کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-11 ساعت 19:42)aghaghia نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 19:23)man_vafa نوشته:  ممنون از پاسخ سریعتون!!!
ممنون میشم این 2 تا سوالمم جواب بدین
1-در مورد فرم ds-122 باید آخر فرم و امضا کرد یا نه باید جلوی مامور امضا کرد؟؟
2- اگه مکان مصاحبه رئ ابوظبی بزنیم اونجا فارسی مصاحبه میکنن با هامون یا انگلیسی؟؟ا(ز این جهت میپرسم که چون تو ترکیه امکان مصاحبه ی فارسی هم هست )
با تشکر
خواهش میکنم
1.فکر میکنم باید بشه، بازهم صبر کنید یه نفر با تجربه تر راهنمایی تون کنه.
2. بله اونجا هم امکان مصاحبه فارسی هست.

1: فرم 122 رو الان امضا کنید.... part1 فرم 230 را الان امضا کنید.... part 2 فرم 230 رو امضا نکنید این قسمت بعد از قسم خوردن جلوی افیسر با راهنمایی افیسر امضا می شود

2: برای ما بچه های لاتاری در سه سفارتی که برای مصاحبه لاتاری توسط خود کی سی سی مشخص شده (ارمنستان و ابوظبی و انکارا ) امکان مصاحبه فارسی وجود داره( حتی در ابوظبی از من نپرسید که می خوام به چه زبانی مصاحبه شم از همون اول افیسر از پشت باجش از دور به زبان فارسی گفت بیا تو اتاق مصاحبه Smile )
پس نگران تقویت زبان انگلیس برای روز مصاحبه نباشیدWink فعلا خود افیسر ها باید زبان فارسیشون رو برای مصاحبه با ما تقویت کنندBig GrinBig Grin
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
تشکر کنندگان: man_vafa ، shekari
(2013-05-11 ساعت 20:26)ebi1988 نوشته:  1پوزش میخوام ،میخواستم بدونم،اگه بخوایم فرم ها رو اینترنی بفرسیم ،اون قسمت امضا رو چکار کنیم؟
2 توی قسمت تاریخ (مثلا واسه من که مجرد هستم )نمیتونم واژه های N/A رو وارد کنم ،میشه راهنمایی کنید.

مرسی از وقتتون

من اینو چند بار توضیح دادم امیدوارم بقیه دوستان هم توجه کنن و باز نپرسن.
باید امضاتون رو اسکن و وارد فرم ها کنید با استفاده از برنامه هایی مثل adobe acrobat pro, Nitro pro, Foxit و یا فرم ها رو پرینت کنین امضا کنین و اسکنشون کنین.
2. در همون برنامه ها، تمام سربرگ هاش رو بگردین (چون برای برنامه های مختلف یکم جاش فرق میکنه) و آیتم add or edit fields پیدا کن وقتی این آیتم یا چیزی شبیه اینو پیدا کردین و روش کلیک کردین تمام field ها به حالت انتخاب در میان. بعد شما می تونین روی فیلد مورد نظر راست کلیک کنید و از منویی که باز میشه روی properties کلیک کنید که باز صفحه ای با چند سربرگ باز میشه, برین به سربرگ format و date رو به none تغییر بدین،بعد هر چی خواستین میشه نوشت .
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ali_am76 ، ebi1988 ، payam62 ، powerb ، ojee ، آلیس-1980
خدا رو شکر خیالمون راحت شد Big Grin
(2013-05-11 ساعت 20:30)rezagh نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 19:42)aghaghia نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 19:23)man_vafa نوشته:  ممنون از پاسخ سریعتون!!!
ممنون میشم این 2 تا سوالمم جواب بدین
1-در مورد فرم ds-122 باید آخر فرم و امضا کرد یا نه باید جلوی مامور امضا کرد؟؟
2- اگه مکان مصاحبه رئ ابوظبی بزنیم اونجا فارسی مصاحبه میکنن با هامون یا انگلیسی؟؟ا(ز این جهت میپرسم که چون تو ترکیه امکان مصاحبه ی فارسی هم هست )
با تشکر
خواهش میکنم
1.فکر میکنم باید بشه، بازهم صبر کنید یه نفر با تجربه تر راهنمایی تون کنه.
2. بله اونجا هم امکان مصاحبه فارسی هست.

1: فرم 122 رو الان امضا کنید.... part1 فرم 230 را الان امضا کنید.... part 2 فرم 230 رو امضا نکنید این قسمت بعد از قسم خوردن جلوی افیسر با راهنمایی افیسر امضا می شود

2: برای ما بچه های لاتاری در سه سفارتی که برای مصاحبه لاتاری توسط خود کی سی سی مشخص شده (ارمنستان و ابوظبی و انکارا ) امکان مصاحبه فارسی وجود داره( حتی در ابوظبی از من نپرسید که می خوام به چه زبانی مصاحبه شم از همون اول افیسر از پشت باجش از دور به زبان فارسی گفت بیا تو اتاق مصاحبه Smile )
پس نگران تقویت زبان انگلیس برای روز مصاحبه نباشیدWink فعلا خود افیسر ها باید زبان فارسیشون رو برای مصاحبه با ما تقویت کنندBig GrinBig Grin

تشکر کنندگان: rezagh ، Hadi2014 ، philter ، ojee
دوستان 5 تا سوال Big Grin
1- ترجمه مدیریت هتلداری چی میشه؟
2- ترجمه ادبیات و علوم انسانی چی میشه؟
3- تو قسمت 12 (present occupation) اگه بیکار هستیم باید N/A بزارم یا عبارت خاصی رو بنویسم؟
4-قسمت 33 ادرس هم لازمه؟
5-قسمت 35 برای سفر به آمریکا نوشته اگر نرفتید بنویسید never! حالا این Never رو کجا باید نوشت؟ Big Grin
ممنون از اقاقیا بابت فیلدهای تاریخ!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: aghaghia
(2013-05-11 ساعت 20:14)artam2 نوشته:  سلام دوستان
فرق بین occupation و job title چیست؟ من مدرک لیسانس شیمی دارم و در محل کارم به عنوان کارشناس شیمی مشغول به کارم ،در فرم 230 این دو را چی بزنم
خیلی ممنون

برای مثال شما مهندس کامپبوترین ولی مسئول روابط عمومی هستین، البته برای مثال گفتم پس ممکنه با هم فرق کنند. کارشناسی شیمی BS in Chemistry، مهندس شیمی= Chemical Engineer، کارشناس شیمی Chemical Expert
البته باز صبر کنید ببینید نظرِ دوستانی که زبان انگلیسیشون بهتره چیه.
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
مدرک پیش دانشگاهی به انگلیسی چی میشه؟
مرسی
(2013-05-11 ساعت 20:48)aghaghia نوشته:  
فرق بین occupation و job title چیست؟ من مدرک لیسانس شیمی دارم و در محل کارم به عنوان کارشناس شیمی مشغول به کارم ،در فرم 230 این دو را چی بزنم
خیلی ممنون

برای مثال شما مهندس کامپبوترین ولی مسئول روابط عمومی هستین، البته برای مثال گفتم پس ممکنه با هم فرق کنند. کارشناسی شیمی BS in Chemistry، مهندس شیمی= Chemical Engineer، کارشناس شیمی Chemical Expert

تشکر کنندگان:
(2013-05-11 ساعت 21:40)حسن پیری نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 20:37)aghaghia نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 20:26)ebi1988 نوشته:  1پوزش میخوام ،میخواستم بدونم،اگه بخوایم فرم ها رو اینترنی بفرسیم ،اون قسمت امضا رو چکار کنیم؟
2 توی قسمت تاریخ (مثلا واسه من که مجرد هستم )نمیتونم واژه های N/A رو وارد کنم ،میشه راهنمایی کنید.

مرسی از وقتتون

من اینو چند بار توضیح دادم امیدوارم بقیه دوستان هم توجه کنن و باز نپرسن.
باید امضاتون رو اسکن و وارد فرم ها کنید با استفاده از برنامه هایی مثل adobe acrobat pro, Nitro pro, Foxit و یا فرم ها رو پرینت کنین امضا کنین و اسکنشون کنین.
2. در همون برنامه ها، تمام سربرگ هاش رو بگردین (چون برای برنامه های مختلف یکم جاش فرق میکنه) و آیتم add or edit fields پیدا کن وقتی این آیتم یا چیزی شبیه اینو پیدا کردین و روش کلیک کردین تمام field ها به حالت انتخاب در میان. بعد شما می تونین روی فیلد مورد نظر راست کلیک کنید و از منویی که باز میشه روی properties کلیک کنید که باز صفحه ای با چند سربرگ باز میشه, برین به سربرگ format و date رو به none تغییر بدین،بعد هر چی خواستین میشه نوشت .
فیلد هایی که جای کمی برای نوشتن دارند حتی با nitro pro هم نمیشه جا کرد مثل عنوان رشته تو course of study و یا چیزهای دیگه اونارو چیکار کنیم؟
ممنون میشم پاسخ بدین.

دوست عزیز این پست رو مطالعه کنید! Cool
من هم مشکل شما رو داشتم! که به لطف دوستان حل شد!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: aghaghia ، a.rahaa
بچه ها مادر من ترک زبان هستش. تو قسمت Languages spoken or read بنویسم Azerbaijani (Turkish)؟ درسته؟
و اینکه پدر من اسمش تو لاتاری در اومده و به همراه مادرم میرن سفارت ( اگه مشکلی پیش نیاد) تو قسمت Professional associations to which you belong چی بنویسم با توجه به اینکه هم پدر و هم مادر من بازنشسته هستن. البته پدرم تدریس ساعتی میکنه. یکی از دوستان لطف کردن جواب دادن ولی فکر کنم قسمت دوم رو من خوب توضیح ندادن ایشون فکر کردن من میخوام برم. ممنون از کمک شما
تشکر کنندگان:
(2013-05-11 ساعت 21:03)sonnnna نوشته:  سلام دوستان
مدرک پیش دانشگاهی به انگلیسی چی میشه؟
مرسی
(2013-05-11 ساعت 20:48)aghaghia نوشته:  
خیلی ممنون

Preuniversity= پیش دانشگاهی
تشکر کنندگان: hushmandco
منظورتون رو فهمیده بودم دوست عزیز!Big Grin
شما باید یه فایل ورد درست کنید با مشخصاتی که بهتون در جواب قبلی ارسال کرده بودم!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان:
آیا من که هیچ کس یا هیچ جایی را در آمریکا ندارم باید بخش های 10 و 11 فرم 230 را با N/A پر کنم یا خالی بگذارم؟
یکی در پست های قبلی نوشته بود که باید ایالت و شهر را بطور مثال california, los angeles بنویسیم. اما به نظر من که این کار درست نیست و مضحک به نظر می رسه چون اونها آدرس نیاز دارند نه نام شهر یا ایالت.
من فکر می کنم باید خالی بگذاریم تا اگر بعدها نیاز بود ( مثلاً در سفارت ) آنها را پر کنیم. (معنی N/A یا not applicable یعنی مربوط نیست)
سپاس از کمک شما
تشکر کنندگان: ojee ، philter
(2013-05-11 ساعت 18:00)hani.saray نوشته:  دوستان میشه لطفا یک تاریخ دقیق از سال و روز تولدم به من بدین? با درنظر گرفتن سال کبیسه...
هر سایتی به من یه تاریخ میده.
میخوام رسمی و معتبر باشه ...
8 بهمن 1363

برو به سایت time.ir جواب سوالت را دقیق خواهی گرفت
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2013-05-11 ساعت 22:20)حسن پیری نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 22:17)ali_am76 نوشته:  منظورتون رو فهمیده بودم دوست عزیز!Big Grin
شما باید یه فایل ورد درست کنید با مشخصاتی که بهتون در جواب قبلی ارسال کرده بودم!

نه عزیز نمیشه فرم رو به خاطر این کلا خالی بزارم.. و 1 برگه اضافه کنم. به نظر من درست نیست.

من هم از خودم نگفتم! از قول یکی از مدیران گفتم! ایشون هم برنده پارسال بودند!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان:
سلام
آیا پارت ۱ فرم ۲۳۰ برای همسر فرد برنده لازم است؟ اگه لازم است در محل case number چی باید بنویسیم؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-11 ساعت 22:55)حسن پیری نوشته:  در فسمت 34 DATES OF SERVICES تعداد روز هایی که سرباز بودیم رو بنویسیم؟ آخه FROM /TO نداره.
mm dd yyyy until MM DD YYYY
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: sce ، H Pier

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان