کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
(2013-05-11 ساعت 23:42)soheil-lot نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 23:10)hushmandco نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 21:56)soheil-lot نوشته:  اخرین مدرک تحصیلی ...پیش دانشگاهی توی قسمت other بزنیم.............. یا دیپلم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آدر ، عزیزم

ببخشید منظورم اینه که اخرین مدرک دیپلم میشه یا پیش دانشگاهی ؟

معلومه که میشه پیش دانشگاهی، شما اول پیشدانشگاهی گرفتی بعد دیپلم!!
Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان:
سلام
ما برنده 2014 هستیم
کیس نامبر 2014AS3xxx
به نظرتون کی میریم مصاحبه ؟
و ممکنه گرفتن ویزا به تاخیر بی افته ؟
من استرس دارم که با ذوق قاطی شده یه جورایی درگیرم Smile
تشکر کنندگان: philter
(2013-05-11 ساعت 23:42)soheil-lot نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 23:10)hushmandco نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 21:56)soheil-lot نوشته:  اخرین مدرک تحصیلی ...پیش دانشگاهی توی قسمت other بزنیم.............. یا دیپلم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آدر ، عزیزم

ببخشید منظورم اینه که اخرین مدرک دیپلم میشه یا پیش دانشگاهی ؟
در قسمت other مینویسی pre-university
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: soheil-lot
(2013-05-12 ساعت 00:26)ehsan 2014 نوشته:  سلام
ما برنده 2014 هستیم
کیس نامبر 2014AS3xxx
به نظرتون کی میریم مصاحبه ؟
و ممکنه گرفتن ویزا به تاخیر بی افته ؟
من استرس دارم که با ذوق قاطی شده یه جورایی درگیرم Smile
با توجه به امسال حدودای زمستون میشه مصاحبتون
ویزا ممکنه به هزار دلیل به تاخیر بیفته همونطور که برای 90% کلیرنس میخورن و به تاخیر میفته
الان به جای استرس روزها برو زبان بخون و شبها بیا تاپیکهای مختلف این سایت رو بخون تا رستگار شوی !
سفرنامه
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، شاهي ، philter
(2013-05-12 ساعت 00:13)حسن پیری نوشته:  سلام دوستان شما چه راهی رو برای اسکن امضا و اضافه کردن به فایل pdf توصیه میکنین با توجه به این که مشکل ساز نشه.
مشکل ساز نمی شه
فرم ها رو که با پی دی اف پر کردی
پرینت می گیری
بعدش امضا می کنی
بعدش هم اسکن می کنی دیگه
البته راه های دیگه هم داره فرقی نمی کنهBig GrinTongue
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: hushmandco ، rouzbehdarvishi ، philter
(2013-05-11 ساعت 20:54)uranus88 نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 18:57)sce نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 16:18)ojee نوشته:  من دانشجو ارشدم درسم تموم شده ولی هنوز دفاع نکردم ...نمیدونم کدوم گزینه رو باید پر کنم؟ راهنماییم میکند؟

ببین دوست عزیز.اونا که استعلام نمی کنن شما الان داری چی میخونی.روز مصاحبه به من گفت آخرین مدرک تحصیلی.به نظر من شما همون لیسانس بنویس و حرفی از فوق نزن.چیزی رو بنویس که بتونی مدرکشو فردا ارائه کنی.اگه بگی فوق داری و مدرک نداشته باشی مجبوری بری ریز نمرات بیاری و ببری ترجمه و کلا به دردسرش نمی ارزه.
موفق باشین.
ضمنا اگه مدرک لیسانست آزاد نیست زود بپر کاراشو انجام بده.

(2013-05-11 ساعت 13:43)uranus88 نوشته:  باسلام خدمت دوستان و ادمین گرامی

من تقریبا همه سوالات دوستان رو خوندم ولی جواب چنداسوالامو پیدا نکردم.

1- واسه قسمت military یه قسمت branch یا شاخه داره. منظور چیه؟ یعنی مثلا سپاه یا نیروانتظامی یا ارتش؟ یا اینکه منظورش نیروی زمینی و دریایی و هواییه؟ من سپاه نیرو زمینی بودم چطور باید بنویسم؟؟؟

2- در قسمت degree واسه دبستان و راهنمایی چی بنویسیم؟ همچنین واسه مدرسه ای که 2سال توش بودی و بعد رفتی یه مدرسه دیگه مدرک مثلا دیپلمو گرفتی

3- از اصطلاح N/A فقط تو فرم 230 باید استفاده کرد؟ یا توی 122 هم جاهای خالی رو باید N/A گذاشت؟ و کلا توی جداول خالی هم بایدN/A رو بنویسیم؟ توی همه ستوناش؟
4- قسمت 43.b رو باید چی جواب بدیم؟ درست منظورشو متوجه نشدم؟

5- من که الان دانشجوی ارشدم present occupation رو چی بزنم؟ مربی ورزشیم هستم اما تو ایران که شغل محسوب نمیشهSad

با تشکر پیشاپیش

آقا خب جوابو اگه نمیدونین بگین نمیدونیم چرا لینک میدین به صفحات قبل؟ من همه این صفحاتو خوندم جواب این سوالارو (بجز یخورده از سوال 1) پیدا نکردم.
مثلا هیچکی به این دقت نکرده که تو فرم 122 جایی ننوشته اگه مربوط به شمانیست N/A بزنید ولی این موضوعو تو فرم 230 دقیقا ذکر کرده
نارا حت نشو دوست من
1-
branch : نیروی زمینی سپاه
speciality: اینکه این 2 سال رو چیکار میکردی. بیسیم چی بودی، دفتر دار بودی ..
2-degree :
دبستان primary school
راهنمایی guidance school
مدرک دیپلم رو واسه مدرسه ای میزنی که ازش مدرک رو گرفتی.
3- N/A رو هر کجا که سوالش نامربوطه و در مورد حضرتعالی کاربردی نداره میزنی. مثل middle name و امثالهم نه اینکه توی یک جدول رو پر کردی 2 تا خونه خالی مونده ورداری N/A بزنی. اگر هم بزنی هیچ اتفاقی نمی افته. چون کامپیوتر برگه ها رو نمیخونه که یهو ردت کنن.
4- باید yes رو بزنی. با اینکار به ارگانهای مربوطه اجازه میدی اطلاعاتت رو استفاده کنن برای اس اس ان نامبر و غیره..
5- student یا اگر مهندسی بزن مهندس فلان
سفرنامه
تشکر کنندگان: philter ، آلیس-1980
(2013-05-12 ساعت 01:20)حسن پیری نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 00:44)sadeghi897 نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 00:13)حسن پیری نوشته:  سلام دوستان شما چه راهی رو برای اسکن امضا و اضافه کردن به فایل pdf توصیه میکنین با توجه به این که مشکل ساز نشه.
مشکل ساز نمی شه
فرم ها رو که با پی دی اف پر کردی
پرینت می گیری
بعدش امضا می کنی
بعدش هم اسکن می کنی دیگه
البته راه های دیگه هم داره فرقی نمی کنهBig GrinTongue
میخوام اگه امکانش باشه فرم رو 2 باره اسکن نکنم. فکر میکنم اینطور تر تمیزتر در بیاد.
بابا گیر به این چیزا ندین. بهترین کار اینه که فرمها رو پر کنین، پرینت کنین امضا کنین ، عکسها و فرم قبولی و ... رو بچسبونین تنگش و با دی اچ ال بدین بره ! خلاص. البته راههای رسیدن به خدا زیاده. من راه خودمو گفتم ! شما هم راه خودتون رو برین. ولی گیر ندین به مخلفاتش.
سفرنامه
تشکر کنندگان:
جالبه که ما داریم خودمونو می کشیم ولی دریغ از یک جواب..مرسی از همه...
تشکر کنندگان:
یه سوال دارم
تو تاپیک ها گشتم درباره این موضوع به چشمم نخورد اگه هست راهنمایی کنید لطفا
میخواستم بدونم مزایا و معایب سفارت های ایروان و آنکارا و ابوظبی چیه؟
نمیدونم کدومو تو فرم 122 بزنم
اصلا جایی که تو این فرم میزنیم صد در صد همونجا مصاحبه میشیم یا ممکنه خودشون عوض کنن جای مصاحبه رو؟
تشکر کنندگان: philter
@حسین پیری
من که نگفتم دو بار اسکن کن ، همون یک بار کافی است
یک بار مطالب که در پی دی اف می نویسی سیو می کنی دیگه نیاز به اسکن نداره
درضمن همون یک بارش هم می شه اسکن نکرد
می شه امضا رو در کاغذ سفید بزنی ، اسکن کنی ، بزنی به پی دی اف ، بعد پی د ی اف ایمیل کنی ، کلا بدون هیچ اسکنی
ولی اون روش اولی که توضیح دادم بهتره
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: payam62 ، H Pier ، hushmandco
(2013-05-12 ساعت 01:27)batisasha9 نوشته:  جالبه که ما داریم خودمونو می کشیم ولی دریغ از یک جواب..مرسی از همه...

دوست عزیز ما که نمی تونیم وقتی جواب سوالی رو نمیدونیم الکی جواب بدیم، شما یا باید منتطر بشین که کسی که میدونه حواب بده یا هم برین تاپیک های سال قبل رو بخونین شاید جوابتون رو گرفتین!
موفق باشین.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: hushmandco ، batisasha9 ، payam62 ، ojee ، philter
1- دوستان اگر اسم يك شهري در شناسنامه به اسم قديم اون شهر ثبت شده ولي در پاسپورت به اسم جديدش، آيا ميشه جلوي محل تولد داخل پرانتز اسم قديم رو نوشت؟؟
2- در فرم 122 در مورد شغل، كسي كه مدرك دانشگاهي داره ولي كار هم ميكنه لازم نيست اين قسمت رو پر كنه؟؟ ولي در 230 شغل رو بنويسه؟؟ درسته؟؟
تشکر کنندگان: payam62
سلام به دوستان

1- وقتی 7A رو زدیم NO - باید 7B و 7C رو N/A بزاریم؟ مخصوصا جدول 7C رو کل جدول رو باید N/A گذاشت یا خالی بزاریم؟
2- فرم 122 رو باید امضا کنیم؟ یا توی سفارت باید امضا بشه؟
3- وقتی توی فرم کیس نامبر رو خواسته چه لزومی داره که در بالای فرم سمت راست دوباره کیس نامبر رو بنویسیم؟
4-وقتی میخوایم ایمیل کنیم روی فرم 122 باید عکس بچسبونیم(بالا سمت چپ)؟ عکس رو چطور میشه توی PDF آورد؟
5- فرم 230 باید مشخصات همسرم رو بنویسم از شماره 1 یا مشخصات خودم؟
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان من 2 سوال دارم !
1_ من برنده لاتاری 2014 هستم ولی یادم نمیاد که موقع ثبت نام برای مدرکم چی زدم یعنی زدم دیپلم یا مدرک دانشگاهی! چیکار کنم؟ من الان فارغ التحصیل شدم اما حتی مدرک موقت هم ندارم.( اقدام کردم برای گرفتنش اما دانشگاه آزاد میگه شاید 45 روز طول بکشه حتی مدرک موقتت بیاد)میشه مدرک رو بزنم دیپلم در فرم 122 ؟ اگر با فرم ثبت نام اولیه متفاوت باشه دردسر نمیشه؟
2_ این جریان دقیقا برای همسرم هم هست یعنی تو فرم ثبت نام زدیم مستر دیگری ( فوق لیسانس) اما ایشون هنوز مدرک نداره تا 1 سال دیگه هم نخواهد داشت اگر بزنیم لیسانس برای ایشون دردسر نمیشه ؟
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان:
دوستان اونی که داره دیپلم کارو دانش می گیره تا 3 4 ماه دیگه حالا کاری به قبول بودن یا نبودنش برای اونا ندارم..الان چی باید بنویسه تو فرم؟؟ نمیشه که ریسک کنه و بخواد no diploma رو بزنه چون با کسی که ترک تحصیل کرده باید یه فرقی بکنه ولی نمیدونه چی باید نوشت که اونا این قضیه رو بفهمن..مرسی
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان