کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
با سلام خدمت دوستان 2014 عزیز.

دوستان ، لطفاً مطالب مندرج در این تاپیک را مطالعه کنید. به کمک اطلاعات ارائه شده در این تاپیک که توسط دوست عزیزمون، جناب امیر مهاجر گردآوری شده، خیلی راحت تر میتونید در مهاجرسرا فعالیت کنید. مخصوصاً در بیان نقل قول ها !
با اجازه مدیریت محترم، من این پست رو در چند تاپیک قرار میدم تا بلکه دوستان سریعتر ببینن.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shimoda
ممنون از تمام دوستانی که تو این زمینه کمک میکنن متشکرم من تو فرم 122 تو سوال 7 نه زدم ولی مدارک کارمو ترجمه میکنم و با خودم می برم درسته؟
یه سوال دیگه فرم هارو با هم باید ایمیل کنم یا تک تک؟
شماره کیس:2014AS10XX/پست:آنکارا>ابوظبی/ رؤيت قبولی:4می/ارسال فرمهای سری اول:10 می/جواب 21می/ 1نفر/کارنت13آگوست/مصاحبه هفته آخراکتبر/ویزا:یکضرب/ورودبه آمریکا:
تشکر کنندگان: philter
(2013-05-14 ساعت 09:10)maryam_a نوشته:  ممنونم از راهنماييتون.. قضيه اين فرماي 9 سوالي چيه؟؟ شامل چه سوال جوابايي ميشه؟؟ البته اگر اينجا جاش نيست، نميدونم كجا بايد بپرسم...

فرم 9 سوالی رو براتون پیغام خصوصی فرستادم چون به این تاپیک مربوط نمیشه. برای اونایی که میخوان مو رو از ماست بکشن میفرستن.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: maryam_a
(2013-05-14 ساعت 11:54)sepideh_ نوشته:  ممنون از تمام دوستانی که تو این زمینه کمک میکنن متشکرم من تو فرم 122 تو سوال 7 نه زدم ولی مدارک کارمو ترجمه میکنم و با خودم می برم درسته؟
دوست عزیز وقتی تو قسمت 7 زدی No دیگه احتیاجی نیست مدرک کاری ببری .. باید مدارک دال بر تحصیلات عالیه ( حداقل پیش دانشگاهی ) رو ترجمه کنی با خودت ببری .... با هم توی یک ایمیل جدا جدا (یه وقت خدایی نکرده Zip یا RAR نکنی - پارسال بچه ها اینطوری فرستادن برگشت خورد) Attach کنید بعد هم بفرستید .
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: philter
(2013-05-14 ساعت 10:30)زهرا وحدتی پور نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 08:58)hushmandco نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 00:37)زهرا وحدتی پور نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 18:46)mohammad fazli نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 16:58)زهرا وحدتی پور نوشته:  سلام دوست عزیز من این فایل آموزشی را دانلود کردم تا بتوانم فرم ها را پر کنم اما محیط نرم افزار شما با محیط نرم افزار من فرق داشت من اصلا همچین گزینه ای رو پیدا نکردم با توجه به اینکه ورژن اداب اکروبات پرو من 10 است و یکی از جدید ترین ها محسوب میشه ! حالا من چه کنم ؟ این پرینت اسکرین که شما گرفتید و عکسش رو گذاشتید دقیقا از چه نرم افزاری هست اسم کاملش رو تایپ کنید تا من همون رو دقیقا با همون ورژن دانلود کنم مرسی.

ورژن 9 فکر میکنم باشه!!!
دوست عزیز این قابلیت ها در ورژنهای بالا هم هست شما هم بگرد و به بقیه یاد بده.
در مهاجرسرا باید یاد دادن را ، یاد بگیرید

بله حرف شما کاملا منطقی بود .من رفتم وتا آخر شب دنبال این ایتم گشتم و بالاخره توی ورژن 11 لابلای ایتم های دیگه اونم جای دیگه پیداش کردم به زودی متنی آماده میکنم تا دوستان را راهنمایی کنم.مرسی

خواهش میکنم کسی پاسخ بده حداقل اگر نمیدانید متذکر شوید نمیدانید تا من از طریق دیگری بپرسم یا به KCC ایمیل بزنم
سلام
دوستان من 2 سوال دارم !
1_ من برنده لاتاری 2014 هستم ولی یادم نمیاد که موقع ثبت نام برای مدرکم چی زدم یعنی زدم دیپلم یا مدرک دانشگاهی! چیکار کنم؟ من الان فارغ التحصیل شدم اما حتی مدرک موقت هم ندارم.( اقدام کردم برای گرفتنش اما دانشگاه آزاد میگه شاید 45 روز طول بکشه حتی مدرک موقتت بیاد)میشه مدرک رو بزنم دیپلم در فرم 122 ؟ اگر با فرم ثبت نام اولیه متفاوت باشه دردسر نمیشه؟
2_ این جریان دقیقا برای همسرم هم هست یعنی تو فرم ثبت نام زدیم مستر دیگری ( فوق لیسانس) اما ایشون هنوز مدرک نداره تا 1 سال دیگه هم نخواهد داشت اگر بزنیم لیسانس برای ایشون دردسر نمیشه ؟
فکر کنم اگر اطلاعات اولیه با اطلاعات الان همخون نباشن. دردسر بشه..

مرسی که بالاخره یکی یه چیزی برای من نوشت. شما این حرف رو از روی تجربه شخصی میزنید ویا تصور میکنید؟من از زمانی که فهمیدم کلی تاپیک مرتبط با این مشکل خوندم خیلی ها میگن اگر بهش قانعشون کرد که قصدتون دروغ گویی و گول زدن نبوده میشه حلش کرد.منم امیدوارم که بتونم حلش کنم فقط نمی دونم در صورتی که بعد از ارسال فرم های اولیه ببینن مغایرت داره با فرم ثبت نام بازم به من وقت مصاحبه و ارسال فرم های دوم رو میدن یا نه ؟این برام سواله چون در این صورت میشه درستش کرد ! می خوام بدونم اگر اشتباه داشته باشم اصلا کارنت میشم ؟ اصلا وقت مصاحبه میدن یا نه؟

مورد تجربه ! اینقدر رو میدونم که اگر موقع پر کردن فرم اولیه ثبت نام اطلاعاتی رو اشتباه بزنید که از سهمیه گروه دیگه ای استفاده کنین ( خواسته یا ناخواسته) ردتون میکنن بی برو برگرد. ولی این شامل حال شما نمیشه. مثلا اگر به جای ایران یه کشوری توی یه قاره دیگه رو مینوشتین حتما رد میشدین چون هر قاره سهمیه خودش رو داره و شما با اشتباهتون از سهمیه قاره دیگه ای استفاده کردین.
در مورد شما ، فرمهاتون رو الان طبق اونچه که واقعیته پر کنین و بفرستین. بعد اینکه کانفرمیشن لترش دستتون رسید، ایمیل میزنین و خیلی شیک توضیح میدید که جریان از چه قرار بوده و میگین که نمیدونستین منظور از مدرک اونیه که الان توی دستتونه و بگین فکر میکردیم دانشجوی اون مقطع باشیم کفایت میکنه و بگین که در فلان تاریخ میتونیم مدرک رو اگر لازم باشه ارائه کنیم. و مطمئن باشین کار به اونجاها نمیکشه.
اصلااااااااااااااااااااااااا نترسین. در این زمینه ها خیلی منطقی تر از اونی هستن که فکرشو کنین.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: aghaghia ، زری وحدتی ، philter
دوستان من الان متوجه شدم تاریخ فرم 122 که من فرستادم تموم شده و اکسپایر شده بوده این مسله مشکلی ایجاد میکنه؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-14 ساعت 14:48)siminzakavand نوشته:  دوستان من الان متوجه شدم تاریخ فرم 122 که من فرستادم تموم شده و اکسپایر شده بوده این مسله مشکلی ایجاد میکنه؟؟
خیر
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: hushmandco ، Soap McTavish ، Given
چه سفارتی برای مصاحبه بهتره ؟؟؟؟؟
شماره کیس:2014AS00076xx
کنسولگری:انکارا تغییر به ایروان
تاریخ روئت قبولی در سایت:3may
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25june
تاریخ مصاحبه:
تشکر کنندگان:
(2013-05-14 ساعت 02:29)Given نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 02:13)laleh84000 نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 01:34)sadeghi897 نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 00:48)marsha نوشته:  مطمینید برای خانما باید گوش ها بیرون باشه؟ من عکس پاسپورتی گرفتم یعنی با حجاب کامل!!! برم دوباره بگیرم؟؟؟
بله باید گوش ها بیرون باشه Cool

اشتباه نکنید هیچ جا اشاره ای به این که باید گوش بیرون باشه نکرده
این مربوط به قانون قدیم هست
حتی به مثال های سایت state.gov هم که توجه کنید موهای خانم ها روی گوششان قرار گرفته
دوست من منظورت چیه ؟ Sad چرا راهنمایی اشتباه می کنی ؟ من به این واضحی متن رو ترجمه کردم ... آقای صادقی با این همه تجربه داره لطف میکنه و باز بعد از پست من تاکید می کنه که باید گوشها معلوم باشه ... برای اینکه کسی خدایی ناکرده براش مشکلی پیش نیاد .. اگر شما به مثال اکتفا می کنی .. .باید حتما آقای شاسو مثال های عینی رو برات بگه ... تا باورت بشه بهت گیر میدن ...

در 2003 ای ها کسی بود که حجاب کامل کامل داشت و زود هم کلیر شد. پیدا بودن گوشها قدیمی شده.

در خود سایت آمریکا در اینجا
نوشته:

[/align]
◦Do not wear a hat or head covering that obscures the hair or hairline, unless worn daily for a religious purpose. Your full face must be visible, and the head covering must not cast any shadows on your face.
[align=right]
به بقیۀ حرفها توجه نکنید.
تشکر کنندگان:
(2013-05-14 ساعت 15:42)ghazalii نوشته:  چه سفارتی برای مصاحبه بهتره ؟؟؟؟؟

این تاپیک تکمیل فرمه! شما میتونید سفرنامه ها رو مطالعه کنید کم و بیش دستگیرتون میشه!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: aghaghia ، hushmandco
(2013-05-13 ساعت 22:48)hushmandco نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 19:22)ata.bz نوشته:  با سلام خدمت دوستان
سوال داشتم ممنون میشم جوابمو بدبد
عکس های ارسالی برای مرد و زن چند در چند ؟ وحتما باید کرواتی باشه یا نه ؟ واینکه برای خانم ها حجاب باید باشه یا نه؟
لطفا دوستان با تجربه توضیحی بدن ممنون میشم

دوست من، حجاب اصلا مهم نیست . فقط گوشها باید مشخص باشن.
آقایون هم همین. لباس هم اصلا مهم نیست.
عکسها باید 5 *5 و اگر کامپیوتری میفرستین 600*600 پیکسل باشن.
شرایط عمومی عکس رو هم که باید رعایت کنین.

(2013-05-13 ساعت 21:01)sepideh_ نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 19:13)rainyboy نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 19:09)sepideh_ نوشته:  دوستان عزیز یه سوال داشتم من نماینده بیمه هستم برای نمایندگی از ما امتحان گرفتن و جواز نمایندگی دادن حالا توی فرم 122 باید سوال 7 را چطور پر کنم لطقا سریع جواب منو بدین ممنون

به نظر من No بزنین .

یعنی این که کار نمی کنم؟
این به معنی کار نکردن نیست . این به معنی کار تخصصی نکردنه. یعنی کارتون معمولیه و نیاز به آموزش دو ساله یا تجربه 2 ساله نداره.
که اگر بدانید برای شما بهتر است !

حجاب میتونه کامل کامل باشه.
تشکر کنندگان:
دوستان ما وقتی عکسی که دقیقا 5*5 هست رو میخواهیم بالای فرم متصل کنیم از کادر سمت چپ که محل عکس هست بیرون میزنه چون کادر روی فرم 6* 4 هست. ایا این مساله ایردای نداره؟ مگر نه اینکه اصل این هست که عکس منطبق با مستطیل سمت چپ باشه؟ پس چرا خود فرم سایز محل عکسش با سایز عکسی که اعلام کرده یکی نیست؟
تشکر کنندگان: godot
(2013-05-14 ساعت 17:17)ارمیتا نوشته:  دوستان ما وقتی عکسی که دقیقا 5*5 هست رو میخواهیم بالای فرم متصل کنیم از کادر سمت چپ که محل عکس هست بیرون میزنه چون کادر روی فرم 6* 4 هست. ایا این مساله ایردای نداره؟ مگر نه اینکه اصل این هست که عکس منطبق با مستطیل سمت چپ باشه؟ پس چرا خود فرم سایز محل عکسش با سایز عکسی که اعلام کرده یکی نیست؟

اشکالی نداره که بزنه از کادر بیرون، برای همه همینطوره!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ارمیتا ، hushmandco ، ojee
(2013-05-14 ساعت 13:11)Given نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 11:54)sepideh_ نوشته:  ممنون از تمام دوستانی که تو این زمینه کمک میکنن متشکرم من تو فرم 122 تو سوال 7 نه زدم ولی مدارک کارمو ترجمه میکنم و با خودم می برم درسته؟
دوست عزیز وقتی تو قسمت 7 زدی No دیگه احتیاجی نیست مدرک کاری ببری .. باید مدارک دال بر تحصیلات عالیه ( حداقل پیش دانشگاهی ) رو ترجمه کنی با خودت ببری .... با هم توی یک ایمیل جدا جدا (یه وقت خدایی نکرده Zip یا RAR نکنی - پارسال بچه ها اینطوری فرستادن برگشت خورد) Attach کنید بعد هم بفرستید .
ممنون خوش قدم جان
یه سوال دیگه کدوم سفارت برای مصاحبه بهتره؟
شماره کیس:2014AS10XX/پست:آنکارا>ابوظبی/ رؤيت قبولی:4می/ارسال فرمهای سری اول:10 می/جواب 21می/ 1نفر/کارنت13آگوست/مصاحبه هفته آخراکتبر/ویزا:یکضرب/ورودبه آمریکا:
تشکر کنندگان: hushmandco
(2013-05-14 ساعت 20:38)sepideh_ نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 13:11)Given نوشته:  
ممنون خوش قدم جان
یه سوال دیگه کدوم سفارت برای مصاحبه بهتره؟

در چند سال اخیر ابوظبی بهترین آمار رو داشته
2013AS78xx/ابوظبی/۱ نفر/ارسال فرم: ۱۱ جون/ کارنت: ۱۱ مارچ/مصاحبه: ۲۲ می/هزینه‌ها: ۲۷۰۰ درهم/سیاتل/ویزا یکضرب/سفرنامه
از امارات متحده تا ایالات متحده
تشکر کنندگان: hushmandco ، philter

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان