2013-05-11 ساعت 18:43
(2013-05-11 ساعت 15:05)elvira نوشته: سلام دوست عزیز...
1:چون پسوند فامیلمو حذف شده و اینو در قسمت شماره 2 گفتم حالا لازمه علاوه بر دو فرم و دو عکس و فرم بار کد دار ترجمه ی شناسنامم رو هم بفرستم برای مرحله اول؟
2:برای قسمت 30 فرم 230 هم یبار اطلاعات رو بنویسم در یک خط این معنا رو میده که تمام طول زندگیم رو در یه جا بودم؟
8:برای قسمت شماره 10 فرم 230 میشه مکان مقصد رو فعلا تا روز مصاحبه چیزی ننویسم؟و همچنین قسمت شماره 11 رو اون موقع مشخص کنم؟
3:نوع خودکاری که باهاش فرم هارو پر میکنم یا رنگش مهم هست؟
4:قسمتی که مربوط به سربازی هست رو NO بزنم؟یا N/A بزنم؟من دختر هستم.
5:مربع ها رو با ضربدر پر کنم یا رنگ کنم؟
6:در جای MIDDLE NAME هم N/A بنویسم؟
7:برای قسمت شماره 32 که اخرش شغله مورد نظر مقصد رو خواسته چی بنویسم؟این جا بیکار بودم اما لیسانس فیزیک هستم.
8:برای قسمت شماره 33 برای Professional associations to which you belong چی باید بنویسم؟
9:degree و course of study چیه دقیقا؟برای دبستان و راهنمایی چی باید بنویسم براشون؟میشه توضیح بدین؟
1. بیشتر توضیح بدین!
2.اگر یک جا بودین بله تاریخ تولدتون تا الان ( present )
3.نه ولی شما با آبی پر کن که مشخص باشه.
4. no رو بزنید و بقیه جاهای خالی رو با n/a پر کنید.
5.ضربدر
6.بله
7.خب اینو دیگه خودتون بهتر می دونید چه شغل هلیی به رشته تون میخوره.
8.اگر عضو هیچ انجمن تخصصی واین جور چیزا نیستید بزنید.
9.برای degree مقطع تحصیلی و course of study رشته تحصیلی. برای دبستان و راهنمایی n/a یا general بزنید
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا