2013-05-11 ساعت 18:56
(2013-05-11 ساعت 14:41)حسن پیری نوشته: سلام من بعد از سال اول دبیرستان مدرسمه تغییر دادم...سال اول دبیرستان اگر تعیین رشته کرده بودی نوع مدرکت رو بنویس. اگر هم تعیین رشته نکرده بودی N/A
جلوی مدرسه ای که فقط اول دبیرستان اونجا بودم نوع مذرکی که گرفتم N/A بنویسم یا چیز دیگه؟
ممنون از پاسختون.
(2013-05-11 ساعت 15:55)ghazalii نوشته: برای مصاحبه کجا بهتره ؟ کدومو انتخاب کنیم ؟مسلما آنکارا به دلیل شلوغی و همینطور کلیر های طولانی مطلوب نیست.
(2013-05-11 ساعت 16:18)ojee نوشته: من دانشجو ارشدم درسم تموم شده ولی هنوز دفاع نکردم ...نمیدونم کدوم گزینه رو باید پر کنم؟ راهنماییم میکند؟شما هنوز مدرک لیسانس داری پس و در حال تحصیلی.
university degree رو تیک بزن و توی جای خالی جلوی other بنویس I'm Studying at master degree and will finish it on XXXXX و به جای ایکس، تاریخ حدودی فراغت از تحصیلتو بنویس.
(2013-05-11 ساعت 18:45)rainyboy نوشته: چند تا سوال درباره این فرم :1- الان شرایط تحصیلیت چیه مگه؟
1- من موندم با این مدرک چیکار کنم . تا کارشناسی بنویسم یا فوق رو هم بنویسم و بنویسم Present . دلیلشم اینه که شغل فعلی هم باید بنویسم دانشجو دیگه!!
2- پیش دانشگاهی رو باید بنویسیم؟؟
3- چه شغلی رو باید نوشت؟ مثلا من طراحی سایت کردم بنویسم؟ محلش و چیزایی که نداره N/A بزارم
2- بله باید بنویسی تا خود دبستان
3-چون حداقل لیسانس رو داری دنبال سابقه کار نباش زیاد چون تعدد محلهای کار ، برای کلیر شدن مشکل ساز میشه. هر سابقه کاری که میزنی باید قابل اثبات و ارائه مدارک باشه. نه اینکه حالا یه فنی رو بلدی بنویسی. منظور از شغل اونیه که ازش پول در میاری.
N/A به معنی غیر کاربردیه. یعنی این موضوع برای شما کاربرد نداره. مثلا سربازی در ایران برای خانمها مفهومی نداره و N/A میشه. یا فرزند برای افراد بی فرزند یا مجرد N/A میشه. یا شغل برای افراد غیر شاغل.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای