کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
(2013-05-13 ساعت 10:31)maryam_a نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 16:02)hushmandco نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 15:49)hamid.eng نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 15:08)hushmandco نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 14:55)KIMIA2005 نوشته:  ممنونم از حامد جان عزیز که اینطور دقیق توضیح دادند ممنونم پس چون کارم تخصصی نبوده قسمت a7 رو no میزنم و قسمت 7b رو بایدn/a بزنم و درقسمت 7c رو باید نام کارفرما و محل و تاریخ رو پر کنم یک سوال دیگه در قسمت تاریخ در 7c چون بنده حدود 18 سال سابقه کار دارم تاریخ رو از ابتدا شروع کارم بزنم لغایت تاکنون یا از 5 سال گذشته بزنم تا الان کدومش؟
خواهش میکنم.
فقط از 5 سال گذشته تا الان رو در قسمت 7c پر کنین توی فرم 122 .
ولی توی فرم 230 قسمت سابقه کار رو کامل پر کنین از روز اول تا سال 18 ام.
هر کجای فرمتون هم ایرادی داشت نگران نباشین . حتی روز مصاحبه میتونین تغییر بدین جلوی افسر مهاجرت یا اگه چیزیو شک دارین اونجا بپرسین و درستش کنین.
بر اساس اونچه كه در تاپيك مشابه سالهاي پيش خوندم
سوال 7 در صورتي بايد جواب داده شود كه شما ديپلم نداشته باشين و بخواهين از طريق 2 سال سابقه كار گرين كارت دريافت كنين بنابراين به سوابق كاري گذشته شما كاري نداره بلكه منظور دو سال سابقه كار تخصصي ست
همچنين اگر به سوال 7c دقت كنين پرسيده : اسم و آدرس جايي كه در 5 سال گذشته كار كرديد مطابق انچه در بالا ( يعني 7b) شرح داده ايد را بنويسيد
بنابراين اگر 7a را no مي زنين احتياجي به پر كردن 7c نيست.
لطفاً اگر اين پاسخ اشتباهه ادمين عزيز اصلاح فرمايند.
باسپاس
سوال 7 مبحث کار تخصصیه و ارتباطی به میزان تحصیلات نداره. 7c رو درست میفرمایین مربوط به همان جاهاییه که درش کار تخصصی میکردین. و اگر نکردین باید N/A بخوره.

ممنون از دوستان به خاطر وقتي كه ميگذارن...
با خوندن اين جوابها يك سوال برام پيش اومده...
اگر كار تخصصي كرده باشيم ولي نتونيم مدرك گواهي اشتغال بگيريم تكليف چيه... البته مدرك دانشگاهي هم داريم... اونوقت قضيه چطور ميشه؟؟؟
شما برای چیزی که مینویسی توی فرم باید مدرک هم ارائه بدی. ممکنه ازت نخوان ولی اگر آفیسر ریز بشه توی این قسمت یهو میگه " خانم گواهی اشتغال فلان جا رو بده" بعد میگی " ندارم الان" اون هم موقعی که برگه کلیرنس رو تقدیمتون میکنه یه تیک توی قسمت مربوطه میزنه که نقص مدرک دارین و موقع ویزا گرفتن باید این مدرک رو بیارین !
از طرفی سری که درد نمیکنه رو دستمال نبندین. همون مدرک لیسانس کافیه.
ما نوشتیم و یه چیزی هم روش گذاشتیم الان پشیمونیم که ای کاش بی تجربگی نمیکردیم و یه چیزی هم از روش بر میداشتیم !
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: payam62 ، maryam_a ، Given ، lilac ، philter
سلام دوستان
ببخشید اما من خیلی‌ مطالب رو زیر و رو کردم ولی‌ به نتیجه نرسیدم
در فرم ۱۲۲ بند ۶b برای مقطع کاردنی معادلش رو به انگلیسی‌ چی‌ باید بنویسم ؟
و ۱ سوال دیگه اینکه من عکس ۵*۵ گرفتم اما فرم‌ها رو که پرینت گرفتم عکس داخل کادر قرار نمیگیره و کاملا بیرون از کادر هست ، ارتفاع کادر ۳ سانتیمتر هست ، این درسته ؟

راستی‌ ۱ سوال دیگه با وسوسه ۱۰۰% !!! اینقدر زوم کردم که دارم دیوونه میشم !!!!!

واسهٔ اول داستان فقط باید فرم‌های ۲۳۰ و ۱۲۲ با ۲ قطعه عکس رو بفرستیم دیگه درسته ؟ چیز دیگیی‌ که نباید بفرستیم ؟ !!
تشکر کنندگان: payam62 ، KIMIA2005
(2013-05-13 ساعت 14:30)hushmandco نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 15:49)hamid.eng نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 15:08)hushmandco نوشته:  خواهش میکنم.
فقط از 5 سال گذشته تا الان رو در قسمت 7c پر کنین توی فرم 122 .
ولی توی فرم 230 قسمت سابقه کار رو کامل پر کنین از روز اول تا سال 18 ام.
هر کجای فرمتون هم ایرادی داشت نگران نباشین . حتی روز مصاحبه میتونین تغییر بدین جلوی افسر مهاجرت یا اگه چیزیو شک دارین اونجا بپرسین و درستش کنین.
بر اساس اونچه كه در تاپيك مشابه سالهاي پيش خوندم
سوال 7 در صورتي بايد جواب داده شود كه شما ديپلم نداشته باشين و بخواهين از طريق 2 سال سابقه كار گرين كارت دريافت كنين بنابراين به سوابق كاري گذشته شما كاري نداره بلكه منظور دو سال سابقه كار تخصصي ست
همچنين اگر به سوال 7c دقت كنين پرسيده : اسم و آدرس جايي كه در 5 سال گذشته كار كرديد مطابق انچه در بالا ( يعني 7b) شرح داده ايد را بنويسيد
باسپاس
سوال 7 مبحث کار تخصصیه و ارتباطی به میزان تحصیلات نداره. 7c رو درست میفرمایین مربوط به همان جاهاییه که درش کار تخصصی میکردین. و اگر نکردین باید N/A بخوره.

اگر كار تخصصي كرده باشيم ولي نتونيم مدرك گواهي اشتغال بگيريم تكليف چيه... البته مدرك دانشگاهي هم داريم... اونوقت قضيه چطور ميشه؟؟؟
شما برای چیزی که مینویسی توی فرم باید مدرک هم ارائه بدی. ممکنه ازت نخوان ولی اگر آفیسر ریز بشه توی این قسمت یهو میگه " خانم گواهی اشتغال فلان جا رو بده" بعد میگی " ندارم الان" اون هم موقعی که برگه کلیرنس رو تقدیمتون میکنه یه تیک توی قسمت مربوطه میزنه که نقص مدرک دارین و موقع ویزا گرفتن باید این مدرک رو بیارین !
ما نوشتیم و یه چیزی هم روش گذاشتیم الان پشیمونیم که ای کاش بی تجربگی نمیکردیم و یه چیزی هم از روش بر میداشتیم !

ممنونم جناب حامد... ولي منظور من اين هست كه نميگن شما كه تو فرم 230 نوشتي كار كردي و از عنوانش هم مشخصه كه تخصصي هست چرا تو فرم 122 ننوشتيش؟؟ يعني اتومات اگر ببينه مدرك مثلا ليسانسه ديگه به اين موضوع گير نميدن؟؟؟ اميدوارم متوجه منظورم شده باشين...
تشکر کنندگان: philter
با سلام
مرسی از همه شما بخاطر اطلاعات خوبتون
یک سوال داشتم من برادرم که لاتاری برده خدمت سربازی اش رو 12 سال پیش خریده و کارت معافیت داره اما 3 هفته آموزش رفته (زمانی که خرید خدمت بود)
الان ایشون باید وضعیت military service رو باید yes بزنه یا no
اگر yes باید در قسمت rank و قسمت military spesiality چی بنویسه؟
مرسی از همه شما عزیزان
تشکر کنندگان:
(2013-05-13 ساعت 15:10)maryam_a نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 14:30)hushmandco نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 15:49)hamid.eng نوشته:  بر اساس اونچه كه در تاپيك مشابه سالهاي پيش خوندم
باسپاس

ممنونم جناب حامد... ولي منظور من اين هست كه نميگن شما كه تو فرم 230 نوشتي كار كردي و از عنوانش هم مشخصه كه تخصصي هست چرا تو فرم 122 ننوشتيش؟؟ يعني اتومات اگر ببينه مدرك مثلا ليسانسه ديگه به اين موضوع گير نميدن؟؟؟ اميدوارم متوجه منظورم شده باشين...
طبیعتا اگر همچین شرایطی دارین و توی 230 عنوان کردین باید توی فرم 122 هم بیاریدش. موضوعی که خودم هم درگیرش بودم. ولی خوب سعی کنین تا میشه موضوع رو بزرگش نکنین. چون آش خوشمزه ای نیست به هیچ وجه ولی حسابی دهن رو میسوزونه ! من اشتباه کردم هرچه که کار تخصصی خودم بود رو ریز به ریز آوردم.فکر میکردم الان اگه اینا رو نگم فردا که برم اونور نمیتونم توی رزومم بنویسم اینا رو. ولی فهمیدم که اشتباه بوده و سیستم کاریابی در آمریکا متفاوت از اونچه تصور میکردمه. متاسفانه هر کلمه ای که من اونجا نوشتم میتونسته یک بکگراند چک حسابی برام بیاره. که فکر کنم همینطور هم شده !Sad

(2013-05-13 ساعت 15:59)nazila5959 نوشته:  با سلام
مرسی از همه شما بخاطر اطلاعات خوبتون
یک سوال داشتم من برادرم که لاتاری برده خدمت سربازی اش رو 12 سال پیش خریده و کارت معافیت داره اما 3 هفته آموزش رفته (زمانی که خرید خدمت بود)
الان ایشون باید وضعیت military service رو باید yes بزنه یا no
اگر yes باید در قسمت rank و قسمت military spesiality چی بنویسه؟
مرسی از همه شما عزیزان
جواب رو در تاپیکهای مربوط به سربازی جستجو کنید.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: maryam_a ، philter
(2013-05-13 ساعت 14:44)qazwsxedcrfv نوشته:  سلام دوستان
در فرم ۱۲۲ بند ۶b برای مقطع کاردنی معادلش رو به انگلیسی‌ چی‌ باید بنویسم ؟
و ۱ سوال دیگه اینکه من عکس ۵*۵ گرفتم اما فرم‌ها رو که پرینت گرفتم عکس داخل کادر قرار نمیگیره و کاملا بیرون از کادر هست ، ارتفاع کادر ۳ سانتیمتر هست ، این درسته ؟
واسهٔ اول داستان فقط باید فرم‌های ۲۳۰ و ۱۲۲ با ۲ قطعه عکس رو بفرستیم دیگه درسته ؟ چیز دیگیی‌ که نباید بفرستیم ؟ !!
عکس رو نمی خواد حالا به فرم ها بچسبونیدBig GrinBig GrinBig Grin
معادل مقطع کاردانی هم در سیستم امریکای شمالی می شه
associate degree حالا اسم رشته تون هم که خودتون از زبان تخصصی باید بلد باشید.
پرینت صفحه قبولی رو هم باید بفرستید همین چهار تا مدرک هست
دو تا فرم ، دو تا عکس (حالا عکس ها سه تا یا چهار تا هم بفرستین کسی شما رو نمی کشه و دستگیر نمی کنه) به علاوه پرینت قبولی
می تونید پستی بفرستی یا با ایمیل
هیچ نگرانی نداشته باشید امسال سال شانس شماست. پشت عکس ها هم اسم و فامیل به انگلیسی و شماره کیس نامبر رو در صورتی که به صورت پستی پست می کنید بنویسید.
Cool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: qazwsxedcrfv ، Soap McTavish ، ojee ، philter
(2013-05-13 ساعت 14:44)qazwsxedcrfv نوشته:  سلام دوستان
ببخشید اما من خیلی‌ مطالب رو زیر و رو کردم ولی‌ به نتیجه نرسیدم
در فرم ۱۲۲ بند ۶b برای مقطع کاردانی معادلش رو به انگلیسی‌ چی‌ باید بنویسم ؟

[font=Times New Roman]سوالات دوستمون سولات بنده هم هستش اگه اساتید و مدیران محترم لطف بفرمایید و راهنمایی کنید با تشکر[/font]
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
سلام،همسرم که برنده ی لاتاری شده مدرک دیپلم فنی و حرفه ای عمران داره که میشه 11 سال، از طرفی سابقه کاریش با بیمه در 2 سال اخیر 1سال و نیمه و 1سال سابقه بیمه ی دیگش مربوط به سال 84و85 میشه آیا ممکنه مشکلی پیش بیاد؟ لطفا کمکم کنید خیییلی نگرانم....
کیس نامبر: 2014AS64XX / ارسال مدارک:اوایل می با پست / تعداد کیس 2 نفر / برنده : همسرم / کنسولگری: ایروان / کارنت: March /
مصاحبه: هفته دوم May => نقص مدرک => AP / / ویزا : 31 جولای / ورود به آمريكا: ٢٦سپتامبر/ ايالت ويرجينيا
دوستان من یه سوال دارم؛ فرم 122 فقط برای نفر اصلی پر میشه یا برای همه ؟ اگه 2 تا بچه هم باشند برای هرکدام قرم 230 جداگانه پر بشه ؟؟؟؟
کیس نامبر :***2012AS32
رویت قبولی :10 جولای
رسیدن فرم ها :۲۱ جولای
تعداد افراد کیس :۲ نفر
تاریخ مصاحبه : ۲۷ اگوست
محل مصاحبه :ابوظبی
دریافت ویزا : خانم ۱ضرب و آقا کلیرنس
تاریخ کلیر شدن : (19 سپتامبر)
تاریخ ورود به ايالات متحده : 2.20.2013
تشکر کنندگان:
[quote='mo897sa' pid='336110' dateline='1368453140']
دوستان من یه سوال دارم؛ فرم 122 فقط برای نفر اصلی پر میشه یا برای همه ؟ اگه 2 تا بچه هم باشند برای هرکدام قرم 230 جداگانه پر بشه ؟؟؟؟
[/quote

فرم 122 فقط برای برنده اصلی بایستی پر شود و برای هرکدام از همراهان جداگانه برای هرکدام فرم 230 بایستی پر شود....
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
(2013-05-13 ساعت 18:28)KIMIA2005 نوشته:  [quote='mo897sa' pid='336110' dateline='1368453140']
[/quote

فرم 122 فقط برای برنده اصلی بایستی پر شود و برای هرکدام از همراهان جداگانه برای هرکدام فرم 230 بایستی پر شود....

مرسی از سریع جواب دادنتون
کیس نامبر :***2012AS32
رویت قبولی :10 جولای
رسیدن فرم ها :۲۱ جولای
تعداد افراد کیس :۲ نفر
تاریخ مصاحبه : ۲۷ اگوست
محل مصاحبه :ابوظبی
دریافت ویزا : خانم ۱ضرب و آقا کلیرنس
تاریخ کلیر شدن : (19 سپتامبر)
تاریخ ورود به ايالات متحده : 2.20.2013
تشکر کنندگان: آنی
بچه ها یه سوال مهم .

ببینین تو ایران تا جایی که من میدونم رسمه که مدرک قبلی دست دانشگاه فعلی میمونه. و بهت نمیدنش . من الان دیپلم و مدرک کارشناسیمو دارم ولی این مدرک باید بدم دست دانشگاهی که الان فوق می خونم. البته میتونم قبلش ترجمه کنم. ولی گویا وقت مصاحبه اصلشم لازمه . مدرک پیش دانشگاهیمم دست دانشگاه کارشناسیمه و نمیده بهم . الان راه حل چیه؟

یه سوال دیگه
من حس کردم که اگه سابقه کار نداشته باشی گویا بهتره . خوب منم ندارم یعنی کاری که بیمه شده باشم نداشتم . حالا به نظر شما سابقه تدریس و اینا که بدون بیمه بوده رو ذکر کنم یا همون مدرک خالی کافیه ؟

راستی کلماتی مثل اسم شهر و کشور و اسم و فامیل خودمون بهتره که با حروف کوچک باشه یا بزرگ؟

و از نظر هزینه و راحتی رفت و آمد و ویزا و تور و .... ایروان بهتره یا آنکارا یا ابوظبی ؟

تشکر کنندگان: ojee ، philter
دوستان عزیز یه سوال داشتم من نماینده بیمه هستم برای نمایندگی از ما امتحان گرفتن و جواز نمایندگی دادن حالا توی فرم 122 باید سوال 7 را چطور پر کنم لطقا سریع جواب منو بدین ممنون
شماره کیس:2014AS10XX/پست:آنکارا>ابوظبی/ رؤيت قبولی:4می/ارسال فرمهای سری اول:10 می/جواب 21می/ 1نفر/کارنت13آگوست/مصاحبه هفته آخراکتبر/ویزا:یکضرب/ورودبه آمریکا:
تشکر کنندگان:
(2013-05-13 ساعت 19:09)sepideh_ نوشته:  دوستان عزیز یه سوال داشتم من نماینده بیمه هستم برای نمایندگی از ما امتحان گرفتن و جواز نمایندگی دادن حالا توی فرم 122 باید سوال 7 را چطور پر کنم لطقا سریع جواب منو بدین ممنون

به نظر من No بزنین .
تشکر کنندگان:
سلام
می خواستم بدونم در مورد یک بخش هایی مثل لیست ادرس ها و یا تحصیلات که چندین جای پر کردن داره و مثلا دو ردیفش پر شده
سایر ردیف ها در همه بخش ها مانند شهر و استان و غیره باید N/A وارد بشه؟
یا خالی باشه؟

ممنون از همگی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان