کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
(2013-05-14 ساعت 20:38)sepideh_ نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 13:11)Given نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 11:54)sepideh_ نوشته:  ممنون از تمام دوستانی که تو این زمینه کمک میکنن متشکرم من تو فرم 122 تو سوال 7 نه زدم ولی مدارک کارمو ترجمه میکنم و با خودم می برم درسته؟
یه سوال دیگه فرم هارو با هم باید ایمیل کنم یا تک تک؟
دوست عزیز وقتی تو قسمت 7 زدی No دیگه احتیاجی نیست مدرک کاری ببری .. باید مدارک دال بر تحصیلات عالیه ( حداقل پیش دانشگاهی ) رو ترجمه کنی با خودت ببری .... با هم توی یک ایمیل جدا جدا (یه وقت خدایی نکرده Zip یا RAR نکنی - پارسال بچه ها اینطوری فرستادن برگشت خورد) Attach کنید بعد هم بفرستید .
ممنون خوش قدم جان
یه سوال دیگه کدوم سفارت برای مصاحبه بهتره؟
لطفا هر سوال رو در تاپیک خودش مطرح کنید Big Grin .. در ضمن برای آگاهی بیشتر در زمینه لاتاری و مراحل می تونید تاپیک های سال های قبل رو مطالعه کنید ..
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، hushmandco ، payam62
bakhshe 32 form DS-230 ro lazeme addresse khone ghablimono bezanim ya na?
تشکر کنندگان:
(2013-05-15 ساعت 00:36)mahsa.s نوشته:  bakhshe 32 form DS-230 ro lazeme addresse khone ghablimono bezanim ya na?

لطفا فقط فارسی تایپ کنید

بخش 32 مربوط به آدرس محل کاره.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان:
(2013-05-15 ساعت 00:39)hushmandco نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 00:36)mahsa.s نوشته:  bakhshe 32 form DS-230 ro lazeme addresse khone ghablimono bezanim ya na?

لطفا فقط فارسی تایپ کنید

ببخشین من خونه و محل کارم یک جا بوده برای آدرس قبلی باید بدم یا لزومی نداره؟
تشکر کنندگان: hushmandco
(2013-05-15 ساعت 00:45)mahsa.s نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 00:39)hushmandco نوشته:  

لطفا فقط فارسی تایپ کنید

ببخشین من خونه و محل کارم یک جا بوده برای آدرس قبلی باید بدم یا لزومی نداره؟
حتی اگر یک جا هم بوده، شما در صورت شاغل بودن باید قسمت 32 رو برای 10 سال اخیرتون پر کنید. ضمن اینکه قسمت 32 آدرس نمیخواد از شما بلکه فقط موقعیت مکانی رو میخواد یعنی اسم شهر و نهایتا اگر جا میشه استان رو بنویسین.
سفرنامه
تشکر کنندگان: philter
(2013-05-15 ساعت 00:58)حسن پیری نوشته:  سلام من موقع ثبت نام اولیه لاتاری یعنی 7 ماه پیش آدرس خونه قبلی رو داده بودم که توش ساکن بودیم. الان که 2 یا 3 ماهیست جابجا شدیم.. نیازی به اعلان این قضیه دارم که چرا آدرسم تغییر کرده؟

نه نیازی نیست. آدرس جدیدتو بنویس والسلام.
سفرنامه
تشکر کنندگان: Szsanazsz ، H Pier
سلام دوستان یه سوالی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنین
در فرم dsp-122 قسمت 3 دقیقا باید چی بنویسم
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2013-05-15 ساعت 01:27)shimoda نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 01:12)man_vafa نوشته:  سلام دوستان یه سوالی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنین
با تشکر

ایمیل آدرستون رو بنویسید ایمیلی که بتونن با اون باهاتون تماس بگیرند
پایین هم شماره تلفن

mailing address همون email address هست؟!!! یا آدرس پستی و خونه؟؟!!!!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: hushmandco ، ojee
در مورد عکس من فکر ميکنم اين IF توي جمله خيلي کليدي هستش:
If the applicant must wear head cover, the ears and the forehead must be seen clearly.
يعني "اگر" از حجاب استفاده ميشه بايد حتما گوشها مشخص باشه.
تشکر کنندگان: hushmandco
(2013-05-15 ساعت 03:00)aghaghia نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 01:27)shimoda نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 01:12)man_vafa نوشته:  سلام دوستان یه سوالی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنین
با تشکر

ایمیل آدرستون رو بنویسید ایمیلی که بتونن با اون باهاتون تماس بگیرند
پایین هم شماره تلفن

mailing address همون email address هست؟!!! یا آدرس پستی و خونه؟؟!!!!!
mailing address آدرس پستی خونتونه.
email هم که مشخصه دیگه.

(2013-05-15 ساعت 11:41)soheil_zk نوشته:  در مورد عکس من فکر ميکنم اين IF توي جمله خيلي کليدي هستش:
If the applicant must wear head cover, the ears and the forehead must be seen clearly.
يعني "اگر" از حجاب استفاده ميشه بايد حتما گوشها مشخص باشه.

دنبال این قسمت میگشتم ولی پیداش نمیکردم . ممنون سهیل جان
سفرنامه
تشکر کنندگان: soheil_zk ، Szsanazsz ، philter
(2013-05-14 ساعت 16:55)lingni نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 02:29)Given نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 02:13)laleh84000 نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 01:34)sadeghi897 نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 00:48)marsha نوشته:  مطمینید برای خانما باید گوش ها بیرون باشه؟ من عکس پاسپورتی گرفتم یعنی با حجاب کامل!!! برم دوباره بگیرم؟؟؟
بله باید گوش ها بیرون باشه Cool

اشتباه نکنید هیچ جا اشاره ای به این که باید گوش بیرون باشه نکرده
این مربوط به قانون قدیم هست
حتی به مثال های سایت state.gov هم که توجه کنید موهای خانم ها روی گوششان قرار گرفته
دوست من منظورت چیه ؟ Sad چرا راهنمایی اشتباه می کنی ؟ من به این واضحی متن رو ترجمه کردم ... آقای صادقی با این همه تجربه داره لطف میکنه و باز بعد از پست من تاکید می کنه که باید گوشها معلوم باشه ... برای اینکه کسی خدایی ناکرده براش مشکلی پیش نیاد .. اگر شما به مثال اکتفا می کنی .. .باید حتما آقای شاسو مثال های عینی رو برات بگه ... تا باورت بشه بهت گیر میدن ...

در 2003 ای ها کسی بود که حجاب کامل کامل داشت و زود هم کلیر شد. پیدا بودن گوشها قدیمی شده.

در خود سایت آمریکا در اینجا
نوشته:

[/align]
◦Do not wear a hat or head covering that obscures the hair or hairline, unless worn daily for a religious purpose. Your full face must be visible, and the head covering must not cast any shadows on your face.
[align=right]
به بقیۀ حرفها توجه نکنید.
در این لینک صریحا ذکر شده که اگر با پوشش سر میخواهید عکس بگیرید، پیشانی و گوشها باید کاملا مشخص باشند.
http://turkey.usembassy.gov/photo_requirements.html
If the applicant must wear head cover, the ears and the forehead must be seen clearly
واین به معنی همون "فول فیس" ای هست که دوستمون لینکش رو از سایت مهاجرت گذاشتن.
سفرنامه
تشکر کنندگان: ojee
ba dorood.mikhastam bedoonam avalin kari k bad az barande shodan bayad bkonam chist?
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.
فرمها را باید امضا کنیم بعد بفرستیم یا اینکه باید روز مصاحبه و در حضور مامور باجه امضا کنیم؟ لطفا منو راهنمایی کنید. چون نظرهایی که در این مورد خوندم همگی متفاوت بود. ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-05-15 ساعت 13:25)james hetfield نوشته:  ba dorood.mikhastam bedoonam avalin kari k bad az barande shodan bayad bkonam chist?
اولین کار این است که یاد بگیرید فینگلیش نوشتن ممنوع است. و باید یاد بگیرید که در بخش مربوطه سوال بپرسید تا دسته بندی و نظم مطالب حفظ شود.
دومین کار این است که روی لینک توی امضای من کلیک کنید و کار رو پیش ببرین.
تشکر کنندگان: hushmandco ، Szsanazsz ، philter
(2013-05-15 ساعت 13:32)پرپری نوشته:  سلام دوستان.
فرمها را باید امضا کنیم بعد بفرستیم یا اینکه باید روز مصاحبه و در حضور مامور باجه امضا کنیم؟ لطفا منو راهنمایی کنید. چون نظرهایی که در این مورد خوندم همگی متفاوت بود. ممنون

فقط قسمت اخر فرم ۲۳۰ باید جلوی افیسر امضا بشه. بقیه رو امضا کنید الان
سفرنامه
تشکر کنندگان: Szsanazsz ، godot

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان