کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
میشه شماره 12 رو یکم توضیح بدید؟(وضعیت شغلی رو چی باید بنویسیم؟
شماره 13 پلاک هم لازمه؟
شماره 15 اسم شهر رو بزنیم با بنویسیم ایران؟
شماره 17 رو چی بنویسیم؟ مثل ایران میشه نوشت آزاد؟
شماره31A رو فکر کنم باید با آره یا نه جواب بدیم تا اینکه اسم بنویسیم
شماره 34 رو آره بزنیم یا نه؟
شماره 40 رو همه رو NO بزنم؟
شماره 43آ رو بزنیم NO بعد سوال زیر NO رو بزنیم YES?
شماره 45 رو هم هیچی نباید بنویسیم؟ حتی N/A?
تشکر کنندگان:
(2013-05-12 ساعت 18:07)mastane1364 نوشته:  با سلام و عرض تبریک به تمامی برندگان لاتری 2014
Smile
من در مورد پرکردن فرم DS-230 یه سوال خیلی مهم دارم
در قسمت II شماره 39 باید چی بنویسیم. هم برای فرد برنده و هم برای همراه که همسرم هستند؟

همینکه شماره 43a سه قسمت وجود داره. بله و خیر بالا؛ بله و خیر چپ و بله و خیر راست. میخوام بدونم بله و خیر سمت چپ رو باید چی بزنیم؟

لطفا هرکسی میدونه بهم پاسخ بده؛ خیلی مهمه. متشکرم

اگر اشتباه نکنم.:از سمت بالا برای کسانیه که قبلن SSN داشتن که میزنن YES، اگر نداشتن NO
سمت چپ پایین اگر بالایی رو YES زدن باید شمارشو پایین وارد کنن اگر نه که هیچی
سمت راست هم برای کسانیه که بالایی رو NO زدن و در خواست SSN دارن که باید YES fckk
قسمت 43b رو هم باید YES بزنید یعنی بهشون اجازه میدید که براتون SSN صادر کنن.
دوستانی که وارد ترن اگر اشتباه میگم اصلاح کنن خوشحال میشم.سپاسگذارم
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، mastane1364 ، H Pier ، philter ، inforfang
دوستان تو قسمت های 3 و 38 که میخواد اسممون رو با زبان مادری بنویسیم منظورش اسم و فامیل هست یا فقط اسم ؟

در قسمت 30 که برای وارد کردن آدرس محل زندگی بعد از 16 سالگی تاریخ مکان فعلی چجور نوشته میشه ؟ تاریخ روزی که ساکن شدیم در کادر اول و عبارت Present در کادر دوم ؟

قسمت 11 برای محل ارسال گریین کارت شما که آدرس نداشتین چی کردین ؟ N/A ؟
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان:
(2013-05-12 ساعت 14:10)payam62 نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 13:59)maryam_a نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 13:56)uranus88 نوشته:  آقا چرا هیچکس به این سوال جواب نمیده که آیا تو فرم 122 هم مثه 230 هرجا خالی بود باید N/A گذاشت یا نه؟؟؟ توخود فرم 122 که نگفته همچین چیزیو

حالا شما N/A بذار.. اتفاقي نميفته... Cool

دوست عزیز ، ما اینجا بحرالعلوم نیستیم که !!! سوالتونو بپرسین ، اگه کسی بلد بود جواب میده .
در مورد سوالتون ، تنها جایی که میتونین N/A برنین ، سوال 7 قسمت ب و جدول زیرش میباشه . اگه سابقه کار داری ، بنویس . نداری ، N/A بزن . بقیه جاها باید جواب داشته باشه ، مثل سفارت ، کیس نامبر و ...

منظورم دقیقا همون جاست. دعوامووون نکنین خو استرسش بالاسTongue ببقشین
تشکر کنندگان: kasrafo ، sadeghi897 ، philter
دوستان حتما قبل از پر کردن و ارسال فرم ها تاپیک های مشابه در سال های 2013 و2012 رو مطالعه کنید تا بعدا دچار اشتباه در فرم ها و استرس ناشی از ان نشید
بعد از مطالعه تاپیک ها مشابه سال قبل اگر سوالی براتون بدون جواب موند اینجا مطرح کنید تا دوستان دیگه که تجربشون بیشتره ویا سال بالایی هستندWink بهتون جواب بدهند
این خیلی بده که هر کسی میاد حدود 7 یا 8 سوال ردیف می کنه می پرسه و منتظر پاسخ می شه.... این شمایید که با خوندن تاپیک های سال قبل باید به سوالات یکدیگر جواب دهید وگرنه هیچ ادم فضایی یا ربات یا کسی که درامدی از این سایت داشته باشه وجود نداره که شما منتظرشین که جوابتون رو بده...
پس آستین بالا بزنید و شروع کنید به خوندن تاپیک هی سال های قبل که اگر می خواهید مراحل پر استرس این پروسه رو با حداقل اشتباه طی کنید تا حداقل حدود 6ماه دیگر این کار هر روزتون قراره باشه WinkBig Grin

برای اینکه کسایی که جواب می دهند هم بفهمند که پستشون مفید بوده و هم انگیزه بگیرند بعد از خوندن پست مفید ایشان حتما دکمه تشکر را فشار دهید
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
تشکر کنندگان: vistac ، Szsanazsz ، sadeghi897 ، Given ، philter ، NEURON ، mrpasha
لطفا منو راهنمایی کنید خواهش میکنم:
1:من تدریس خصوصی میکردم در خونه حالا باید قسمت شماره 32 فرم 230 چی بنویسم؟
2:در قسمت شماره 29 باید زیر هر عنوان رو تا پایین N/A بنویسم؟یا فقط یبار کافیه در یک خط؟
3:بعضی قسمت ها مثه تایپ ادرس جا کم میاد و نمیشه ادرسو کامل تایپ کنم؟چه کنم؟
4:قسمت 43 a رو no بزنم و سمت چپ اولین قسمت رو هم no بزنم؟ قسمت give the number نمیشه تایپ کرد n/a و فقط میشه عدد نوشت.چه کنم میشه خالی بزارم؟
5:موقع ثبت نام اولیه اسپل ادرسمو اشتباه کردم و یه حرف کم گذاشتم.اگه حالا در فرم درستشو بنویسم مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون میشم کمکم کنین

لطفا منو راهنمایی کنید خواهش میکنم:
2:در قسمت شماره 29 باید زیر هر عنوان رو تا پایین N/A بنویسم؟یا فقط یبار کافیه در یک خط؟
4:قسمت 43 a رو no بزنم و سمت چپ اولین قسمت رو هم no بزنم؟ قسمت give the number نمیشه تایپ کرد n/a و فقط میشه عدد نوشت.چه کنم میشه خالی بزارم؟
5:موقع ثبت نام اولیه اسپل ادرسمو اشتباه کردم و یه حرف کم گذاشتم.اگه حالا در فرم درستشو بنویسم مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون میشم کمکم کنین
تشکر کنندگان:
(2013-05-12 ساعت 19:46)elvira نوشته:  لطفا منو راهنمایی کنید خواهش میکنم:
ممنون میشم کمکم کنین
تدریس خصوصی می شه private teaching دیگه ، حالا مقطع یا درسش هم خواستی می نویسی نخواستی نمی نویسی
سئوال دوم یک مورد N/A کافی است.
می شه برگه اضافه کنید شماره رو بزنید و آدرس رو به طور کامل در برگه سفید جدید تایپ کنید.
راه حل دوم می شه با نرم افزار های که بچه ها معرفی کردن کمی فرم ها رو دست کاری کرد جا باز بشه
هیچ تفاوتی بین دو تا راه حل وجود نداره .
قسمت give a number هم جون بالاش NOزدین اگر خالی هم بگذارید مشکلی پیش نمیاد. بازم می شه با نرم افزار دستکاری کرد یا حتی اگر حوصله نرم افزار نداری می شه با خودکار مشکلی بنویسی N/A در هیچ یک از مواردی که توضیح دادم مشکلی پیش نمیاد. Cool

(2013-05-12 ساعت 18:17)vistac نوشته:  میشه شماره 12 رو یکم توضیح بدید؟(وضعیت شغلی رو چی باید بنویسیم؟
شماره 13 پلاک هم لازمه؟
شماره 15 اسم شهر رو بزنیم با بنویسیم ایران؟
شماره 17 رو چی بنویسیم؟ مثل ایران میشه نوشت آزاد؟
شماره31A رو فکر کنم باید با آره یا نه جواب بدیم تا اینکه اسم بنویسیم
شماره 34 رو آره بزنیم یا نه؟
شماره 40 رو همه رو NO بزنم؟
شماره 43آ رو بزنیم NO بعد سوال زیر NO رو بزنیم YES?
شماره 45 رو هم هیچی نباید بنویسیم؟ حتی N/A?
خواهشا صفحه اول همین تاپیک رو دقیق مطالعه کن من کامل توضیح دادم ، بعدش مشکلی داشتی بیا بپرس Cool

(2013-05-12 ساعت 17:47)Babaksafi نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 00:05)sinamn نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 00:01)Babaksafi نوشته:  با سلام به همه دوستان عزیز
یک سئوال داشتم در خصوص فرم Ds-230 در بند 33 که باید سوابق تحصیلی پر شود آیا این سوابق باید از ابتدائی تا دوره دانشگاه ثبت شود ؟ اگر چنین است مثلا اگر کسی تمام دوره ابتدای را (اول تا پنجم) در یک مدرسه خوانده یا دوره راهنمائی و یا دبیرستان می تواند همه را در یک سطر بنویسد یعنی تاریخ شروع را از اول ابتدائی و پایان را پنجم ابتدائی پر کند چون در این پنج سال آدرس و نام مدرسه یکی بوده است
درمورد بقیه دوره ها هم به همین صورت ( اگر غیر از این باشد جا برای نوشتن نیست) سئوال بعدی اینکه در ستون degree or diploma در پایان هردوره چه باید بنویسیم لطفا یک مثال بیاورید (با ذکر کلمه انگلیسی) سئوال دوم اینکه مشخصاتی که برای عکسها ذکر شده برای ارسال به KCC با مشخصات عکسهای ثبت نام در لاتاری ظاهرا یکی است آیا می توان از همین عکسها استفاده کرد و یا باید عکس جدید بگیریم. با تشکر از راهنمائی دوستان منتظر جواب هستمRolleyes
از بالا ترین مدرک دانشگاهی که دارین شروع کنین و آخرین چیزی که ذکر می کنین میشه دیپلم. High shcool Diploma
راهنمایی و دبستان و...نیازی نیست.
باید عکس ها را حداکثر در شش ماه گذشته گرفته باشید. پس نه! نمیشه باید عکس جدید بگیرین.
ممنون از راهنمائي شما اما دوست عزيز در ستون degree / diploma چي بايد بنويسيم
جواب نداديد كه همه سالهاي دبيرستان و ميشه در يك سطر نوشت چون همش در يك دبيرستان بوده
همه سالهای دبستان ، دبیرستان و راهنمایی رو می شه در سه سطر نوشت البته اگر جا به جایی مدرسه نداشته باشید.
نوشتن مقاطع قبل از دیپلم ، شاید الزامی نباشه اما من به شخصه نوشتم کامل. Cool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: vistac ، philter
(2013-05-12 ساعت 17:46)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 14:16)KIMIA2005 نوشته:  در فرم 230 در قسمت 17 شغل همسر و فرزند را در صورتی که همسر خانه دار و فرزند محصل باشه چی بزنیم برا زن بنویسیم house wife و برای فرزند بنویسیم student ?
در قسمت 39 بالاخره n/a بزنیم یا نام فرد برنده را ؟؟ یه جا نوشته ‌n/a و یه جا نوشته نام برنده ؟ بالاخره کدومه ؟؟
معادل درجات نظامی در سربازی در نیروی انتظامی برای استوار 1 چی میشه؟
توی سربازی کارمون رو ساده بنویسیم بهتره یا واقعیت رو بگیم؟
معادل تکنیسین برق و الکترونیک به انگلیسی چی میشه ؟
در قسمت 32 در جواب in what occupatin do you ... ? چی بنویسیم بهتره؟
در قسمت 31a اگر جواب yes باشد در قسمت 31b بنویسیم N/A ؟
سئوال اول درمورد شغل همسر و فرزند بله درسته
39 اسم برنده
استوار 1 من بلد نیستم Big Grin
سربازی ساده بنویسی بهتره
معادل تکنیسین برق و الکترونیک الان به ذهنم نمیاد رفتم واست بگردم اما سرعت نت خیلی کنده ، می تونی از لیست شغل های خود سفارت هم پیدا کنی
در جواب سئوال 32 یک شغل بنویسید ، همین تکنسین برق و الکترونیک ، هیچ شغل به شغل درگیری در ایالات متحده برتری نداره
سئوال آخر هم همون طوری که صفحه اول همین تاپیک توضیح دادم عمل کنید.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، philter ، آلیس-1980
دوستان عنوان دیپلم باید ذکر بشه؟ منظورم همون ریاضی-فیزیکو ایناس!
و یه سوال دیگه! برای فیلدهایی که کوچیک هست و پر نمیشه من یه فایل ورد جدا درست کردم! باید جای اون قسمتها رو داخل فرم خالی بزارم؟
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان:
(2013-05-12 ساعت 20:43)sadeghi897 نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 14:16)KIMIA2005 نوشته:  در فرم 230 در قسمت 17 شغل همسر و فرزند را در صورتی که همسر خانه دار و فرزند محصل باشه چی بزنیم برا زن بنویسیم house wife و برای فرزند بنویسیم student ?
در قسمت 39 بالاخره n/a بزنیم یا نام فرد برنده را ؟؟ یه جا نوشته ‌n/a و یه جا نوشته نام برنده ؟ بالاخره کدومه ؟؟
سئوال اول درمورد شغل همسر و فرزند بله درسته
39 اسم برنده
استوار 1 من بلد نیستم Big Grin
سربازی ساده بنویسی بهتره
معادل تکنیسین برق و الکترونیک الان به ذهنم نمیاد رفتم واست بگردم اما سرعت نت خیلی کنده ، می تونی از لیست شغل های خود سفارت هم پیدا کنی
در جواب سئوال 32 یک شغل بنویسید ، همین تکنسین برق و الکترونیک ، هیچ شغل به شغل درگیری در ایالات متحده برتری نداره
سئوال آخر هم همون طوری که صفحه اول همین تاپیک توضیح دادم عمل کنید.

دوست عزیز با تشکر
یک جا توی تاپیک دیدم نوشته بود در قسمت 31aباید نام همراهان را بنویسیم نه yes یاno کدوم درسته ؟؟
در فرم 230 با نرم افزار nitro pro عکس رو دقیقا به اندازه کادر مربوطه بالای فرم که جای عکس هست بایستی اضافه کرد؟

(2013-05-12 ساعت 16:35)Given نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 16:29)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 15:16)hushmandco نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 15:02)KIMIA2005 نوشته:  در قسمت 33 اخرش نوشته انجمن های تخصصی که عضوشان هستید منظور چیه ؟ چی باید نوشت ممنونم راهنمایی کنید
انجمن تخصصی مثل سازمان نظام مهندسی. سازمان نظام پزشکی ، انجمن مهندسان مکانیک ایران، کانون وکلای ایران ، کانون شعرای ایران و امثالهم...
اگر هم عضو نیستیم اینها رو n/aبزنیم ؟

N/A بزن .. حله ... ما هم همه N/A زدیم ... Big Grin
چقدر این تاپیک پر از استرسه ... یاد پارسال خودم افتادم ... Big Grin

(2013-05-12 ساعت 15:41)azadehjjaberi نوشته:  ما بلاخره نفهمیدیم تو فرم 122 ما ها که لیسانس یا بالاتر داریم ولی کار هم می کردیم چی بنویسیم؟؟
سلام دوست من .. اول تبریک .. در ضمن اگر مدرک تحصیلی داری بهتره .. اون رو معیار قرار بدی و از ارائه سابقه کار خودداری کنی .. چون خیلی دنگ و فنگ داره ... البته شما از مدرک پیش دانشگاهی تا هر مرحله بالاتر رو که داری توی فرم ها بنویس و بده واسه ترجمه .. موفق باشی Wink
سلام به شما و تبریک
دوست من درباره قسمت 39 ...عقیده خیلی زیاده هم پارسال و هم سال قبلش ... بعضی ها N/A زدن .. برخی دیگه از دوستان هم نام برنده اصلی رو .. ولی به نظر میاد چون این فرم رو به ازای همه افراد خانواده باید پر کنی ... اونجا باید اسم برنده اصلی باشه ... به طور کل مشکلی برات پیش نمیاد اگه اشتباه هم پر کنی ... می تونی موقع مصاحبه اعلام و تصحیحش کنی ... من خودم نام برنده اصلی رو نوشتم ...
-----
برای درجات نظامی اینجا رو یه نگاهی بندازی بدک نیست .
----
درباره 31a ...جواب به صورت yes/no نیست ... باید اسم افرادی رو که در لحظه ورود به آمریکا شما رو همراهی می کنند . کامل مثل موارد 14 و 29 ذکر کنید ... درباره گزینه 31b هم اسم افرادی که بعدا به شما ملحق می شوند رو باید ذکر کنید .
----
قسمت 32 بستگی به خودت داره .. داره ازت می پرسه تو چه حرفه ای می خوای در آمریکا مشغول به کار بشی ؟
-------
ببینم بر و بچه های 2014 ... شما فایل راهنما رو نخوندین عایا ؟ عجیبه ! مشکلاتتون خیلی جالبه ... کسی که فایل راهنما رو خونده باشه و یه چرخی هم توی تاپیک های مشابه سال قبل بزنه .. جواب تمام این سوال ها رو پیدا می کنه .

[font=Times New Roman]دوستان کدوم درسته ؟
قسمت 31a نام همراهان نوشته بشه یا با yes وno جواب داده بشه ؟

[/font]
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: uranus88
قسمت اولش که اسم همراهان هست
ببین صفحه اول همین تاپیک بخون خود انگلیسی جمله هم مشخص هست که اسم همراهان باید بنویسی

دقیقا این توضیح صفحه اول هم دادم
- جاهایی که بیشتر از 6 ماه زندگی کردین بعد از سن 16 سالگیتون
آدرسش و از چه تاریخی تا چه تاریخی
31- قسمت اول میگه کسایی که توی قسمت 14 و 29 گفتین الان باهاتون میان آمریکا یا بعدا
اگه با خودتون میان باید بنویسین
YES
اگر هم بعدا می خوان بیان باید بنویسین
NO
قسمت دوم هم میگه این افراد بعدا میان؟
32- جاهایی که کار میکردین رو باید بنویسین
33- جاهایی که درس خوندین تا به امروز
زبانش رو هم بنویسین مثلا: فارسی
34- سربازی
35- قبلا آمریکا اگه بودین توضیح بدین
....

دوستان عزیز یک نکته ای هم بهتون بگم
فرم ها جلوی من یا جلوی دوستان دیگه نیست که شماره ای می پرسید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگر خیلی سئوال خاصی دارید لااقل متن انگلیسی فرم هم بگذارید ما راحت بتونیم بگیم جریان چیست.

سئوالش این هست
Person(s) named in 14 and 29 who will accompany you to the United States now.
پس اسم فرزند و همسرتان را باید بنویسید. accompany به معنی همراهی کردن می باشد.
سعید کنید از ترجمه گوگل هم استفاده کنید
من و مهاجرت
تشکر کنندگان: hushmandco ، KIMIA2005 ، Given ، philter
(2013-05-03 ساعت 22:30)sadeghi897 نوشته:  نکته مهم و اساسی
در پر کردن فرم ها عجله نکنید
اما پشت گوش هم نندازین
وقت گافی بگذارید، و سئوالات تون رو هر چند پیش پا افتاده بپرسید
ما کامل در حد توانمون بهتون کمک می کنیم، موفق باشید.

سلام
دوستان عزیز در قسمت 40 فرم ds-230 نوشته پزشکانی که certification لازم را ندارند نمی تونند مهاجرت کنند . من پزشکم اگه در فرم قید نکنم که پزشکم روز مصاحبه مشکلی پیش نمیاد/
تشکر کنندگان:

دوستان سلام
ممنونم از دوست عزیزمون که جواب تعدادی از سوالات بنده را لطف فرمودند
ولی به سوالات بنده به صورت کامل پاسخ داده نشد ممنون میشم اساتید و مدیران محترم در خصوص سوالات بنده راهنمایی بفرمایید
1- قسمت 17 منظور از شغل کاریه که ازش پول در میاد. بنا براین برای فرزند خانه و مادر محترمشون که خانه دارند n/A میشه.
2-قسمت 39 هم بین علما و فضلا اختلافه ولی... اصلا نگران نباشین چون هر دو گروه که N/A زدن و یا اسم برنده اصلی رو نوشتن الان ویزاشونو گرفتن و رفتن. به شخصه n/a زدم
3- درجه نظامی رو اینجا ببینین
4-کار توی سربازی رو ساده ترین حالت ممکن تشریح کنین. هرچه ساده تر بهتر.
5- electrical technician
6- شغلی رو که قصد دارین ادامه بدین در امریکا ولی اینو بنویسین: i will grasp any suitable job at united states
خودم اومدم باکلاس رفتار کنم کار تخصصی خودمو نوشتم الان پشیمونم.
7- قائدتا همه اعضای خانواده با هم مهاجرت میکنن و کسی ملحق نمیشود بعدا. پس قسمت ب N/A میشود.

(2013-05-12 ساعت 21:18)حسن پیری نوشته:  سلام من آدرس خودم رو به طور کامل در قسمت 13 درج کردم.. آدرس مادرم و پدرم هم مثل آدرس خودمه اما تو فیلد مخصوصشون ( فیلد 12 و 13) جا نمیشه آدرس کاملشونو بنویسم... میتونم تو فیلد مربوطشون بنویسم the same address as no 13 ؟
ممنونم از پاسخگوییتون.

آره عزیزم. کل فرم منو میدیدی همش همین بود برادر !Big Grin

(2013-05-12 ساعت 22:22)drf نوشته:  
(2013-05-03 ساعت 22:30)sadeghi897 نوشته:  نکته مهم و اساسی
در پر کردن فرم ها عجله نکنید
اما پشت گوش هم نندازین
وقت گافی بگذارید، و سئوالات تون رو هر چند پیش پا افتاده بپرسید
ما کامل در حد توانمون بهتون کمک می کنیم، موفق باشید.

سلام
دوستان عزیز در قسمت 40 فرم ds-230 نوشته پزشکانی که certification لازم را ندارند نمی تونند مهاجرت کنند . من پزشکم اگه در فرم قید نکنم که پزشکم روز مصاحبه مشکلی پیش نمیاد/

دقیقا کدوم قسمت بخش 40 اینو نوشته؟ من تا جایی که حافظم یاری میکنه بخش 40 مربوط به جرم و جنایته.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: H Pier ، Given ، aghaghia
دوستان ممنون میشم منو راهنمایی کنید. در مورد سوال 10 و 11، اگر فقط آدرس بدیم اشکالی داره؟ یا حتما اسم و شماره تلفن هم باید داده بشه؟
تشکر کنندگان: aghaghia
سلام...من میخواستم بدونم اگر قسمتهایی که تاریخ هست هیچ چیز ننویسیم ولی آیتمهای کنارش رو N/A بنویسیم مشکلی داره؟من هر کاری کردم نتونستم تغییر فرمت قسمتهای تاریخ دار رو پیدا کنم... مسیری که دوستان اینجا نوشتند هم اصلا در acrobat pro 10 من نبود...کلا گزینه edit در forms برای من فعال نیست!!!
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان