موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-25 ساعت 15:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-25 ساعت 15:40 توسط h_s2108.)
دوستان چند سوال در رابطه با فرمهای DS-230 و DSP-122 دارم :
1- اولا باید این فرمها را دستنویس پر کنیم یا تایپ کنیم و بعدا پرینت بگیریم؟
2- پرینت برگه ها 1 رو یاشد یا دو رو؟
3- لازم است کیس نامبر و بار کد آن را به بالای صفحات اول فرمهای DS-230 و DSP-122 بچسبانیم؟
4- برگه ها را باید به یکدیگر منگنه کنیم؟
5- بر روی پاکت حاوی فرمها نیز باید کیس نامبر و بار کد آن را بچسبانیم؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
آقا تو رو خدا یکی این قسمت 33 رو کامل و دقیق توضیح بده دیگه دارم روانی میشم!!
1.تو قسمت school and location باید اسم مدرسه و محلشو بنویسیم؟؟مثلا : talash-tehran,tehra,iran همین؟؟؟
2.قسمت course of study رشته است؟؟مثلا دبیرستان رشته ریاضی فیزیک بودیم بزنیم mathematics یا physic,mathematics??
3.تو قسمت degree or diploma مثلا دبیرستان رو بزنیم high school پیش دانشگاهی رو بزنیم pre-university و دانشگاه رو اگه کارشناسیه بزنیم bachelor??
4.حالا اگه سال سوم رو هنرستان بودیم واسه هنرستان چی بنویسیم؟؟همون high school یا چیز دیگه ای؟؟
5.من اگه از دبستان و راهنمایی رو ننویسم گیر می دن؟؟ آخه صد تا مدرسه عوض کردم طولانی میشه!!یعنی واقعا اهمیتی داره واسشون یا دبیرستان به بالا مهمه؟؟
6.لطفا یکی که کاملا مطمئنه جواب بده!!خیلی خیلی ممنونم!!
**Case Number : 2014AS000014
مقصد : San Jose,CA
Aug 29th - Qatar airways
**نخستين و بالاترين پيروزي، تسلط بر خويش است**
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
میشه لطفا روش کار با NITRO رو یکی توضیح بده؟؟!!من می خوام با اون فرمهارو پر کنم اصلا نمی دونم باید چی کار کنم!!
تو قسمت هایی که می خوایم آدرس وارد کنیم,و ایمیلمون رو فضا کمه جا نمی شه!!چی کار کنیم؟؟
**Case Number : 2014AS000014
مقصد : San Jose,CA
Aug 29th - Qatar airways
**نخستين و بالاترين پيروزي، تسلط بر خويش است**
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من با این کیس نامبر 2014AS000048xx چقدر زمان دارم تا فرمهامو ایمیل کنم دیر نشه یه وقت؟
سوال بعدی این که تو زمان ثبت نام من مدرک تحصیلیمو زدم لیسانس ولی 2 واحدم مونده که دارم پاسش میکنم الان که می خوام فرمهای اولیه رو ارسال کنم مدرک تحصیلیمو چی بزنم همون لیسانس بزنم؟ (البته تا 20 روز دیگه لیسانسمو میگیرم)
please help