2013-05-10 ساعت 17:39
(2013-05-10 ساعت 14:49)امیر مهاجر نوشته: متن پیام خصوصی یکی از کاربران و پاسخ بنده:
xxxx نوشته: سلام و تشکر فراووون از شما.
1:قسمت شماره 39 باید دوباره اسمو ادرسمو بنویسم؟
2:قسمت شماره 2 میتونم پسوندی رو که فامیلم داشته و حذف شده بنویسم؟چون شناسنامم صفحه ی توضیحات داره.
3:قسمت هایی که مربوط به همسر و بچه هست رو خالی بزارم؟یا N/A بنویسم؟من مجرد هستم.
4:قسمت شماره ی 30 یبار ادرسمو بنویسم؟چون تمام سالهای زندگیم یه جا بودم.
5:قسمت شماره ی 40 همش رو NO بزنم؟هیچ سابقه ای از نظر قانونی نداشتم
سلام.
۱- قسمت ۳۹ اسم، آدرس، شماره تلفن و ایمیل برندهٔ اصلی. چون خودتون برنده اصلی هستید، اسم و آدرس خودتون رو بنویسید.
۲- باید بنویسید. در این قسمت اسم و فامیل قبلی خودتون رو قبل از حذف پسوند، بطور کامل بنویسید. ضمنا ترجمه توضیحات شناسنامه ضروریه.
۳- هیچ جایی از فرم رو خالی نگذارید. N/A بزنید. حتی اگر ناچار شدید تمام سلولهای یک جدول رو N/A بزنید.
۴- بله. اما آدرس نیاز نیست. فقط نام شهر و استان و کشور رو ذکر کنید. تاریخ ابتدا (تولدتون) و انتها رو Present بنویسید.
۵- حتی فکرشم نکن که یکیشو بخوای yes بزنی!
ممنونم اقای امیر..
6:پس یعنی علاوه بر دو فرم مخصوص و دو عکس و صفحه ی اولیه که بار کد داشت باید ترجمه ی شناسنامم رو هم بفرستم؟
7:برای قسمت 30 فرم 230 هم یبار اطلاعات رو بنویسم در یک خط این معنا رو میده که تمام طول زندگیم رو در یه جا بودم؟
8:برای قسمت شماره 10 فرم 230 میشه مکان مقصد رو فعلا تا روز مصاحبه چیزی ننویسم؟و همچنین قسمت شماره 11 رو اون موقع مشخص کنم؟
9:نوع خودکاری که باهاش فرم هارو پر میکنم یا رنگش مهم هست؟
10:قسمتی که مربوط به سربازی هست رو NO بزنم؟یا N/A بزنم؟من دختر هستم.