کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-25 ساعت 19:41)REZA KARAMI نوشته:  سلام

دوستان من با این کیس نامبر 2014AS000048xx چقدر زمان دارم تا فرمهامو ایمیل کنم دیر نشه یه وقت؟
سوال بعدی این که تو زمان ثبت نام من مدرک تحصیلیمو زدم لیسانس ولی 2 واحدم مونده که دارم پاسش میکنم الان که می خوام فرمهای اولیه رو ارسال کنم مدرک تحصیلیمو چی بزنم همون لیسانس بزنم؟ (البته تا 20 روز دیگه لیسانسمو میگیرم)

please help

زمان ارسال فرم ها ربطی به شماره کیس نامبر نداره.راحت و آسوده فرم هاتو تکمیل کن و چک کن و بعد بفرست و اصلا هم عجله نکنBig Grin.
در مورد سوال دومت هم بهتر بود می زدی دیپلم.الان هم مهم نیست.اونا روز مصاحبه از شما ترجمه آخرین مدرک تحصیلی شما رو می خوان که دیپلمه.ولی شما ریز نمرات دوره کارشناسی رو حتما ترجمه کن و با خودت ببر و روز مصاحبه به آفیسر توضیح بده.
نگران نباش.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، Soap McTavish ، shekari ، estanfordbineh
(2013-05-25 ساعت 19:13)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 18:20)niloosin نوشته:  میشه لطفا روش کار با NITRO رو یکی توضیح بده؟؟!!من می خوام با اون فرمهارو پر کنم اصلا نمی دونم باید چی کار کنم!!
تو قسمت هایی که می خوایم آدرس وارد کنیم,و ایمیلمون رو فضا کمه جا نمی شه!!چی کار کنیم؟؟

دوست عزیز اینجا رو بخونید و با نرم افزار انلاک pdf میتونید سایز فونت رو کوچکتر کنید

لینکی که شما دادید اصلا عکس هاش خرابه همه معلوم نیست از چه راهی رفته! نرم افزار آنلاک PDF که فقط فایل های PDF رو انلاک می کنه چه جوری فونت چیزی که می خوایم تو خونه ها بنویسیم رو کوچیک می کنه؟؟
**Case Number : 2014AS000014
مقصد : San Jose,CA
Smile Aug 29th - Qatar airways Cool
**نخستين و بالاترين پيروزي، تسلط بر خويش است**
تشکر کنندگان:
(2013-05-25 ساعت 21:31)niloosin نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 19:13)KIMIA2005 نوشته:  دوست عزیز اینجا رو بخونید و با نرم افزار انلاک pdf میتونید سایز فونت رو کوچکتر کنید

لینکی که شما دادید اصلا عکس هاش خرابه همه معلوم نیست از چه راهی رفته! نرم افزار آنلاک PDF که فقط فایل های PDF رو انلاک می کنه چه جوری فونت چیزی که می خوایم تو خونه ها بنویسیم رو کوچیک می کنه؟؟

دوست عزیز لینک مشکلی نداره صفحه 25 تاپیک بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-122 را مطالعه کنید...

دوستان عزیز قبل ازطرح هر سوالی لطف بفرماییدتاپیک های مربوطه رو کامل مطالعه کنید مطمئنا به جوابتون خواهید رسید...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ali_am76 ، Soap McTavish ، sonnnna ، آلیس-1980
سلام دوستان، خواهش میکنم اگر براتون ممکنه زودتر منو راهنمایی کنید و منو از بلاتکلیفی در بیارید تا هر چه زودتر فرمهامو ارسال کنم.
درجه ای سربازی من رزمدار یکم( استوار یکم ) بوده که دارالترجمه اونو 1ˢᵗ Corporal ترجمه کرده. چند روز پیش، یکی از بچه ها آدرس یه صفحه از ویکی پیدیا گذاشته بود که توش درجه ها رو ترجمه کرده بود که برا رزمدار یکم Command Sergeant Major نوشته بود. الان واقعا نمی دونم چکار کنم، بلاتکلیف موندم. به مترجم هم موضوع رو گفتم گفت که سایتهای ویکی پیدیا سایت های مرجع نیستن چون هر شخصی میتونه اطلاعات بهش اضافه یا کم کنه. ولی با این وجود هنوز میترسم فرمهارو بفرستم چون متوجه شدم اطلاعات قسمت سربازی ( مخصوصا من که سپاه بودم) خیلی حساسه.
خواهش میکنم راهنمایی کنید؟
از دوستای دیگه ( مخصوصا بچه های 2012 و 2013) اگر هم درجه من بودنو مدارکشونو ترجمه کردن و مشکلی نداشتن، خواهش میکنم که به مدارکشون نگاه کنند و ترجمه درست رو برا من بفرستند
از توجه تون سپاسگزارم
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان:
(2013-05-25 ساعت 22:17)mahan L نوشته:  سلام دوستان، خواهش میکنم اگر براتون ممکنه زودتر منو راهنمایی کنید و منو از بلاتکلیفی در بیارید تا هر چه زودتر فرمهامو ارسال کنم.
درجه ای سربازی من رزمدار یکم( استوار یکم ) بوده که دارالترجمه اونو 1ˢᵗ Corporal ترجمه کرده. چند روز پیش، یکی از بچه ها آدرس یه صفحه از ویکی پیدیا گذاشته بود که توش درجه ها رو ترجمه کرده بود که برا رزمدار یکم Command Sergeant Major نوشته بود. الان واقعا نمی دونم چکار کنم، بلاتکلیف موندم. به مترجم هم موضوع رو گفتم گفت که سایتهای ویکی پیدیا سایت های مرجع نیستن چون هر شخصی میتونه اطلاعات بهش اضافه یا کم کنه. ولی با این وجود هنوز میترسم فرمهارو بفرستم چون متوجه شدم اطلاعات قسمت سربازی ( مخصوصا من که سپاه بودم) خیلی حساسه.
از دوستای دیگه ( مخصوصا بچه های 2012 و 2013) اگر هم درجه من بودنو مدارکشونو ترجمه کردن و مشکلی نداشتن، خواهش میکنم که به مدارکشون نگاه کنند و ترجمه درست رو برا من بفرستند
از تودوست عزيز شما هرچي تو كارتت ترجمه شده رو وار فرم كنيد
جه تون سپاسگزارم

دوست عزيز هرچي تو كارتت ترجمه شده رو بنويس دنبال شر نگرد
تشکر کنندگان: mahan L
سلام عزیزان.یه سوال دارم:من از سربازی معاف شدم و کارت معافی دارم و داخل قسمت 34 راجب خدمت سربازی چی باید بنویسم؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
برنده 2014
کیس نامبر 71XX
1 نفر
مقصد: دالاس
ویزای یک ضرب (ایروان)
Cool
تشکر کنندگان:
(2013-05-25 ساعت 22:27)love_everlife نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 22:17)mahan L نوشته:  سلام دوستان، خواهش میکنم اگر براتون ممکنه زودتر منو راهنمایی کنید و منو از بلاتکلیفی در بیارید تا هر چه زودتر فرمهامو ارسال کنم.
جه تون سپاسگزارم
آقای امیر مهاجر و دوستان پیشکسوت نظر شما در این خصوص چیه؟
خواهش میکنم اگر براتون ممکنه زودتر کمکم کنید تا با آرامش فرمها رو ارسال کنم
خواهش میکنم اگر ممکنه زودتر منو راهنمای کنید تا هرچه زودتر با آرامش فرمهارو ارسال کنم.
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان:
(2013-05-25 ساعت 23:15)mahan L نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 22:27)love_everlife نوشته:  
جه تون سپاسگزارم
خواهش میکنم اگر براتون ممکنه زودتر کمکم کنید تا با آرامش فرمها رو ارسال کنم
خواهش میکنم اگر ممکنه زودتر منو راهنمای کنید تا هرچه زودتر با آرامش فرمهارو ارسال کنم.
میتونید از چند دارالترجمه بپرسید تا مطمئن بشید.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: mahan L
(2013-05-25 ساعت 14:34)فریاد تنها نوشته:  سلام دوستان خوبم
من اشتباهی مرتکب شدم و فرم شوهرم را که قراره همراه من بیاد نفرستادم اما توی فرم خودم نوشتم که همراهم هست دوستان گفتند با ایمیل دوباره بفرست اما من خودم به کی سی سی ایمیل زدم و مشکل را گفتم و منتظرم جوابمو بدهند که چه کار کنم اما الان 4 روزه جوابمو ندادند دلم شور میزنه معمولا چند روزه جواب میدهند؟ آیا کار درستی کردم که از خودشون راه حل خواستم؟ خواهش میکنم جوابمو بدید
سلام دوست عزیز
من هم جای تاریخ ازدواج پدرمو ننوشته بودم چون چشمم ندیده بود با راهنمایی hushmandco عزیز بهشون ایمیل زدم جریانو گفتم kcc بعد از 6 روز بهم گفت دوباره باید مدارکمو بفرستم. من فکر میکنم کار درستی انجام دادید و نگران نباشید.

تشکر کنندگان: فریاد تنها ، ali_am76 ، hushmandco ، sadeghi897
جه تون سپاسگزارم

هر دو درست هستند. Corporal مربوط به رده بندی نظامی ناتو هست در حالی که Command Sergeant Major /Sergeant Major از رده بندی ارتش بریتانیا گرقته شده، کشور هایی مانند کانادا و نروژ هم از این سیستم پیروی میکنند. برای اطلاعات بیشتر این لینک و این لینک را بخوانید.

اینقدر نگران نباشید نهایتا روز مصاحبه اعلام مکنید که معادل Corporal است.

(2013-05-25 ساعت 22:48)masodsh نوشته:  سلام عزیزان.یه سوال دارم:من از سربازی معاف شدم و کارت معافی دارم و داخل قسمت 34 راجب خدمت سربازی چی باید بنویسم؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

سلام عزیز دلم. شما یه زحمت بکش قبل از ارسال پست یه جستحو بکن.
باید No رو تیک بزنی و همه رو بنویسی N/A.
تشکر کنندگان: nina22 ، mahan L ، shekari
سلام لطفامنو راهنمايي كنيد ، من هنوز فرمهامو نفرستادم ،تا فرمامو نفرستم زمان مصاحبه مشخص ميشه يا نه ؟ بايد فرمامو بفرستم بعد بهم زمان مصاحبه بدن ؟ يا خودم زمان مصاحبه بايد بگيرم؟ ممنون مي شمراهنماييم كنيد
تشکر کنندگان:
(2013-05-26 ساعت 00:53)Niyousha نوشته:  سلام لطفامنو راهنمايي كنيد ، من هنوز فرمهامو نفرستادم ،تا فرمامو نفرستم زمان مصاحبه مشخص ميشه يا نه ؟ بايد فرمامو بفرستم بعد بهم زمان مصاحبه بدن ؟ يا خودم زمان مصاحبه بايد بگيرم؟ ممنون مي شمراهنماييم كنيد
دوست عزیز شما اول باید فرمهارو به دقت پر کنید و بفرستید.بعد از مدتی(دقیقا اطلاع ندارم) نامه دوم شما میاد که به شما تاریخ و ساعت مصاحبه شما رو بتون اعلام میکنه.موفق باشید.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: shekari
(2013-05-26 ساعت 00:53)Niyousha نوشته:  سلام لطفامنو راهنمايي كنيد ، من هنوز فرمهامو نفرستادم ،تا فرمامو نفرستم زمان مصاحبه مشخص ميشه يا نه ؟ بايد فرمامو بفرستم بعد بهم زمان مصاحبه بدن ؟ يا خودم زمان مصاحبه بايد بگيرم؟ ممنون مي شمراهنماييم كنيد

دوست عزیز تا اینجا که من متوجه شدم... باید مدارکتو بفرستی خود کی سی سی به شما وقت مصاحبه میده و احتیاجی نیست وقت بگیری. اگر ایروان باشه مصاحبت دیگه احتیاجی هم به CSC نداری . اگر ابوظبی یا آنکارا باشه مصاحبت باید CSC ثبت نام کنی اونم برای دریافت مدارکت و انشاالله ویزاتون نه تعیین وقت.
تشکر کنندگان:
(2013-05-25 ساعت 23:30)sonnnna نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 14:34)فریاد تنها نوشته:  سلام دوستان خوبم
من اشتباهی مرتکب شدم و فرم شوهرم را که قراره همراه من بیاد نفرستادم اما توی فرم خودم نوشتم که همراهم هست دوستان گفتند با ایمیل دوباره بفرست اما من خودم به کی سی سی ایمیل زدم و مشکل را گفتم و منتظرم جوابمو بدهند که چه کار کنم اما الان 4 روزه جوابمو ندادند دلم شور میزنه معمولا چند روزه جواب میدهند؟ آیا کار درستی کردم که از خودشون راه حل خواستم؟ خواهش میکنم جوابمو بدید
سلام دوست عزیز
من هم جای تاریخ ازدواج پدرمو ننوشته بودم چون چشمم ندیده بود با راهنمایی hushmandco عزیز بهشون ایمیل زدم جریانو گفتم kcc بعد از 6 روز بهم گفت دوباره باید مدارکمو بفرستم. من فکر میکنم کار درستی انجام دادید و نگران نباشید.

مدارک را دوباره با پست فرستادید یا ایمیل؟
زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد
بازمانده از لاتاری 2014، ورود به آمریکا 22 سپتامبر،ارسال مدارک همسر 3 اکتبر، pd همسر 6 اکتبر،اپروو 13مارچ
تشکر کنندگان:
دوستان نامه دوم را از طریق کانفرمیشن نامب مثل برنده شدنمون باید ببینیم و از تو همان سایت و آدرس ؟ یعنی فقط بجای نامه برنده بودن نامه دوم میاد؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان