موضوعها: 0
رتبه:
13
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
در جواب این سوال
In what occupation do you intend to work in the United States?
کسی مشاغل مربوط به IT رو میدونه ؟
بعد آیا تو مصاحبه نمیپرسن تو که این کارو مثلا انتخاب کردی ، چیزیم ازش میدونی آیا ؟
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho
It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
1- من در مورد تاریخ گذاری جدول های 30 و 32 از فرم 230 دچار مشکل شده ام.
من 1/5 سال اول زندگیم رو در تبریز و باقی رو تا به الان که 30 ساله هستم در تهران بوده ام. جدول 30 هم گفته از 16 سالگی به بعد رو در جدول ذکر کنید. من تولد 16 سالگیم رو به میلادی در آوردم و نوشتم 1999-09 تا present.
به نظرتون کار درستی کرده ام ( یه کم مضحک به نظر می رسه ) ؟ ( بهتر نیست بطور کامل از اول تا آخر زندگیم رو فهرست کنم یا نه لزومی نداره و ایراد خواهند گرفت؟)
2- در جدول 32 هم مشابه مشکل بالا رو دارم. من 12 سال است مشغول کار هستم( از 18 سالگی تا الان یعنی30 سالگی ) و آنها گفته اند 10 سال اخیر. حالا باید تاریخ 10 سال قبل رو در بیارم و آن رو در بخش from قید کنم؟ یا نه، همان تاریخ 12 سال پیش رو برای from استفاده کنم یا اینکه دو ردیف جدول رو پر کنم، یکی 10 ساله و یکی 2 ساله؟
(همچنین، شغل من آزاد است و کارفرما و بیمه و کلاً مدرکی که سابقه کار مشخص کنه، ندارم)
3- آیا برای شغل نقاشی ساختمان من باید کار فرما رو self employed ذکر کنم؟ برای بخش Location هم آدرس خودمو تایپ کنم یا فقط ذکر کلمه Tehran کافی است؟
4- در بخش 32 در جایی که گفته تصمیم دارید چه شغلی را در آمریکا انجام دهید؛ من واقعاً هیچ تصمیمی ندارم که چه کاری می خوام در آمریکا انجام بدم. ادمین شما چی پیشنهاد می دید؟ بنویسم N/A یا عنوان شغل فعلی خودم رو ذکر کنم؟ چه پاسخی بهتر است؟
5- در جدول 33 در ستون course of study ما نباید رشته را ذکر کنیم ! معنای تحت الفظیش میشه دوره تحصیلی اما آخه در اینصورت جدول پر میشه از کلمات تکراری.
خواهش می کنم یه مثال برای پیش دانشگاهی ریاضی و فیزیک بزن.
6- آیا واقعاً همه جاهایی که در اونها نیاز نیست چیزی بنویسیم باید با N/A پرکنیم؟ بطور مثال در جدول 30، اگر فقط یک سطر رو پر کرده باشیم باید تما خونه های باقی مونده تا پایین رو با N/A پر کنیم؟
با سپاس
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان...من عليرغم توضيحات دوستان هنوز نتونستم فرمت قسمتهايى كه تاريخ هست ولى بايد n/a بزنم رو عوض كنم...اصلا مسيرى كه در پستهاى قبل نوشته شده رو نميتونم پيدا كنم...شايد چون آكروبات پرو من ورژن ١٠ هستش و نسبت به ورژن هاى قبلى خيلى تغييرات داشته و ضمنا من از نسخه سازگار با سيستم عامل MAC استفاده ميكنم.كسي ميتونه كمك كنه؟
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
این سوالو ندیدم تو تاپیک. من الان دارم فوق میخونم . ترم آخر هستم و به احتمال خیلی زیاد موقع مصاحبه مدرکمم گرفتم. الان بنویسم اینو . یعنی تاریخو ادیت کنم بنویسم Present . یا اینکه تاریخ فارغ التحصیلیمو بنویسم . که مثلا میشه Sep-2013 . که تاریخش بعد از پر کردن فرمه . چیکار کنم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من دانشجوي پزشكي هستم امتحانات usmle رو نگذروندم براي قسمت ٣٢ فرم ds230 شغل اينده رو چي بزنم ؟
با توجه به اينكه در سوال٤٠ قسمت e گفته منكنه به فارغ التحصيلان پزشكي كه امتحانات را نگذروندن ويزا ندن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز.... در فرم 230 آمده است که محل و آدرس خودتان را در آمریکا از همین حالا در فرم بنویسید..... ولی ما که هنوز جایی برای کار و زندگی پیدا نکردهایم...... چه کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-11 ساعت 12:47)rainyboy نوشته: این سوالو ندیدم تو تاپیک. من الان دارم فوق میخونم . ترم آخر هستم و به احتمال خیلی زیاد موقع مصاحبه مدرکمم گرفتم. الان بنویسم اینو . یعنی تاریخو ادیت کنم بنویسم Present . یا اینکه تاریخ فارغ التحصیلیمو بنویسم . که مثلا میشه Sep-2013 . که تاریخش بعد از پر کردن فرمه . چیکار کنم؟
اگه الان میخوای ارسال کنی ، present مینویسی و pending ارشد فلان رشته ، بعد فارغ شدن فرم ها رو آپدیت کن و 2باره ارسال کن . یا اینکه صبر کن تا درست تموم شه ، بعدش فرمارو پر و ارسال کن.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز...
1:چون پسوند فامیلمو حذف شده و اینو در قسمت شماره 2 گفتم حالا لازمه علاوه بر دو فرم و دو عکس و فرم بار کد دار ترجمه ی شناسنامم رو هم بفرستم برای مرحله اول؟
2:برای قسمت 30 فرم 230 هم یبار اطلاعات رو بنویسم در یک خط این معنا رو میده که تمام طول زندگیم رو در یه جا بودم؟
8:برای قسمت شماره 10 فرم 230 میشه مکان مقصد رو فعلا تا روز مصاحبه چیزی ننویسم؟و همچنین قسمت شماره 11 رو اون موقع مشخص کنم؟
3:نوع خودکاری که باهاش فرم هارو پر میکنم یا رنگش مهم هست؟
4:قسمتی که مربوط به سربازی هست رو NO بزنم؟یا N/A بزنم؟من دختر هستم.
5:مربع ها رو با ضربدر پر کنم یا رنگ کنم؟
6:در جای MIDDLE NAME هم N/A بنویسم؟
7:برای قسمت شماره 32 که اخرش شغله مورد نظر مقصد رو خواسته چی بنویسم؟این جا بیکار بودم اما لیسانس فیزیک هستم.
8:برای قسمت شماره 33 برای Professional associations to which you belong چی باید بنویسم؟
9:degree و course of study چیه دقیقا؟برای دبستان و راهنمایی چی باید بنویسم براشون؟میشه توضیح بدین؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. آقا من توکارت پایان خدمتم که ننوشته سپاه بودم. اشکالی داره تو branch ننویسم سپاه چون میترسم مشکل ساز بشه.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میشه لطفا یک تاریخ دقیق از سال و روز تولدم به من بدین? با درنظر گرفتن سال کبیسه...
هر سایتی به من یه تاریخ میده.
میخوام رسمی و معتبر باشه ...
8 بهمن 1363
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
میگم من اسم پدرم مرتضی هست بعد الان تو گذر نامش دیدم که نوشته MOTEZA . اینی که تو گذر نامس بنویسم؟؟
و یه سوال دیگه اسما رو به شکل حروف بزرگ بنویسیم؟ چون تو گذر نامه همه اسمه با حروف بزرگه