کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
(2013-05-14 ساعت 00:48)marsha نوشته:  مطمینید برای خانما باید گوش ها بیرون باشه؟ من عکس پاسپورتی گرفتم یعنی با حجاب کامل!!! برم دوباره بگیرم؟؟؟
بله باید گوش ها بیرون باشه Cool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: Given ، hushmandco ، Soap McTavish
(2013-05-14 ساعت 01:34)sadeghi897 نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 00:48)marsha نوشته:  مطمینید برای خانما باید گوش ها بیرون باشه؟ من عکس پاسپورتی گرفتم یعنی با حجاب کامل!!! برم دوباره بگیرم؟؟؟

اشتباه نکنید هیچ جا اشاره ای به این که باید گوش بیرون باشه نکرده
این مربوط به قانون قدیم هست
حتی به مثال های سایت state.gov هم که توجه کنید موهای خانم ها روی گوششان قرار گرفته
تشکر کنندگان:
(2013-05-14 ساعت 02:13)laleh84000 نوشته:  

حتی به مثالای سایت state.gov هم که توجه کنید موهای خانم ها روی گوششان قرار گرفته
براي اطلاع دوستان
روز مصاحبه ما از يك خانواده عكس خانمش رو قبول نكردن و اون خانم مجبور شد بره دوباره عكس بگيره
تو عكس هاي ارساليش گوش هاش بيرون نبود....
سفارت انكارا
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: mohajer13 ، hushmandco
سلام
همسرم توی لاتاری برنده شده. اما هم من و هم همسرم توی آمریکا دانشجو هستیم و F1 ویزا داریم. چه راهی را به ما پیشنهاد میکنید اینکه از راه معمول و مثل همه اقدام کنیم یا اینکه دنبال status adjustment باشیم؟ تا حالا هرچی این در اون در زدیم مثل اینکه adjust کردن خیلی سخته و ریسکی؟؟ از اون طرف هم اگه ما از آمریکا وسط درس بیایم بیرون و ویزای دانشجویی را از دست بدیم کلی دردسر داره و ریسک>>>>!!!!! چه کنیم؟؟؟
تشکر کنندگان: shaso
[quote='oio' pid='336450' dateline='1368481801']
سلام
همسرم توی ل
اتاری برنده شده. اما هم من و هم همسرم توی آمریکا دانشجو هستیم و F1 ویزا داریم. چه راهی را به ما پیشنهاد میکنید اینکه از راه معمول و مثل همه اقدام کنیم یا اینکه دنبال status adjustment باشیم؟ تا حالا هرچی این در اون در زدیم مثل اینکه adjust کردن خیلی سخته و ریسکی؟؟ از اون طرف هم اگه ما از آمریکا وسط درس بیایم بیرون و ویزای دانشجویی را از دست بدیم کلی دردسر داره و ریسک>>>>!!!!! چه کنیم؟؟؟
[/quote
دوست عزيز
شما ميتونيد تو فرم برنده اصلي محل مصاحبه رو تو ا م ر ي كا در خواست بديد فكر ميكنم با توجه به شرايط شما قبول كنن
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: Given

حتی به مثال های سایت state.gov هم که توجه کنید موهای خانم ها روی گوششان قرار گرفته
دوست من منظورت چیه ؟ Sad چرا راهنمایی اشتباه می کنی ؟ من به این واضحی متن رو ترجمه کردم ... آقای صادقی با این همه تجربه داره لطف میکنه و باز بعد از پست من تاکید می کنه که باید گوشها معلوم باشه ... برای اینکه کسی خدایی ناکرده براش مشکلی پیش نیاد .. اگر شما به مثال اکتفا می کنی .. .باید حتما آقای شاسو مثال های عینی رو برات بگه ... تا باورت بشه بهت گیر میدن ...

شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: shaso ، payam62
(2013-05-14 ساعت 02:29)Given نوشته:  

دوست من منظورت چیه ؟ Sad چرا راهنمایی اشتباه می کنی ؟ من به این واضحی متن رو ترجمه کردم ... آقای صادقی با این همه تجربه داره لطف میکنه و باز بعد از پست من تاکید می کنه که باید گوشها معلوم باشه ... برای اینکه کسی خدایی ناکرده براش مشکلی پیش نیاد .. اگر شما به مثال اکتفا می کنی .. .باید حتما آقای شاسو مثال های عینی رو برات بگه ... تا باورت بشه بهت گیر میدن ...

حالا اگه برفرض بگن عکست اشکال داره تو ترکیه میشه دوباره عکس گرفت داد؟

من برنده 2013 هستم ولی تازه 1 هفتس متوجه شدم برنده شدم و میخوام فردا فرما رو پست کنم. با توجه به اینکه کیس نامبرم 100xx هست چقدر احتمال داره که ردم کنن به خاطر تاخیر؟ خیلیییی نگرانم
تشکر کنندگان:
(2013-05-14 ساعت 02:44)marsha نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 02:29)Given نوشته:  

حالا اگه برفرض بگن عکست اشکال داره تو ترکیه میشه دوباره عکس گرفت داد؟
بله توی فرمی که خود سفارت ترکیه برای ارسال مدارک تهیه دیده .. توی قسمتی که مربوط به عکس هست یه سری توضیحات داده که سایز و ظاهر عکس چه جوری باشه .. چند تا عکاسی که مورد تایید خود سفارت هست رو هم آدرسش قید شده .. فایل رو می تونید از اینجا دانلود کنید .
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: shaso ، hushmandco ، payam62 ، philter
(2013-05-13 ساعت 16:22)hushmandco نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 15:10)maryam_a نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 14:30)hushmandco نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 10:31)maryam_a نوشته:  [quote='hushmandco' pid='335360' dateline='1368358339']
سوال 7 مبحث کار تخصصیه و ارتباطی به میزان تحصیلات نداره. 7c رو درست میفرمایین مربوط به همان جاهاییه که درش کار تخصصی میکردین. و اگر نکردین باید N/A بخوره.

ممنون از دوستان به خاطر وقتي كه ميگذارن...
با خوندن اين جوابها يك سوال برام پيش اومده...
اگر كار تخصصي كرده باشيم ولي نتونيم مدرك گواهي اشتغال بگيريم تكليف چيه... البته مدرك دانشگاهي هم داريم... اونوقت قضيه چطور ميشه؟؟؟
شما برای چیزی که مینویسی توی فرم باید مدرک هم ارائه بدی. ممکنه ازت نخوان ولی اگر آفیسر ریز بشه توی این قسمت یهو میگه " خانم گواهی اشتغال فلان جا رو بده" بعد میگی " ندارم الان" اون هم موقعی که برگه کلیرنس رو تقدیمتون میکنه یه تیک توی قسمت مربوطه میزنه که نقص مدرک دارین و موقع ویزا گرفتن باید این مدرک رو بیارین !
از طرفی سری که درد نمیکنه رو دستمال نبندین. همون مدرک لیسانس کافیه.
ما نوشتیم و یه چیزی هم روش گذاشتیم الان پشیمونیم که ای کاش بی تجربگی نمیکردیم و یه چیزی هم از روش بر میداشتیم !

ممنونم جناب حامد... ولي منظور من اين هست كه نميگن شما كه تو فرم 230 نوشتي كار كردي و از عنوانش هم مشخصه كه تخصصي هست چرا تو فرم 122 ننوشتيش؟؟ يعني اتومات اگر ببينه مدرك مثلا ليسانسه ديگه به اين موضوع گير نميدن؟؟؟ اميدوارم متوجه منظورم شده باشين...
طبیعتا اگر همچین شرایطی دارین و توی 230 عنوان کردین باید توی فرم 122 هم بیاریدش. موضوعی که خودم هم درگیرش بودم. ولی خوب سعی کنین تا میشه موضوع رو بزرگش نکنین. چون آش خوشمزه ای نیست به هیچ وجه ولی حسابی دهن رو میسوزونه ! من اشتباه کردم هرچه که کار تخصصی خودم بود رو ریز به ریز آوردم.فکر میکردم الان اگه اینا رو نگم فردا که برم اونور نمیتونم توی رزومم بنویسم اینا رو. ولی فهمیدم که اشتباه بوده و سیستم کاریابی در آمریکا متفاوت از اونچه تصور میکردمه. متاسفانه هر کلمه ای که من اونجا نوشتم میتونسته یک بکگراند چک حسابی برام بیاره. که فکر کنم همینطور هم شده !Sad

پس اگر اينطوره... ميشه به جاي مثلا كارمند فني نوشت كارمند اداري بوده؟؟؟ و قسمت تخصص در 122 رو هم No بزنيم؟؟
تشکر کنندگان: philter
(2013-05-14 ساعت 08:17)maryam_a نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 14:30)hushmandco نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 10:31)maryam_a نوشته:  [quote='hushmandco' pid='335360' dateline='1368358339']
سوال 7 مبحث کار تخصصیه و ارتباطی به میزان تحصیلات نداره. 7c رو درست میفرمایین مربوط به همان جاهاییه که درش کار تخصصی میکردین. و اگر نکردین باید N/A بخوره.

ممنون از دوستان به خاطر وقتي كه ميگذارن...
اگر كار تخصصي كرده باشيم ولي نتونيم مدرك گواهي اشتغال بگيريم تكليف چيه... البته مدرك دانشگاهي هم داريم... اونوقت قضيه چطور ميشه؟؟؟
شما برای چیزی که مینویسی توی فرم باید مدرک هم ارائه بدی. ممکنه ازت نخوان ولی اگر آفیسر ریز بشه توی این قسمت یهو میگه " خانم گواهی اشتغال فلان جا رو بده" بعد میگی " ندارم الان" اون هم موقعی که برگه کلیرنس رو تقدیمتون میکنه یه تیک توی قسمت مربوطه میزنه که نقص مدرک دارین و موقع ویزا گرفتن باید این مدرک رو بیارین !
ما نوشتیم و یه چیزی هم روش گذاشتیم الان پشیمونیم که ای کاش بی تجربگی نمیکردیم و یه چیزی هم از روش بر میداشتیم !

ممنونم جناب حامد... ولي منظور من اين هست كه نميگن شما كه تو فرم 230 نوشتي كار كردي و از عنوانش هم مشخصه كه تخصصي هست چرا تو فرم 122 ننوشتيش؟؟ يعني اتومات اگر ببينه مدرك مثلا ليسانسه ديگه به اين موضوع گير نميدن؟؟؟ اميدوارم متوجه منظورم شده باشين...
طبیعتا اگر همچین شرایطی دارین و توی 230 عنوان کردین باید توی فرم 122 هم بیاریدش. موضوعی که خودم هم درگیرش بودم. ولی خوب سعی کنین تا میشه موضوع رو بزرگش نکنین. چون آش خوشمزه ای نیست به هیچ وجه ولی حسابی دهن رو میسوزونه ! من اشتباه کردم هرچه که کار تخصصی خودم بود رو ریز به ریز آوردم.فکر میکردم الان اگه اینا رو نگم فردا که برم اونور نمیتونم توی رزومم بنویسم اینا رو. ولی فهمیدم که اشتباه بوده و سیستم کاریابی در آمریکا متفاوت از اونچه تصور میکردمه. متاسفانه هر کلمه ای که من اونجا نوشتم میتونسته یک بکگراند چک حسابی برام بیاره. که فکر کنم همینطور هم شده !Sad

پس اگر اينطوره... ميشه به جاي مثلا كارمند فني نوشت كارمند اداري بوده؟؟؟ و قسمت تخصص در 122 رو هم No بزنيم؟؟
بله. اینجوری هم میشه. ولی باید رزومتون رو هم مطابق این ادعا تنظیم کنین.
اگر کار حساسی نداشتین لزومی نداره از این چیزا بترسین. نهایتا کلیرنس میخورین که چیز عجیبی نیست. ولی اگر شغلتون حساسیت زا باشه مسئله فرق میکنه و باید حواستون باشه چی دارین مینویسین و ترجیها همون کارمند ساده باشین بهتره.
شما اگر حداقل یه مدرک لیسانس دارین که آزادسازی شده و قابل ترجمه باشه اونوقت yes زدن زدن این قسمت تاثیر مثبتی در روند کارتون نداره.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: maryam_a ، philter
(2013-05-14 ساعت 08:31)hushmandco نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 14:30)hushmandco نوشته:  ممنون از دوستان به خاطر وقتي كه ميگذارن...

اگر کار حساسی نداشتین لزومی نداره از این چیزا بترسین. نهایتا کلیرنس میخورین که چیز عجیبی نیست. ولی اگر شغلتون حساسیت زا باشه مسئله فرق میکنه و باید حواستون باشه چی دارین مینویسین و ترجیها همون کارمند ساده باشین بهتره.
شما اگر حداقل یه مدرک لیسانس دارین که آزادسازی شده و قابل ترجمه باشه اونوقت yes زدن زدن این قسمت تاثیر مثبتی در روند کارتون نداره.

رزومه ديگه چرا؟؟؟ اگر اينطور بنويسيم هم رزومه ميخوان؟؟؟ واقعا نميدونم بايد چه كار كنيم كه درست باشه....... نگرانم كه نكنه چيزي كه اصلا از نظر خودمون مهم نبوده از نظر اونا مهم جلوه بده و مشكلي پيش بياد... Sad
تشکر کنندگان: philter
(2013-05-14 ساعت 08:41)maryam_a نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 08:31)hushmandco نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 15:10)maryam_a نوشته:  شما برای چیزی که مینویسی توی فرم باید مدرک هم ارائه بدی. ممکنه ازت نخوان ولی اگر آفیسر ریز بشه توی این قسمت یهو میگه " خانم گواهی اشتغال فلان جا رو بده" بعد میگی " ندارم الان" اون هم موقعی که برگه کلیرنس رو تقدیمتون میکنه یه تیک توی قسمت مربوطه میزنه که نقص مدرک دارین و موقع ویزا گرفتن باید این مدرک رو بیارین !

رزومه ديگه چرا؟؟؟ اگر اينطور بنويسيم هم رزومه ميخوان؟؟؟ واقعا نميدونم بايد چه كار كنيم كه درست باشه....... نگرانم كه نكنه چيزي كه اصلا از نظر خودمون مهم نبوده از نظر اونا مهم جلوه بده و مشكلي پيش بياد... Sad

خوب رزومه رو ازتون میخوان وقتی بخوان کلیرنس بهتون بدن. یعنی 90 - 95% کلیرنس شامل حالشون میشه. بعد مصاحبه ایمیل میاد براتون که فایل CV به همراه فرم 9 سوالی رو پرکنین و بفرستین. اونجا میخوان مو رو از ماست بکشن.
به هر حال توصیه من اینه که اولا دروغ ننویسین. دوما در عین دروغ ننوشتن از بزرگنمایی پرهیز کنین. بلکه خفیف سازی هم بکنین. سوما اگر شغل حساس ندارین ( صنایع شیمیایی ، هوا فضا، صنایع دفاع و ...) اصلا نترسین چهارما اگر 1% به هر دلیلی خواستین چیزی رو نگین باید همه شواهدش رو هم مرتب کنین دیگه خود دانین.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: maryam_a ، philter
ممنونم از راهنماييتون.. قضيه اين فرماي 9 سوالي چيه؟؟ شامل چه سوال جوابايي ميشه؟؟ البته اگر اينجا جاش نيست، نميدونم كجا بايد بپرسم...
تشکر کنندگان:
(2013-05-13 ساعت 08:58)hushmandco نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 00:37)زهرا وحدتی پور نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 18:46)mohammad fazli نوشته:  [quote='زهرا وحدتی پور' pid='335401' dateline='1368361681']
[quote='mohammad fazli' pid='329016' dateline='1367741998']
دوستان توجه داشته باشيد در هر بخشي از فرم كه نمي خواهيد چيزي بنويسيد يا به شما ارتباطي ندارد حتما بايستي N/A را تايپ نماييد . نبايد خانه اي را خالي (سفيد) باقي گذاريد.
دوستان بعضا در بخش هايي از فايل كه مربوط به تاريخ است اجازه نوشتن N/A بشما داده نميشود. در اين موارد مي توانيد از فايل آموزشي بنده در مورد استفاده از نرم افزار adobe acrobat موجود در امضام استفاده كنيد.

سلام دوست عزیز من این فایل آموزشی را دانلود کردم تا بتوانم فرم ها را پر کنم اما محیط نرم افزار شما با محیط نرم افزار من فرق داشت من اصلا همچین گزینه ای رو پیدا نکردم با توجه به اینکه ورژن اداب اکروبات پرو من 10 است و یکی از جدید ترین ها محسوب میشه ! حالا من چه کنم ؟ این پرینت اسکرین که شما گرفتید و عکسش رو گذاشتید دقیقا از چه نرم افزاری هست اسم کاملش رو تایپ کنید تا من همون رو دقیقا با همون ورژن دانلود کنم مرسی.
ورژن 9 فکر میکنم باشه!!!
دوست عزیز این قابلیت ها در ورژنهای بالا هم هست شما هم بگرد و به بقیه یاد بده.
در مهاجرسرا باید یاد دادن را ، یاد بگیرید

بله حرف شما کاملا منطقی بود .من رفتم وتا آخر شب دنبال این ایتم گشتم و بالاخره توی ورژن 11 لابلای ایتم های دیگه اونم جای دیگه پیداش کردم به زودی متنی آماده میکنم تا دوستان را راهنمایی کنم.مرسی

دوستان به خاطر مشکلات سایتی که توش عکس ها رو آپلود کرده بودم عکس ها حذف شد.لینک سالم اموزش تصویری کار با نرم افزار nitro pro 8 در امضا من موجوده کافیه فایل pdf رو از لینک زیر با نام amuzesh 1 دانلود کنیدو مطالعه بفرمایید .
درصورت داشتن سوال من دخدمتم.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: Soap McTavish
(2013-05-14 ساعت 02:24)shaso نوشته:  [quote='oio' pid='336450' dateline='1368481801']
سلام
همسرم توی ل
اتاری برنده شده. اما هم من و هم همسرم توی آمریکا دانشجو هستیم و F1 ویزا داریم. چه راهی را به ما پیشنهاد میکنید اینکه از راه معمول و مثل همه اقدام کنیم یا اینکه دنبال status adjustment باشیم؟ تا حالا هرچی این در اون در زدیم مثل اینکه adjust کردن خیلی سخته و ریسکی؟؟ از اون طرف هم اگه ما از آمریکا وسط درس بیایم بیرون و ویزای دانشجویی را از دست بدیم کلی دردسر داره و ریسک>>>>!!!!! چه کنیم؟؟؟
[/quote
دوست عزيز
شما ميتونيد تو فرم برنده اصلي محل مصاحبه رو تو ا م ر ي كا در خواست بديد فكر ميكنم با توجه به شرايط شما قبول كنن

سلام دوستان

من هم همین سوال رو دارم که تقریبا هیچ جا نتونستم جوابشو پیدا کنم. کسی هست که جواب دقیق تری بتونه بده؟ من فکر می کنم که این کیس یه مقدار پیچیده تر هست.

من هم تو لاتاری امسال برنده شدم و در حال حاضر در آمریکا دانشجو هستم و همسر بنده در ایران هستند. طبق اطلاعات موجود در وبسایت رسمی، کسایی که در آمریکا هستند میتونند برن اداره مهاجرت یا USCIS و تقاضای adjustment of status بدند و بدین ترتیب بدون اینکه از آمریکا خارج بشند میتونند status رو از ویزا به اقامت دائم تغییر بدن. ولی مشکل اصلی که هست اینه که چون ما با ویزای دانشجویی وارد آمریکا شدیم موقع مصاحبه در واقع تعهد دادیم که بعد از درس به کشورمون بر می گردیم و در واقع ثابت کردیم که قصد مهاجرت نداریم که تونستیم ویزای دانشجویی بگیریم و بنابراین الان وقتی تقاضای مهاجرت از طریق adjustment of status می کنیم چون status فعلی student F-1 هست ممکنه که مورد قبول واقع نشه.

راه حل دوم که از این نظر ریسکش کمتره اینه که مثل بقیه توی فرم DSP-122 گزینه 4 به جای Bureau of Citizenship and Immigration Services) BCIS) شهر آنکارا رو انتخاب کنیم و از آمریکا خارج شیم تا ویزای مهاجرتی بگیریم. ولی مشکل این راه اینه که مشخص نیست که چقدر طول میشه تا کلیر شیم و دوره دکترا در اینجا به خطر میفته.

این موضوع چند روزه من رو بدجور درگیر کرده، ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره یا مورد مشابه رو از سال های قبل سراغ داره که بتونه من رو راهنمایی کنه.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان