کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
[/quote]

دوست عزیز میخاستم سؤالی بپرسم . میتونیم به این به اصطلاح شرکت هایی که در ازای دریافت پول به ما در روند تکمیل ,ارسال و حمایت تا مرحله قبولی کمک میکنند اطمینان کرد؟
[/quote]

سلام دوست عزیز،
خیر به کسی در رابطه با پر کردن فرمها مطلقا نیازی ندارید، اگر کمی وقت بگذارید و توی سایت مهاجرسرا یه چرخی بزنید مخصوصا سالهای قبل جواب همه سوالاتون رو میگیرید، سوالات تخصوصیتون رو هم میتونید از مدیران سایت بپرسید.
توصیه اکید میشود: از دادن شماره کیستون به شخص دیگری جدا بپرهیزید.
ارادتمند
تیر-تپر
تشکر کنندگان: hushmandco ، philter
(2013-05-12 ساعت 11:38)vistac نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 11:12)lilac نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 10:30)vistac نوشته:  یه سوال
1- فرم 230 مخصوص همسر فرد برنده هست؟ و از شماره 1 که نام و نام خانوادگی گفته باید مشخصات همسر برنده رو بزنیم یا مشخصات برنده رو؟
2- اون قسمت 14 که نام همسر رو توی فرم 230 گفته اسم برنده رو باید بزنیم؟

فرم 230 رو یکبار برای برنده و یکبار برای همسر برنده و اگر فرزندی دارید برای فرزندتون هم جداگانه پر کنید.

دوست عزیز شما مطمئنی یه بار برای برنده یه بار برای همسر برنده باید پر بشه؟یعنی مدارک ارسالی میشه 2 تا فرم 233 و یه فرم 122؟

بله دوست عزیز دقیقاً میشه دو تا فرم 230 و یک فرم 122 و کپی صفحه قبولیتون(بارکد) همراه با دو قطعه عکس خودتون و دو قطعه عکس همسرتون... موفق باشید.
تشکر کنندگان: hushmandco
[/quote]

منم فوق لیسنس دارم و زدم advance

کارنت شدن و مصاحبه رفتن فرقشون چیه؟ و فرم های اسپانسر رو باید از کجا بگیرم چون تا اقوام ایران هستن میخوام واسم پر کنند! اگر ممکنه لینک مستقیم بزارین ممنون می شم
[/quote]
کارنت شدن یعنی اینکه فرمهاتون به دست KCC رسیده ، کامله و پروندتون به جریان افتاده.
در مرحله بعد باید منتظر اعلام تاریخ مصاحبتون باشید که با بولتن ویزا و در بعضی موارد با ایمیل به شما اعلام میکنند.
تو این فاصله زمان دارید تا ترجمه ها و واکسیناسیونتون رو کامل کنید.
به امید موفقیت
تیر-تپر
تشکر کنندگان: philter
در قسمت 33 اخرش نوشته انجمن های تخصصی که عضوشان هستید منظور چیه ؟ چی باید نوشت ممنونم راهنمایی کنید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: hushmandco
(2013-05-12 ساعت 15:02)KIMIA2005 نوشته:  در قسمت 33 اخرش نوشته انجمن های تخصصی که عضوشان هستید منظور چیه ؟ چی باید نوشت ممنونم راهنمایی کنید
انجمن تخصصی مثل سازمان نظام مهندسی. سازمان نظام پزشکی ، انجمن مهندسان مکانیک ایران، کانون وکلای ایران ، کانون شعرای ایران و امثالهم...
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: H Pier ، KIMIA2005
ما بلاخره نفهمیدیم تو فرم 122 ما ها که لیسانس یا بالاتر داریم ولی کار هم می کردیم چی بنویسیم؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-12 ساعت 15:31)حسن پیری نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 13:37)hushmandco نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 13:16)حسن پیری نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 13:06)hushmandco نوشته:  [quote='حسن پیری' pid='335215' dateline='1368347259']

Languages spoken or read
Professional associations to which you belong
این دوقسمتی هم که مربوط به قسمت 33 هست چیکار کنم؟
نکن این کار رو. سعی کن تا میشه از خود فرم اصلی استفاده کنی.
کلیه زبانهایی رو که بلدی بخونی و بنویسی رو بنویس. مثلا اگر آیلتس یا تافل داری بگو. یا مثلا زبان کردی یا ترکی بلدی.
پروفشنال اسوشییشن یعنی اگر عضو مثلا نظام مهندسی، کانون وکلا یا امثالهم هستی بنویس.
Languages spoken or read : کلیه زبانهایی رو که بلدی بخونی و بنویسی رو بنویس. مثلا اگر آیلتس یا تافل داری بگو. یا مثلا زبان کردی یا ترکی بلدی. الان فارسی بلدی، انگلیسی هم اگه بلدی بنویس. به هر حال n/a نباید بزنی چون فارسی رو حتما بلدی

من ترکی بلدم چی باید بنویسم Azeri؟
برای نوشتن زبان انگلیسی حتما باید آیلتس یا تافل داشته باشم؟(انگلیسیم دست و پا شکستست)

نمیدونم حسن جان. ترکی رو فکر کنم باید بنویسی turkish -azeri

زبان رو چون خودم ایلتس داشتم زدم به همراه نمراتم و مدرکمم فرستادم براشون ولی اگه میتونی گیلیمتو از اب بیرون بکشی بنویس. ضرر نداره. روز مصاحبه هم نمیان یقتو بگیرن بگن بیا حتما انگلیسی مصاحبه بده چون نوشتی. من بودم مینوشتم انگلیسی رو.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: H Pier ، payam62 ، philter ، آلیس-1980
(2013-05-12 ساعت 15:16)hushmandco نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 15:02)KIMIA2005 نوشته:  در قسمت 33 اخرش نوشته انجمن های تخصصی که عضوشان هستید منظور چیه ؟ چی باید نوشت ممنونم راهنمایی کنید
انجمن تخصصی مثل سازمان نظام مهندسی. سازمان نظام پزشکی ، انجمن مهندسان مکانیک ایران، کانون وکلای ایران ، کانون شعرای ایران و امثالهم...
اگر هم عضو نیستیم اینها رو n/aبزنیم ؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-12 ساعت 16:29)KIMIA2005 نوشته:  

N/A بزن .. حله ... ما هم همه N/A زدیم ... Big Grin
چقدر این تاپیک پر از استرسه ... یاد پارسال خودم افتادم ... Big Grin

(2013-05-12 ساعت 15:41)azadehjjaberi نوشته:  ما بلاخره نفهمیدیم تو فرم 122 ما ها که لیسانس یا بالاتر داریم ولی کار هم می کردیم چی بنویسیم؟؟
سلام دوست من .. اول تبریک .. در ضمن اگر مدرک تحصیلی داری بهتره .. اون رو معیار قرار بدی و از ارائه سابقه کار خودداری کنی .. چون خیلی دنگ و فنگ داره ... البته شما از مدرک پیش دانشگاهی تا هر مرحله بالاتر رو که داری توی فرم ها بنویس و بده واسه ترجمه .. موفق باشی Wink
(2013-05-12 ساعت 14:16)KIMIA2005 نوشته:  در فرم 230 در قسمت 17 شغل همسر و فرزند را در صورتی که همسر خانه دار و فرزند محصل باشه چی بزنیم برا زن بنویسیم house wife و برای فرزند بنویسیم student ?
در قسمت 39 بالاخره n/a بزنیم یا نام فرد برنده را ؟؟ یه جا نوشته ‌n/a و یه جا نوشته نام برنده ؟ بالاخره کدومه ؟؟
معادل درجات نظامی در سربازی در نیروی انتظامی برای استوار 1 چی میشه؟
توی سربازی کارمون رو ساده بنویسیم بهتره یا واقعیت رو بگیم؟
معادل تکنیسین برق و الکترونیک به انگلیسی چی میشه ؟
در قسمت 32 در جواب in what occupatin do you ... ? چی بنویسیم بهتره؟
در قسمت 31a اگر جواب yes باشد در قسمت 31b بنویسیم N/A ؟
سلام به شما و تبریک
دوست من درباره قسمت 39 ...عقیده خیلی زیاده هم پارسال و هم سال قبلش ... بعضی ها N/A زدن .. برخی دیگه از دوستان هم نام برنده اصلی رو .. ولی به نظر میاد چون این فرم رو به ازای همه افراد خانواده باید پر کنی ... اونجا باید اسم برنده اصلی باشه ... به طور کل مشکلی برات پیش نمیاد اگه اشتباه هم پر کنی ... می تونی موقع مصاحبه اعلام و تصحیحش کنی ... من خودم نام برنده اصلی رو نوشتم ...
-----
برای درجات نظامی اینجا رو یه نگاهی بندازی بدک نیست .
----
درباره 31a ...جواب به صورت yes/no نیست ... باید اسم افرادی رو که در لحظه ورود به آمریکا شما رو همراهی می کنند . کامل مثل موارد 14 و 29 ذکر کنید ... درباره گزینه 31b هم اسم افرادی که بعدا به شما ملحق می شوند رو باید ذکر کنید .
----
قسمت 32 بستگی به خودت داره .. داره ازت می پرسه تو چه حرفه ای می خوای در آمریکا مشغول به کار بشی ؟
-------
ببینم بر و بچه های 2014 ... شما فایل راهنما رو نخوندین عایا ؟ عجیبه ! مشکلاتتون خیلی جالبه ... کسی که فایل راهنما رو خونده باشه و یه چرخی هم توی تاپیک های مشابه سال قبل بزنه .. جواب تمام این سوال ها رو پیدا می کنه .
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، rezagh ، Szsanazsz ، sadeghi897 ، hushmandco ، aghaghia ، payam62 ، philter ، آلیس-1980
(2013-05-12 ساعت 16:29)KIMIA2005 نوشته:  

دقیقا همین جوره که گفتید
تشکر کنندگان: Given ، hushmandco ، philter
(2013-05-12 ساعت 14:16)KIMIA2005 نوشته:  در فرم 230 در قسمت 17 شغل همسر و فرزند را در صورتی که همسر خانه دار و فرزند محصل باشه چی بزنیم برا زن بنویسیم house wife و برای فرزند بنویسیم student ?
در قسمت 39 بالاخره n/a بزنیم یا نام فرد برنده را ؟؟ یه جا نوشته ‌n/a و یه جا نوشته نام برنده ؟ بالاخره کدومه ؟؟
معادل درجات نظامی در سربازی در نیروی انتظامی برای استوار 1 چی میشه؟
توی سربازی کارمون رو ساده بنویسیم بهتره یا واقعیت رو بگیم؟
معادل تکنیسین برق و الکترونیک به انگلیسی چی میشه ؟
در قسمت 32 در جواب in what occupatin do you ... ? چی بنویسیم بهتره؟
در قسمت 31a اگر جواب yes باشد در قسمت 31b بنویسیم N/A ؟

دوستان سلام
ممنونم از دوست عزیزمون که جواب تعدادی از سوالات بنده را لطف فرمودند
ولی به سوالات بنده به صورت کامل پاسخ داده نشد ممنون میشم اساتید و مدیران محترم در خصوص سوالات بنده راهنمایی بفرمایید
تشکر کنندگان:
(2013-05-11 ساعت 00:05)sinamn نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 00:01)Babaksafi نوشته:  با سلام به همه دوستان عزیز
یک سئوال داشتم در خصوص فرم Ds-230 در بند 33 که باید سوابق تحصیلی پر شود آیا این سوابق باید از ابتدائی تا دوره دانشگاه ثبت شود ؟ اگر چنین است مثلا اگر کسی تمام دوره ابتدای را (اول تا پنجم) در یک مدرسه خوانده یا دوره راهنمائی و یا دبیرستان می تواند همه را در یک سطر بنویسد یعنی تاریخ شروع را از اول ابتدائی و پایان را پنجم ابتدائی پر کند چون در این پنج سال آدرس و نام مدرسه یکی بوده است
درمورد بقیه دوره ها هم به همین صورت ( اگر غیر از این باشد جا برای نوشتن نیست) سئوال بعدی اینکه در ستون degree or diploma در پایان هردوره چه باید بنویسیم لطفا یک مثال بیاورید (با ذکر کلمه انگلیسی) سئوال دوم اینکه مشخصاتی که برای عکسها ذکر شده برای ارسال به KCC با مشخصات عکسهای ثبت نام در لاتاری ظاهرا یکی است آیا می توان از همین عکسها استفاده کرد و یا باید عکس جدید بگیریم. با تشکر از راهنمائی دوستان منتظر جواب هستمRolleyes

از بالا ترین مدرک دانشگاهی که دارین شروع کنین و آخرین چیزی که ذکر می کنین میشه دیپلم. High shcool Diploma
راهنمایی و دبستان و...نیازی نیست.
باید عکس ها را حداکثر در شش ماه گذشته گرفته باشید. پس نه! نمیشه باید عکس جدید بگیرین.
ممنون از راهنمائي شما اما دوست عزيز در ستون degree / diploma چي بايد بنويسيم
جواب نداديد كه همه سالهاي دبيرستان و ميشه در يك سطر نوشت چون همش در يك دبيرستان بوده
شماره كيس :2014AS000012XX
كنسولگري : اوليه آنكارا - انتخاب ابوظبي
تاريخ رؤيت قبولي : 20 May
ارسال فرم هاي اوليه : 22 June
مصاحبه : 30 Dec
کلیرنس: 5 ماه و 10 روز بعد
تعداد اعضاء كيس : 4 نفر
تشکر کنندگان:
بچه ها منظور از این language spoken or read زبونهائیه که بلدیم یا زبونهائی که تو مقاطع تحصیلیمون باهاشون تدریس شده؟
تشکر کنندگان: philter
با سلام و عرض تبریک به تمامی برندگان لاتری 2014
Smile
من در مورد پرکردن فرم DS-230 یه سوال خیلی مهم دارم
در قسمت II شماره 39 باید چی بنویسیم. هم برای فرد برنده و هم برای همراه که همسرم هستند؟

همینکه شماره 43a سه قسمت وجود داره. بله و خیر بالا؛ بله و خیر چپ و بله و خیر راست. میخوام بدونم بله و خیر سمت چپ رو باید چی بزنیم؟

لطفا هرکسی میدونه بهم پاسخ بده؛ خیلی مهمه. متشکرم
2014AS000010xx
تعداد افراد در کیس: 2 نفر
سفارت: آنکارا ---> ابوظبی
دریافت نامه دوم: 21 آگوستSmile
تاریخ مصاحبه: 24 اکتبر
ویزا: یکضربTongue
سفرنامه
"آزادی وطنم آرزوست"
تشکر کنندگان:
یه سوال دارم..ما چهار نفریم.همسرم برنده شده از فرم DS230 باید به تعداد نفرات پر کنیم؟یا فقط برای همسرم کافیه؟
یه سوال دیگه توی فرم با امضا باید مشخصات پدر و مادر برنده رو بنویسم؟

میشه لطفن بگید مشخصات عکس چیه؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان