کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-12 ساعت 01:21)hushmandco نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 00:12)hana1392 نوشته:  بچه ها تو قسمت 32 من تمام سوابق خدمتی پدرم رو ( متقاضی اصلی لاتاری) دارم. تو 10 سال گذشته رو بنویسم یا همشو. اگه 10 سال گذشته رو بنویسم میشه بازنشسته بقیشم باید N/A بزنم. درسته؟

بچه ها مادر من ترک زبان هستش. تو قسمت Languages spoken or read بنویسم Azerbaijani (Turkish)؟ درسته؟
و اینکه پدر من اسمش تو لاتاری در اومده و به همراه مادرم میرن سفارت ( اگه مشکلی پیش نیاد) تو قسمت Professional associations to which you belong چی بنویسم با توجه به اینکه هم پدر و هم مادر من بازنشسته هستن. البته پدرم تدریس ساعتی میکنه. یکی از دوستان لطف کردن جواب دادن ولی فکر کنم قسمت دوم رو من خوب توضیح ندادم ایشون فکر کردن من میخوام برم. ممنون از کمک شما

فقط 10 سال گذشته رو. صریحا بالای سوال32 نوشته اینو.
اگر بازنشسته بود صرفا کلمه بازنشسته کفایت میکنه. بقیش رو هم خالی بذار. اگر سوالی از بیخ و بن برای پدرت مصداق نداشت ان آ بزن.
برای مادرت هم ترکی رو بزن و مطمئنا فارسی رو ( هر چند تا زبون که میتونن بخونن یا بنویسن)
پروفشنال اسوشییشن یعنی مثلا اگر عضو نظام مهندسی یا نظام پزشکی هستن یا کانون وکلا یا ... عنوان کنین.
مرسی از کمکتون. پدرم عضو اینجور جاها که شما میگین نیستند. دیگه چی میتونه باشه؟ راستی ان سوال رو هی میخوام بپرسم ولی یادم میره.
اینو چی بنویسیم؟
In what occupation do you intend to work in the United States?
ما فعلا بهش فکر نکردیم چی کار میخوایم بکنیم. ممنون از کمک شما
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من سوال 32 مربوط به شغل رو زدم دو سال ولی در قسمت کارفرماش N/A زدم چون خودم کارفرما بودم موردی نداره؟
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
تشکر کنندگان:
(2013-05-12 ساعت 02:24)saeedhei نوشته:  سلام دوستان من سوال 32 مربوط به شغل رو زدم دو سال ولی در قسمت کارفرماش N/A زدم چون خودم کارفرما بودم موردی نداره؟
نه اشکالی نداره
اما می شه جاش بنویسی
self employmentBig Grin

(2013-05-12 ساعت 01:40)حسن پیری نوشته:  1) آیا در قسمت های 40 و 41 و 44 که no رو علامت زدیم . تو قسمت توضیحاتش هم N/A رو بنویسیم؟
2)در قسمت 43 هم جلوی Give the number هم N/A بنویسیم یا نمیخواد؟
هر جا خالی می گذاری باید N/Aبزنی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: H Pier
(2013-05-12 ساعت 00:30)حسن پیری نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 22:11)حسن پیری نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 21:45)ali_am76 نوشته:  [quote='حسن پیری' pid='334701' dateline='1368292236']
[quote='aghaghia' pid='334652' dateline='1368288453']
[quote='ebi1988' pid='334639' dateline='1368287789']
1پوزش میخوام ،میخواستم بدونم،اگه بخوایم فرم ها رو اینترنی بفرسیم ،اون قسمت امضا رو چکار کنیم؟
2 توی قسمت تاریخ (مثلا واسه من که مجرد هستم )نمیتونم واژه های N/A رو وارد کنم ،میشه راهنمایی کنید.

مرسی از وقتتون

من اینو چند بار توضیح دادم امیدوارم بقیه دوستان هم توجه کنن و باز نپرسن.
باید امضاتون رو اسکن و وارد فرم ها کنید با استفاده از برنامه هایی مثل adobe acrobat pro, Nitro pro, Foxit و یا فرم ها رو پرینت کنین امضا کنین و اسکنشون کنین.
2. در همون برنامه ها، تمام سربرگ هاش رو بگردین (چون برای برنامه های مختلف یکم جاش فرق میکنه) و آیتم add or edit fields پیدا کن وقتی این آیتم یا چیزی شبیه اینو پیدا کردین و روش کلیک کردین تمام field ها به حالت انتخاب در میان. بعد شما می تونین روی فیلد مورد نظر راست کلیک کنید و از منویی که باز میشه روی properties کلیک کنید که باز صفحه ای با چند سربرگ باز میشه, برین به سربرگ format و date رو به none تغییر بدین،بعد هر چی خواستین میشه نوشت .
دوست عزیز من اینکارو تو فرم 230 تونستم انجام بدم و کلی دعات کردم اما تو فرم 122 این اجازه رو با نرم افزار nitro pro نداد.

بله متاسفانه در فرم 122 نمیشه این کارو کرد و باید از گزینه typewriter استفاده کرد که البته من در adobe acrobat pro va Foxitمیدونم, Nitro هم حتما همچین گزینه ای رو داره، از همین گزینه برای درج کیس نامبر بالای صفحات هم میشه استفاده کرد، البته رنگش متفاوته که به نظرم اشکالی نداره به هر حال تمیزتر از با حودکار نوشتنه البته با دستخط من Big Grin
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: H Pier ، آلیس-1980
1-بچه ها میگم فرم 230 اون گوشه بالا سمت راست تاریخ ابطال رو زده EXPIRES: 02/29/2012 منظورش چیه؟ یعنی فرمی که من دارم قدیمیه یا مال همه همینجوریه؟مشکلی نیست؟
2- توی فرم قسمت بالا سمت چپ یه مربع خالی گذاشته میشه بگین واسه چیه؟
3- شماره کیس رو میشه بالای همین مربع نوشت؟
4- عکس رو باید به صورت یک فایل مستقل همراه با فرم ها ایمیل کرد یا میشه اون رو توی فرم قرار داد؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-12 ساعت 02:43)aghaghia نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 00:30)حسن پیری نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 22:11)حسن پیری نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 21:45)ali_am76 نوشته:  [quote='حسن پیری' pid='334701' dateline='1368292236']
[quote='aghaghia' pid='334652' dateline='1368288453']
[quote='ebi1988' pid='334639' dateline='1368287789']
1پوزش میخوام ،میخواستم بدونم،اگه بخوایم فرم ها رو اینترنی بفرسیم ،اون قسمت امضا رو چکار کنیم؟
2 توی قسمت تاریخ (مثلا واسه من که مجرد هستم )نمیتونم واژه های N/A رو وارد کنم ،میشه راهنمایی کنید.

مرسی از وقتتون

من اینو چند بار توضیح دادم امیدوارم بقیه دوستان هم توجه کنن و باز نپرسن.
باید امضاتون رو اسکن و وارد فرم ها کنید با استفاده از برنامه هایی مثل adobe acrobat pro, Nitro pro, Foxit و یا فرم ها رو پرینت کنین امضا کنین و اسکنشون کنین.
2. در همون برنامه ها، تمام سربرگ هاش رو بگردین (چون برای برنامه های مختلف یکم جاش فرق میکنه) و آیتم add or edit fields پیدا کن وقتی این آیتم یا چیزی شبیه اینو پیدا کردین و روش کلیک کردین تمام field ها به حالت انتخاب در میان. بعد شما می تونین روی فیلد مورد نظر راست کلیک کنید و از منویی که باز میشه روی properties کلیک کنید که باز صفحه ای با چند سربرگ باز میشه, برین به سربرگ format و date رو به none تغییر بدین،بعد هر چی خواستین میشه نوشت .
دوست عزیز من اینکارو تو فرم 230 تونستم انجام بدم و کلی دعات کردم اما تو فرم 122 این اجازه رو با نرم افزار nitro pro نداد.

بله متاسفانه در فرم 122 نمیشه این کارو کرد و باید از گزینه typewriter استفاده کرد که البته من در adobe acrobat pro va Foxitمیدونم, Nitro هم حتما همچین گزینه ای رو داره، از همین گزینه برای درج کیس نامبر بالای صفحات هم میشه استفاده کرد، البته رنگش متفاوته که به تظرم اشکالی نداره به هر حال تمیزبر از با حودکار نوشتنه البته با دستخط من Big Grin

دوستان مگه فرم 122 رو هم باید N/A بنویسیم ننوشته میخواد که
تشکر کنندگان:
بچه ها شماره 39 منظور از petitioner چیه؟ چی باید بنویسیم؟
تشکر کنندگان:
1:قسمت شماره 11 رو هم میشه فعلا جواب ندم؟
2:برای قسمت شماره 20 باید روی تمام پاره خط ها N/A بنویسم؟مجرد هستم.
3:من تدریس خصوصی انجام دادم بای قسمت شماره 12 چی بنویسم؟
4:دوباره میپرسم برای قسمت سربازی اول no بزنم و بعد جا خالیاشو n/a بزنم؟
5:قسمت شماره 43 no بزم و سمت چپ قسمت اول n/a باز زیرش no در قسمت وسط yes و 43b رو هم yes بزنم درسته؟
6:قسمت b شماره 6 فرم 122 باید فقط نام مدرسه ها رو بنویسم یا ادرسم میخواد؟
7:وقتی جوابارو تایپ کردم جا کم میاد چیکار کنم؟

1:قسمت شماره 11 رو هم میشه فعلا جواب ندم؟
2:برای قسمت شماره 20 باید روی تمام پاره خط ها N/A بنویسم؟مجرد هستم.
3:من تدریس خصوصی انجام دادم بای قسمت شماره 12 چی بنویسم؟
4:دوباره میپرسم برای قسمت سربازی اول no بزنم و بعد جا خالیاشو n/a بزنم؟
5:قسمت شماره 43 no بزم و سمت چپ قسمت اول n/a باز زیرش no در قسمت وسط yes و 43b رو هم yes بزنم درسته؟
6:قسمت b شماره 6 فرم 122 باید فقط نام مدرسه ها رو بنویسم یا ادرسم میخواد؟
7:وقتی جوابارو تایپ کردم جا کم میاد چیکار کنم؟
تشکر کنندگان: آلیس-1980
(2013-05-03 ساعت 22:30)sadeghi897 نوشته:  نکته مهم و اساسی
در پر کردن فرم ها عجله نکنید
اما پشت گوش هم نندازین
وقت گافی بگذارید، و سئوالات تون رو هر چند پیش پا افتاده بپرسید
ما کامل در حد توانمون بهتون کمک می کنیم، موفق باشید.

دوست عزیز سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه. و واقعاً بابت همه اطلاعات بسیار مفیدی که دادید ممنون
اما من چند تا سئوال داشتم .
1. اگر من بخواهم به صورت ایمیل این 2 تا فرم را بفرستم آیا باید مدارک دیپلم و... را هم پیوست کنم به فرم یا نه؟
2.در پر کردن فرمها اگر من شاغل نباشم امتیاز منفی نداره؟ منظورم اینه که نزدیک که به 6 سال کار کردم و الان دیگه کار نمی کنم .
3.دانشجوبودن یا نبودن امتیاز مثبت یا منفی داره یا نه؟
4. سئوال آخر اینکه یک از فرم 230 نوشته می خواهید در آمریکا چه کاره بشید وانجام بدید من چی باید بنویسم؟

با تشکر
بابت همه اطلاعات بی نظیرتون
تشکر کنندگان:
سلام.. من جریان عکس رو نفهمیدم..کلا دو تا عکس باید بفرستیم؟ یعنی یه دونه رو ضمیمه فرم می کنیم و یکی دیگه رو همینجوری میگذاریم تو attachment ایمیلمون؟
کیس نامبر خودم: 2014AS35XX // سفارت ایروان // تعدا اعضای کیس: دو نفر //منتظر بولتن ژانویه
تشکر کنندگان:
(2013-05-12 ساعت 01:30)hana1392 نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 01:21)hushmandco نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 00:12)hana1392 نوشته:  بچه ها تو قسمت 32 من تمام سوابق خدمتی پدرم رو ( متقاضی اصلی لاتاری) دارم. تو 10 سال گذشته رو بنویسم یا همشو. اگه 10 سال گذشته رو بنویسم میشه بازنشسته بقیشم باید N/A بزنم. درسته؟

بچه ها مادر من ترک زبان هستش. تو قسمت Languages spoken or read بنویسم Azerbaijani (Turkish)؟ درسته؟
و اینکه پدر من اسمش تو لاتاری در اومده و به همراه مادرم میرن سفارت ( اگه مشکلی پیش نیاد) تو قسمت Professional associations to which you belong چی بنویسم با توجه به اینکه هم پدر و هم مادر من بازنشسته هستن. البته پدرم تدریس ساعتی میکنه. یکی از دوستان لطف کردن جواب دادن ولی فکر کنم قسمت دوم رو من خوب توضیح ندادم ایشون فکر کردن من میخوام برم. ممنون از کمک شما

فقط 10 سال گذشته رو. صریحا بالای سوال32 نوشته اینو.
اگر بازنشسته بود صرفا کلمه بازنشسته کفایت میکنه. بقیش رو هم خالی بذار. اگر سوالی از بیخ و بن برای پدرت مصداق نداشت ان آ بزن.
برای مادرت هم ترکی رو بزن و مطمئنا فارسی رو ( هر چند تا زبون که میتونن بخونن یا بنویسن)
پروفشنال اسوشییشن یعنی مثلا اگر عضو نظام مهندسی یا نظام پزشکی هستن یا کانون وکلا یا ... عنوان کنین.
مرسی از کمکتون. پدرم عضو اینجور جاها که شما میگین نیستند. دیگه چی میتونه باشه؟ راستی ان سوال رو هی میخوام بپرسم ولی یادم میره.
اینو چی بنویسیم؟
In what occupation do you intend to work in the United States?
ما فعلا بهش فکر نکردیم چی کار میخوایم بکنیم. ممنون از کمک شما
عضو که نیستن میشه n/a
میتونین در جواب اون سوال بنویسین هرکاری که امکان انجامش باشه یا اگر حرفه خاصی مد نظره همونو بنویسین.
any suitable and related occupation to my abilities
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: shekari
یه سوال
1- فرم 230 مخصوص همسر فرد برنده هست؟ و از شماره 1 که نام و نام خانوادگی گفته باید مشخصات همسر برنده رو بزنیم یا مشخصات برنده رو؟
2- اون قسمت 14 که نام همسر رو توی فرم 230 گفته اسم برنده رو باید بزنیم؟
تشکر کنندگان:
[quote='sadeghi897' pid='325825' dateline='1367444048']
راهنمای پر کردن این فرم :

PART I
1- فامیلی اسم
2- اگه قبلا اسم و فامیلتون چیز دیگه بودین بنویسین اون قدیمیرو
3- اسم و فامیلتون رو به فارسی بنویسین
4- تاریخ تولد از چپ اول ماه دوم روز سوم سال
5- سن
6- محل تولد به این ترتیبی که میگم اول از چپ شهر بعد استان بعد کشور
7- ملیت
8- جنسیت که بالایی مونث هست پایینی مذکر هست
9- وضعیت مجرد یا متاهل بودن اولی از چپ مجرده برای کسی که تا حالا ازدواج نکرده بعدی متاهل بعدی بیوه بعدی طلاق گرفته بعدی جدا شده ( برای کسایی که از زنشون جدا زندگی می کنند اما هنوز طلاق نگرفتند ) توی جا خالی هم مینویسین چند بار ازدواج کردین
10- آدرس جایی که میخواین توی آمریکا اونجا زندگی کنین بههمراه تلفن
11- اگر آدرس جایی که می خواین گرین کارتتون پست بشه توی آمریکا با آدرس جایی که توی شماره 10 دادین اینجا باید بنویسین
اگر نه یکی هستش باید بنویسین
N/A
12- وضعیت شغلی الانتون
13- آدرس تلفن و ایمیل
14- اطلاعات همسر
فامیلی اسم
15- تاریخ و محل تولد همسر
16- آدرس همسر
17- شغل همسر
18 تاریخ ازدواج
19- فامیلی پدر اسم پدر
20- تاریخ تولد پدر
21- محل تولد پدر
22- آدرس پدر
23- اگر پدر فوت کردن تاریخش
24- فامیلی مادر اسم مادر
25- تاریخ تولد مادر
26- محل تولد مادر
27- آدرس مادر
28- اگر مادر فوت کرده تاریخش
29- اسم تاریخ تولد و محل تولد بچه ها و آدرسشون
30- جاهایی که بیشتر از 6 ماه زندگی کردین بعد از سن 16 سالگیتون
آدرسش و از چه تاریخی تا چه تاریخی
31- قسمت اول میگه کسایی که توی قسمت 14 و 29 گفتین الان باهاتون میان آمریکا یا بعدا
اگه با خودتون میان باید بنویسین
YES
اگر هم بعدا می خوان بیان باید بنویسین
NO
قسمت دوم هم میگه این افراد بعدا میان؟
32- جاهایی که کار میکردین رو باید بنویسین
33- جاهایی که درس خوندین تا به امروز
زبانش رو هم بنویسین مثلا: فارسی
34- سربازی
35- قبلا آمریکا اگه بودین توضیح بدین

در قسمت امضا،امضا می کنید، دی والا به غرعان
یه توضیح: توی هر جای فرم چیزی که به شما مربوط نیستش رو باید بنویسین N/A و نباید هیچ خونه ای تاکید می کنم نباید هیچ خونه ای رو خالی بزارین

PART II

36- فامیلی اسم
37- اگر اسم دیگه دارین اینجا بنویسین (توی شناسنامه) (نه لقب)
38- اسم کامل به فارسی
39- اسم و فامیل و آدرس کسی که برنده شده
40- هم اکثر آدما همشون رو NO میزنن مگر اینکه مشکلی داشتن
41- آیا تا حالا دستگیر شدین؟ یا مجرم شناخته شدین؟
42- تا حالا درخواست ویزای آمریکا کردین که رد بشه؟
43-
Have you ever applied for a Social Security Number
No بزنین
Do you want the Social
Security Administration to
assign you a SSN and issue a
card? (You must answer YES
to question 43b. to receive a
number and a card.)
YES بزنین
43b رو هم YES بزنین
44- NO
45- هیچی ننویسین
تاکید تاکید و تاکید می کنم که این فرم رو هم نباید امضا کنین

این فرم رو توی سفارت جلوی مامور باید امضا کنین، قسمت 35 این فرم رو امضا کنید. اما قسمت آخر رو امضا نکنید.
پس امضا نکنین
ممنون از reza6966 جهت تذکر برای اصلاح فرم.
یه توضیح: توی هر جای فرم چیزی که به شما مربوط نیستش رو باید بنویسین N/A و نباید هیچ خونه ای تاکید می کنم نباید هیچ خونه ای رو خالی بزارین

موفق باشین
منبع :
http://mohajersara.com/post-168910.html#pid168910

لینک دانلود فرم 230
http://www.state.gov/documents/organization/81807.pdf
الان چک کردم لینک رو ، باید با فندوق شکن باز بشه یک فکری به حالش می کنیم حالا، دی
[/quot
با تشکر از پیام شما من فقط یه توضیح اضافه میکنم در رابطه با سوال 42
منظور از این سوال این است که تا حالا از آمریکا بعد از ورود به این کشور دیپورت شدید یا نه؟ بنابراین کسانی که قبلا برای آمریکا درخواست ویزا داده بودند و رد شده باید بنویسند NO
این دقیقا سوالی هست که من از یکی از اقوام مقیم آمریکا پرسیدم و پاسخ زیر را دریافت کردم:
Based on that definition, I don't think being denied a US Visa is considered a being refused admission at a "port of entry". Ports of entry can be international airports, sea ports, etc. Being refused admission at a point of entry typically means customs prevented them from entering in a country because the passenger has problems with his/her Visa, passport, drugs, etc.

منظور از این سوال این است که تا حالا از آمریکا بعد از ورود به این کشور دیپورت شدید یا نه؟ بنابراین کسانی که قبلا برای آمریکا درخواست ویزا داده بودند و رد شده باید بنویسند NO
این دقیقا سوالی هست که من از یکی از اقوام مقیم آمریکا پرسیدم و پاسخ زیر را دریافت کردم:
Based on that definition, I don't think being denied a US Visa is considered a being refused admission at a "port of entry". Ports of entry can be international airports, sea ports, etc. Being refused admission at a point of entry typically means customs prevented them from entering in a country because the passenger has problems with his/her Visa, passport, drugs, etc.

تعداد افراد کیس: 2، تاریخ و مکان مصاحبه: 15 اکتبر، ایروان، وضعیت: کلیر شدن کیس اصلی در تاریخ 23 آوریل (بعد از 190 روز) و کلیر شدن همراه در تاریخ 14 می (بعد از 211 روز)، دریافت ویزا: 30 می
تشکر کنندگان:
(2013-05-12 ساعت 10:30)vistac نوشته:  یه سوال
1- فرم 230 مخصوص همسر فرد برنده هست؟ و از شماره 1 که نام و نام خانوادگی گفته باید مشخصات همسر برنده رو بزنیم یا مشخصات برنده رو؟
2- اون قسمت 14 که نام همسر رو توی فرم 230 گفته اسم برنده رو باید بزنیم؟

فرم 230 رو یکبار برای برنده و یکبار برای همسر برنده و اگر فرزندی دارید برای فرزندتون هم جداگانه پر کنید.
تشکر کنندگان: aghaghia
(2013-05-12 ساعت 02:24)saeedhei نوشته:  سلام دوستان من سوال 32 مربوط به شغل رو زدم دو سال ولی در قسمت کارفرماش N/A زدم چون خودم کارفرما بودم موردی نداره؟

اون فسمت رو بنویس myself
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: aghaghia

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان