کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-11 ساعت 22:55)حسن پیری نوشته:  در فسمت 34 DATES OF SERVICES تعداد روز هایی که سرباز بودیم رو بنویسیم؟ آخه FROM /TO نداره.

بنویس از کی تا کی.
یه چیزی اعتراف کنم ؟من اصلا یادم رفته بود این قسمتو پر کنم اولشBig Grin.بعد از 6 ماه از ارسال فرمها فهمیدم اصلا قسمت سربازیو پر نکردمTongue.دوباره فرستادم.هفته پیش هم رفتم مصاحبه و برگشتم.شما یه وقت یادت نره عزیز.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: hushmandco ، H Pier ، aghaghia ، ojee
(2013-05-11 ساعت 22:53)ulaleh نوشته:  سلام
آیا پارت ۱ فرم ۲۳۰ برای همسر فرد برنده لازم است؟ اگه لازم است در محل case number چی باید بنویسیم؟

بله. و اگر فرزند هم دارید برای فرزند نیز !
هر کجا کیس نامبر دیدید، شماره پروندتون که بعد قبولی اعلام کردن بهتون رو میزنین 2014ASxxxxxxxx
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: ojee
سلام دوست عزیز...
1:چون پسوند فامیلمو حذف شده و اینو در قسمت شماره 2 گفتم حالا لازمه علاوه بر دو فرم و دو عکس و فرم بار کد دار ترجمه ی شناسنامم رو هم بفرستم برای مرحله اول؟
2:برای قسمت 30 فرم 230 هم یبار اطلاعات رو بنویسم در یک خط این معنا رو میده که تمام طول زندگیم رو در یه جا بودم؟
8:برای قسمت شماره 10 فرم 230 میشه مکان مقصد رو فعلا تا روز مصاحبه چیزی ننویسم؟و همچنین قسمت شماره 11 رو اون موقع مشخص کنم؟
3:نوع خودکاری که باهاش فرم هارو پر میکنم یا رنگش مهم هست؟
4:قسمتی که مربوط به سربازی هست رو NO بزنم؟یا N/A بزنم؟من دختر هستم.
5:مربع ها رو با ضربدر پر کنم یا رنگ کنم؟
6:در جای MIDDLE NAME هم N/A بنویسم؟
7:برای قسمت شماره 32 که اخرش شغله مورد نظر مقصد رو خواسته چی بنویسم؟این جا بیکار بودم اما لیسانس فیزیک هستم.
8:برای قسمت شماره 33 برای Professional associations to which you belong چی باید بنویسم؟
9:degree و course of study چیه دقیقا؟برای دبستان و راهنمایی چی باید بنویسم براشون؟میشه توضیح بدین؟

سلام دوست عزیز...
1:چون پسوند فامیلمو حذف شده و اینو در قسمت شماره 2 گفتم حالا لازمه علاوه بر دو فرم و دو عکس و فرم بار کد دار ترجمه ی شناسنامم رو هم بفرستم برای مرحله اول؟
2:برای قسمت 30 فرم 230 هم یبار اطلاعات رو بنویسم در یک خط این معنا رو میده که تمام طول زندگیم رو در یه جا بودم؟
8:برای قسمت شماره 10 فرم 230 میشه مکان مقصد رو فعلا تا روز مصاحبه چیزی ننویسم؟و همچنین قسمت شماره 11 رو اون موقع مشخص کنم؟
7:برای قسمت شماره 32 که اخرش شغله مورد نظر مقصد رو خواسته چی بنویسم؟این جا بیکار بودم اما لیسانس فیزیک هستم.
8:برای قسمت شماره 33 برای Professional associations to which you belong چی باید بنویسم؟
9:degree و course of study چیه دقیقا؟برای دبستان و راهنمایی چی باید بنویسم براشون؟میشه توضیح بدین؟
تشکر کنندگان:
شغل من 18سال فروشگاه پوشاک مردانه است و کارت بازرگانی دارم لطفا راهنمای کنید مدارک چی میخواد ؟ وایا باید مدارکم را ترجمه کنم؟ ممنون از راهنمای دوستان عزیز
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان:
دوستان 5 تا سوال
1- ترجمه مدیریت هتلداری چی میشه؟
2- ترجمه ادبیات و علوم انسانی چی میشه؟
3- تو قسمت 12 (present occupation) اگه بیکار هستیم باید N/A بزارم یا عبارت خاصی رو بنویسم؟
4-قسمت 33 ادرس هم لازمه؟
5-قسمت 35 برای سفر به آمریکا نوشته اگر نرفتید بنویسید never! حالا این Never رو کجا باید نوشت؟
ممنون از اقاقیا بابت فیلدهای تاریخ!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان:
every job which can be suitable for me and i can grasp it
بازم از دوستان باتجربه تر بپرسید
(2013-05-11 ساعت 22:32)حسن پیری نوشته:  هر کاری که بتونم بدست بیارم به انگلیسی چی میشه؟

تشکر کنندگان: H Pier ، hushmandco
یه سوال دیگه! من زنگ زدم به خودشون و در مورد شماره ۲۹ پرسیدم و اونا گفتن باید تمام بچه هارو بنویسید و ربطی به سن نداره! و بعد اونایی که مشمول GC میشن رو بعدا تو شماره های بعدی مشخص می کنید. اما شما تو نمونه ای که کذاشتید چیز دیگه ای گفتید! چیه بالاخره درستش؟ Sad
تشکر کنندگان: hushmandco ، ojee
بچه ها تو قسمت 32 من تمام سوابق خدمتی پدرم رو ( متقاضی اصلی لاتاری) دارم. تو 10 سال گذشته رو بنویسم یا همشو. اگه 10 سال گذشته رو بنویسم میشه بازنشسته بقیشم باید N/A بزنم. درسته؟

بچه ها مادر من ترک زبان هستش. تو قسمت Languages spoken or read بنویسم Azerbaijani (Turkish)؟ درسته؟
و اینکه پدر من اسمش تو لاتاری در اومده و به همراه مادرم میرن سفارت ( اگه مشکلی پیش نیاد) تو قسمت Professional associations to which you belong چی بنویسم با توجه به اینکه هم پدر و هم مادر من بازنشسته هستن. البته پدرم تدریس ساعتی میکنه. یکی از دوستان لطف کردن جواب دادن ولی فکر کنم قسمت دوم رو من خوب توضیح ندادم ایشون فکر کردن من میخوام برم. ممنون از کمک شما
تشکر کنندگان:
(2013-05-11 ساعت 23:10)spv نوشته:  شغل من 18سال فروشگاه پوشاک مردانه است و کارت بازرگانی دارم لطفا راهنمای کنید مدارک چی میخواد ؟ وایا باید مدارکم را ترجمه کنم؟ ممنون از راهنمای دوستان عزیز
اگه دیپلم 12 ساله یا پیش دانشگاهی دارین تو فرم 122 نیازی نیست قسمت شغل رو پر کنید ولی تو فرم 230 همین توضیح رو مختصر بنویسین و جواز کسب و کارت بازرگانی رو ترجمه کنید.
شماره کیس:2013AS27##
کنسولگری:ابوظبی
1 نفر
کارنت شدن کیس:نوامبر ،مصاحبه:W4 ژانویه/ ویزای یکضرب
مقصد: هیوستون

تشکر کنندگان:
(2013-05-11 ساعت 23:10)spv نوشته:  شغل من 18سال فروشگاه پوشاک مردانه است و کارت بازرگانی دارم لطفا راهنمای کنید مدارک چی میخواد ؟ وایا باید مدارکم را ترجمه کنم؟ ممنون از راهنمای دوستان عزیز

جواز کسب رو ترجمه کنین به عنوان سابقه کاری ببرید.
کارت بازرگانی رو فکر کنم اگر رو کنین گل به خودی باشه. چون از یک کاسب بازار تبدیل میشین به یک وارد کننده که میتونه هر چیزی رو وارد کرده باشه و بک گراند چک طولانی رو به همراه داره.
سفرنامه
تشکر کنندگان: ojee ، آلیس-1980
(2013-05-11 ساعت 23:53)ulaleh نوشته:  یه سوال دیگه! من زنگ زدم به خودشون و در مورد شماره ۲۹ پرسیدم و اونا گفتن باید تمام بچه هارو بنویسید و ربطی به سن نداره! و بعد اونایی که مشمول GC میشن رو بعدا تو شماره های بعدی مشخص می کنید. اما شما تو نمونه ای که کذاشتید چیز دیگه ای گفتید! چیه بالاخره درستش؟ Sad

در قسمت 29 اسم همه بچه ها باید آورده بشه.
اسم کسانی که مشمول مهاجرت با لاتاری میشن توی قسمت 31 مشخص میشن.
سفرنامه
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، aghaghia
دوستان اگه فرم ها رو از سایت لاتاری دانلود کردین نمیشه اون ها رو دست کاری کرد و عکس رو داخل pdf ها گذاشت مگر اینکه از گزینه پرینت کمک بگیرید و اول یک پرینت تو کامپیوتر به همان صورت pdf بگیرید که یه خورده با اصلش فرق داره اما اگه از نسخه های قدیمی فرم ها استفاده می کنید میتونید به وسیله برنامهnitro همه کاری که باید برای تکمیل کردن فرمها باید انجام بدیم رو می شه انجام داد
CN : 2014AS000061##

فرصتی دست داده که زندگی رو جالب تر می کنه
تشکر کنندگان: moon_rose ، sadeghi897 ، hushmandco ، aghaghia
(2013-05-11 ساعت 23:30)ali_am76 نوشته:  دوستان 5 تا سوال
1- ترجمه مدیریت هتلداری چی میشه؟
2- ترجمه ادبیات و علوم انسانی چی میشه؟
3- تو قسمت 12 (present occupation) اگه بیکار هستیم باید N/A بزارم یا عبارت خاصی رو بنویسم؟
4-قسمت 33 ادرس هم لازمه؟
5-قسمت 35 برای سفر به آمریکا نوشته اگر نرفتید بنویسید never! حالا این Never رو کجا باید نوشت؟
ممنون از اقاقیا بابت فیلدهای تاریخ!

1- hotel management
2- Literature and human science (فکر کنم مطمئن نیستم)
3- بله N/A و یا میتونین عبارت jobless رو بنویسین.
4-فقط شهر رو ذکر کنید shahid beheshti school- tehran
5- location, type of visa , A number رو زیرش بنویسین never
سفرنامه
تشکر کنندگان: ali_am76 ، آلیس-1980
(2013-05-11 ساعت 23:06)elvira نوشته:  سلام دوست عزیز...
یک : خیر
دوم : بله
سوم بله می شه فعلا آدرسی در امریکا نداشته باشید
خودکار مهم نیست ، ولی خوب منطقی دیگه ،آبی یا مشکی
قسمت سربازی N/A
شماره شیش هم بله
هفت دبیر فیزیک خوبه یا تدریس فیزیک
هشت: N/A
اولی تحصیلات دانشگاهی و رسمی ، دومی به کار شما نمیاد و شامل حال شما نمی شه شما لیسانس فیزیک دارید، مقاطع تحصیلی رو کامل بنویسید. CoolCool
موفق باشی
دیBig Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: hushmandco
(2013-05-12 ساعت 00:12)hana1392 نوشته:  بچه ها تو قسمت 32 من تمام سوابق خدمتی پدرم رو ( متقاضی اصلی لاتاری) دارم. تو 10 سال گذشته رو بنویسم یا همشو. اگه 10 سال گذشته رو بنویسم میشه بازنشسته بقیشم باید N/A بزنم. درسته؟

بچه ها مادر من ترک زبان هستش. تو قسمت Languages spoken or read بنویسم Azerbaijani (Turkish)؟ درسته؟
و اینکه پدر من اسمش تو لاتاری در اومده و به همراه مادرم میرن سفارت ( اگه مشکلی پیش نیاد) تو قسمت Professional associations to which you belong چی بنویسم با توجه به اینکه هم پدر و هم مادر من بازنشسته هستن. البته پدرم تدریس ساعتی میکنه. یکی از دوستان لطف کردن جواب دادن ولی فکر کنم قسمت دوم رو من خوب توضیح ندادم ایشون فکر کردن من میخوام برم. ممنون از کمک شما

فقط 10 سال گذشته رو. صریحا بالای سوال32 نوشته اینو.
اگر بازنشسته بود صرفا کلمه بازنشسته کفایت میکنه. بقیش رو هم خالی بذار. اگر سوالی از بیخ و بن برای پدرت مصداق نداشت ان آ بزن.
برای مادرت هم ترکی رو بزن و مطمئنا فارسی رو ( هر چند تا زبون که میتونن بخونن یا بنویسن)
پروفشنال اسوشییشن یعنی مثلا اگر عضو نظام مهندسی یا نظام پزشکی هستن یا کانون وکلا یا ... عنوان کنین.
سفرنامه
تشکر کنندگان: hana1392

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان