2013-05-12 ساعت 11:17
(2013-05-06 ساعت 15:15)mohammad69 نوشته:(2013-05-06 ساعت 15:01)Apple_of_paraise نوشته: خیلی هم عالی...شما خوب جوابا رو پیدا میکنی ولی فکری برا لیسانستم کردی که بهت نمیدن؟ می خوای اونجا چجوری اثبات کنی که لیسانس داری؟
در مورد ترجمه اونا فکر کنم دبستان و راهنمایی که مهم نیس نوشتنش دبیرستانم High school دیگه بازم می پرسم بقیشو واستون
فقط بگو برا لیسانست چی کار کردی
بله برای لیسانس هم راه هست
من برای آزاد کردن دانشنامه + ریز نمرات بچه های مشمول (مثل خودم) یه فرضیه دارم که اگه عملی بشه - تمام
ایده یا فرضیه من اینه:
می تونی تا قبل مصاحبه که فرصت دارید با شرایط بدون کنکور دانشگاه پیام نور برای مقطع ارشد تو رشته خودت ثبت نام کنی بعد یک نامه گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه پیام نورت بگیری و ببری دانشگاه قبلیت.
بعد اونا اصل دانشنامت + ریز نمراتت (که بهشون دسترسی نداشتی و الان با این کار تو دستته ) بهت می دن که ببری برای دانشگاه جدیدت
کی می بره حالا
شما هم سریع می رید و می دید براتون ترجمه اش می کنند-خلاص
اینم از مدرک کارشناسی
بعدشم می رید و از دانشگاه پیام نور انصراف می دید و دوباره مشمول می شید یا نمی دید دانشجو می مونید مهم اینه که با این ایده من به مراد دلتون می رسید
نظرتون چیه بچه ها بد می گم خداییش؟؟؟
ایده بدی بود؟؟
داداش گلم شما تا کارت نداشته باشی دانشگاه هیچ چیزی دستت نمی ده، ریز نمراتت و با تاییدیه تحصیلی رو هم دانشگاه مبدا برای دانشگاه مقصد پست می کنه