کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
(2013-05-06 ساعت 15:15)mohammad69 نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 15:01)Apple_of_paraise نوشته:  خیلی هم عالی...شما خوب جوابا رو پیدا میکنی ولی فکری برا لیسانستم کردی که بهت نمیدن؟ می خوای اونجا چجوری اثبات کنی که لیسانس داری؟

در مورد ترجمه اونا فکر کنم دبستان و راهنمایی که مهم نیس نوشتنش دبیرستانم High school دیگه Cool بازم می پرسم بقیشو واستون

فقط بگو برا لیسانست چی کار کردی

بله برای لیسانس هم راه هست
من برای آزاد کردن دانشنامه + ریز نمرات بچه های مشمول (مثل خودم) یه فرضیه دارم که اگه عملی بشه - تمام Smile
ایده یا فرضیه من اینه:
می تونی تا قبل مصاحبه که فرصت دارید با شرایط بدون کنکور دانشگاه پیام نور برای مقطع ارشد تو رشته خودت ثبت نام کنی بعد یک نامه گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه پیام نورت بگیری و ببری دانشگاه قبلیت.
بعد اونا اصل دانشنامت + ریز نمراتت (که بهشون دسترسی نداشتی و الان با این کار تو دستته Wink ) بهت می دن که ببری برای دانشگاه جدیدت
کی می بره حالا Smile
شما هم سریع می رید و می دید براتون ترجمه اش می کنند-خلاص Smile
اینم از مدرک کارشناسی
بعدشم می رید و از دانشگاه پیام نور انصراف می دید و دوباره مشمول می شید یا نمی دید دانشجو می مونید مهم اینه که با این ایده من به مراد دلتون می رسید
نظرتون چیه بچه ها بد می گم خداییش؟؟؟ Smile Wink
ایده بدی بود؟؟

داداش گلم شما تا کارت نداشته باشی دانشگاه هیچ چیزی دستت نمی ده، ریز نمراتت و با تاییدیه تحصیلی رو هم دانشگاه مبدا برای دانشگاه مقصد پست می کنه
تشکر کنندگان: payam62
(2013-05-12 ساعت 10:53)batisasha9 نوشته:  دوستان اونی که داره دیپلم کارو دانش می گیره تا 3 4 ماه دیگه حالا کاری به قبول بودن یا نبودنش برای اونا ندارم..الان چی باید بنویسه تو فرم؟؟ نمیشه که ریسک کنه و بخواد no diploma رو بزنه چون با کسی که ترک تحصیل کرده باید یه فرقی بکنه ولی نمیدونه چی باید نوشت که اونا این قضیه رو بفهمن..مرسی
اگر تا سه چهار ماه دیگه دیپلم می گیره بزنه diploma مشکلی نیست تا اون موقع هنوز مصاحبه ای نشده که ، دیBig Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: payam62 ، batisasha9 ، kage.omid
دوستان يه سوال. توي رديف شماره 2 که نوشته Rank Order Number منظور همون شماره Case Number هستش ديگه؟ البته ميدونم احتمال زياد همينه ولي واسه اطمينان بيشتر خودم گفتم اينجا هم ازتون بپرسم.
تشکر کنندگان: payam62
دوستان
در فرم 122 در قسمت7 اگز گزینه noرا علامت بزنیم ایا در قسمت 7cباید نام وادرس کارفرما و محل کار و تاریخ رو بنویسیم ؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
(2013-05-12 ساعت 13:43)KIMIA2005 نوشته:  دوستان
در فرم 122 در قسمت7 اگز گزینه noرا علامت بزنیم ایا در قسمت 7cباید نام وادرس کارفرما و محل کار و تاریخ رو بنویسیم ؟
وقتی شما no میزنید یعنی کار نکردید و کارفرما هم ندارید پس قسمت 7b باید خالی باشه. البته بهتره N/A بزنید. چون هیچ جا نباید خالی باشه.
تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2013-05-12 ساعت 13:42)soheil_zk نوشته:  دوستان يه سوال. توي رديف شماره 2 که نوشته Rank Order Number منظور همون شماره Case Number هستش ديگه؟ البته ميدونم احتمال زياد همينه ولي واسه اطمينان بيشتر خودم گفتم اينجا هم ازتون بپرسم.

بله همونه Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: payam62 ، ojee
(2013-05-12 ساعت 13:42)soheil_zk نوشته:  دوستان يه سوال. توي رديف شماره 2 که نوشته Rank Order Number منظور همون شماره Case Number هستش ديگه؟ البته ميدونم احتمال زياد همينه ولي واسه اطمينان بيشتر خودم گفتم اينجا هم ازتون بپرسم.

بله case number رو بنویسید
تشکر کنندگان: payam62 ، soheil_zk ، KIMIA2005
(2013-05-12 ساعت 13:49)usamohajer نوشته:  
وقتی شما no میزنید یعنی کار نکردید و کارفرما هم ندارید پس قسمت 7b باید خالی باشه. البته بهتره N/A بزنید. چون هیچ جا نباید خالی باشه.

تو فرم 122 اون اول که نگفته هرجا خالی بود N/A بذارید. فقط تو 230 گفته این موضوعو. چاکار باید بکنیم عایا؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: philter
(2013-05-12 ساعت 14:01)uranus88 نوشته:  

تو فرم 122 اون اول که نگفته هرجا خالی بود N/A بذارید. فقط تو 230 گفته این موضوعو. چاکار باید بکنیم عایا؟؟؟؟؟؟؟
اگر موضوعی در مورد شما بی ربطه n/a بزنید. مثلا سربازی برای خانمها . یا اینکه دختر خونه هستید و اصلا کارمند جایی نبودید. ولی اگر در جدولی 2 تا خونه رو پر کردین و 3 تا خونه خالی موند . اشکالی نداره خالی بذارین. N/A مال موضوع سواله نه اینکه لزوما هر فیلدی که توش چیزی نبود رو n/a بزنین. اگر هم بزنین هیچ اتفاقی نمی افته. از این چیزا نترسین. اگر فرمتون ابهامی داشته باشه روز مصاحبه افیسر ازتون میپرسه و خودش درست میکنه. اوکی؟
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: uranus88 ، philter
(2013-05-12 ساعت 14:01)uranus88 نوشته:  

با سلام و احترام،
توی همه فرمها هرجا که خالی بود N/A بنویسید.
تیر-تپر
تشکر کنندگان:

قسمت 7b و a7 مربوط به کار تخصصیه . یعنی اگر در 5 سال گذشته کاری انجام داده باشین که نیاز به 2 سال سابقه کار در اون زمینه یا آموزش تخصصی داشته اونوقت میزنید yes اگر هم کارتون تخصصی نبوده میزنید no
مثلا توی شرکتی کار میکنید و برای تعمیر یه قسمتی از یک دستگاه پیشرفته شما رو 2 سال دوره فرستادن یا اینکه پیش شرط گذاشتن که 2 سال تجربه توی اون زمینه باید داشته باشین و جواب 7 yes میشه.
اگر هم کارتون ساده بوده و این قضایا رو نداشتین no میزنین و 7b رو n/a میزنین. ولی در هر دو صورت اگر شاغل جایی هستین حالا چه کار تخصصی میکنین چه نمیکنین باید اسامی کارفرماهای 5 سال اخیرتون رو بنویسین در قسمت7C

پس no زدن در قسمت 7a ارتباطی به کار کردن یا نکردن شما نداره.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، philter ، آلیس-1980
دوست عزیز من منظورم قسمت 7cنه قسمت 7b؟
در قسمت 7 گفته ایا در 5 سال گذشته کاری کرده اید که به 2 سال تجربه احتیاج داشته باشد ؟ اگر جواب این سوال برا بنده no باشد ولی چندین سال جایی کار کرده باشم و کارفرما داشته باشم و دارای سابقه کارباشم قسمت 7c را مشخصات کارفرما و محل کار و تاریخ را پر کنم یا نه ؟ منظورم این بود دوست عزیز
تشکر کنندگان: آلیس-1980
با سلام خدمت همه اعضاء
سؤالی دارم ،نظر شما راجع به شرکت های که تو وبسایتشون ادعا دارند که در ازای دریافت هزینه به شما در مراحل مختلف بعد از برنده شدن کمک میکنند چیه؟
ممنون میشم تجربه یا نظرتون رو بنویسید.
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان:
(2013-05-12 ساعت 14:42)hushmandco نوشته:  

قسمت 7b و a7 مربوط به کار تخصصیه . یعنی اگر در 5 سال گذشته کاری انجام داده باشین که نیاز به 2 سال سابقه کار در اون زمینه یا آموزش تخصصی داشته اونوقت میزنید yes اگر هم کارتون تخصصی نبوده میزنید no
مثلا توی شرکتی کار میکنید و برای تعمیر یه قسمتی از یک دستگاه پیشرفته شما رو 2 سال دوره فرستادن یا اینکه پیش شرط گذاشتن که 2 سال تجربه توی اون زمینه باید داشته باشین و جواب 7 yes میشه.
اگر هم کارتون ساده بوده و این قضایا رو نداشتین no میزنین و 7b رو n/a میزنین. ولی در هر دو صورت اگر شاغل جایی هستین حالا چه کار تخصصی میکنین چه نمیکنین باید اسامی کارفرماهای 5 سال اخیرتون رو بنویسین در قسمت7C

پس no زدن در قسمت 7a ارتباطی به کار کردن یا نکردن شما نداره.

ممنونم از حامد جان عزیز که اینطور دقیق توضیح دادند ممنونم پس چون کارم تخصصی نبوده قسمت a7 رو no میزنم و قسمت 7b رو بایدn/a بزنم و درقسمت 7c رو باید نام کارفرما و محل و تاریخ رو پر کنم یک سوال دیگه در قسمت تاریخ در 7c چون بنده حدود 18 سال سابقه کار دارم تاریخ رو از ابتدا شروع کارم بزنم لغایت تاکنون یا از 5 سال گذشته بزنم تا الان کدومش؟
تشکر کنندگان: hushmandco ، آلیس-1980
(2013-05-12 ساعت 14:46)KIMIA2005 نوشته:  
دوست عزیز من منظورم قسمت 7cنه قسمت 7b؟
در قسمت 7 گفته ایا در 5 سال گذشته کاری کرده اید که به 2 سال تجربه احتیاج داشته باشد ؟ اگر جواب این سوال برا بنده no باشد ولی چندین سال جایی کار کرده باشم و کارفرما داشته باشم و دارای سابقه کارباشم قسمت 7c را مشخصات کارفرما و محل کار و تاریخ را پر کنم یا نه ؟ منظورم این بود دوست عزیز
تشکر کنندگان: philter

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان