2013-05-12 ساعت 15:08
(2013-05-12 ساعت 14:55)KIMIA2005 نوشته:خواهش میکنم.(2013-05-12 ساعت 14:42)hushmandco نوشته:(2013-05-12 ساعت 13:43)KIMIA2005 نوشته: دوستان
در فرم 122 در قسمت7 اگز گزینه noرا علامت بزنیم ایا در قسمت 7cباید نام وادرس کارفرما و محل کار و تاریخ رو بنویسیم ؟
قسمت 7b و a7 مربوط به کار تخصصیه . یعنی اگر در 5 سال گذشته کاری انجام داده باشین که نیاز به 2 سال سابقه کار در اون زمینه یا آموزش تخصصی داشته اونوقت میزنید yes اگر هم کارتون تخصصی نبوده میزنید no
مثلا توی شرکتی کار میکنید و برای تعمیر یه قسمتی از یک دستگاه پیشرفته شما رو 2 سال دوره فرستادن یا اینکه پیش شرط گذاشتن که 2 سال تجربه توی اون زمینه باید داشته باشین و جواب 7 yes میشه.
اگر هم کارتون ساده بوده و این قضایا رو نداشتین no میزنین و 7b رو n/a میزنین. ولی در هر دو صورت اگر شاغل جایی هستین حالا چه کار تخصصی میکنین چه نمیکنین باید اسامی کارفرماهای 5 سال اخیرتون رو بنویسین در قسمت7C
پس no زدن در قسمت 7a ارتباطی به کار کردن یا نکردن شما نداره.
ممنونم از حامد جان عزیز که اینطور دقیق توضیح دادند ممنونم پس چون کارم تخصصی نبوده قسمت a7 رو no میزنم و قسمت 7b رو بایدn/a بزنم و درقسمت 7c رو باید نام کارفرما و محل و تاریخ رو پر کنم یک سوال دیگه در قسمت تاریخ در 7c چون بنده حدود 18 سال سابقه کار دارم تاریخ رو از ابتدا شروع کارم بزنم لغایت تاکنون یا از 5 سال گذشته بزنم تا الان کدومش؟
فقط از 5 سال گذشته تا الان رو در قسمت 7c پر کنین توی فرم 122 .
ولی توی فرم 230 قسمت سابقه کار رو کامل پر کنین از روز اول تا سال 18 ام.
هر کجای فرمتون هم ایرادی داشت نگران نباشین . حتی روز مصاحبه میتونین تغییر بدین جلوی افسر مهاجرت یا اگه چیزیو شک دارین اونجا بپرسین و درستش کنین.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای