کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-10 ساعت 14:49)امیر مهاجر نوشته:  متن پیام خصوصی یکی از کاربران و پاسخ بنده:

xxxx نوشته: سلام و تشکر فراووون از شما.
1:قسمت شماره 39 باید دوباره اسمو ادرسمو بنویسم؟
2:قسمت شماره 2 میتونم پسوندی رو که فامیلم داشته و حذف شده بنویسم؟چون شناسنامم صفحه ی توضیحات داره.
3:قسمت هایی که مربوط به همسر و بچه هست رو خالی بزارم؟یا N/A بنویسم؟من مجرد هستم.
4:قسمت شماره ی 30 یبار ادرسمو بنویسم؟چون تمام سالهای زندگیم یه جا بودم.
5:قسمت شماره ی 40 همش رو NO بزنم؟هیچ سابقه ای از نظر قانونی نداشتم

سلام.
۱- قسمت ۳۹ اسم، آدرس، شماره تلفن و ایمیل برندهٔ اصلی. چون خودتون برنده اصلی هستید، اسم و آدرس خودتون رو بنویسید.
۲- باید بنویسید. در این قسمت اسم و فامیل قبلی خودتون رو قبل از حذف پسوند، بطور کامل بنویسید. ضمنا ترجمه توضیحات شناسنامه ضروریه.
۳- هیچ جایی از فرم رو خالی نگذارید. N/A بزنید. حتی اگر ناچار شدید تمام سلولهای یک جدول رو N/A بزنید.
۴- بله. اما آدرس نیاز نیست. فقط نام شهر و استان و کشور رو ذکر کنید. تاریخ ابتدا (تولدتون) و انتها رو Present بنویسید.
۵- حتی فکرشم نکن که یکیشو بخوای yes بزنی!

ممنونم اقای امیر..
6:پس یعنی علاوه بر دو فرم مخصوص و دو عکس و صفحه ی اولیه که بار کد داشت باید ترجمه ی شناسنامم رو هم بفرستم؟
7:برای قسمت 30 فرم 230 هم یبار اطلاعات رو بنویسم در یک خط این معنا رو میده که تمام طول زندگیم رو در یه جا بودم؟
8:برای قسمت شماره 10 فرم 230 میشه مکان مقصد رو فعلا تا روز مصاحبه چیزی ننویسم؟و همچنین قسمت شماره 11 رو اون موقع مشخص کنم؟
9:نوع خودکاری که باهاش فرم هارو پر میکنم یا رنگش مهم هست؟
10:قسمتی که مربوط به سربازی هست رو NO بزنم؟یا N/A بزنم؟من دختر هستم.
تشکر کنندگان: philter
(2013-05-10 ساعت 17:11)حسن پیری نوشته:  چند سوال دیگه از اساتید محترم:
1)جلوی languages spoken or red بنویسیم farsi یا persian چون تو سایت رسمی لاتاری نوشته farsi.
2)نیروی هوا فضای سپاه پاسداران رو باید کامل تو قسمت branch وارد کنم؟ اگه امکان داره انگلیسیش رو هم بگین.
3)در قسمت 32 سابقه کاری دو یا سه ماهه رو هم که تو تابستان وقتی که دانس آموز بودم بنویسم؟ حدود 7 یا 8 سال پیش بود. اگه اینطوره در قسمت employer صاحب کارگاه کوچیکی که توش کار میکردم بنویسم؟

1-farsi

۲-بله air-space force of Iran revolutionary guard
۳-خواستی بنویس نخواستی هم ننویس . اگر خواستی بنویسی اممپلویرت همون صاحب کارت میشه البته اگر شخص حقیقی باشه. اگر شرکت بوده اسم شرکت رو بنویس.

(2013-05-10 ساعت 15:56)الدورادو نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 15:43)حسن پیری نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 14:48)hushmandco نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 14:41)الدورادو نوشته:  سلام دوستان... قسمت ۱۰ و ۱۱ یه آدرس بخواهیم بنویسیم دومی را باید بنویسیم N/A یا بنویسیم the same؟

the same address as no 10
این کار رو میشه برای قسمت های 22 و 27 هم انجام داد؟
مثلا: the same address as no 13 ؟

(2013-05-10 ساعت 14:49)امیر مهاجر نوشته:  متن پیام خصوصی یکی از کاربران و پاسخ بنده:

2:قسمت شماره 2 میتونم پسوندی رو که فامیلم داشته و حذف شده بنویسم؟چون شناسنامم صفحه ی توضیحات داره.
3:قسمت هایی که مربوط به همسر و بچه هست رو خالی بزارم؟یا N/A بنویسم؟من مجرد هستم.

سلام.
۱- قسمت ۳۹ اسم، آدرس، شماره تلفن و ایمیل برندهٔ اصلی. چون خودتون برنده اصلی هستید، اسم و آدرس خودتون رو بنویسید.
۲- باید بنویسید. در این قسمت اسم و فامیل قبلی خودتون رو قبل از حذف پسوند، بطور کامل بنویسید. ضمنا ترجمه توضیحات شناسنامه ضروریه.
۳- هیچ جایی از فرم رو خالی نگذارید. N/A بزنید. حتی اگر ناچار شدید تمام سلولهای یک جدول رو N/A بزنید.
۴- بله. اما آدرس نیاز نیست. فقط نام شهر و استان و کشور رو ذکر کنید. تاریخ ابتدا (تولدتون) و انتها رو Present بنویسید.
بعضی از دوستان میگن قسمت 39 رو باید N/A بزنیم. و مربوط به لاتاری نیست و مربوط به ازدواج با یک آمریکاییست. ضمن اینکه تو سایت رسمی لاتاری هم همینو نوشته بود.

پس بالاخره چیکار کنیم ؟بنویسیم یا ننویسیم ؟!!!!رای اکثریت با کدومه؟؟؟Wink

خواستی بزن نخواستی نزن دکتر.
گذشتگان نصفشون زدن نصفشونم نزدن و جملگی رستگار شدن!
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: H Pier ، الدورادو ، امیر مهاجر ، philter ، NEURON ، mahdibashoma
یه سوال دارم وقتی داریم با نرم افزار فرم رو پر میکنیم واسه نوشته ها جا کم میاد باید چیکار کنم؟
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان:
سلام
یه سوال دارم مثلا تو قسمت کاری و بقیه قسمت ها اگه چنتا از این سلول ها خالی موند باید توش N/A بنویسم یا خالی بزارم ؟؟؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: payam62 ، philter
دوستان يه سوال ...من فرمها رو با آكروبات پر كردم ولى نمي تونم save كنم...چون من پرينتر ندارم بايد ببرم بيرون پرينت كنم...چجورى ميتونم فرمهاى پر شده رو save كنم؟
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
تشکر کنندگان: payam62
(2013-05-10 ساعت 19:21)ojee نوشته:  ممنون از راهنماییتون من فکر میکردم باید همه ی مدارکو بفرستم الان که گفتین فقط 2 فرم و عکس خیالم راحت شد مرسی دوست عزیز

فکر میکنم نامه قبولی اولیه رو هم باید بفرستی.

(2013-05-10 ساعت 18:40)kamranh نوشته:  سلام
یه سوال دارم مثلا تو قسمت کاری و بقیه قسمت ها اگه چنتا از این سلول ها خالی موند باید توش N/A بنویسم یا خالی بزارم ؟؟؟

N/A به معنای اینه که جوابی ندارم.. پس بهتره جایی رو خالی نزارین تا خواننده کاملا متوجه بشه.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان:
من در U.S کسی رو نمیشناسم، تمام آشنایان و فامیلامون در کانادا هستند، در سوال 11 چی بنویسم؟ کسی هست کمک کنه لطفا

(2013-05-10 ساعت 14:41)الدورادو نوشته:  سلام دوستان... قسمت ۱۰ و ۱۱ یه آدرس بخواهیم بنویسیم دومی را باید بنویسیم N/A یا بنویسیم the same؟

تشکر کنندگان:

هر چی خالی موند N/A بزنید!

(2013-05-10 ساعت 18:47)الدورادو نوشته:  دوستان يه سوال ...من فرمها رو با آكروبات پر كردم ولى نمي تونم save كنم...چون من پرينتر ندارم بايد ببرم بيرون پرينت كنم...چجورى ميتونم فرمهاى پر شده رو save كنم؟

برنامه ای مثل Do pdf رو دانلود کنید و نصب کنید. بعد در همون آکروبات ریدر، برید و گزینه پرینت رو بزنید، براتون یه pdf جدید میسازه. فقط دقت کنید که همه اطلاعات رو وارد کرده باشید، چون در این نسخه پرینت شده دیگه نمیشه چیزی اضافه کرد!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: الدورادو ، آلیس-1980
(2013-05-10 ساعت 20:54)aghaghia نوشته:  

هر چی خالی موند N/A بزنید!

(2013-05-10 ساعت 18:47)الدورادو نوشته:  دوستان يه سوال ...من فرمها رو با آكروبات پر كردم ولى نمي تونم save كنم...چون من پرينتر ندارم بايد ببرم بيرون پرينت كنم...چجورى ميتونم فرمهاى پر شده رو save كنم؟

برنامه ای مثل Do pdf رو دانلود کنید و نصب کنید. بعد در همون آکروبات ریدر، برید و گزینه پرینت رو بزنید، براتون یه pdf جدید میسازه. فقط دقت کنید که همه اطلاعات رو وارد کرده باشید، چون در این نسخه پرینت شده دیگه نمیشه چیزی اضافه کرد!

هر چی خالی موند رو نباید NA بزنین. اگر جواب یک سوالی کلا به شما نمیخوره و ارتباطی بهتون نداره N/A بزنین در غیر این صورت تا اون خونه ای که باید داخلش بنویسین رو پر کنین بقیشو خالی بذارین.
سفرنامه
تشکر کنندگان: الدورادو ، taleghani
(2013-05-10 ساعت 18:25)م.ق نوشته:  یه سوال دارم وقتی داریم با نرم افزار فرم رو پر میکنیم واسه نوشته ها جا کم میاد باید چیکار کنم؟

با نرم افزار هایی مثلNitro pro, adobe acrobat pro ya foxit کار کنید. از قسمت add or edit fields می تونید خونه ها رو انتخاب کنید ( گه البته در هر نرم افزار فرق می کنه جاش ولی بگردید حتما پیدا می کنید.)و فضاشون رو بیشتر کنید تا حدی که جا باشه.
همچنین با راست کلیک روی خونه ها منویی باز میشه که با رفتن به قسمت properties و انتخاب سربرگ format می تونید کاربری اون خونه رو هم تغییر بدین برای خونه هایی که باید date رو نوشت و N/A را قبول نمی کنه میشه date رو به none تغییر داد و N/A رو نوشت.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، الدورادو ، آلیس-1980
(2013-05-10 ساعت 21:37)ghazalii نوشته:  یه سوال دارم ، فرمها رو از کجا باید دقیقا دانلود کنیم ؟؟؟

از پست اول همین تاپیک و پست اول تاپیک فرم 122
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، payam62 ، امیر مهاجر ، powerb
با سلام
معادل مدرک پیش دانشگاهی رو چی باید بنویسم؟
با تشکر
(2013-05-10 ساعت 17:46)hushmandco نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 17:11)حسن پیری نوشته:  چند سوال دیگه از اساتید محترم:
1)جلوی languages spoken or red بنویسیم farsi یا persian چون تو سایت رسمی لاتاری نوشته farsi.
2)نیروی هوا فضای سپاه پاسداران رو باید کامل تو قسمت branch وارد کنم؟ اگه امکان داره انگلیسیش رو هم بگین.
3)در قسمت 32 سابقه کاری دو یا سه ماهه رو هم که تو تابستان وقتی که دانس آموز بودم بنویسم؟ حدود 7 یا 8 سال پیش بود. اگه اینطوره در قسمت employer صاحب کارگاه کوچیکی که توش کار میکردم بنویسم؟

1-farsi

۲-بله air-space force of Iran revolutionary guard
۳-خواستی بنویس نخواستی هم ننویس . اگر خواستی بنویسی اممپلویرت همون صاحب کارت میشه البته اگر شخص حقیقی باشه. اگر شرکت بوده اسم شرکت رو بنویس.

(2013-05-10 ساعت 15:56)الدورادو نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 15:43)حسن پیری نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 14:48)hushmandco نوشته:  

the same address as no 10
این کار رو میشه برای قسمت های 22 و 27 هم انجام داد؟
مثلا: the same address as no 13 ؟

سلام.
بعضی از دوستان میگن قسمت 39 رو باید N/A بزنیم. و مربوط به لاتاری نیست و مربوط به ازدواج با یک آمریکاییست. ضمن اینکه تو سایت رسمی لاتاری هم همینو نوشته بود.

پس بالاخره چیکار کنیم ؟بنویسیم یا ننویسیم ؟!!!!رای اکثریت با کدومه؟؟؟Wink

خواستی بزن نخواستی نزن دکتر.
گذشتگان نصفشون زدن نصفشونم نزدن و جملگی رستگار شدن!

Sonnnna
پیش دانشگاهی pre-university
سفرنامه
سلام دوستان . من امروز چک کردم و برنده شده بودم . چند تا سوال دارم .

1- من الان ترم آخر فوق هستم . مدرک کارشناسی رو بفرستم ؟

2- دقیقا باید چیا رو بفرستم ؟ همون فرم 230 و 2 تا عکس ؟ ایمیل هم کافیه ؟ آدرس ایمیل چیه؟

3- عکس باید چطوری باشه ؟ مثل عکس گذرنامه ؟ اخه من چون ریش میزارم . به نظرتون مثل گذر نامه بزنم بعد عکس بگیرم؟؟

4- خیلی مهمه که پول داشته باشیم ؟ یعنی اگه پشتوانه مالی به اون صورت نداشته باشیم رد میشیم؟

5- توی فرم هرجا که میخوام خالی بزارم N/A باید بزارم؟

6- خدمت سربازی هم اگه معاف باشیم No میزنیم دیگه ؟ جهت اطمینان گفتم

7- شغلایی که ذکر می کنیم حتما باید با بیمه باشه؟ مثلا من تدریس کردم ولی خوب مدرکی ندارم واسش. ذکر کنم یا نه؟

8- اسم فارسی رو اینجوری باید نوشت ؟ فامیل + اسم کوچیک ؟ یا مدل خودمون ؟ اول اسم

9- تو قسمت تحصیلات فقط 4 جا هست؟ من اگه بخوام بنویسیم میشه 6 تا . بعد دانشگاهی که الان مشغول تحصیل هستم هم ذکر کنم یا نه ؟

چه زیاد شد !!
پیشاپیش مرسی از جواباتون
(2013-05-10 ساعت 23:01)rainyboy نوشته:  سلام دوستان . من امروز چک کردم و برنده شده بودم . چند تا سوال دارم .

1- من الان ترم آخر فوق هستم . مدرک کارشناسی رو بفرستم ؟

2- دقیقا باید چیا رو بفرستم ؟ همون فرم 230 و 2 تا عکس ؟ ایمیل هم کافیه ؟ آدرس ایمیل چیه؟

3- عکس باید چطوری باشه ؟ مثل عکس گذرنامه ؟ اخه من چون ریش میزارم . به نظرتون مثل گذر نامه بزنم بعد عکس بگیرم؟؟

4- خیلی مهمه که پول داشته باشیم ؟ یعنی اگه پشتوانه مالی به اون صورت نداشته باشیم رد میشیم؟

5- توی فرم هرجا که میخوام خالی بزارم N/A باید بزارم؟

6- خدمت سربازی هم اگه معاف باشیم No میزنیم دیگه ؟ جهت اطمینان گفتم

7- شغلایی که ذکر می کنیم حتما باید با بیمه باشه؟ مثلا من تدریس کردم ولی خوب مدرکی ندارم واسش. ذکر کنم یا نه؟

8- اسم فارسی رو اینجوری باید نوشت ؟ فامیل + اسم کوچیک ؟ یا مدل خودمون ؟ اول اسم

9- تو قسمت تحصیلات فقط 4 جا هست؟ من اگه بخوام بنویسیم میشه 6 تا . بعد دانشگاهی که الان مشغول تحصیل هستم هم ذکر کنم یا نه ؟

چه زیاد شد !!
پیشاپیش مرسی از جواباتون
مبارک باشه دوست عزیز.
اول برو توی تاپیک 2014 " لاتاری از آغاز تا پایان" رو کامل بخون 80% جوابتو میگیری.
بعدش همین تاپیکو بخون صفحه به صفحه . و تاپیک فرم 122. عجله نکن. با دقت بخون.
سفرنامه
تشکر کنندگان: payam62 ، rainyboy

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان