامل شخص می باست نمایان باشد و پوشش سر نباید هیچ گونه سایه ای بر روی صورت انداخته باشد.
- هد فون و هندز فری نباید در عکس مورد استفاده قرار بگیرد.
- اگر شخص به طور معمول از عینک اتفاده می کند ممکن است در عکس نیز از آن استفاده کند.
- استفاده از عینک دودی در عکس ممنوع می باشد.
8- ابعاد عکس می بایست 2 x 2 اینچ یا 51x 51 میلی متر و 600 x 600 Pixels باشد.
9- فرمت عکس می بایست Jpeg باشد.
10- حجم فایل عکس می بایست برابر یا کمتر از 240 کیلو بایت باشد.
11- اگر می خواهید عکس کاغذی را اسکن کنید کیفیت اسکن می بایست 300 dpi باشد.
12- عکس ها نباید روتوش شده باشند، نور، پس زمینه، کیفیت تصویر و پرینت باید مورد توجه باشد.
ولی در کل شما بگین عکس واسه گرین کارت میخوام خود عکاس ها میدونن چطوریه....
تشکر کنندگان: ojee ، Saeedv13 ، Soap McTavish ، 5ina
(2013-08-25 ساعت 13:34)ESMAEILI_K نوشته:  با سلام
من سوالی را در قسمت انجمن خصوصی مربوط به برندگان 2013 مطرح کردم (قسمت مسافرت به ابوظبی ) که متاسفانه پاک شده ( ظاهرا مورد پسند نبوده ) بهرحال لطفا دوستانی که تجربه سفر به ابوظبی و مصاحبه را دارند راهنمایی کنند در صورتیکه در فرمهای 230 اشتباهی وجود داشته باشد ایا قبل از مصاحبه نیز میشود فرمها را در سفارت عوض کرد یا نه ؟ من جند بار فرمها را با ایمیل عوض کردم ولیکن با توجه به ترجمه مدارک بازهم مغایرتهایی در فرمها میبینم لطفا راهنمایی نمایید.
با تشکر

بله در همه سفارت ها میشه.
تشکر کنندگان: ESMAEILI_K ، ojee ، ffrfar
(2013-08-20 ساعت 01:28)hossein2909 نوشته:  دوستان سلام
بعد از تکمیل و اسکن فرم ها نیاز به یکی کردن آنها دارید . فایل های اسکن را میتوانید با همان برنامه قبل که معرفی کردم (Foxit.Reader.v6.0.6.Build.0722_p30download.com) به فایلهای pdf تبدیل کنید و سپس توسط برنامه CoolUtils PDF Combine 3.1.0.1(www.Downloadha.com) به یک فایل کلی تبدیل کنید چون فرم های 122 از 2صفحه و 230 از 4 صفحه تشکیل شده اند.
برنامه های زیادی تست کردم ولی خیلی مشکل داشتند تنها این برنامه به راحتی مشکل من برطرف کرد.
اینم لینک دانلود برنامه:
http://www.downloadha.com/1390/11/%D8%AA...e-3-1-0-1/

سلام طریقه کار با این نرم افزار رو لطف می کنید بذارین
ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-08-25 ساعت 13:36)aghaghia نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 12:00)hamideftex2014 نوشته:  راستی من امرو میخوام برم عکاسی .... امکان داره یکی از دوستان عزیز لطف کنید و بنده رو کاملا راهنمایی کنید که به عکاس بگم چه فرمت و چه مشخصاتی از روی هم چاپ کنه و یا درست کنه که بتونم همراه این فرمها اسکن کنم یا بفرستم؟؟؟؟؟؟؟

1- رنگی باشد.
2- سایز آن به گونه ای باشد که اندازه سر قسمت بالایی سر تا زیر چانه، بین 22 تا 35 میلی متر یا بین 50% تا 69% ارتفاع کامل عکس باشد.
3- طی 6 ماه گذشته گرفته شده باشد تا نشان دهنده ظاهر جدید شخص باشد.
4- در مقابل پس زمینه سفید و بی رنگ گرفته شده باشد.
5- صورت به طور کامل در عکس افتاده باشد و عکس کاملا از روبرو گرفته شده باشد.
6- چهره در عکس می بایست از نظر احساسی خنثی باشد و دو چشم فرد باز باشد.
7- با لباسی که شخص به طور روزمره استفاده می کند گرفته شده باشد.
- یونیفرم نباید پوشیده شده باشد مگر اینکه لباس روحانی باشد که شخص هر روز آن را به تن می کند.
- کلاه نباید به سر باشدکه مانع از نشان دادن موها گردد مگر آنکه برای مقاصد دینی که روزمره مورد استفاده قرار می گیرد باشد. چهره کامل شخص می باست نمایان باشد و پوشش سر نباید هیچ گونه سایه ای بر روی صورت انداخته باشد.
- هد فون و هندز فری نباید در عکس مورد استفاده قرار بگیرد.
- اگر شخص به طور معمول از عینک اتفاده می کند ممکن است در عکس نیز از آن استفاده کند.
- استفاده از عینک دودی در عکس ممنوع می باشد.
8- ابعاد عکس می بایست 2 x 2 اینچ یا 51x 51 میلی متر و 600 x 600 Pixels باشد.
9- فرمت عکس می بایست Jpeg باشد.
10- حجم فایل عکس می بایست برابر یا کمتر از 240 کیلو بایت باشد.
11- اگر می خواهید عکس کاغذی را اسکن کنید کیفیت اسکن می بایست 300 dpi باشد.
12- عکس ها نباید روتوش شده باشند، نور، پس زمینه، کیفیت تصویر و پرینت باید مورد توجه باشد.
ولی در کل شما بگین عکس واسه گرین کارت میخوام خود عکاس ها میدونن چطوریه....

سلام.. دوست عزیز.. البته به موارد گفته شده قبلی این رو هم باید اضافه کرد که علاوه بر 2 قطعه عکس 5*5 برای مصاحبه، اگر محل مصاحبه شما ایروان باشه، طبق اونچه که من از مدارک مورد نیاز مدیکال دیدم، 3 قطعه عکس 4*3 هم باید داشته باشید، و همین طور کلیه عکس ها بدون فریم باشند...
موفق باشید
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: ffrfar ، Soap McTavish
(2013-08-15 ساعت 23:08)5ina نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 11:35)fatimafam نوشته:  دوستان اگر که کسی برای فرزند بالای 21 سالش هم فرم 230 رو ارسال کنه چی می شه؟

منظور از ۲۱ سال ۲۱سال تمام هستشا.. یعنی‌ موقع ثبت نام +۲۱ سال تمام باشه. یا موقع مصاحبه. اگر موقع ثبت نام زیر ۲۱ سال بود با کی‌ سی‌ سی‌ مکاتبه کنین دراین مورد. فرزندتون متولد چه سالی‌ هست ؟ می‌خوام تهتوی این قضیه رو کامل در بیارین که بعدا خدایی نکرده ناراحتی‌ پیش نیاد.

دوست عزیز در زمان ثبت نام لاتاری 2014 می بایست سن فرزندتون زیر 21 باشد حتی اگر چند روز باشد.اما در زمان پر کردن فرم 230 و مصاحبه دیگه لزومی نداره نگران باشید.
تشکر کنندگان: ojee
(2013-08-25 ساعت 20:44)hamideftex2014 نوشته:  سلام
یکی از دوستان به من بگه ترجمه رشته علوم تجربی در انگلیسی چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
experimental science
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان