کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
mikhasm bedunam given name manzur chie? age kasi ezdevaj karde va badaz ezdevaj esmesho avaz karde bayad in given name ro benevuse?????!!!
تشکر کنندگان:
(2013-05-12 ساعت 20:17)shmarkgirl نوشته:  mikhasm bedunam given name manzur chie? age kasi ezdevaj karde va badaz ezdevaj esmesho avaz karde bayad in given name ro benevuse?????!!!
لطفا فارسي تايپ كنيد. اسم كوچك. طبق شناسنامه
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، lilac ، Hedieh20
tu ghesmate social security card bayad chejuri por she
تشکر کنندگان:
(2013-05-12 ساعت 20:20)Szsanazsz نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 20:17)shmarkgirl نوشته:  mikhasm bedunam given name manzur chie? age kasi ezdevaj karde va badaz ezdevaj esmesho avaz karde bayad in given name ro benevuse?????!!!

در قسمت 2 فرم 122 همینطور که دوستمون فرمودند باید اسم کوچک طبق شناسنامه نوشت ؟ یا مربوط به خانم هایی هستش که ازدواج کردند و نام خانوادگی همسرشون رو دارن و باید اون رو بنویسند ممنون میشم اساتید محترم نظر خودشون رو در این رابطه اعلام کنند که در قسمت 2 فرم 122 چی بایدنوشت ؟

(2013-05-12 ساعت 20:22)shmarkgirl نوشته:  tu ghesmate social security card bayad chejuri por she

دوست عزیزفارسی تایپ کن فدات شم...

قسمت 43a برای کسی که SSN داره که میزنن YES، اگر نداشتن NO
سمت چپ پایین اگر بالایی رو YES زدن باید شمارشو پایین وارد کنن اگر نه n/a
سمت راست هم برای کسانیه که بالایی رو NO زدن و در خواست SSN دارن که باید YES بزنن
قسمت 43b رو هم باید YES بزنید ...
اساتید محترم نظر بدید..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
من مدرکم کارشناسی ناپیوسته است . ارائه اصل مدرک کاردانی الزامی است؟
شماره کیس:2014AS0006XXX تاریخ رویت قبولی:5 MAY. کنسولگری:آنکارا___>ابوظبی تعداد افرادکیس:1نفر. ارسال فرمها:May 27, 2013 mail دريافت تاييديه فرمها:Jun 4 کارنت شدن کیس:March 18. تاريخ مصاحبه : هفته اول مي. آپدیت:8می,9می,8جولای,17جولای با ایمیل Tongue كلير
همواره لبخند بزنید, روزی زندگی از آزردن شما خسته خواهد شد
تشکر کنندگان:
(2013-05-12 ساعت 20:20)Szsanazsz نوشته:  

قسمت 2 فرم 230 مربوط به خانمهایی میشه که فامیلیشون رو بعد ازدواج به فامیلی همسر عوض میکنن. البته من اینجا تو ایران به صورت رسمی ندیدم همچین خبرایی باشه. یعنی به طور رسمی بشن آقا و خانم محسنی. آقا و خانم احمدی.
ولی اونطرفا این قضیه متداوله.
یاد فیلم آقا و خانم اسمیت افتادم !Big Grin
من برای همسرم N/A زدم.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: soroush23
دوستان من دیپلم فنی حرفه ای دارم

به این نتیجه رسیدم باید پیش دانشگاهی بگیرم

چقدر طول میکشه بگیرم؟ میرسم به مصاحبه؟ اگه الان استارت بزنم؟

مدرک غیر حضوری با حضوری فرقی داره؟

ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-05-12 ساعت 18:46)mohammad fazli نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 16:58)زهرا وحدتی پور نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 12:49)mohammad fazli نوشته:  دوستان توجه داشته باشيد در هر بخشي از فرم كه نمي خواهيد چيزي بنويسيد يا به شما ارتباطي ندارد حتما بايستي N/A را تايپ نماييد . نبايد خانه اي را خالي (سفيد) باقي گذاريد.
دوستان بعضا در بخش هايي از فايل كه مربوط به تاريخ است اجازه نوشتن N/A بشما داده نميشود. در اين موارد مي توانيد از فايل آموزشي بنده در مورد استفاده از نرم افزار adobe acrobat موجود در امضام استفاده كنيد.

سلام دوست عزیز من این فایل آموزشی را دانلود کردم تا بتوانم فرم ها را پر کنم اما محیط نرم افزار شما با محیط نرم افزار من فرق داشت من اصلا همچین گزینه ای رو پیدا نکردم با توجه به اینکه ورژن اداب اکروبات پرو من 10 است و یکی از جدید ترین ها محسوب میشه ! حالا من چه کنم ؟ این پرینت اسکرین که شما گرفتید و عکسش رو گذاشتید دقیقا از چه نرم افزاری هست اسم کاملش رو تایپ کنید تا من همون رو دقیقا با همون ورژن دانلود کنم مرسی.

ورژن 9 فکر میکنم باشه!!!
دوست عزیز این قابلیت ها در ورژنهای بالا هم هست شما هم بگرد و به بقیه یاد بده.
در مهاجرسرا باید یاد دادن را ، یاد بگیرید

بله حرف شما کاملا منطقی بود .من رفتم وتا آخر شب دنبال این ایتم گشتم و بالاخره توی ورژن 11 لابلای ایتم های دیگه اونم جای دیگه پیداش کردم به زودی متنی آماده میکنم تا دوستان را راهنمایی کنم.مرسی

خواهش میکنم کسی پاسخ بده حداقل اگر نمیدانید متذکر شوید نمیدانید تا من از طریق دیگری بپرسم یا به KCC ایمیل بزنم
سلام
دوستان من 2 سوال دارم !
1_ من برنده لاتاری 2014 هستم ولی یادم نمیاد که موقع ثبت نام برای مدرکم چی زدم یعنی زدم دیپلم یا مدرک دانشگاهی! چیکار کنم؟ من الان فارغ التحصیل شدم اما حتی مدرک موقت هم ندارم.( اقدام کردم برای گرفتنش اما دانشگاه آزاد میگه شاید 45 روز طول بکشه حتی مدرک موقتت بیاد)میشه مدرک رو بزنم دیپلم در فرم 122 ؟ اگر با فرم ثبت نام اولیه متفاوت باشه دردسر نمیشه؟
2_ این جریان دقیقا برای همسرم هم هست یعنی تو فرم ثبت نام زدیم مستر دیگری ( فوق لیسانس) اما ایشون هنوز مدرک نداره تا 1 سال دیگه هم نخواهد داشت اگر بزنیم لیسانس برای ایشون دردسر نمیشه ؟
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: Soap McTavish
والا با توجه به دانسته های بنده که شاید ناقص هم باشه
مدارکی که شما در ثبت نام زدی باید با اونهایی که ارائه می دی بخونه
البته اصولا یک سال کمی بیشتر وقت دارید تا اون مدارک رو اماده کنید یعنی تا شهریور سال دیگه Big Grin
موردی هم نیست که از کی سی سی بپرسی ، باید یکی همین جا جوابت رو بده به نظرم Tongue

(2013-05-12 ساعت 22:53)soroush23 نوشته:  دوستان من دیپلم فنی حرفه ای دارم
به این نتیجه رسیدم باید پیش دانشگاهی بگیرم
چقدر طول میکشه بگیرم؟ میرسم به مصاحبه؟ اگه الان استارت بزنم؟
مدرک غیر حضوری با حضوری فرقی داره؟
ممنون
استارت بزن بگیر دیگه
دیپلم دیپلم باشه مورد تایید آموزش پروزش حضوری و غیر حضوریش فرقی نمی کنه Big Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: hushmandco ، soroush23 ، kage.omid
(2013-05-12 ساعت 20:22)shmarkgirl نوشته:  tu ghesmate social security card bayad chejuri por she

فارسی ننویسین ، جواب نمیگیرین که هیچ ، اخطار هم میگیرین و در نهایت نام کاربریتون بلوکه میشه هااا . از من گفتن
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
تشکر کنندگان: hushmandco ، maryam_a
(2013-05-13 ساعت 00:37)زهرا وحدتی پور نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 18:46)mohammad fazli نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 16:58)زهرا وحدتی پور نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 12:49)mohammad fazli نوشته:  دوستان توجه داشته باشيد در هر بخشي از فرم كه نمي خواهيد چيزي بنويسيد يا به شما ارتباطي ندارد حتما بايستي N/A را تايپ نماييد . نبايد خانه اي را خالي (سفيد) باقي گذاريد.
دوستان بعضا در بخش هايي از فايل كه مربوط به تاريخ است اجازه نوشتن N/A بشما داده نميشود. در اين موارد مي توانيد از فايل آموزشي بنده در مورد استفاده از نرم افزار adobe acrobat موجود در امضام استفاده كنيد.

سلام دوست عزیز من این فایل آموزشی را دانلود کردم تا بتوانم فرم ها را پر کنم اما محیط نرم افزار شما با محیط نرم افزار من فرق داشت من اصلا همچین گزینه ای رو پیدا نکردم با توجه به اینکه ورژن اداب اکروبات پرو من 10 است و یکی از جدید ترین ها محسوب میشه ! حالا من چه کنم ؟ این پرینت اسکرین که شما گرفتید و عکسش رو گذاشتید دقیقا از چه نرم افزاری هست اسم کاملش رو تایپ کنید تا من همون رو دقیقا با همون ورژن دانلود کنم مرسی.

ورژن 9 فکر میکنم باشه!!!
دوست عزیز این قابلیت ها در ورژنهای بالا هم هست شما هم بگرد و به بقیه یاد بده.
در مهاجرسرا باید یاد دادن را ، یاد بگیرید

بله حرف شما کاملا منطقی بود .من رفتم وتا آخر شب دنبال این ایتم گشتم و بالاخره توی ورژن 11 لابلای ایتم های دیگه اونم جای دیگه پیداش کردم به زودی متنی آماده میکنم تا دوستان را راهنمایی کنم.مرسی

خواهش میکنم کسی پاسخ بده حداقل اگر نمیدانید متذکر شوید نمیدانید تا من از طریق دیگری بپرسم یا به KCC ایمیل بزنم
سلام
دوستان من 2 سوال دارم !
1_ من برنده لاتاری 2014 هستم ولی یادم نمیاد که موقع ثبت نام برای مدرکم چی زدم یعنی زدم دیپلم یا مدرک دانشگاهی! چیکار کنم؟ من الان فارغ التحصیل شدم اما حتی مدرک موقت هم ندارم.( اقدام کردم برای گرفتنش اما دانشگاه آزاد میگه شاید 45 روز طول بکشه حتی مدرک موقتت بیاد)میشه مدرک رو بزنم دیپلم در فرم 122 ؟ اگر با فرم ثبت نام اولیه متفاوت باشه دردسر نمیشه؟
2_ این جریان دقیقا برای همسرم هم هست یعنی تو فرم ثبت نام زدیم مستر دیگری ( فوق لیسانس) اما ایشون هنوز مدرک نداره تا 1 سال دیگه هم نخواهد داشت اگر بزنیم لیسانس برای ایشون دردسر نمیشه ؟
فکر کنم اگر اطلاعات اولیه با اطلاعات الان همخون نباشن. دردسر بشه..
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان:
(2013-05-12 ساعت 19:10)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 16:47)زهرا وحدتی پور نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 18:13)yoosef61 نوشته:  کسایی که می خوان فایلهای pdfرو تاریخشو / حروف /نوشتن کیس نامبر و همه چی دستکاری کنن برای تایپش میتونن از نرم افزار nitro pro 8 استفاده کنن عالیه

سلام دوست عزیز میشه بگی چطور باید این کارا رو کرد؟ من همین این رو دان کردم هم اون ADOBE ACROBAT PRO اما بازم با هیچ کدوم نشد کار کنم نمیزاره شماره کیس بنویسم اون بالا و هر جا توی جدول ها n/a بزنم.

دوست عزیزنرم افزار nitro pro 8 استفاده کن عالیه با این نرم افزار هم شماره کیس رو بالای برگه ها زدم و هم عکس رو روی فرم اضافه کردم و برا امضا هم باید اسکن کنی و به فرم اضافه کنی ..... موفق باشی

یه سؤال دارم دوستان
اینکه مثلاً جایی که باید آدرس واد کنیم جا واسه نوشتن کم میاد و همه نوشته هامون کامل دیده نمیشه . چه راه کاری وجود داره؟
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان:
ممنونم
تشکر کنندگان:
مريم اي عزيز شما لزومي ندارد قسمت مربوط به اطلاعات كاري خود را پر كنيد.همان قسمت مربوط به تحصيلات كافي است
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
تشکر کنندگان: shimoda ، payam62 ، Given ، hushmandco ، maryam_a ، sadeghi897 ، lilac ، Soap McTavish
(2013-05-13 ساعت 11:29)zzarin نوشته:  دوستان میخواستم بپرسم ۱ چند بار باید بریم مصاحبه ،۲ بعد از این که فرم ها رو فرستادیم و زمان مصاحبه مشخص شد همون دفعه اول باید از پزشک وقت بگیریم . ۳ کسی میدونه تو ارمنستان هزینه این آزمایشات چقدر میشه و ۴ کسی میدونه هنگام مصاحبه باید هزینه ای بدیم یا نه ؟ ۵ اگر باید هزینه بدیم چقدر است Big Grin و ۶ چند روز باید مرخصی بگیریم و بریم

دوست عزیز پرسش به ظاهر یگانه شما ۶ تا سؤاله تو دو سطر.
نظم نداره و خواننده رو گیج و خسته میکنه.
هیچ کدام از این ۶ پرسش به این تاپیک ربطی ندارند.
سؤالتون رو در چند تاپیک که هیچکدام مرتبط با سؤالتون نیستند مطرح میکنید.
لطفا پیرو قوانین مهاجرسرا هر سؤالی رو در تاپیک مربوط به خودش مطرح کنید.
ارسال بیش از یک مرتبهٔ یک پست بر خلاف قوانین مهاجرسرا است.
قبل از مطرح کردن پرسشهاتون وقت بگذارید و کمی زحمت بکشید و تاپیکهای مرتبط رو بخونید. همیشه تحقیق کردن نتیجه بهتری میده. اگر تحقیق نکرده بپرسید اطلاعات ناقصی دریافت میکنید یا اصلا جوابی نمیگیرید. پرسش و پاسخ تکراری به حجم بی ارزش تاپیکها اضافه میکنه.
من بعد اگر مورد مشابهی دیده بشه اخطار از طرف تیم مدیریت در پی خواهد داشت.
تشکر کنندگان: Szsanazsz ، maryam_a ، usa lover ، shimoda ، hushmandco ، payam62 ، Given ، enchantress_boy ، lilac ، sadeghi897 ، philter

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان