کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
(2013-05-12 ساعت 14:55)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 14:42)hushmandco نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 13:43)KIMIA2005 نوشته:  دوستان
در فرم 122 در قسمت7 اگز گزینه noرا علامت بزنیم ایا در قسمت 7cباید نام وادرس کارفرما و محل کار و تاریخ رو بنویسیم ؟

قسمت 7b و a7 مربوط به کار تخصصیه . یعنی اگر در 5 سال گذشته کاری انجام داده باشین که نیاز به 2 سال سابقه کار در اون زمینه یا آموزش تخصصی داشته اونوقت میزنید yes اگر هم کارتون تخصصی نبوده میزنید no
مثلا توی شرکتی کار میکنید و برای تعمیر یه قسمتی از یک دستگاه پیشرفته شما رو 2 سال دوره فرستادن یا اینکه پیش شرط گذاشتن که 2 سال تجربه توی اون زمینه باید داشته باشین و جواب 7 yes میشه.
اگر هم کارتون ساده بوده و این قضایا رو نداشتین no میزنین و 7b رو n/a میزنین. ولی در هر دو صورت اگر شاغل جایی هستین حالا چه کار تخصصی میکنین چه نمیکنین باید اسامی کارفرماهای 5 سال اخیرتون رو بنویسین در قسمت7C

پس no زدن در قسمت 7a ارتباطی به کار کردن یا نکردن شما نداره.

ممنونم از حامد جان عزیز که اینطور دقیق توضیح دادند ممنونم پس چون کارم تخصصی نبوده قسمت a7 رو no میزنم و قسمت 7b رو بایدn/a بزنم و درقسمت 7c رو باید نام کارفرما و محل و تاریخ رو پر کنم یک سوال دیگه در قسمت تاریخ در 7c چون بنده حدود 18 سال سابقه کار دارم تاریخ رو از ابتدا شروع کارم بزنم لغایت تاکنون یا از 5 سال گذشته بزنم تا الان کدومش؟
خواهش میکنم.
فقط از 5 سال گذشته تا الان رو در قسمت 7c پر کنین توی فرم 122 .
ولی توی فرم 230 قسمت سابقه کار رو کامل پر کنین از روز اول تا سال 18 ام.
هر کجای فرمتون هم ایرادی داشت نگران نباشین . حتی روز مصاحبه میتونین تغییر بدین جلوی افسر مهاجرت یا اگه چیزیو شک دارین اونجا بپرسین و درستش کنین.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: philter
سلام دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنین
آخر فرم dsp-122 بلاخره باید امضا کرد یا باید نگهداریم که جلو مامور سفارت امضا کنیم؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-12 ساعت 15:24)man_vafa نوشته:  سلام دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنین
آخر فرم dsp-122 بلاخره باید امضا کرد یا باید نگهداریم که جلو مامور سفارت امضا کنیم؟؟؟

122 باید امضا بشه.
سفرنامه
تشکر کنندگان: rezagh
(2013-05-12 ساعت 15:08)hushmandco نوشته:  
در فرم 122 در قسمت7 اگز گزینه noرا علامت بزنیم ایا در قسمت 7cباید نام وادرس کارفرما و محل کار و تاریخ رو بنویسیم ؟

قسمت 7b و a7 مربوط به کار تخصصیه . یعنی اگر در 5 سال گذشته کاری انجام داده باشین که نیاز به 2 سال سابقه کار در اون زمینه یا آموزش تخصصی داشته اونوقت میزنید yes اگر هم کارتون تخصصی نبوده میزنید no
مثلا توی شرکتی کار میکنید و برای تعمیر یه قسمتی از یک دستگاه پیشرفته شما رو 2 سال دوره فرستادن یا اینکه پیش شرط گذاشتن که 2 سال تجربه توی اون زمینه باید داشته باشین و جواب 7 yes میشه.
اگر هم کارتون ساده بوده و این قضایا رو نداشتین no میزنین و 7b رو n/a میزنین. ولی در هر دو صورت اگر شاغل جایی هستین حالا چه کار تخصصی میکنین چه نمیکنین باید اسامی کارفرماهای 5 سال اخیرتون رو بنویسین در قسمت7C

ممنونم از حامد جان عزیز که اینطور دقیق توضیح دادند ممنونم پس چون کارم تخصصی نبوده قسمت a7 رو no میزنم و قسمت 7b رو بایدn/a بزنم و درقسمت 7c رو باید نام کارفرما و محل و تاریخ رو پر کنم یک سوال دیگه در قسمت تاریخ در 7c چون بنده حدود 18 سال سابقه کار دارم تاریخ رو از ابتدا شروع کارم بزنم لغایت تاکنون یا از 5 سال گذشته بزنم تا الان کدومش؟
خواهش میکنم.
هر کجای فرمتون هم ایرادی داشت نگران نباشین . حتی روز مصاحبه میتونین تغییر بدین جلوی افسر مهاجرت یا اگه چیزیو شک دارین اونجا بپرسین و درستش کنین.
بر اساس اونچه كه در تاپيك مشابه سالهاي پيش خوندم
سوال 7 در صورتي بايد جواب داده شود كه شما ديپلم نداشته باشين و بخواهين از طريق 2 سال سابقه كار گرين كارت دريافت كنين بنابراين به سوابق كاري گذشته شما كاري نداره بلكه منظور دو سال سابقه كار تخصصي ست
همچنين اگر به سوال 7c دقت كنين پرسيده : اسم و آدرس جايي كه در 5 سال گذشته كار كرديد مطابق انچه در بالا ( يعني 7b) شرح داده ايد را بنويسيد
بنابراين اگر 7a را no مي زنين احتياجي به پر كردن 7c نيست.
لطفاً اگر اين پاسخ اشتباهه ادمين عزيز اصلاح فرمايند.
باسپاس
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، pari pariaaa
(2013-05-12 ساعت 15:49)hamid.eng نوشته:  

خواهش میکنم.
سوال 7 در صورتي بايد جواب داده شود كه شما ديپلم نداشته باشين و بخواهين از طريق 2 سال سابقه كار گرين كارت دريافت كنين بنابراين به سوابق كاري گذشته شما كاري نداره بلكه منظور دو سال سابقه كار تخصصي ست
همچنين اگر به سوال 7c دقت كنين پرسيده : اسم و آدرس جايي كه در 5 سال گذشته كار كرديد مطابق انچه در بالا ( يعني 7b) شرح داده ايد را بنويسيد
باسپاس
سوال 7 مبحث کار تخصصیه و ارتباطی به میزان تحصیلات نداره. 7c رو درست میفرمایین مربوط به همان جاهاییه که درش کار تخصصی میکردین. و اگر نکردین باید N/A بخوره.
سفرنامه
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، pari pariaaa
با سلام و تشکر
من چهار سال درمدارس غیر انتفاعی تدریس کردم (به صورت ساعتی)و بیمه هم نکردند البته زمانیکه لیسانس بودم الان فوق لیسانس هستم وبیکار.به نظر شما در فرم122 قسمت 7 این مورد را قید کنم؟
تشکر کنندگان: ojee
به نظر شما مثلا من که ه .. ک کار کردم و برنامه نویسی اندروید اینو میشه به عنوان کار تخصصی حساب کرد که 2 سال آموزش نیاز داره؟ بعد اگه بزارم بهتره یا نزارم .

این 3 روز حس خنگ بودن بهم دست داده. اینقدر از این 2 تا فرم سر جمع 6 صفحه ای سوال واسم پیش میاد که گیج شدم. نمیدونم از هیجانه ترسه چیه !!!
تشکر کنندگان:
(2013-05-12 ساعت 16:02)hushmandco نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 15:49)hamid.eng نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 14:42)hushmandco نوشته:  قسمت 7b و a7 مربوط به کار تخصصیه . یعنی اگر در 5 سال گذشته کاری انجام داده باشین که نیاز به 2 سال سابقه کار در اون زمینه یا آموزش تخصصی داشته اونوقت میزنید yes اگر هم کارتون تخصصی نبوده میزنید no

خواهش میکنم.
باسپاس
سوال 7 مبحث کار تخصصیه و ارتباطی به میزان تحصیلات نداره. 7c رو درست میفرمایین مربوط به همان جاهاییه که درش کار تخصصی میکردین. و اگر نکردین باید N/A بخوره.
n/a
دوستان
بالاخره قسمت 7c رواگه کار تخصصی نداشتیم و قسمت 7 روno زدیم n/a بزنیم یا سابقه کارمون رو در 5 سال گذشته ؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: pari pariaaa
(2013-05-04 ساعت 18:13)yoosef61 نوشته:  کسایی که می خوان فایلهای pdfرو تاریخشو / حروف /نوشتن کیس نامبر و همه چی دستکاری کنن برای تایپش میتونن از نرم افزار nitro pro 8 استفاده کنن عالیه

سلام دوست عزیز میشه بگی چطور باید این کارا رو کرد؟ من همین این رو دان کردم هم اون ADOBE ACROBAT PRO اما بازم با هیچ کدوم نشد کار کنم نمیزاره شماره کیس بنویسم اون بالا و هر جا توی جدول ها n/a بزنم.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان:
(2013-05-05 ساعت 12:49)mohammad fazli نوشته:  دوستان توجه داشته باشيد در هر بخشي از فرم كه نمي خواهيد چيزي بنويسيد يا به شما ارتباطي ندارد حتما بايستي N/A را تايپ نماييد . نبايد خانه اي را خالي (سفيد) باقي گذاريد.
دوستان بعضا در بخش هايي از فايل كه مربوط به تاريخ است اجازه نوشتن N/A بشما داده نميشود. در اين موارد مي توانيد از فايل آموزشي بنده در مورد استفاده از نرم افزار adobe acrobat موجود در امضام استفاده كنيد.

سلام دوست عزیز من این فایل آموزشی را دانلود کردم تا بتوانم فرم ها را پر کنم اما محیط نرم افزار شما با محیط نرم افزار من فرق داشت من اصلا همچین گزینه ای رو پیدا نکردم با توجه به اینکه ورژن اداب اکروبات پرو من 10 است و یکی از جدید ترین ها محسوب میشه ! حالا من چه کنم ؟ این پرینت اسکرین که شما گرفتید و عکسش رو گذاشتید دقیقا از چه نرم افزاری هست اسم کاملش رو تایپ کنید تا من همون رو دقیقا با همون ورژن دانلود کنم مرسی.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: Soap McTavish
(2013-05-12 ساعت 09:45)vistac نوشته:  سلام به دوستان

1- وقتی 7A رو زدیم NO - باید 7B و 7C رو N/A بزاریم؟ مخصوصا جدول 7C رو کل جدول رو باید N/A گذاشت یا خالی بزاریم؟
2- فرم 122 رو باید امضا کنیم؟ یا توی سفارت باید امضا بشه؟
3- وقتی توی فرم کیس نامبر رو خواسته چه لزومی داره که در بالای فرم سمت راست دوباره کیس نامبر رو بنویسیم؟
4-وقتی میخوایم ایمیل کنیم روی فرم 122 باید عکس بچسبونیم(بالا سمت چپ)؟ عکس رو چطور میشه توی PDF آورد؟
5- فرم 230 باید مشخصات همسرم رو بنویسم از شماره 1 یا مشخصات خودم؟

کسی نیست مرا یاری رساند؟
تشکر کنندگان: philter
(2013-05-12 ساعت 12:44)sadeghi897 نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 10:53)batisasha9 نوشته:  دوستان اونی که داره دیپلم کارو دانش می گیره تا 3 4 ماه دیگه حالا کاری به قبول بودن یا نبودنش برای اونا ندارم..الان چی باید بنویسه تو فرم؟؟ نمیشه که ریسک کنه و بخواد no diploma رو بزنه چون با کسی که ترک تحصیل کرده باید یه فرقی بکنه ولی نمیدونه چی باید نوشت که اونا این قضیه رو بفهمن..مرسی
اگر تا سه چهار ماه دیگه دیپلم می گیره بزنه diploma مشکلی نیست تا اون موقع هنوز مصاحبه ای نشده که ، دیBig Grin

خب بعد تاریخش رو چی باید بزنه؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-12 ساعت 16:58)زهرا وحدتی پور نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 12:49)mohammad fazli نوشته:  دوستان توجه داشته باشيد در هر بخشي از فرم كه نمي خواهيد چيزي بنويسيد يا به شما ارتباطي ندارد حتما بايستي N/A را تايپ نماييد . نبايد خانه اي را خالي (سفيد) باقي گذاريد.
دوستان بعضا در بخش هايي از فايل كه مربوط به تاريخ است اجازه نوشتن N/A بشما داده نميشود. در اين موارد مي توانيد از فايل آموزشي بنده در مورد استفاده از نرم افزار adobe acrobat موجود در امضام استفاده كنيد.

سلام دوست عزیز من این فایل آموزشی را دانلود کردم تا بتوانم فرم ها را پر کنم اما محیط نرم افزار شما با محیط نرم افزار من فرق داشت من اصلا همچین گزینه ای رو پیدا نکردم با توجه به اینکه ورژن اداب اکروبات پرو من 10 است و یکی از جدید ترین ها محسوب میشه ! حالا من چه کنم ؟ این پرینت اسکرین که شما گرفتید و عکسش رو گذاشتید دقیقا از چه نرم افزاری هست اسم کاملش رو تایپ کنید تا من همون رو دقیقا با همون ورژن دانلود کنم مرسی.

ورژن 9 فکر میکنم باشه!!!
دوست عزیز این قابلیت ها در ورژنهای بالا هم هست شما هم بگرد و به بقیه یاد بده.
در مهاجرسرا باید یاد دادن را ، یاد بگیرید
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: rezagh ، زری وحدتی ، philter ، Hedieh20 ، parsush ، سمانه777 ، reza6966
(2013-05-12 ساعت 16:47)زهرا وحدتی پور نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 18:13)yoosef61 نوشته:  کسایی که می خوان فایلهای pdfرو تاریخشو / حروف /نوشتن کیس نامبر و همه چی دستکاری کنن برای تایپش میتونن از نرم افزار nitro pro 8 استفاده کنن عالیه

سلام دوست عزیز میشه بگی چطور باید این کارا رو کرد؟ من همین این رو دان کردم هم اون ADOBE ACROBAT PRO اما بازم با هیچ کدوم نشد کار کنم نمیزاره شماره کیس بنویسم اون بالا و هر جا توی جدول ها n/a بزنم.

دوست عزیزنرم افزار nitro pro 8 استفاده کن عالیه با این نرم افزار هم شماره کیس رو بالای برگه ها زدم و هم عکس رو روی فرم اضافه کردم و برا امضا هم باید اسکن کنی و به فرم اضافه کنی ..... موفق باشی
تشکر کنندگان: rezagh ، زری وحدتی ، payam62 ، Soap McTavish ، Szsanazsz ، sadeghi897 ، Given
(2013-05-12 ساعت 17:20)vistac نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 09:45)vistac نوشته:  سلام به دوستان

1- وقتی 7A رو زدیم NO - باید 7B و 7C رو N/A بزاریم؟ مخصوصا جدول 7C رو کل جدول رو باید N/A گذاشت یا خالی بزاریم؟
2- فرم 122 رو باید امضا کنیم؟ یا توی سفارت باید امضا بشه؟
3- وقتی توی فرم کیس نامبر رو خواسته چه لزومی داره که در بالای فرم سمت راست دوباره کیس نامبر رو بنویسیم؟
4-وقتی میخوایم ایمیل کنیم روی فرم 122 باید عکس بچسبونیم(بالا سمت چپ)؟ عکس رو چطور میشه توی PDF آورد؟
5- فرم 230 باید مشخصات همسرم رو بنویسم از شماره 1 یا مشخصات خودم؟

کسی نیست مرا یاری رساند؟

1-اگه 7aرا no زدید 7b و7c رو باید n/a بزنید ...
2- فرم 122 را باید امضا کنید
3- برای اینکه اگر فرم ها جا به جا شود مشخص شود متعلق به کدوم پرونده است .
4- فرم 122 عکس نمیخواد ولی 230 باید عکس دار باشه . با نرم افزار nitro pro 8 این کار امکان پذیر میباشد
5- هم برای برنده اصلی و هم برای همراهان هر کدام جاگانه فرم 230 باید پر شود .
تشکر کنندگان: rezagh ، vistac ، Given ، Soap McTavish

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان