کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
(2013-05-11 ساعت 14:41)حسن پیری نوشته:  سلام من بعد از سال اول دبیرستان مدرسمه تغییر دادم...
جلوی مدرسه ای که فقط اول دبیرستان اونجا بودم نوع مذرکی که گرفتم N/A بنویسم یا چیز دیگه؟
ممنون از پاسختون.
سال اول دبیرستان اگر تعیین رشته کرده بودی نوع مدرکت رو بنویس. اگر هم تعیین رشته نکرده بودی N/A

(2013-05-11 ساعت 15:55)ghazalii نوشته:  برای مصاحبه کجا بهتره ؟ کدومو انتخاب کنیم ؟
مسلما آنکارا به دلیل شلوغی و همینطور کلیر های طولانی مطلوب نیست.

(2013-05-11 ساعت 16:18)ojee نوشته:  من دانشجو ارشدم درسم تموم شده ولی هنوز دفاع نکردم ...نمیدونم کدوم گزینه رو باید پر کنم؟ راهنماییم میکند؟
شما هنوز مدرک لیسانس داری پس و در حال تحصیلی.
university degree رو تیک بزن و توی جای خالی جلوی other بنویس I'm Studying at master degree and will finish it on XXXXX و به جای ایکس، تاریخ حدودی فراغت از تحصیلتو بنویس.
(2013-05-11 ساعت 18:45)rainyboy نوشته:  چند تا سوال درباره این فرم :

1- من موندم با این مدرک چیکار کنم . تا کارشناسی بنویسم یا فوق رو هم بنویسم و بنویسم Present . دلیلشم اینه که شغل فعلی هم باید بنویسم دانشجو دیگه!!

2- پیش دانشگاهی رو باید بنویسیم؟؟

3- چه شغلی رو باید نوشت؟ مثلا من طراحی سایت کردم بنویسم؟ محلش و چیزایی که نداره N/A بزارم
1- الان شرایط تحصیلیت چیه مگه؟
2- بله باید بنویسی تا خود دبستان
3-چون حداقل لیسانس رو داری دنبال سابقه کار نباش زیاد چون تعدد محلهای کار ، برای کلیر شدن مشکل ساز میشه. هر سابقه کاری که میزنی باید قابل اثبات و ارائه مدارک باشه. نه اینکه حالا یه فنی رو بلدی بنویسی. منظور از شغل اونیه که ازش پول در میاری.
N/A به معنی غیر کاربردیه. یعنی این موضوع برای شما کاربرد نداره. مثلا سربازی در ایران برای خانمها مفهومی نداره و N/A میشه. یا فرزند برای افراد بی فرزند یا مجرد N/A میشه. یا شغل برای افراد غیر شاغل.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: H Pier ، payam62 ، ojee ، philter
(2013-05-11 ساعت 16:18)ojee نوشته:  من دانشجو ارشدم درسم تموم شده ولی هنوز دفاع نکردم ...نمیدونم کدوم گزینه رو باید پر کنم؟ راهنماییم میکند؟

ببین دوست عزیز.اونا که استعلام نمی کنن شما الان داری چی میخونی.روز مصاحبه به من گفت آخرین مدرک تحصیلی.به نظر من شما همون لیسانس بنویس و حرفی از فوق نزن.چیزی رو بنویس که بتونی مدرکشو فردا ارائه کنی.اگه بگی فوق داری و مدرک نداشته باشی مجبوری بری ریز نمرات بیاری و ببری ترجمه و کلا به دردسرش نمی ارزه.
موفق باشین.
ضمنا اگه مدرک لیسانست آزاد نیست زود بپر کاراشو انجام بده.

(2013-05-11 ساعت 13:43)uranus88 نوشته:  باسلام خدمت دوستان و ادمین گرامی

من تقریبا همه سوالات دوستان رو خوندم ولی جواب چنداسوالامو پیدا نکردم.

1- واسه قسمت military یه قسمت branch یا شاخه داره. منظور چیه؟ یعنی مثلا سپاه یا نیروانتظامی یا ارتش؟ یا اینکه منظورش نیروی زمینی و دریایی و هواییه؟ من سپاه نیرو زمینی بودم چطور باید بنویسم؟؟؟

2- در قسمت degree واسه دبستان و راهنمایی چی بنویسیم؟ همچنین واسه مدرسه ای که 2سال توش بودی و بعد رفتی یه مدرسه دیگه مدرک مثلا دیپلمو گرفتی

3- از اصطلاح N/A فقط تو فرم 230 باید استفاده کرد؟ یا توی 122 هم جاهای خالی رو باید N/A گذاشت؟ و کلا توی جداول خالی هم بایدN/A رو بنویسیم؟ توی همه ستوناش؟
4- قسمت 43.b رو باید چی جواب بدیم؟ درست منظورشو متوجه نشدم؟

5- من که الان دانشجوی ارشدم present occupation رو چی بزنم؟ مربی ورزشیم هستم اما تو ایران که شغل محسوب نمیشهSad

با تشکر پیشاپیش
http://mohajersara.com/thread-6449-post-...#pid334404
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: hushmandco ، rezagh ، sadeghi897 ، payam62 ، rainyboy ، ojee ، philter
(2013-05-11 ساعت 09:17)hushmandco نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 00:56)batisasha9 نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 00:27)hushmandco نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 00:15)batisasha9 نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 20:04)soroush23 نوشته:  سومین بار هستش تو این تاپیک سوالم رو میپرسم،اساتید خواهش میکنم

یه توضیح جامع بدن راجع به کسایی که دیپلم فنی یا کاردانش دارن

و اونایی که با این مدرک رفتن دانشگاه علمی کاربردی پودمانی؟

اینان میتونن با گواهی اشتغال به تحصیل کلییر بشن یا نه؟

باید حتما پیش دانشگاهی بگیرن؟

چچنننند بارم من این سوال رو پرسیدم ولیییی ههههیییکس جواب کاملی نداششتت!!!Sad

امضاء sinamn عزیز رو بخونین. شاید چیزی که میخواین رو اونجا پیدا کنین.
چند تا پست بالاتر لینکش روهم براتون گذاشتم.
هرکسی از ظن خود شد یار من.. هریک از دوستان در فیلد مربوط به خودشون و با شرایط خاص کیس خودشون درگیرن. شما هم اگر نتونستین از اینجا جواب لازم رو بگیرین دست رو دست نذارین. از تاپیکهای مربوط به مدارک و ترجمه و.. برین بخونین. مال سالهای قبل رو کامل مطالعه کنین. این همه بچه ها اومدن و رفتن و نوشتن . مطمئن باشین جواب سوالاتتون رو اونجاها پیدا میکنین. فقط حوصله کنین و وقت بذارین.

اونی که شما گذاشتی برای فوق دیپلم بود نه برای دیپلم و جواب اینکه افراد با این دیپلم ها اصلا مدرکشون برای اونها چه وضعیتی داره توش نبود..چون من از یکی از دوستان شنیدم که مدرک کارو دانش موردی نداره و حتما نباید 12 ساله باشه و اینکه کارو دانش هم که 11 سال درس و 1 سال عملی داره باز هم 12 ساله هستش و در کل مدرک نباید اموزشگاهی باشه.حالا اینکه چی باشه خیلی مهم نیست..ولی به این حرف مطمئن نیستم...
این سوال تخصصیه. کسی باید جواب بده که از قوانین آموزش و پرورش سردر بیاره یا اینکه خودش با این شرایط یکبار فرایند لاتاری رو طی کرده باشه. توی تاپیکهای "مدارک و ترجمه و.." سالهای گذشته رو کامل بگردید تا اشخاصی رو با شرایط خودتون پیدا کنین. اون قضیه یک سال عملی هم که گفتین شاید نجات بخش باشه. تحقیق کنین.

مرسی بابت جوابتون.می گردم ولی بعید می دونم چیزی بتونم پیدا کنم.
تشکر کنندگان: payam62 ، philter
(2013-05-11 ساعت 12:15)soroush23 نوشته:  دوستان یه جایی خوندم

اگه با دیپلم فنی و حرفه ای و کاردانش داشته باشه

اما یکسال بره پودمانی علمی کاربردی بعد گواهی اشتغال به تحصیل در زمان مصاحبه ببره ،درسته

تایید میشه دوستان؟

؟؟خب الان که در حال گذروندن سال اخرشیم توی فرم چی باید نوشت؟؟
تشکر کنندگان: soroush23 ، payam62
سلام
وقتی فرم رو در آکروبات ریدر پر کردیم چرا نمیشه ذخیرش کرد؟ باید چیکار کنم؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-11 ساعت 19:29)vistac نوشته:  سلام

دوستان لطف کنید یکم وقت بذارین تاپیک ها رو بخونین این سوال رو من شخصا چندین بار جواب دادم حالا چه برسه به دوستان دیگه، البته روی حرفم با همه است از جمله خودم نه فقط شما.
برنامه ای مثل Do pdf رو دانلود و نصب کنید. بعد که اطلاعاتتون رو کامل وارد کردید و چک کردید و مطمئن شدید، گزینه پرینت رو در اکروبات ریدر انتخاب کنید، برنامه Do pdfبراتون یه فایل pdf جدید میسازه که اطلاعاتتون رو ذخیره کرده.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: vistac ، hushmandco ، ojee ، philter
دوستان اونی که داره دیپلم کارو دانش می گیره تا 3 4 ماه دیگه حالا کاری به قبول بودن یا نبودنش برای اونا ندارم..الان چی باید بنویسه تو فرم؟؟ نمیشه که ریسک کنه و بخواد no diploma رو بزنه چون با کسی که ترک تحصیل کرده باید یه فرقی بکنه ولی نمیدونه چی باید نوشت که اونا این قضیه رو بفهمن..مرسی
تشکر کنندگان:
(2013-05-11 ساعت 19:35)aghaghia نوشته:  

دوستان لطف کنید یکم وقت بذارین تاپیک ها رو بخونین این سوال رو من شخصا چندین بار جواب دادم حالا چه برسه به دوستان دیگه، البته روی حرفم با همه است از جمله خودم نه فقط شما.
برنامه ای مثل Do pdf رو دانلود و نصب کنید. بعد که اطلاعاتتون رو کامل وارد کردید و چک کردید و مطمئن شدید، گزینه پرینت رو در اکروبات ریدر انتخاب کنید، برنامه Do pdfبراتون یه فایل pdf جدید میسازه که اطلاعاتتون رو ذخیره کرده.

آقا کارت درسته

توی فرم 122 شماره 3 اگه آدرس ایمیل تغییر کرده آدرس ایمیل بنویسیم یا همون آدرس ایمیل که از اول دادیم بنویسیم؟
فرم رو با حروف بزرگ پر کنیم یا کوچک؟
و اینکه مثلا قسمت 7 قسمت بی و سی کهجدوله رو چون سابقه کار نداریم همه جدول رو رو باید N/A بزاریم چون میگن جای خالی نزارید
تشکر کنندگان: philter
(2013-05-11 ساعت 20:08)vistac نوشته:  

آقا کارت درسته

توی فرم 122 شماره 3 اگه آدرس ایمیل تغییر کرده آدرس ایمیل بنویسیم یا همون آدرس ایمیل که از اول دادیم بنویسیم؟
فرم رو با حروف بزرگ پر کنیم یا کوچک؟

آدرس میل جدید رو بنویسید مانعی نداره، در هر ایمیلی که میدین با هر ادرسی کیس نامبر، اسم و فامیل و سال تولدتون رو ذکر کنید.
2. با حروف بزرگ بهتره، مگه این که جا نشه.
3.بله همه رو N/A بزنید
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان:
اینکه مثلا قسمت 7 قسمت بی و سی کهجدوله رو چون سابقه کار نداریم همه جدول رو رو باید N/A بزاریم چون میگن جای خالی نزارید

من دکمه پرینت رو که میزنم اصلا فایلی درست نمیکنه و اتفاقی نمیفته
تشکر کنندگان: ojee
(2013-05-11 ساعت 18:57)sce نوشته:  

ببین دوست عزیز.اونا که استعلام نمی کنن شما الان داری چی میخونی.روز مصاحبه به من گفت آخرین مدرک تحصیلی.به نظر من شما همون لیسانس بنویس و حرفی از فوق نزن.چیزی رو بنویس که بتونی مدرکشو فردا ارائه کنی.اگه بگی فوق داری و مدرک نداشته باشی مجبوری بری ریز نمرات بیاری و ببری ترجمه و کلا به دردسرش نمی ارزه.
موفق باشین.
ضمنا اگه مدرک لیسانست آزاد نیست زود بپر کاراشو انجام بده.

(2013-05-11 ساعت 13:43)uranus88 نوشته:  باسلام خدمت دوستان و ادمین گرامی

من تقریبا همه سوالات دوستان رو خوندم ولی جواب چنداسوالامو پیدا نکردم.

1- واسه قسمت military یه قسمت branch یا شاخه داره. منظور چیه؟ یعنی مثلا سپاه یا نیروانتظامی یا ارتش؟ یا اینکه منظورش نیروی زمینی و دریایی و هواییه؟ من سپاه نیرو زمینی بودم چطور باید بنویسم؟؟؟

2- در قسمت degree واسه دبستان و راهنمایی چی بنویسیم؟ همچنین واسه مدرسه ای که 2سال توش بودی و بعد رفتی یه مدرسه دیگه مدرک مثلا دیپلمو گرفتی

3- از اصطلاح N/A فقط تو فرم 230 باید استفاده کرد؟ یا توی 122 هم جاهای خالی رو باید N/A گذاشت؟ و کلا توی جداول خالی هم بایدN/A رو بنویسیم؟ توی همه ستوناش؟
4- قسمت 43.b رو باید چی جواب بدیم؟ درست منظورشو متوجه نشدم؟

5- من که الان دانشجوی ارشدم present occupation رو چی بزنم؟ مربی ورزشیم هستم اما تو ایران که شغل محسوب نمیشهSad

با تشکر پیشاپیش
http://mohajersara.com/thread-6449-post-...#pid334404

آقا خب جوابو اگه نمیدونین بگین نمیدونیم چرا لینک میدین به صفحات قبل؟ من همه این صفحاتو خوندم جواب این سوالارو (بجز یخورده از سوال 1) پیدا نکردم.
مثلا هیچکی به این دقت نکرده که تو فرم 122 جایی ننوشته اگه مربوط به شمانیست N/A بزنید ولی این موضوعو تو فرم 230 دقیقا ذکر کرده
تشکر کنندگان:
(2013-05-11 ساعت 20:34)vistac نوشته:  اینکه مثلا قسمت 7 قسمت بی و سی کهجدوله رو چون سابقه کار نداریم همه جدول رو رو باید N/A بزاریم چون میگن جای خالی نزارید

من دکمه پرینت رو که میزنم اصلا فایلی درست نمیکنه و اتفاقی نمیفته

برنامه do pdf رو نصب کردید؟ باید یه برنامه ای داشته باشین، اگه آکروبات نشناخته، خودتون پی دی اف را در همین برنامه browse کنید و تبدیل به پی دی افش کنید، شایدم آکروباتتون ورژن قدیمی هست. جدید ترشو نصب کنید.
تشکر کنندگان:
اخرین مدرک تحصیلی ...پیش دانشگاهی توی قسمت other بزنیم.............. یا دیپلم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-11 ساعت 21:56)soheil-lot نوشته:  اخرین مدرک تحصیلی ...پیش دانشگاهی توی قسمت other بزنیم.............. یا دیپلم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آدر ، عزیزم
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان:
(2013-05-11 ساعت 23:10)hushmandco نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 21:56)soheil-lot نوشته:  اخرین مدرک تحصیلی ...پیش دانشگاهی توی قسمت other بزنیم.............. یا دیپلم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آدر ، عزیزم

ببخشید منظورم اینه که اخرین مدرک دیپلم میشه یا پیش دانشگاهی ؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان