موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
جالبه که ما داریم خودمونو می کشیم ولی دریغ از یک جواب..مرسی از همه...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال دارم
تو تاپیک ها گشتم درباره این موضوع به چشمم نخورد اگه هست راهنمایی کنید لطفا
میخواستم بدونم مزایا و معایب سفارت های ایروان و آنکارا و ابوظبی چیه؟
نمیدونم کدومو تو فرم 122 بزنم
اصلا جایی که تو این فرم میزنیم صد در صد همونجا مصاحبه میشیم یا ممکنه خودشون عوض کنن جای مصاحبه رو؟
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
@حسین پیری
من که نگفتم دو بار اسکن کن ، همون یک بار کافی است
یک بار مطالب که در پی دی اف می نویسی سیو می کنی دیگه نیاز به اسکن نداره
درضمن همون یک بارش هم می شه اسکن نکرد
می شه امضا رو در کاغذ سفید بزنی ، اسکن کنی ، بزنی به پی دی اف ، بعد پی د ی اف ایمیل کنی ، کلا بدون هیچ اسکنی
ولی اون روش اولی که توضیح دادم بهتره
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
1- دوستان اگر اسم يك شهري در شناسنامه به اسم قديم اون شهر ثبت شده ولي در پاسپورت به اسم جديدش، آيا ميشه جلوي محل تولد داخل پرانتز اسم قديم رو نوشت؟؟
2- در فرم 122 در مورد شغل، كسي كه مدرك دانشگاهي داره ولي كار هم ميكنه لازم نيست اين قسمت رو پر كنه؟؟ ولي در 230 شغل رو بنويسه؟؟ درسته؟؟
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
سلام به دوستان
1- وقتی 7A رو زدیم NO - باید 7B و 7C رو N/A بزاریم؟ مخصوصا جدول 7C رو کل جدول رو باید N/A گذاشت یا خالی بزاریم؟
2- فرم 122 رو باید امضا کنیم؟ یا توی سفارت باید امضا بشه؟
3- وقتی توی فرم کیس نامبر رو خواسته چه لزومی داره که در بالای فرم سمت راست دوباره کیس نامبر رو بنویسیم؟
4-وقتی میخوایم ایمیل کنیم روی فرم 122 باید عکس بچسبونیم(بالا سمت چپ)؟ عکس رو چطور میشه توی PDF آورد؟
5- فرم 230 باید مشخصات همسرم رو بنویسم از شماره 1 یا مشخصات خودم؟
موضوعها: 3
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من 2 سوال دارم !
1_ من برنده لاتاری 2014 هستم ولی یادم نمیاد که موقع ثبت نام برای مدرکم چی زدم یعنی زدم دیپلم یا مدرک دانشگاهی! چیکار کنم؟ من الان فارغ التحصیل شدم اما حتی مدرک موقت هم ندارم.( اقدام کردم برای گرفتنش اما دانشگاه آزاد میگه شاید 45 روز طول بکشه حتی مدرک موقتت بیاد)میشه مدرک رو بزنم دیپلم در فرم 122 ؟ اگر با فرم ثبت نام اولیه متفاوت باشه دردسر نمیشه؟
2_ این جریان دقیقا برای همسرم هم هست یعنی تو فرم ثبت نام زدیم مستر دیگری ( فوق لیسانس) اما ایشون هنوز مدرک نداره تا 1 سال دیگه هم نخواهد داشت اگر بزنیم لیسانس برای ایشون دردسر نمیشه ؟
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اونی که داره دیپلم کارو دانش می گیره تا 3 4 ماه دیگه حالا کاری به قبول بودن یا نبودنش برای اونا ندارم..الان چی باید بنویسه تو فرم؟؟ نمیشه که ریسک کنه و بخواد no diploma رو بزنه چون با کسی که ترک تحصیل کرده باید یه فرقی بکنه ولی نمیدونه چی باید نوشت که اونا این قضیه رو بفهمن..مرسی