کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-10 ساعت 23:01)rainyboy نوشته:  سلام دوستان . من امروز چک کردم و برنده شده بودم . چند تا سوال دارم .

1- من الان ترم آخر فوق هستم . مدرک کارشناسی رو بفرستم ؟

2- دقیقا باید چیا رو بفرستم ؟ همون فرم 230 و 2 تا عکس ؟ ایمیل هم کافیه ؟ آدرس ایمیل چیه؟

3- عکس باید چطوری باشه ؟ مثل عکس گذرنامه ؟ اخه من چون ریش میزارم . به نظرتون مثل گذر نامه بزنم بعد عکس بگیرم؟؟

4- خیلی مهمه که پول داشته باشیم ؟ یعنی اگه پشتوانه مالی به اون صورت نداشته باشیم رد میشیم؟

5- توی فرم هرجا که میخوام خالی بزارم N/A باید بزارم؟

6- خدمت سربازی هم اگه معاف باشیم No میزنیم دیگه ؟ جهت اطمینان گفتم

7- شغلایی که ذکر می کنیم حتما باید با بیمه باشه؟ مثلا من تدریس کردم ولی خوب مدرکی ندارم واسش. ذکر کنم یا نه؟

8- اسم فارسی رو اینجوری باید نوشت ؟ فامیل + اسم کوچیک ؟ یا مدل خودمون ؟ اول اسم

9- تو قسمت تحصیلات فقط 4 جا هست؟ من اگه بخوام بنویسیم میشه 6 تا . بعد دانشگاهی که الان مشغول تحصیل هستم هم ذکر کنم یا نه ؟

چه زیاد شد !!
پیشاپیش مرسی از جواباتون

1. شما مدرکی رو که داری و میتونی ارائه بدی در فرم وارد کن.
2.هر دو فرم، 2 عکس یا اسکنش، صفحه بارکد دار قبولیتون. بله با ایمیل هم میشه. KCCDV@state.gov
3.عکس 5*5 یا 600*600 مگاپیکسل، زمینه سفید، از روبرو، بدون روتوش، گوشها باید در عکس مشخص باشه. فکر نمی کنم فرقی بکنه. ولی این عکس روی گرین کارتتون هم میخوره حالا هر جور دوست دارین.
4.یه مقداری بله، شما اگر میتونید از کسی قرض بگیرین یک روز در حساب بذارین حد.د 50-60 میلیون و پرینت حساب بگیرید و پول رو از حساب خارج کنید.
5.بله
6.بله
7.مدرک خاصی ازتون نمیخوان، مثلا بیمه نمیخوان چ.ن تحصیلات دانشگاهی دارین.
8. مثل پاسپورت تون بنویسید. همون فامیل اسم
9.میتونید صفحه اضافه کنید. در word بنویسید و تبدیل به pdf کنید.
در ضمن جواب همه سوالاتتون در همین تالار هست سعی کنید دنبالش باشید و تاپیک های مربوطه رو بخونید. موفق باشید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: hushmandco ، sadeghi897 ، payam62 ، powerb ، shekari ، آلیس-1980
با سلام به همه دوستان عزیز
یک سئوال داشتم در خصوص فرم Ds-230 در بند 33 که باید سوابق تحصیلی پر شود آیا این سوابق باید از ابتدائی تا دوره دانشگاه ثبت شود ؟ اگر چنین است مثلا اگر کسی تمام دوره ابتدای را (اول تا پنجم) در یک مدرسه خوانده یا دوره راهنمائی و یا دبیرستان می تواند همه را در یک سطر بنویسد یعنی تاریخ شروع را از اول ابتدائی و پایان را پنجم ابتدائی پر کند چون در این پنج سال آدرس و نام مدرسه یکی بوده است
درمورد بقیه دوره ها هم به همین صورت ( اگر غیر از این باشد جا برای نوشتن نیست) سئوال بعدی اینکه در ستون degree or diploma در پایان هردوره چه باید بنویسیم لطفا یک مثال بیاورید (با ذکر کلمه انگلیسی) سئوال دوم اینکه مشخصاتی که برای عکسها ذکر شده برای ارسال به KCC با مشخصات عکسهای ثبت نام در لاتاری ظاهرا یکی است آیا می توان از همین عکسها استفاده کرد و یا باید عکس جدید بگیریم. با تشکر از راهنمائی دوستان منتظر جواب هستمRolleyes
شماره كيس :2014AS000012XX
كنسولگري : اوليه آنكارا - انتخاب ابوظبي
تاريخ رؤيت قبولي : 20 May
ارسال فرم هاي اوليه : 22 June
مصاحبه : 30 Dec
کلیرنس: 5 ماه و 10 روز بعد
تعداد اعضاء كيس : 4 نفر
تشکر کنندگان:
(2013-05-11 ساعت 00:01)Babaksafi نوشته:  با سلام به همه دوستان عزیز
یک سئوال داشتم در خصوص فرم Ds-230 در بند 33 که باید سوابق تحصیلی پر شود آیا این سوابق باید از ابتدائی تا دوره دانشگاه ثبت شود ؟ اگر چنین است مثلا اگر کسی تمام دوره ابتدای را (اول تا پنجم) در یک مدرسه خوانده یا دوره راهنمائی و یا دبیرستان می تواند همه را در یک سطر بنویسد یعنی تاریخ شروع را از اول ابتدائی و پایان را پنجم ابتدائی پر کند چون در این پنج سال آدرس و نام مدرسه یکی بوده است
درمورد بقیه دوره ها هم به همین صورت ( اگر غیر از این باشد جا برای نوشتن نیست) سئوال بعدی اینکه در ستون degree or diploma در پایان هردوره چه باید بنویسیم لطفا یک مثال بیاورید (با ذکر کلمه انگلیسی) سئوال دوم اینکه مشخصاتی که برای عکسها ذکر شده برای ارسال به KCC با مشخصات عکسهای ثبت نام در لاتاری ظاهرا یکی است آیا می توان از همین عکسها استفاده کرد و یا باید عکس جدید بگیریم. با تشکر از راهنمائی دوستان منتظر جواب هستمRolleyes
از بالا ترین مدرک دانشگاهی که دارین شروع کنین و آخرین چیزی که ذکر می کنین میشه دیپلم. High shcool Diploma
راهنمایی و دبستان و...نیازی نیست.
باید عکس ها را حداکثر در شش ماه گذشته گرفته باشید. پس نه! نمیشه باید عکس جدید بگیرین.
تشکر کنندگان: ASALI ، shekari
(2013-05-10 ساعت 17:26)elvira نوشته:  ممنونم اقای امیر..
6:پس یعنی علاوه بر دو فرم مخصوص و دو عکس و صفحه ی اولیه که بار کد داشت باید ترجمه ی شناسنامم رو هم بفرستم؟
7:برای قسمت 30 فرم 230 هم یبار اطلاعات رو بنویسم در یک خط این معنا رو میده که تمام طول زندگیم رو در یه جا بودم؟
8:برای قسمت شماره 10 فرم 230 میشه مکان مقصد رو فعلا تا روز مصاحبه چیزی ننویسم؟و همچنین قسمت شماره 11 رو اون موقع مشخص کنم؟
9:نوع خودکاری که باهاش فرم هارو پر میکنم یا رنگش مهم هست؟
10:قسمتی که مربوط به سربازی هست رو NO بزنم؟یا N/A بزنم؟من دختر هستم.

۶- به جز فرمها و عکسها و صفحه بارکددار هیچ چیز دیگری برای کی سی سی نفرستید.
۷- بله در یک خط و همونطوری که یکبار توضیح دادم.
۸- بهتره مشخص کنید. اگر هیچ آدرسی ندید ممکنه بگن آدرس لازمه (یک مورد پیش اومده) اما روز مصاحبه و لحظه ورود به آمریکا در فرودگاه میتونید آدرس رو عوض کنید.
۹- بهتره که تایپ کنید. ریسک نوشتن با دست رو نکنید. رنگ مهم نیست خوانا بودن مهمه.
۱۰- N/A
تشکر کنندگان: hushmandco ، الدورادو ، shimoda ، payam62 ، Soap McTavish ، philter ، آلیس-1980
بچه ها مادر من ترک زبان هستش. تو قسمت Languages spoken or read بنویسم Azerbaijani (Turkish)؟ درسته؟ و اینکه تو قسمت Professional associations to which you belong چی بنویسم با توجه به اینکه هم پدر و هم مادر من بازنشسته هستن. البته پدرم تدریس ساعتی میکنه.

تو قسمت 29 و 30 اگه جای خالی موند N/A بزنیم یا همیجوری خالی بزاریم؟
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان بعضي جاها آدرسا جا نمي شه.
چيكار ميشه كرد؟
تشکر کنندگان:
سلام...در مورد آدرس پدر و مادر اگر فقط نام شهر و کشور نوشته بشه کافی نیست؟ اگر لازم بود کامل بنویسیم آیا خودشون پیش بینی نمی کردند و جای بیشتری نمیذاشتند؟
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
تشکر کنندگان:
(2013-05-11 ساعت 01:40)الدورادو نوشته:  سلام...در مورد آدرس پدر و مادر اگر فقط نام شهر و کشور نوشته بشه کافی نیست؟ اگر لازم بود کامل بنویسیم آیا خودشون پیش بینی نمی کردند و جای بیشتری نمیذاشتند؟

کامل بنویسید، اگر جا نمی شود این پست را بخوانید.
تشکر کنندگان: الدورادو
سلام دوستان

برای سوالات 22 و 27 در فرم 230 که مربوط به محل زندگی پدر و مادر هست جای کافی برای نوشتن آدرس نیست مثلا من آدرس پدر و مادرم با آدرس خودم یکیه ولی وقتی کپی -پیست میکنم جاش نمیشه، لطفا منا راهنمایی کنین
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا Rolleyes
تشکر کنندگان:
باسلام و سپاس از كمك شما
در خصوص بند 32 (شغلي كه مي خواهيد در آينده در آمريكا داشته باشين) راهنمايي بفرمايين
شغل فعلي در ايران را بنويسيم يا چيز ديگه اي ؟
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان:
(2013-05-11 ساعت 08:51)farzadsmile نوشته:  با سلام
بنده در لاتاری 2014 برنده شدم یک سوالی بدجوری ذهن منو به خودش مشغول کرده اونم اینکه ما برای سری اول فقط باید 2 قطعه عکس و فرمهای 230 و 122 رو پست کنیم؟ باقی مدارک رو کی باید پست کنیم و به کجا باید پست کنیم؟
مرسی با تشکر

شما فعلا فقط باید همین فرم ها و عکس و صفحه بارکددار که قبولیتون رو درش دیدن از سایت کی سی سی بگیرین و بفرستین. بقیه مدارک رو وقتی که دعوت به مصحبه شدین ازتون میخوان که برای سفارت در آنکارا باید 15 روز قبل مدارک رو پست کنید و برای ایروان و ابوظبی باید روز مصاحبه همراه خودتون ببرید.

(2013-05-11 ساعت 09:39)حسن پیری نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 23:06)hushmandco نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 23:00)حسن پیری نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 22:51)hushmandco نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 22:39)حسن پیری نوشته:  دوست عزیز اون جا باید شغل فعلی خودت رو بنویسی. دقت کنین و از راهنماها استفاده کنین.

منم چنذ تا سوال داشتم
1) قسمت 33 تمامی مراحل تحصیل رو بنویسیم یا تا دیپلم کفایت میکنه؟
2)قسمت 30 رو باید از بالا از حالا به قبل (16 سالگی) بنویسیم؟
1- تمام مراحل تحصیلی از ابتدایی تا الان .اگر جا کم آوردین صفحه اضافه کنین و شماره بزنین و ارجاع بدین برای ادامه ( مثل امتحانای مدرسه که جا کم میاوردیم)
2- کاملا درسته. خط اول میشه محل فعلیتون و همینطور الی آخر

منظور از اضافه کردن صفحه کل صفحه ای که قسمت 33 توشه؟ و قسمت های دیگه(29 تا 35) که تو صفحه هست خالی بمونه مشکلی نداره؟
یه صفحه توی ورد باز میکنی. بعد توش جدول درست میکنی شبیه جدولی که جا کم آوردی براش. بعد اون سطر هایی که جا نشدن رو مینویسی. مثلا از پنجم تا اول ابتدایی تو جدول 33 فرم 230 جا نشدن، بیارشون توی صفحه ورد.
اگر هر جدولی که جا کم آوردی توی همین صفحه ورد جا بده زیر هم. بالای هر جدول هم شماره سوال مربوطه بنویس و یک کلمه CONTINUE هم اضافه کن.
آخر سر هم پرینت کن ارسال کن. هر کجا هم که مصداق نداشت در موردت n/a میزنی.

صفحه اضافه شده رو به فرممون که pdf چهار صفحه ایست اضافه میکنیم. یعنی فرممون میششه pdf پنج صفحه ای و صفحه اضافه شده میشه صفحه پنجم فرم pdf. مشکلی پیش نمیاد؟

نه مشکلی پیش نمیاد.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: shekari
با سلام
آدرس محل كار بايد بطور كامل (شهر و خيابان و كوچه و پلاك) درج شود؟
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من و همسرم هنوز در دوران عقد هستیم و هنوز عروسی نکردیم و طبیعتاً هنوز جدا از هم زندگی میکنیم. با توجه به این اوضاع من آدرس همسرمو تو فرم خودم چی بنویسم؟ و اینکه آیا اگه آدرس خونه باباشو بنویسم مشکلی پیش نمیاد؟ چون من وضعیت تاهل رو زدم متاهل. ضمنا تاریخ عقد ما قبل تر از ارسال فرم قرعه کشی بوده.
2014AS0000012XX
تعداد افراد کیس: 2نفر
تاریخ و نوع ارسال فرمهای سری اول: از طریق ایمیل ودر 30 می 2013
تاریخ پاسخ از KCC: هفته بعد (7 june )
مقصد: فعلاً شیکاگو
تاریخ کارنت: سری اول اول اول Big Grin
تاریخ نامه دوم: 13 سپتامبر 2013 Big Grin
تاریخ مصاحبه: 19 نوامبر 2013
کلیرنس: 29 می
تشکر کنندگان:
(2013-05-11 ساعت 01:25)hana1392 نوشته:  بچه ها مادر من ترک زبان هستش. تو قسمت Languages spoken or read بنویسم Azerbaijani (Turkish)؟ درسته؟ و اینکه تو قسمت Professional associations to which you belong چی بنویسم با توجه به اینکه هم پدر و هم مادر من بازنشسته هستن. البته پدرم تدریس ساعتی میکنه.

آیا خود شما هم میتونید آذری صحبت کنید ؟ اگر جواب مثبت هست، بنویسید Azari یا Azarbaijani. سوال دوم شما مربوط به خود شماست نه پدرتان . یعنی در چه زمینه ای تمایل به فعالیت دارین .

[/quote]

هیچ جای خالی نمونه . N/A بنویسین.

(2013-05-11 ساعت 01:31)lili939 نوشته:  سلام
چيكار ميشه كرد؟

اگه با نرم افزار کار میکنید ، فونت نوشتاری را کمی کوچک کنید . مثلاً با سایز 8 بنویسید.

(2013-05-11 ساعت 08:18)shohreh63 نوشته:  سلام دوستان

برای سوالات 22 و 27 در فرم 230 که مربوط به محل زندگی پدر و مادر هست جای کافی برای نوشتن آدرس نیست مثلا من آدرس پدر و مادرم با آدرس خودم یکیه ولی وقتی کپی -پیست میکنم جاش نمیشه، لطفا منا راهنمایی کنین

اندازه فونت را کوچک کنید.

بنده در لاتاری 2014 برنده شدم یک سوالی بدجوری ذهن منو به خودش مشغول کرده اونم اینکه ما برای سری اول فقط باید 2 قطعه عکس و فرمهای 230 و 122 رو پست کنیم؟ باقی مدارک رو کی باید پست کنیم و به کجا باید پست کنیم؟
مرسی با تشکر

به شما پیشنهاد میکنم که از طریق ایمیل مدارکتون را ارسال کنید. مدارک لازم :
1- عکس دیجیتالی با فرمت jpg و سایز 5 در 5
2- فرم شماره 122 به صورت پی دی اف
3- فرم شماره 230 به صورت پی دی اف
4- صفحه قبولی (بارکد دار)
آدرس : kccdv@state.gov

بقیه مدارک (ترجمه ها) به هنگام مصاحبه نیاز خواهند بود که فعلاً تا اون زمان خیلی داریم. پس با حوصله تاپیک ها رو دنبال کنین تا با روند کارها آشنا بشین.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
تشکر کنندگان: Soap McTavish
(2013-05-11 ساعت 09:58)payam62 نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 01:25)hana1392 نوشته:  بچه ها مادر من ترک زبان هستش. تو قسمت Languages spoken or read بنویسم Azerbaijani (Turkish)؟ درسته؟ و اینکه تو قسمت Professional associations to which you belong چی بنویسم با توجه به اینکه هم پدر و هم مادر من بازنشسته هستن. البته پدرم تدریس ساعتی میکنه.

آیا خود شما هم میتونید آذری صحبت کنید ؟ اگر جواب مثبت هست، بنویسید Azari یا Azarbaijani. سوال دوم شما مربوط به خود شماست نه پدرتان . یعنی در چه زمینه ای تمایل به فعالیت دارین .

هیچ جای خالی نمونه . N/A بنویسین.

(2013-05-11 ساعت 01:31)lili939 نوشته:  سلام
چيكار ميشه كرد؟

اگه با نرم افزار کار میکنید ، فونت نوشتاری را کمی کوچک کنید . مثلاً با سایز 8 بنویسید.

(2013-05-11 ساعت 08:18)shohreh63 نوشته:  سلام دوستان

اندازه فونت را کوچک کنید.

مرسی با تشکر

به شما پیشنهاد میکنم که از طریق ایمیل مدارکتون را ارسال کنید. مدارک لازم :
1- عکس دیجیتالی با فرمت jpg و سایز 5 در 5
2- فرم شماره 122 به صورت پی دی اف
3- فرم شماره 230 به صورت پی دی اف
آدرس : kccdv@state.gov

بقیه مدارک (ترجمه ها) به هنگام مصاحبه نیاز خواهند بود که فعلاً تا اون زمان خیلی داریم. پس با حوصله تاپیک ها رو دنبال کنین تا با روند کارها آشنا بشین.
[/quote]
------------------------------------
+صفحه باركد قبولي... Wink
تشکر کنندگان: payam62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان