کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
با سلام خدمت دوستان
سوال داشتم ممنون میشم جوابمو بدبد
عکس های ارسالی برای مرد و زن چند در چند ؟ وحتما باید کرواتی باشه یا نه ؟ واینکه برای خانم ها حجاب باید باشه یا نه؟
لطفا دوستان با تجربه توضیحی بدن ممنون میشم
تشکر کنندگان:
(2013-05-13 ساعت 19:20)hudson نوشته:  سلام
می خواستم بدونم در مورد یک بخش هایی مثل لیست ادرس ها و یا تحصیلات که چندین جای پر کردن داره و مثلا دو ردیفش پر شده
سایر ردیف ها در همه بخش ها مانند شهر و استان و غیره باید N/A وارد بشه؟
یا خالی باشه؟

ممنون از همگی

سلام
من که همه رو N/A زدم
موفق باشین

(2013-05-13 ساعت 19:22)ata.bz نوشته:  با سلام خدمت دوستان
عکس های ارسالی برای مرد و زن چند در چند ؟ وحتما باید کرواتی باشه یا نه ؟ واینکه برای خانم ها حجاب باید باشه یا نه؟
سلام
600*600 پیکسل .
توی راهنمایی که من خوندم نوشته شده بود که لباسی رو بپوشین که به طور معمولا تو طول روز می پوشین. من خودم بدون کت و شلوار حتی گرفتم

در خانم ها اطلاع ندارم. ولی دوستان میگفتن مشکلی نداره با حجاب باشه.

من زیاد با تجربه نیستم تازه کارم :دی
موفق باشین
تشکر کنندگان:
هیچ فرقی نمیکند بی حجاب . با حجاب .بی کروات یا با کروات هر جور دوست دارید بفرستید .
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: hushmandco ، philter
(2013-05-13 ساعت 19:13)rainyboy نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 19:09)sepideh_ نوشته:  دوستان عزیز یه سوال داشتم من نماینده بیمه هستم برای نمایندگی از ما امتحان گرفتن و جواز نمایندگی دادن حالا توی فرم 122 باید سوال 7 را چطور پر کنم لطقا سریع جواب منو بدین ممنون

به نظر من No بزنین .

یعنی این که کار نمی کنم؟
شماره کیس:2014AS10XX/پست:آنکارا>ابوظبی/ رؤيت قبولی:4می/ارسال فرمهای سری اول:10 می/جواب 21می/ 1نفر/کارنت13آگوست/مصاحبه هفته آخراکتبر/ویزا:یکضرب/ورودبه آمریکا:
تشکر کنندگان:
(2013-05-13 ساعت 21:01)sepideh_ نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 19:09)sepideh_ نوشته:  دوستان عزیز یه سوال داشتم من نماینده بیمه هستم برای نمایندگی از ما امتحان گرفتن و جواز نمایندگی دادن حالا توی فرم 122 باید سوال 7 را چطور پر کنم لطقا سریع جواب منو بدین ممنون

به نظر من No بزنین .

یعنی این که کار نمی کنم؟

نه گفتن به معنای کتمان کردن نیست.اونا که دیتا بیسی از شما ندارن دوست عزیز.پس هرچی کمتر طول و تفسیر بدی بهتره.اینو از رو تجربه خودم و بقیه دوستان میگم.حالا دوست داری بگی نمایندگی بیمه داری خوب بگو.ولی اگه ننویسی هم به جایی بر نمی خوره.
موفق باشین.

می خواستم بدونم در مورد یک بخش هایی مثل لیست ادرس ها و یا تحصیلات که چندین جای پر کردن داره و مثلا دو ردیفش پر شده
یا خالی باشه؟

ممنون از همگی

میشه دقیقا بگی کدوم بخش و کدوم شماره تا بهتر بتونیم راهنماییت کنیم ؟
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: ojee
سلام به دوستان عزیز بخصوص به برندگان سالهای قبل که راهنمایی های بسیار ارزنده ای رو میدهند.

من فرم رو ایمیل کردم . ولی توی قسمت مدارک و دانشگاها و مدارس فقط سال چهار دبیرستان ( دیپلم ) و دانشگاه و دو تا دوره mcse و ccnp که منجر به گرفتن مدرک هم شده رو عنوان کردم .
سوالم از دوستان این است که آیا ذکر نشدن بقیه مدارس دبیرستان و راهنمایی و حتی دبستان مشکلی ایجاد میکنه ؟

و درصورتی که پاسخ مثبت است میشه دوباره فرم رو فرستاد و گفت اینو جایگزین فرم قبلی کنید؟

و کلا اگه فرم رو چند بار عوض کنیم مشکلی هست ؟ تا قبل از وقت مصاحبه؟

ممنون بخاطر وقت ارزشمند شما
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

تشکر کنندگان: philter
(2013-05-13 ساعت 21:06)sce نوشته:  

به نظر من No بزنین .

یعنی این که کار نمی کنم؟

نه گفتن به معنای کتمان کردن نیست.اونا که دیتا بیسی از شما ندارن دوست عزیز.پس هرچی کمتر طول و تفسیر بدی بهتره.اینو از رو تجربه خودم و بقیه دوستان میگم.حالا دوست داری بگی نمایندگی بیمه داری خوب بگو.ولی اگه ننویسی هم به جایی بر نمی خوره.
موفق باشین.

یا خالی باشه؟

ممنون از همگی

مثلا شماره ٣٠ و ٣٣
تشکر کنندگان:
سلام
یا خالی باشه؟

ممنون از همگی
[/quote]

[/quote]
مثلا شماره ٣٠ و ٣٣
[/quote]

در مورد ردیف 30 که خیلی واضحه.من که واسه هر چهار ستونش پر کردم.چون نمیشه N/A گذاشت که.
در مورد 33 هم همینطور.
فکر کنم منظورت اینه که اگه جاهای زیادی نبودی یا تحصیلات چند مرحله ای نداری.شما هر قدر تونستی پر کن.نمی خواد جایی رو N/A بزنی.
مال من ردیف 30 سه سطر بود و ردیف 33 چهار سطر بود.
موفق باشین.
لاتاری 2013
سلام و خسته نباشید
میشه راهنمایی کنید:

1-من هنوز مدرک ارشدمو نگرفتم احتمالا تا مهر دفاع میکنم میخواسم ببینم باید کدوم مقطع رو تو قسمت 6aپر کنم university degree یا advanced؟
2- 6b قسمت اول ادرس بعد تاریخ و بعد اسم مقاطع ذکر بشه؟ اگه خونه ی اضافی داشت باز n/a بذارم؟
3- من 8 سال تو مدارس غیر انتفاعی تدریس فیزیک میکنم لازم ذکر بشه اگه بله چطوری؟

ممنونم ازتون
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan

[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...
[/font]

تشکر کنندگان:
(2013-05-13 ساعت 21:21)sysmaster نوشته:  سلام به دوستان عزیز بخصوص به برندگان سالهای قبل که راهنمایی های بسیار ارزنده ای رو میدهند.

من فرم رو ایمیل کردم . ولی توی قسمت مدارک و دانشگاها و مدارس فقط سال چهار دبیرستان ( دیپلم ) و دانشگاه و دو تا دوره mcse و ccnp که منجر به گرفتن مدرک هم شده رو عنوان کردم .
سوالم از دوستان این است که آیا ذکر نشدن بقیه مدارس دبیرستان و راهنمایی و حتی دبستان مشکلی ایجاد میکنه ؟

و درصورتی که پاسخ مثبت است میشه دوباره فرم رو فرستاد و گفت اینو جایگزین فرم قبلی کنید؟

مینوشتی بد نبود.ولی مهم آخرین مدرک تحصیلیته که باید روز مصاحبه احرازش کنی.نگران نباش.اگه یه وقت خواستی فرمهارو دوباره بفرستی میتونی اینکارو انجام بدی.ولی یه نصیحت به شما و بقیه دارم :
یه مدت بزارین از این حال و هوای برنده شدن دربیاین بعد فرم هارو تکمیل کنین.
اگه فرمهارو ارسال کردین و فهمیدین جایی اشتباه دارین نگران نباشین و با حوصله بگردین ببینین جای دیگه هم اشتباه داشتین یا نه.همه اشتبهاتونو یه جا اصلاح کنین و بفرستین.
موفق باشین.

(2013-05-13 ساعت 22:03)ojee نوشته:  سلام و خسته نباشید
میشه راهنمایی کنید:

1-من هنوز مدرک ارشدمو نگرفتم احتمالا تا مهر دفاع میکنم میخواسم ببینم باید کدوم مقطع رو تو قسمت 6aپر کنم university degree یا advanced؟
2- 6b قسمت اول ادرس بعد تاریخ و بعد اسم مقاطع ذکر بشه؟ اگه خونه ی اضافی داشت باز n/a بذارم؟
3- من 8 سال تو مدارس غیر انتفاعی تدریس فیزیک میکنم لازم ذکر بشه اگه بله چطوری؟

ممنونم ازتون

1-به نظر من بزن university degree.چون نوشته بالاترین مدرک تحصیلی که کامل شده است.در غیر این صورت اگه مدرک ارشدت آماده نشه مجبوری ریز نمرات ترجمه کنی ببری که به دردسرش نمی ارزه.
2-ستون ها از چپ به راست :
اسم مدرسه،شروع تحصیل در هر مقطع،پایان تحصیل در هر مقطع،درجه تحصیلی اخذ شده در این مدرسه.
3-دوست داری تو قسمت 7b بنویس.من بودم نمی نوشتم.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: sysmaster ، ojee ، philter

به نظر من No بزنین .

اگر مدرک لیسانس دارین و مدرکتون هم آزاد هست و قابل ترجمه، درگیر این قسمت نشین و no بزنین. از شما یه امتحان گرفتن، شما رو به دوره 2 ساله نفرستادن که ! یا اینکه نگفتن 2 سال سابقه بیمه داشته باش تا بیای امتحان بدی. درسته؟
اگر مدرک لیسانس با شرایط فوق رو داری این قسمت رو No بزن و خلاص. کمتر دچار گیر و پیچ میشی بعدا.

(2013-05-13 ساعت 21:21)sysmaster نوشته:  سلام به دوستان عزیز بخصوص به برندگان سالهای قبل که راهنمایی های بسیار ارزنده ای رو میدهند.

تا جایی که من دیدم و شنیدم و البته خودم هم عمل کردم تا دبستان رو باید قید میکردین علی ایحال میتونین فرم رو دوباره بفرستین و همراهش یه متنی بفرستین که بگین نمیدونستین که باید تا دبستان رو هم مینوشتین.
بعد از ارسال کردن دوباره، بهشون ایمیل بزنین و مطمئن بشین که مدارک جدید دستشون رسیده و جایگزین مدارک قبلی شده. و این ایمیل رو نگهدارین جهت روز مبادا.
روز مصاحبه هم فرمهای به روز شده 230 و 122 (اگر تغییرات دارین) همراهتون باشه.
من خودم از روز ارسال اولیه فرمها تا روز مصاحبه شاید 5 -6 بار تغییرات داشتم ( در مدرک تحصیلی، ادرس منزل، آدرس محل کار ، تولد فرزند و ...) هر بار با ایمیل بهشون اطلاع میدادم و ایمیل ها رو ذخیره میکردم و 20 -25 روز قیل مصاحبه که باید مدارک لازم جهت مصاحبه رو میفرستادم (که 15 قبل مصاحبه دستشون باشه) آخرین آپدیت فرمهامو براشون فرستادم و یک نسخه هم روز مصاحبه جهت محکم کاری بردم که نیازی هم نبود.
سو دُنت وُری.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
دوستان عزیز من دارم مدرک پیشدانشگاهی میگیرم به نظر شما فرم رو بزارم بعدش پر کنم بفرستم یا الان میتونم دیپلم کاردانش بزنم وقت مصاحبه پیش دانشگاهیم رو بدمش؟
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان:
(2013-05-13 ساعت 22:42)م.ق نوشته:  دوستان عزیز من دارم مدرک پیشدانشگاهی میگیرم به نظر شما فرم رو بزارم بعدش پر کنم بفرستم یا الان میتونم دیپلم کاردانش بزنم وقت مصاحبه پیش دانشگاهیم رو بدمش؟

به نظرم فرم ها رو بفرستید تا کار روی کیستون شروع بشه
بعد می تونید فرم ها رو تصحیح کنید یا اینکه فقط زمان مصاحبه مدرک پیش دانشگاهی رو ارائه بدید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: م.ق ، hushmandco ، philter

دوست من، حجاب اصلا مهم نیست . فقط گوشها باید مشخص باشن.
آقایون هم همین. لباس هم اصلا مهم نیست.
عکسها باید 5 *5 و اگر کامپیوتری میفرستین 600*600 پیکسل باشن.
شرایط عمومی عکس رو هم که باید رعایت کنین.

به نظر من No بزنین .

یعنی این که کار نمی کنم؟
این به معنی کار نکردن نیست . این به معنی کار تخصصی نکردنه. یعنی کارتون معمولیه و نیاز به آموزش دو ساله یا تجربه 2 ساله نداره.
که اگر بدانید برای شما بهتر است !
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: philter
مطمینید برای خانما باید گوش ها بیرون باشه؟ من عکس پاسپورتی گرفتم یعنی با حجاب کامل!!! برم دوباره بگیرم؟؟؟
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان