کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-11 ساعت 15:05)elvira نوشته:  سلام دوست عزیز...
1:چون پسوند فامیلمو حذف شده و اینو در قسمت شماره 2 گفتم حالا لازمه علاوه بر دو فرم و دو عکس و فرم بار کد دار ترجمه ی شناسنامم رو هم بفرستم برای مرحله اول؟
2:برای قسمت 30 فرم 230 هم یبار اطلاعات رو بنویسم در یک خط این معنا رو میده که تمام طول زندگیم رو در یه جا بودم؟
8:برای قسمت شماره 10 فرم 230 میشه مکان مقصد رو فعلا تا روز مصاحبه چیزی ننویسم؟و همچنین قسمت شماره 11 رو اون موقع مشخص کنم؟
3:نوع خودکاری که باهاش فرم هارو پر میکنم یا رنگش مهم هست؟
4:قسمتی که مربوط به سربازی هست رو NO بزنم؟یا N/A بزنم؟من دختر هستم.
5:مربع ها رو با ضربدر پر کنم یا رنگ کنم؟
6:در جای MIDDLE NAME هم N/A بنویسم؟
7:برای قسمت شماره 32 که اخرش شغله مورد نظر مقصد رو خواسته چی بنویسم؟این جا بیکار بودم اما لیسانس فیزیک هستم.
8:برای قسمت شماره 33 برای Professional associations to which you belong چی باید بنویسم؟
9:degree و course of study چیه دقیقا؟برای دبستان و راهنمایی چی باید بنویسم براشون؟میشه توضیح بدین؟

1. بیشتر توضیح بدین!
2.اگر یک جا بودین بله تاریخ تولدتون تا الان ( present )
3.نه ولی شما با آبی پر کن که مشخص باشه.
4. no رو بزنید و بقیه جاهای خالی رو با n/a پر کنید.
5.ضربدر
6.بله
7.خب اینو دیگه خودتون بهتر می دونید چه شغل هلیی به رشته تون میخوره.
8.اگر عضو هیچ انجمن تخصصی واین جور چیزا نیستید بزنید.
9.برای degree مقطع تحصیلی و course of study رشته تحصیلی. برای دبستان و راهنمایی n/a یا general بزنید
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان:
با عرض سلام خدمت دوستان چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنین
1-توی فرم ds-230 دقیقا کدوم قسمت و باید امضا کرد و کدو م قسمت و نه؟؟(یه مقدار نوشته ها گیج کننده بودن)
2-دوره ی پیش دانشگاهی مگه جزو همون 4 سال تحصیلی دبیرستان حساب نمیشه؟؟یا باید جدا گونه این مقطع رو هم وارد کنیم؟؟؟
3-توی فرم ds-122قسمت 4 رو میشه دوبی رو به عنوان جایی که میخوایم باهامون مصاحبه کنن بدیم یا نه؟؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان منهم قبول شدم جند سوال داشتم 1.من برای ارسال فرمها به خز عکس خودم نیازه غکس خاتومم و دختر را بفرستم و اگر لازمه چه جوری باید ایمیل کنم 2.من موقع ثبت نام مدرک تحصیل را دیپلم زدم اما هنوز مدرکم را ندادن چون اموزشگاهای فنی هرفه ای بود در فرم مدکم را چی بزنم ؟مممنون از راهنمای تون
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان:
(2013-05-11 ساعت 18:00)hani.saray نوشته:  دوستان میشه لطفا یک تاریخ دقیق از سال و روز تولدم به من بدین? با درنظر گرفتن سال کبیسه...
هر سایتی به من یه تاریخ میده.
میخوام رسمی و معتبر باشه ...
8 بهمن 1363
Monday, January 28, 1985
مرجع time.ir
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: ojee
(2013-05-11 ساعت 18:46)man_vafa نوشته:  با عرض سلام خدمت دوستان چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنین
1-توی فرم ds-230 دقیقا کدوم قسمت و باید امضا کرد و کدو م قسمت و نه؟؟(یه مقدار نوشته ها گیج کننده بودن)
2-دوره ی پیش دانشگاهی مگه جزو همون 4 سال تحصیلی دبیرستان حساب نمیشه؟؟یا باید جدا گونه این مقطع رو هم وارد کنیم؟؟؟
3-توی فرم ds-122قسمت 4 رو میشه دوبی رو به عنوان جایی که میخوایم باهامون مصاحبه کنن بدیم یا نه؟؟

1.انتهای صفحه دوم رو زیر قسمت 35 رو امضا کنید. آخر صفحه 4 رو امضا نکنید.
2. جدا بنویسید چون مدرک جداگانه داره. مگر اینکه نظام قدیم باشید.از آخرین مدرکتون شروع کنید به قبل...
3. دوبی که نه ابوظبی رو بله میتونید بنویسید. همراه با نام کشور. ابوظبی- امارات...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: man_vafa
(2013-05-11 ساعت 19:00)spv نوشته:  سلام دوستان منهم قبول شدم جند سوال داشتم 1.من برای ارسال فرمها به خز عکس خودم نیازه غکس خاتومم و دختر را بفرستم و اگر لازمه چه جوری باید ایمیل کنم 2.من موقع ثبت نام مدرک تحصیل را دیپلم زدم اما هنوز مدرکم را ندادن چون اموزشگاهای فنی هرفه ای بود در فرم مدکم را چی بزنم ؟مممنون از راهنمای تون

شما باید فرمهای DS-230, DSP-122 رو برای خودتون و فرم DS-230 برای همراهانتون پر کنید که عکس هم میخواد برای همه. راجب به عکس این اطلاعات رو باید بدونین:
1- رنگی باشد.
2- سایز آن به گونه ای باشد که اندازه سر قسمت بالایی سر تا زیر چانه، بین 22 تا 35 میلی متر یا بین 50% تا 69% ارتفاع کامل عکس باشد.
3- طی 6 ماه گذشته گرفته شده باشد تا نشان دهنده ظاهر جدید شخص باشد.
4- در مقابل پس زمینه سفید و بی رنگ گرفته شده باشد.
5- صورت به طور کامل در عکس افتاده باشد و عکس کاملا از روبرو گرفته شده باشد.
6- چهره در عکس می بایست از نظر احساسی خنثی باشد و دو چشم فرد باز باشد.
7- با لباسی که شخص به طور روزمره استفاده می کند گرفته شده باشد.
- یونیفرم نباید پوشیده شده باشد مگر اینکه لباس روحانی باشد که شخص هر روز آن را به تن می کند.
- کلاه نباید به سر باشدکه مانع از نشان دادن موها گردد مگر آنکه برای مقاصد دینی که روزمره مورد استفاده قرار می گیرد باشد. چهره کامل شخص می باست نمایان باشد و پوشش سر نباید هیچ گونه سایه ای بر روی صورت انداخته باشد.
- هد فون و هندز فری نباید در عکس مورد استفاده قرار بگیرد.
- اگر شخص به طور معمول از عینک اتفاده می کند ممکن است در عکس نیز از آن استفاده کند.
- استفاده از عینک دودی در عکس ممنوع می باشد.
8- ابعاد عکس می بایست 2 x 2 اینچ یا 51x 51 میلی متر و 600 x 600 Pixels باشد.
9- فرمت عکس می بایست Jpeg باشد.
10- حجم فایل عکس می بایست برابر یا کمتر از 240 کیلو بایت باشد.
11- اگر می خواهید عکس کاغذی را اسکن کنید کیفیت اسکن می بایست 300 dpi باشد.
12- عکس ها نباید روتوش شده باشند، نور، پس زمینه، کیفیت تصویر و پرینت باید مورد توجه باشد.

2. اولا که دیپلم 11 ساله رو قبول نمی کنن مگه این که حداقل 2 سال سابقه کاری داشته باشید. 2. یک گواهی موقت بگیرید اطلاعات رو از روی اون وارد کنیدو سعی کنید برای مصاحبه هر جوری هست مدرکتون رو آزاد کنید.

(2013-05-11 ساعت 19:12)حسن پیری نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 18:43)aghaghia نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 15:05)elvira نوشته:  سلام دوست عزیز...
1:چون پسوند فامیلمو حذف شده و اینو در قسمت شماره 2 گفتم حالا لازمه علاوه بر دو فرم و دو عکس و فرم بار کد دار ترجمه ی شناسنامم رو هم بفرستم برای مرحله اول؟
2:برای قسمت 30 فرم 230 هم یبار اطلاعات رو بنویسم در یک خط این معنا رو میده که تمام طول زندگیم رو در یه جا بودم؟
8:برای قسمت شماره 10 فرم 230 میشه مکان مقصد رو فعلا تا روز مصاحبه چیزی ننویسم؟و همچنین قسمت شماره 11 رو اون موقع مشخص کنم؟
3:نوع خودکاری که باهاش فرم هارو پر میکنم یا رنگش مهم هست؟
4:قسمتی که مربوط به سربازی هست رو NO بزنم؟یا N/A بزنم؟من دختر هستم.
5:مربع ها رو با ضربدر پر کنم یا رنگ کنم؟
6:در جای MIDDLE NAME هم N/A بنویسم؟
7:برای قسمت شماره 32 که اخرش شغله مورد نظر مقصد رو خواسته چی بنویسم؟این جا بیکار بودم اما لیسانس فیزیک هستم.
8:برای قسمت شماره 33 برای Professional associations to which you belong چی باید بنویسم؟
9:degree و course of study چیه دقیقا؟برای دبستان و راهنمایی چی باید بنویسم براشون؟میشه توضیح بدین؟

1. بیشتر توضیح بدین!
2.اگر یک جا بودین بله تاریخ تولدتون تا الان ( present )
3.نه ولی شما با آبی پر کن که مشخص باشه.
4. no رو بزنید و بقیه جاهای خالی رو با n/a پر کنید.
5.ضربدر
6.بله
7.خب اینو دیگه خودتون بهتر می دونید چه شغل هلیی به رشته تون میخوره.
8.اگر عضو هیچ انجمن تخصصی واین جور چیزا نیستید بزنید.
9.برای degree مقطع تحصیلی و course of study رشته تحصیلی. برای دبستان و راهنمایی n/a یا general بزنید

من بعد از سال اول دبیرستان مدرسمو عوض کردم. جلوی مدرسه سال اول degree رو چی بنویسم؟ N/A ؟

همونی که برای 2 سال بعد زدید. البته اگر از سال دوم انتخاب رشته کردین، میتونین بزنین general.
تشکر کنندگان: hani.saray ، inforfang
ممنون از راهنمای کاملتون دوست عزیز من 18 ساله بوتیک لبا مردانه دارم و 4 سال ام کارت بازرگانی در فرم در قسمت شغل در هال حازرم کدام را بنویسم بهتره
؟
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان:
ممنون از پاسخ سریعتون!!!
ممنون میشم این 2 تا سوالمم جواب بدین
1-در مورد فرم ds-122 باید آخر فرم و امضا کرد یا نه باید جلوی مامور امضا کرد؟؟
2- اگه مکان مصاحبه رئ ابوظبی بزنیم اونجا فارسی مصاحبه میکنن با هامون یا انگلیسی؟؟ا(ز این جهت میپرسم که چون تو ترکیه امکان مصاحبه ی فارسی هم هست )
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2013-05-11 ساعت 18:00)hani.saray نوشته:  دوستان میشه لطفا یک تاریخ دقیق از سال و روز تولدم به من بدین? با درنظر گرفتن سال کبیسه...
هر سایتی به من یه تاریخ میده.
میخوام رسمی و معتبر باشه ...
8 بهمن 1363

تا الان همیشه من از این سایت استفاده کردم و خطایی ندیدم. برین پایین و تو تاریخ Persian Calendar اطلاعت رو وارد کنین بعد calculate رو بزنین و بیاین بالا تو پنجره Gregorian Calendar رو بخونین. برای شمسی از اون جدولی که تو کادر زرده استفاده نکنین. البته بهتره مدارک رو بدین واسه ترجمه و تاریخ رو از رو ترجمه ها یا پاسپورت وارد کنین.
http://www.fourmilab.ch/documents/calendar/
تشکر کنندگان: hani.saray
دوستا فرم 230 قسمت اول رو باید امضا کنیم یا نه؟
تشکر کنندگان: H Pier
(2013-05-11 ساعت 19:28)siminzakavand نوشته:  دوستا فرم 230 قسمت اول رو باید امضا کنیم یا نه؟

پارت 1 امضا بشه ولی پارت 2 نه
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان:
(2013-05-11 ساعت 19:23)man_vafa نوشته:  ممنون از پاسخ سریعتون!!!
ممنون میشم این 2 تا سوالمم جواب بدین
1-در مورد فرم ds-122 باید آخر فرم و امضا کرد یا نه باید جلوی مامور امضا کرد؟؟
2- اگه مکان مصاحبه رئ ابوظبی بزنیم اونجا فارسی مصاحبه میکنن با هامون یا انگلیسی؟؟ا(ز این جهت میپرسم که چون تو ترکیه امکان مصاحبه ی فارسی هم هست )
با تشکر
خواهش میکنم
1.فکر میکنم باید بشه، بازهم صبر کنید یه نفر با تجربه تر راهنمایی تون کنه.
2. بله اونجا هم امکان مصاحبه فارسی هست.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
فرق بین occupation و job title چیست؟
تشکر کنندگان:
1پوزش میخوام ،میخواستم بدونم،اگه بخوایم فرم ها رو اینترنی بفرسیم ،اون قسمت امضا رو چکار کنیم؟
2 توی قسمت تاریخ (مثلا واسه من که مجرد هستم )نمیتونم واژه های N/A رو وارد کنم ،میشه راهنمایی کنید.

مرسی از وقتتون
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان:
بچه ها مادر من ترک زبان هستش. تو قسمت Languages spoken or read بنویسم Azerbaijani (Turkish)؟ درسته؟
و اینکه پدر من اسمش تو لاتاری در اومده و به همراه مادرم میرن سفارت ( اگه مشکلی پیش نیاد) تو قسمت Professional associations to which you belong چی بنویسم با توجه به اینکه هم پدر و هم مادر من بازنشسته هستن. البته پدرم تدریس ساعتی میکنه. یکی از دوستان لطف کردن جواب دادن ولی فکر کنم قسمت دوم رو من خوب توضیح ندادن ایشون فکر کردن من میخوام برم. ممنون از کمک شما
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان