کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-12 ساعت 11:12)lilac نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 10:30)vistac نوشته:  یه سوال
1- فرم 230 مخصوص همسر فرد برنده هست؟ و از شماره 1 که نام و نام خانوادگی گفته باید مشخصات همسر برنده رو بزنیم یا مشخصات برنده رو؟
2- اون قسمت 14 که نام همسر رو توی فرم 230 گفته اسم برنده رو باید بزنیم؟

فرم 230 رو یکبار برای برنده و یکبار برای همسر برنده و اگر فرزندی دارید برای فرزندتون هم جداگانه پر کنید.

دوست عزیز شما مطمئنی یه بار برای برنده یه بار برای همسر برنده باید پر بشه؟یعنی مدارک ارسالی میشه 2 تا فرم 233 و یه فرم 122؟
تشکر کنندگان: aghaghia
(2013-05-12 ساعت 11:38)vistac نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 11:12)lilac نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 10:30)vistac نوشته:  یه سوال
1- فرم 230 مخصوص همسر فرد برنده هست؟ و از شماره 1 که نام و نام خانوادگی گفته باید مشخصات همسر برنده رو بزنیم یا مشخصات برنده رو؟
2- اون قسمت 14 که نام همسر رو توی فرم 230 گفته اسم برنده رو باید بزنیم؟

فرم 230 رو یکبار برای برنده و یکبار برای همسر برنده و اگر فرزندی دارید برای فرزندتون هم جداگانه پر کنید.

دوست عزیز شما مطمئنی یه بار برای برنده یه بار برای همسر برنده باید پر بشه؟یعنی مدارک ارسالی میشه 2 تا فرم 233 و یه فرم 122؟
دوست عزیز خوشبختانه تو این تایپیک ها اساتید با تجربه هست که حتی کسی هم به اشتباه جواب بده سعی میکنن درستش رو بگن.. اگه به سایت رسمی لاتاری هم دقت کنی اینو نوشته.
Only the principal applicant needs to complete Form DSP-122.
Application for Immigrant Visa and Alien Registration, Form DS-230, Part I and II: The principal applicant and all family members applying for a diversity visa must submit both Part I and II.
فرم 122 برای متقاضی و فرم 230 برای متقاضی و تمام اعضای همراه ایشون.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: aghaghia ، lilac ، آلیس-1980
(2013-05-12 ساعت 00:32)hushmandco نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 23:53)ulaleh نوشته:  یه سوال دیگه! من زنگ زدم به خودشون و در مورد شماره ۲۹ پرسیدم و اونا گفتن باید تمام بچه هارو بنویسید و ربطی به سن نداره! و بعد اونایی که مشمول GC میشن رو بعدا تو شماره های بعدی مشخص می کنید. اما شما تو نمونه ای که کذاشتید چیز دیگه ای گفتید! چیه بالاخره درستش؟ Sad

در قسمت 29 اسم همه بچه ها باید آورده بشه.
اسم کسانی که مشمول مهاجرت با لاتاری میشن توی قسمت 31 مشخص میشن.

آهان مرسی.
تشکر کنندگان: aghaghia
@elnazgh
والا ما NO زدیم هیچ مشکلی هم پیش نیومد دیپورت هم نشده بودیم اگر مشکلی بود خود سفارت می گفت که شما که دیپورت شدی و فیلان وبسیار چرا این جوری نوشتی عایا؟Big GrinTongue
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: hushmandco ، payam62
(2013-05-12 ساعت 11:32)حسن پیری نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 02:24)saeedhei نوشته:  سلام دوستان من سوال 32 مربوط به شغل رو زدم دو سال ولی در قسمت کارفرماش N/A زدم چون خودم کارفرما بودم موردی نداره؟

اون فسمت رو بنویس myself

Self-employed
تشکر کنندگان: hushmandco ، payam62
(2013-05-12 ساعت 12:57)حسن پیری نوشته:  سلام من میخوام کلا قسمت 33 که مربوط به نوشتن نام و مدرک دانشگاههاست رو به خاطر کمبود جا خالی بزارم.. و 1 برگ آخر فرم خودم اضافه کنم و نام دانشگاها رو از اول بنویسم. با توجه به اینکه جدول فرم اصلی قسمت 33 کلا خالی میمونه این کار عقلانی و درسته؟ و اگه اشکالی نداره تو جدولی که خالی گذاشتم چی بنویسم؟

Languages spoken or read
Professional associations to which you belong
این دوقسمتی هم که مربوط به قسمت 33 هست چیکار کنم؟
نکن این کار رو. سعی کن تا میشه از خود فرم اصلی استفاده کنی.
کلیه زبانهایی رو که بلدی بخونی و بنویسی رو بنویس. مثلا اگر آیلتس یا تافل داری بگو. یا مثلا زبان کردی یا ترکی بلدی.
پروفشنال اسوشییشن یعنی اگر عضو مثلا نظام مهندسی، کانون وکلا یا امثالهم هستی بنویس.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: payam62 ، آلیس-1980
(2013-05-11 ساعت 13:37)azadehjjaberi نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 12:47)سمانه777 نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 10:44)azadehjjaberi نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 10:27)حسن پیری نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 10:17)azadehjjaberi نوشته:  من بلاخره نفهمیدم مدرک فوق لیسانس میشه university degree یا advanced degree?????????

اگه لی سانس عمومی دارین bachelor of art
اگه لیسانس مهندسی دارین میشه bachelor of science
تو سایت ویکی پدیا نوشته

لیسانس رو میدونم نمی دونم من که فوق لیسانس عمران دارم مدرکم رو باید advanced degree یا university degree در بند شش فرم 122 تیک بزنم؟؟
دوستان این ها مدارج دانشگاهی هستن
2ترم از دانشگاه رو گذروندین =semester = یعنی یک سال
دوسال = 4ترم = sophmare
3سال برابر با 6 ترم = junior
4سال یا 8 ترم =senior
= graduate
لیسانس bachelor
لیسانس مهندسی فلان میشه = bachelor of science...
فوق لیسانس میشه master
فوق لیسانس مهندسی فلان .... = master of sceince ....
دکتری هم که میشه phd = doctor of philosophy
ممنون از جوابتون
ولی مشکل اینه که تو گزینه ها این چیزا نیست
فقط اینا هست:
high school degree
university degree
vocational degree
advanced degree
college
other

منم فوق لیسنس دارم و زدم advance

کارنت شدن و مصاحبه رفتن فرقشون چیه؟ و فرم های اسپانسر رو باید از کجا بگیرم چون تا اقوام ایران هستن میخوام واسم پر کنند! اگر ممکنه لینک مستقیم بزارین ممنون می شم
تشکر کنندگان: payam62
(2013-05-12 ساعت 13:16)حسن پیری نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 13:06)hushmandco نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 12:57)حسن پیری نوشته:  سلام من میخوام کلا قسمت 33 که مربوط به نوشتن نام و مدرک دانشگاههاست رو به خاطر کمبود جا خالی بزارم.. و 1 برگ آخر فرم خودم اضافه کنم و نام دانشگاها رو از اول بنویسم. با توجه به اینکه جدول فرم اصلی قسمت 33 کلا خالی میمونه این کار عقلانی و درسته؟ و اگه اشکالی نداره تو جدولی که خالی گذاشتم چی بنویسم؟

Languages spoken or read
Professional associations to which you belong
این دوقسمتی هم که مربوط به قسمت 33 هست چیکار کنم؟
نکن این کار رو. سعی کن تا میشه از خود فرم اصلی استفاده کنی.
کلیه زبانهایی رو که بلدی بخونی و بنویسی رو بنویس. مثلا اگر آیلتس یا تافل داری بگو. یا مثلا زبان کردی یا ترکی بلدی.
پروفشنال اسوشییشن یعنی اگر عضو مثلا نظام مهندسی، کانون وکلا یا امثالهم هستی بنویس.
آخه رشتم تو course of study جا نمیشه .
electronics engineering technology
منظورم این بود این دو قسمت

رو هم جواب ندم و جای خالی رو N/A بزارم و تو برگه جدا بنویسم جوابشو؟
اسم رشتت جا میشه. من الان نرم افزارشو یادم نیست با چی نوشته بودم . با تایپ رایتر ادوب اکروبات بود فکر کنم. راحت جا میشه اسم رشته درسیت.
Languages spoken or read : کلیه زبانهایی رو که بلدی بخونی و بنویسی رو بنویس. مثلا اگر آیلتس یا تافل داری بگو. یا مثلا زبان کردی یا ترکی بلدی. الان فارسی بلدی، انگلیسی هم اگه بلدی بنویس. به هر حال n/a نباید بزنی چون فارسی رو حتما بلدی

Professional associations to which you belong: یعنی اگر عضو مثلا نظام مهندسی، کانون وکلا یا امثالهم هستی بنویس. در غیر این صورت N/A
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: philter
دوستان چند تا سوال در مورد اين فرم داشتم، اگه امکانش هست کمکم کنيد ممنون ميشم.

1.آيتم شماره 22 در مورد آدرس پدر، اگر کسي به علت جدايي والدين ديگه سالها از پدر يا مادر بيخبر باشه و آدرسي نداشته باشه بايد اينجا چي بنويسه؟ Unknown Address ؟ يا همون N/A بگذاره؟ چي کار بايد کرد؟

2.آيتم شماره 33 براي تحصيلات دبيرستان و راهنمايي همون ذکر کردن High School Diploma کافيه يا بايد رشته رو هم ترجمه کرد؟ اگه بايد رشته رو هم به انگليسي نوشت ترجمه رياضي فيزيک رو دقيقا چي ميگن؟

3.آيتم 43a ... چون ذکر ميشه که هيچ جايي از فرم رو خالي نگذاريم، اگر گزينه No انتخاب بشه (که بايد بشه) اون قسمت Give a number رو خالي بگذاريم يا N/A ؟

4.تمام موارد تحصيلي و کاري رو از جديد به قديم بنويسيم ديگه درسته؟ (جديد بالاترين باشه؟)

5. و يه سوال آخر...چون ما (يه زوج هستيم)همش شاغل هستيم و سرکار ميريم داشتيم فکر ميکرديم اگه نامه اي از امريکا پست بشه به آدرس خونه ممکنه نباشيم و خواستيم آدرس خونه مادر و پدر همسرم رو بديم تا نامه بره اونجا. اينکه اين mailing address براي دريافت نامه با آدرس محل زندگي ما (خونه خودمون) يکسان نباشه مشکلي ايجاد نميکنه؟

ممنون از کمکتون (:
تشکر کنندگان:
آقا چرا هیچکس به این سوال جواب نمیده که آیا تو فرم 122 هم مثه 230 هرجا خالی بود باید N/A گذاشت یا نه؟؟؟ توخود فرم 122 که نگفته همچین چیزیو
تشکر کنندگان:
(2013-05-12 ساعت 13:56)uranus88 نوشته:  آقا چرا هیچکس به این سوال جواب نمیده که آیا تو فرم 122 هم مثه 230 هرجا خالی بود باید N/A گذاشت یا نه؟؟؟ توخود فرم 122 که نگفته همچین چیزیو

حالا شما N/A بذار.. اتفاقي نميفته... Cool
تشکر کنندگان: payam62 ، philter
(2013-05-12 ساعت 13:59)maryam_a نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 13:56)uranus88 نوشته:  آقا چرا هیچکس به این سوال جواب نمیده که آیا تو فرم 122 هم مثه 230 هرجا خالی بود باید N/A گذاشت یا نه؟؟؟ توخود فرم 122 که نگفته همچین چیزیو

حالا شما N/A بذار.. اتفاقي نميفته... Cool

دوست عزیز ، ما اینجا بحرالعلوم نیستیم که !!! سوالتونو بپرسین ، اگه کسی بلد بود جواب میده .
در مورد سوالتون ، تنها جایی که میتونین N/A برنین ، سوال 7 قسمت ب و جدول زیرش میباشه . اگه سابقه کار داری ، بنویس . نداری ، N/A بزن . بقیه جاها باید جواب داشته باشه ، مثل سفارت ، کیس نامبر و ...
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
تشکر کنندگان: lilac ، H Pier ، maryam_a ، philter
(2013-05-02 ساعت 02:04)sadeghi897 نوشته:  راهنمای پر کردن این فرم :

PART I
1- فامیلی اسم
2- اگه قبلا اسم و فامیلتون چیز دیگه بودین بنویسین اون قدیمیرو
3- اسم و فامیلتون رو به فارسی بنویسین
4- تاریخ تولد از چپ اول ماه دوم روز سوم سال
5- سن
6- محل تولد به این ترتیبی که میگم اول از چپ شهر بعد استان بعد کشور
7- ملیت
8- جنسیت که بالایی مونث هست پایینی مذکر هست
9- وضعیت مجرد یا متاهل بودن اولی از چپ مجرده برای کسی که تا حالا ازدواج نکرده بعدی متاهل بعدی بیوه بعدی طلاق گرفته بعدی جدا شده ( برای کسایی که از زنشون جدا زندگی می کنند اما هنوز طلاق نگرفتند ) توی جا خالی هم مینویسین چند بار ازدواج کردین
10- آدرس جایی که میخواین توی آمریکا اونجا زندگی کنین بههمراه تلفن
11- اگر آدرس جایی که می خواین گرین کارتتون پست بشه توی آمریکا با آدرس جایی که توی شماره 10 دادین اینجا باید بنویسین
اگر نه یکی هستش باید بنویسین
N/A
12- وضعیت شغلی الانتون
13- آدرس تلفن و ایمیل
14- اطلاعات همسر
فامیلی اسم
15- تاریخ و محل تولد همسر
16- آدرس همسر
17- شغل همسر
18 تاریخ ازدواج
19- فامیلی پدر اسم پدر
20- تاریخ تولد پدر
21- محل تولد پدر
22- آدرس پدر
23- اگر پدر فوت کردن تاریخش
24- فامیلی مادر اسم مادر
25- تاریخ تولد مادر
26- محل تولد مادر
27- آدرس مادر
28- اگر مادر فوت کرده تاریخش
29- اسم تاریخ تولد و محل تولد بچه ها و آدرسشون
30- جاهایی که بیشتر از 6 ماه زندگی کردین بعد از سن 16 سالگیتون
آدرسش و از چه تاریخی تا چه تاریخی
31- قسمت اول میگه کسایی که توی قسمت 14 و 29 گفتین الان باهاتون میان آمریکا یا بعدا
اگه با خودتون میان باید بنویسین
YES
اگر هم بعدا می خوان بیان باید بنویسین
NO
قسمت دوم هم میگه این افراد بعدا میان؟
32- جاهایی که کار میکردین رو باید بنویسین
33- جاهایی که درس خوندین تا به امروز
زبانش رو هم بنویسین مثلا: فارسی
34- سربازی
35- قبلا آمریکا اگه بودین توضیح بدین

در قسمت امضا،امضا می کنید، دی والا به غرعان
یه توضیح: توی هر جای فرم چیزی که به شما مربوط نیستش رو باید بنویسین N/A و نباید هیچ خونه ای تاکید می کنم نباید هیچ خونه ای رو خالی بزارین

PART II

36- فامیلی اسم
37- اگر اسم دیگه دارین اینجا بنویسین (توی شناسنامه) (نه لقب)
38- اسم کامل به فارسی
39- اسم و فامیل و آدرس کسی که برنده شده
40- هم اکثر آدما همشون رو NO میزنن مگر اینکه مشکلی داشتن
41- آیا تا حالا دستگیر شدین؟ یا مجرم شناخته شدین؟
42- تا حالا درخواست ویزای آمریکا کردین که رد بشه؟
43-
Have you ever applied for a Social Security Number
No بزنین
Do you want the Social
Security Administration to
assign you a SSN and issue a
card? (You must answer YES
to question 43b. to receive a
number and a card.)
YES بزنین
43b رو هم YES بزنین
44- NO
45- هیچی ننویسین
تاکید تاکید و تاکید می کنم که این فرم رو هم نباید امضا کنین

این فرم رو توی سفارت جلوی مامور باید امضا کنین، قسمت 35 این فرم رو امضا کنید. اما قسمت آخر رو امضا نکنید.
پس امضا نکنین
ممنون از reza6966 جهت تذکر برای اصلاح فرم.
یه توضیح: توی هر جای فرم چیزی که به شما مربوط نیستش رو باید بنویسین N/A و نباید هیچ خونه ای تاکید می کنم نباید هیچ خونه ای رو خالی بزارین

موفق باشین
منبع :
http://mohajersara.com/post-168910.html#pid168910

لینک دانلود فرم 230
http://www.state.gov/documents/organization/81807.pdf
الان چک کردم لینک رو ، باید با فندوق شکن باز بشه یک فکری به حالش می کنیم حالا، دی

دوست عزیز میخاستم سؤالی بپرسم . میتونیم به این به اصطلاح شرکت هایی که در ازای دریافت پول به ما در روند تکمیل ,ارسال و حمایت تا مرحله قبولی کمک میکنند اطمینان کرد؟
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان:
در فرم 230 در قسمت 17 شغل همسر و فرزند را در صورتی که همسر خانه دار و فرزند محصل باشه چی بزنیم برا زن بنویسیم house wife و برای فرزند بنویسیم student ?
در قسمت 39 بالاخره n/a بزنیم یا نام فرد برنده را ؟؟ یه جا نوشته ‌n/a و یه جا نوشته نام برنده ؟ بالاخره کدومه ؟؟
معادل درجات نظامی در سربازی در نیروی انتظامی برای استوار 1 چی میشه؟
توی سربازی کارمون رو ساده بنویسیم بهتره یا واقعیت رو بگیم؟
معادل تکنیسین برق و الکترونیک به انگلیسی چی میشه ؟
در قسمت 32 در جواب in what occupatin do you ... ? چی بنویسیم بهتره؟
در قسمت 31a اگر جواب yes باشد در قسمت 31b بنویسیم N/A ؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
من زمان پرکردن فرم های ثبت نام لاتاری مدرکم رو زدم university degree ولی الان بچه ها میگن که فوق لیسانس میشه advanced اگه این دو تا مغایرت داشته باشه مشکلی پیش میاد برام؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان